Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news

Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news


Top 10 cele mai piratate seriale tv

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Dupa ce v-am prezentat un top al celor mai piratate filme din anul ce tocmai s-a incheiat, a venit randul serialelor TV, care devin tot mai populare pe site-urile de torente. Cresterea downloadului de seriale poate fi un semnal al faptului ca abonatii TV doresc sa vada ceva ce nu este inca disponibil in grila de programe. Majoritatea acestor seriale sunt deja difuzate si in Romania, dar cu intarziere de cateva saptamani sau chiar luni fata de Statele Unite. Multi dintre telespectatori nu sunt su... (read more)


Lady Gaga a dat 84.000 de dolari pe o cada

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Lady GaGa a cheltuit 84.000 de dolari pe o cada pe care a folosit-o in show-ul pe care l-a sustinut pe scena de la The X Factor. Extravaganta cantareata, care isi descrie show-urile ca “ostentative si exagerate”, cheltuie in mod frecvent foarte multi bani cu concertele in special cu cele pe care le-a sustinut in turneul Monster Ball, aproximativ 3 milioane de dolari, si continua sa arunce cu banii in stanga si in dreapta. Costurile impresionante sunt din cauza costumelor si a... (read more)


"Meciul" Mayweather vs Rick Ross, intrerupt de P. Diddy

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

In coltul, din stanga, masurand  1.73 m si cantarind 67 de kilograme, Pretty Boy Floyd Money Mayweather - detinator a sase titluri mondiale la diferite categorii, in versiunea WBC, are in palmares 40 de victorii, dintre care 25 prin KO. In coltul din dreapta, Rick Ross, masurand 1,82 m, cu o greutate mult peste limita categoriei, detinator al unei guri bogate, in cautare de belele. Acesta ar fi o sumara prezentare a celor doi combatanti, opriti la timp de P. Diddy, inainte ca ceva grav sa s... (read more)


Casey Johnson avea mari probleme financiare

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Logodnica Tilei Tequila, Casey Johnson, mostenitoarea imperiului Johnson&Johnson, care a decedat ieri, la varsta de 30 de ani, din cauze naturale se confrunta cu probleme financiare, informeaza tmz.com. In ultimele luni, logodnica Tilei Tequila a fost data in judecata pentru ca nu a platit ratele unei masini Porsche si a pierdut un proces cu o agentie de bone. Casey a fost data in judecata de compania Porsche in luna septembrie a anului trecut pentru ca nu a platit in lunile iunie, iulie, au... (read more)


Jennifer Lopez pleaca in lume ca sa-si regaseasca inspiratia

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Jennifer Lopez planuieste o calatorie in jurul lumii ca sa se relaxeze si sa-si regaseasca inspiratia. Totodata cantareata vrea sa se redescopere si sa se intoarca o alta femeie din lunga sa calatorie. “Experienta vietii este foarte importanta pentru o artista, pentru o persoana care trebuie sa-si exprime emotiile. Simt ca sunt gata sa-mi las viata mea in urma si sa trec spre urmatorul nivel. Chiar cred ceea ce zic. Poate acum un an si jumatate nu eram pregatita dar acum sunt. Nu am n... (read more)


Gica Popescu nu va candida la presedintia FRF

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Gheorghe Popescu a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu se va prezenta la alegerile pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Fostul international a luat aceasta decizie pentru a protesta fata de faptul ca in data de 21 decembrie Comitetul Executiv al FRF a decis devansarea datei alegerilor, pentru 25 ianuarie, dupa ce initial ar fi trebuit sa aiba loc in aprilie."Va anunt protestul meu fata de tot ceea ce se petrece in fotbalul romanesc prin neprezentarea la ale... (read more)


Lindsay Lohan s-a luat la bataie in club

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Anul 2010 a inceput in forta pentru Lindsay Lohan. Si la propriu, si la figurat... Actrita isi petrecea vacanta de Sarbatori impreuna cu sora ei, Aliana, pe un yacht ancorat langa insula St. Barts din Caraibe. Potrivit unei surse ramase sub protectia anonimatului, intr-o seara cand cele doua petreceau in club, Lindsay s-a luat la harta cu un barbat care s-ar fi apropiat prea mult de sora ei, in varsta de 16 ani. "Lindsay l-a avertizat in mod repetat pe tip sa o lase pe Ali in pace. Fiindca n-a a... (read more)


Justitia are "buget de avarie"

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Bugetul Ministerului Justitiei este de 2,4 miliarde de lei, din care 1,3 miliarde reprezinta bugetul pentru instante, 150 de milioane de lei, pentru aparatul propriu al ministrului, 138 de milioane pentru Oficiul National al Registrului Comertului, in timp ce pentru Administratia Nationala a Penitenciarelor si Institutul National de Expertiza Criminalistica au fost alocate 712 de milioane de lei. Catalin Predoiu a apreciat ca este "un buget de avarie", precizand ca trebuie finantare ... (read more)


Taxa pe fast food va “ingrasa” importurile

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Reprezentantii industriei alimentare catalogheaza taxa pe care doreste sa o introduca ministrul Sanatatii pe produsele de tip fast food drept inca o "taxa nebuna", care va alimenta cresterea preturilor si a importurilor, precum si relocarea multor nationale din Romania. "Aceasta este o taxa nebuna, este ca si cum ne invata ei acum mersul pe jos sau ce sa mancam sanatos. Orice aliment consumat in exces este daunator, daca punem o taxa ca sa descurajam cumpararea unor produse este o nebu... (read more)


Mariajul PD-L-UDMR are probleme din cauza pensiilor

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

La nici o luna de la instalarea Cabinetului Boc IV, alianta PD-L-UDMR se clatina. Udemeristii nu sunt de acord cu inghetarea pensiilor si se vor abtine de la votul asupra bugetul asigurarilor sociale. Primul test al guvernului, votarea bugetului de stat si a bugetului asigurarilor sociale, genereaza probleme in sanul aliantei dintre democrat-liberali si udemeristi. Amenintarile au venit astazi din partea parlamentarilor Uniunii, suparati din cauza bugetului asigurarilor sociale si gata sa fa... (read more)


Punctul de pensie a fost majorat

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Punctul de pensie a fost majorat de la 732,8 lei la 826,2 lei, ca urmare a votului favorabil dat de parlamentarii din comisiile de munca si de sanatate. Acestia au dat unda verde proiectul bugetului asigurarilor sociale de stat pe 2010, dupa ce au adoptat mai multe amendamente. Amendamentul privind majorarea punctului de pensie a fost votata de parlamentarii PNL si PSD, in vreme ce membrii PDL si UDMR s-au abtinut, potrivit Mediafax. Ministrul Muncii, Mihai Seitan, spune ca bugetul asigurarilo... (read more)


Boc isi invita contestatarii la congresul PD-L

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Eurodeputatul Cristian Preda a intrat in razboi deschis cu presedintele partidului, Emil Boc, iar marul discordiei consta in promovarea lui Honorius Prigoana, fiul afaceristului si deputatului Silviu Prigoana. Fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu sustine ca partidul se confrunta cu tendinte clare de "oligarhizare", un semnal fiind candidatura lui junior la Camera Deputatilor. In replica, Emil Boc il invita pe eurodeputat sa isi sustina punctul de vedere la congresul partidului si ... (read more)


Stolojan avertizeaza ca PD-L sa nu o ia pe urmele PSD-ului lui Nastase

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Theodor Stolojan, prim-vicepresedintele PD-L, avertizeaza asupra riscului ca formatiunea din care face parte sa nu ajunga in postura partidului-stat, in care se afla PSD in 2004, pe vremea lui Adrian Nastase. "Am trait experienta partidului-stat in 2001-2004, in vremea guvernarii PSD. E nevoie de analiza in PD-L, ca sa nu repetam greselile pe care ni le-a aratat istoria", a atentionat liderul democrat-liberal, in exclusivitate pentru evz.ro. In perspectiva Congresului PD-L, Stolojan nu este ispi... (read more)


Mircea Sandu: "Ma retrag in 2018"

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Actualul sef al FRF spune ca nu are nicio emotie cu privire la alegeri si anunta ca va mai sta mult si bine la Casa Fotbalului. Aflat in fruntea fotbalului de aproape doua decenii, Mircea Sandu e hotarat se reziste in continuare in fotoliul de lider la FRF. In ciuda problemelor de sanatate, locatarul de la Casa Fotbalului nici nu vrea sa auda de retragere. Mircea Sandu a rasuflat usurat astazi, cand a aflat ca Gica Popescu, contracandidatul sau si la ultimele alegeri, a anuntat ca nu e interesa... (read more)


Sylvester Stallone si-a rupt gatul

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Actorul Sylvester Stallone, considerat de multi drept "durul de la Hollywood", a avut parte de un accident in timpul filmarilor pentru pelicula de actiune"The Expendables", care i-a reunit pe unuii dintre cei mai renumiti protagonisti ai filmelor de actiune, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Mickey Rourke si actorul britanic Jason Statham. Stallone, care este si regizorul filmului, a gandit actiunea atat de realist, incat actorii au fost nevoiti sa apeleze mai putin l... (read more)


Lucian Bute isi va pune centura in joc pe 17 aprilie la Montreal

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Lucian Bute (Foto: EPA) Campionul mondial IBF, Lucian Bute, va boxa pe 17 aprilie la Montreal intr-un meci in care isi va pune din nou in joc centura cucerita in premiera in octombrie 2007, au declarat miercuri oficiali din cadrul staff-ul pugilistului, informeaza NewsIn. Lucian Bute si-a aparat ultima data centura pe 29 noiembrie, cand l-a invins prin KO in repriza a 4-a pe mexicanul Librado Andrade. In palmaresul romanului sunt 25 de meciuri, toate castigate, din care 20 ... (read more)


A incercat sa se spanzure intr-un parc, ingrozindu-i pe trecatori!

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

(Alin BURTESCU, ZIUA foto) Un barbat de 56 de ani din Braila a incercat sa-si puna capat zilelor intr-un parc, sub privirile ingrozite ale trecatorilor, anunta, miercuri, Pro TV. Un tanar care trecea prin zona l-a vazut pe barbat si a sunat la 112. La fata locului a sosit un echipaj al jandarmilor, care a reusit sa-l salveze. Barbatul traieste de mult timp pe strazi. Nu are nici un venit si mananca ce gaseste prin gunoaie. Se adapostea de frig in gara din oras, insa in urma... (read more)


Ion Stan (PSD) anunta ca va propune restructurarea serviciilor de informatii

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Ion Stan (Foto:cdep.ro) Vicepresedintele Comisiei de control al SRI, Ion Stan, a declarat miercuri ca va initia o propunere legislativa privind restructurarea serviciilor de informatii, care sa includa transformarea STS si SPP in directii subordonate unor ministere, informeaza NewsIn. Deputatul PSD Ion Stan a afirmat ca, in contextul elaborarii unui nou pachet legislativ privind sistemul national de securitate, se impune reformarea serviciilor de informatii. "Poate ram... (read more)


Videanu: Vrem ca, pana in 2012, toata Romania sa fie electrificata

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Adriean Videanu, a declarat miercuri ca isi propune ca, pana in 2012, intreaga tara fie electrificata, desi in prezent exista peste 400 de localitati care nu sunt legate la retelele de distributie a energiei electrice. "Vreau sa utilizam resursele pe care companiile din subordinea Ministerului Economiei le au. Si aici as vrea sa fac o mentiune expresa: impreuna cu Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), sa c... (read more)


Punctul de pensie a fost marit cu 100 de lei de comisiile de munca

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Parlamentarii din comisiile reunite pentru munca si protectie sociala au votat, miercuri, pentru cresterea punctului de pensie la 826,2 lei, de la 732,8 lei in varianta bugetului asigurarilor sociale de stat aprobat de Guvern, adancind deficitul bugetului de pensii la 2,5 miliarde euro. Amendamentul ce prevede ca "valoarea punctului de pensie este de 826,2 lei si se aplica incepand cu data de 1 ianuarie 2010", al deputatului PSD Ioan Cindrea a fost adoptat cu 26 de... (read more)


Banca Centrala Europeana: UE nu va ajuta financiar Grecia

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

(Foto: Garth Burger, stock.xchng) Uniunea Europeana nu va acorda ajutoare financiare Greciei, a declarat miercuri Jurgen Stark, membru al consiliului director al Bancii Centrale Europene (BCE), citat de Les Echos, potrivit NewsIn. "Pietele isi fac iluzii daca spera ca, la un moment dat, celelalte tari vor scoate bani din portofel pentru salvarea Greciei", a declarat Stark, in cadrul unui interviu acordat pentru Il Sole 24 Ore. Acesta a subliniat faptul ca Grecia... (read more)


O mireasa a furat aproape o jumatate de milion de lire sterline pentru a-si organiza nunta visurilor

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

O femeie de 26 de ani din Marea Britanie, care are in prezent doi copii mici, a furat nu mai putin de 470.000 de lire sterline de la firma la care lucra, Wilson UK Ltd, si a renuntat apoi la locul ei de munca, cu doua luni inainte de a se marita. In septembrie 2007, Joanne Kent a folosit banii sustrasi pentru a organiza o nunta fastuoasa intr-un hotel din Newquay, Cornwall. Dupa ce fostii angajatori au realizat ca fusesera inselati, ei au sesizat autoritatile, iar femeia a ... (read more)


Romania a avut in noiembrie cea mai mare crestere a preturilor la producator din UE

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

(Foto: Marcin Jochimczyk, stock.xchng) Romania a inregistrat in noiembrie cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale din Uniunea Europeana, de 1,9% fata de luna similara din 2008, in timp ce pe ansamblul blocului comunitar a fost raportata o scadere de 3,2%, potrivit datelor publicate, miercuri, de Eurostat, citate de NewsIn. Alte cresteri ale preturilor la producator au avut loc in penultima luna din 2009 in Polonia, de 1,8%, Grecia si Marea Britanie, fieca... (read more)


Traian Basescu i-a confirmat lui Mihai Ghimpu ca se va duce la Chisinau in a doua jumatate a lunii ianuarie

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Traian Basescu ( Mircea PAUN, ZIUA Foto) Presedintele Traian Basescu a confirmat ca va intreprinde o vizita la Chisinau in a doua jumatate a lunii ianuarie, relateaza Jurnal.md, citat de NewsIn. Basescu va intreprinde o vizita oficiala la invitatia presedintelui interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, care a mentionat, pentru jurnaltv.md, ca a discutat la telefon cu presedintele Romaniei si a primit confirmarea vizitei. Anterior, Mihai Ghimpu a avut o convorbire tele... (read more)


Fitch: Unele banci occidentale si-ar putea reduce sustinerea filialelor din Europa de Est

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

(Foto: Sanja Gjenero/ stock.xchng) Necesitatea unor politici fiscale mai aspre in statele occidentale in 2010 si in anii urmatori ar putea duce la scaderea ajutorului acordat grupurilor bancare, care ar putea la randul lor sa isi reduca sustinerea pentru subsidiarele din Europa Centrala si de Est, estimeaza agentia de evaluare financiara Fitch, informeaza miercuri NewsIn. "La un anumit punct, posibilitatile guvernelor europene occidentale de a ajuta grupurile bancare ... (read more)


Toti romanii se pot vaccina gratuit contra gripei porcine la medicul de familie

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Odata vaccinul facut, imunitatea se instaleaza intr-o perioada de 10 pana la 14 zile Medicii de familie sunt obligati sa vaccineze contra gripei porcine fiecare persoana care ii solicita, in caz contrar ei fiind sanctionati de Ministerul Sanatatii, a declarat pentru NewsIn dr. Streinu-Cercel, precizand ca vaccinul nu are efecte adverse semnificative, fiind o metoda sigura de aparare. Vaccinarea contra gripei porcine este singura metoda prin care ne putem apara de boala, ave... (read more)


MAE va achizitiona in 2010 doua vehicule blindate pentru reprezentantele din Irak si Pakistan

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Ministrul de Externe, Teodor Baconschi (ZIUA Foto, Mircea PAUN) Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a declarat miercuri, la sedinta comisiilor parlamentare de politica externa pentru aprobarea bugetului MAE pe 2010, ca institutia va achizitiona doua vehicule blindate pentru Irak si Pakistan, ceea ce reprezinta "o pata de culoare" in buget, transmite NewsIn. "Este o achizitie deja negociata si acceptata de Ministerul Finantelor. Oarecum o pata de culoare i... (read more)


Va fi mama surogat pentru a opta oara, pentru ca ii place sa fie insarcinata

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

captura foto Daily Mail Dupa ