Stiri Noi - Gandul.Info - Stiri de prima pagina

Stiri Noi - Gandul.Info - Stiri de prima pagina


Un adevărat arsenal furat dintr-o unitate militară din Dorohoi. Şeful pazei a fost asasinat. ULTIMA ORĂ: Suspectul, un sergent pompier, a fost găsit mort într-o pădure

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

Şeful pazei dintr-o unitate de pompieri militari din Dorohoi a fost asasinat. Principalul suspect, un coleg al victimei, a dispărut cu 13 pistoale şi aproape 300 de cartuşe şi a fost găsit mort, câteva ore mai târziu, într-o pădure din apropiere.


Guvernul român donează sinistraţilor din Haiti incredibila sumă de 50 mii euro. Până şi Moldova a anunţat în urmă cu cinci zile că donează 100 de mii euro

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

Statul român este dispus să trimită un ajutor de 50.000 de euro, cu titlu de "asistenţă umanitară" pentru sutele de mii de sinistraţi rămaşi în urma cutremurului care a devastat statul Haiti, au precizat surse oficiale pentru Mediafax. Trimiterea ajutorului umanitar a fost decisă în şedinţa de ieri a Guvernului.


PD-L îşi face guvern din umbră. Şi miniştrii plini vor să intre

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

Ideea unui Guvern din umbră al PD-L, care să monitorizeze „omisiunile" ministerelor, este ultima idee de reformare a partidului, propusă de o serie de lideri democrat liberali.


Un nou şef la PC decis în Cercul de la Păltiniş. Noua conducere, despre moştenirea lui Dan Voiculescu: „Să scăpăm de eticheta de partidul Antenelor!”

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

Candidat unic pentru postul de preşedinte – Daniel Constantin, 32 ani, fost director general al APIA în Guvernul PDL-PSD; candidat pentru cel de secretar general – Codruţ Şereş; un Bogdan Ciucă, o Maria Grapini, sau un Sabin Cutaş „în mod sigur" printre cei 7-9 viitori vicepreşedinţi; renunţarea „definitivă" la infiinţarea unui post de preşedinte executiv sau de prim-vicepreşedinte, în locul acestuia urmând ca fiecare post de vicepreşedinte să fie „dublat" cu unul de secretar executiv.


"Dublă" senzaţională pentru Adrian Mutu în Fiorentina - Lazio 3-2! VEZI AICI VIDEO!

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

Duelul de aseară al românilor din sferturile Cupei Italiei a fost câştigat de Adrian Mutu, care a înscris o "dublă": Fiorentina s-a impus cu 3-2 în faţa echipei lui Ştefan Radu, Lazio, calificându-se în semifinale. Atât Mutu (mijlocaş central în spatele vârfului Gilardino în sistemul 4-2-3-1 al Fiorentinei), cât şi Ştefan Radu (fundaş central în formula 3-4-1-2 de la Lazio), doi dintre stranierii cei mai în formă ai momentului, au fost titulari pe arena "Artemio Franchi", în partida transmisă de Sport Klub. De doar nouă minute a avut nevoie Adi pentru a marca un nou gol în tricoul viola, deschizând scorul după o pasă ideală a lui Gilardino. Şi tot Mutu a majorat diferenţa, 2-0 în minutul 44, printr-un şut din afara careului. Românul a ajuns astfel la şapte reuşite în 2010 pentru Fiorentina, în cinci partide jucate (trei în Serie A şi două în Cupă). Scorul final a fost 3-2, ultimul gol viola, marcat de Kroldrup, venind, evident, după un şut al lui Mutu, care a fost schimbat în minutul 74.


Banii oficiali din campania pentru prezidenţiale. Vezi aici raportările ridicol de mici

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

Aproape 15 milioane de lei l-a costat pe preşedintele Traian Băsescu campania pentru câştigarea unui nou mandat la Cotroceni. Conform Autorităţii Electorale Permanente, acesta a cheltuit fix 14.900.927 de lei şi a avut venituri totale de 9.603.934, angajând cheltuieli restante de 5.296.993 de lei.


“Bodyguard-ul energetic” al lui Băsescu şi Geoană, dezvoltator imobiliar de 27 milioane de euro într-un cartier rezidenţial din Vaslui

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

Aliodor Manolea, "bodyguard-ul energetic" al lui Traian Băsescu şi Mircea Geoană, este şi dezvoltator imobiliar. El este implicat – prin firma Advanced Home Concepts SRL, unde deţine 33,33% din acţiuni - în construirea cartierului rezidenţial "Ştefan cel Mare" din Vaslui, care va cuprinde şase blocuri şi se va întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp. Valoarea estimativă a investiţiei este de 27 de milioane de euro.


Udrea bate cu pumnul în masă, Vlădescu îşi scoate forfetarul din turism

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

La doar trei zile după ce ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat că nu este de acord cu introducerea impozitului forfetar pentru agenţiile de turism, Ministerul Finanţelor dă înapoi şi-i asigură pe reprezentanţii agenţiilor de turism că vor fi scutiţi de acest bir.


Topul celor mai bune dobânzi la depozite

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

Românii care sperau că şi anul acesta vor reuşi să scoată câştiguri mari din banii depuşi la bancă, exact ca la începutul lui 2009, vor fi nevoiţi să se mulţumească cu profituri mai mici.


Preşedintele scoate votul prin corespondenţă de la sertar. PSD se teme de noi furturi electorale

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, ieri, că vrea introducerea votului prin corespondenţă pentru românii din străinătate.


De unde primeşte dosare Vanghelie: „Moş Crăciun îmi dă informaţii pe o bancă din Cişmigiu”

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

Liderul PSD Marian Vanghelie a declarat, marţi seara, la OTV, că de-a lungul timpului a primit informaţii secrete „pe o bancă din Cişmigiu" chiar de la Moş Crăciun.


Scandalul posibilului trafic de arme în care apare numele preşedintelui Băsescu a ajuns în Taiwan. Mircea Băsescu pentru Gândul: Sunt aceleaşi poveşti marinăreşti

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

Ministerul Apărării din Taiwan ar fi anunţat că va demara acţiuni judiciare în cazul în care se confirmă acuzaţiile jurnaliştilor de la revista „Next" privind un presupus caz de trafic de armament vechi către Angola, prin intermediul familiei preşedintelui României.


Românca - erou în America, declarată Europeanul Anului 2010

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

Am arestat trei târfe împuţite şi nu vrem să le băgăm în maşina noastră aşa. Puteţi aduce haine curate?". Telefonul primit de la poliţist, în ianuarie 1999, i-a schimbat Ianei Matei viaţa. A luat haine cu ea şi s-a dus să le întâlnească pe „târfe". Trei fete speriate de 14, 15 şi 16 ani. „– Cum aţi ajuns în halul ăsta?", le-a întrebat Iana. „– Am fost vândute şi cumpărate"


Femeile încep să câştige mai mult decât bărbaţii

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

În ultimii 20 de ani, venitul femeilor a crescut constant, ajungând chiar să îl depăşească pe cel al partenerului de viaţă.


CME vinde operaţiunile din Ucraina, pentru 300 milioane dolari. Adrian Sârbu: ”Este cea mai bună opţiune strategică pentru CME în actualul mediu de afaceri”

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

Central European Media Enterprises (CME) a încheiat un acord de vânzare a operaţiunilor din Ucraina, respectiv Studio 1+1 şi televiziunile Kino, către Harley Trading Limited, companie deţinută de Igor Kolomoisky, pentru 300 milioane de dolari, a anunţat miercuri grupul.


Secretul noului computer de la Apple, protejat prin tăcere şi tehnici bizare

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

Cea mai importantă lansare de produs din ultimii trei ani le dă mari bătăi de cap oamenilor de la Apple. Interesul stârnit de prototipul pe care-l vor scoate anul acesta pe piaţă a generat metode diverse de a elucida misterul din spatele maşinăriei.


ANAF a blocat conturile Realitatea Media

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

Conturile Realitatea Media de la 8 bănci au fost blocate astăzi de ANAF (Agenţia Naţională de Administrare Fiscală), pentru obligaţii fiscale restante ajunse la scadenţă şi neachitate în valoare de 4,89 milioane de lei, reprezentând în principal contribuţii neplătite la bugetul asigurărilor sociale.


Numărul 11 mondial se plânge că nu are sponsor

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

Circuitul feminin de tenis a devenit, în ultimii ani, scena pe care toţi producătorii de echipament sportiv îşi lansează noile colecţii de îmbrăcăminte, de racheta sau de pantofi de sport, dar nu toată lumea se bucură de binefacerile acestei afaceri.


Senatorul playboy strică majoritatea lui Obama

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

Speranţele lui Barack Obama că va putea reforma America din temelii s-au năruit, marţi seară, când Partidul Democrat a pierdut majoritatea calificată de 60 de mandate în Senatul SUA. În locul veteranului Edward „Ted" Kennedy – decedat anul trecut în urma unui cancer la creier – cetăţenii din statul Massachusetts l-au trimis în Senat pe republicanul Scott Brown.


UNDE MERGEM - Concert la mall

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

Pe 23 şi 24 ianuarie, Liberty Center le va oferi vizitatorilor un program cu concerte, hochei pe gheaţă şi demonstraţii de dans pe ritmuri latino susţinute de profesionişti. Toate evenimentele vor avea loc la etajul al doilea al complexului.


CE CITIM - Lecţia de istorie

Posted: 20 Jan 2010 04:00 PM PST

„Imaginea dobândise în Bizanţ statutul unei forme culturale complete, în care reflecţia înaltă se întâlnea cu cele mai rafinate expresii ale artei şi ale puterii. Astfel, ea devine un document istoric de primă însemnătate.


Niciun comentariu: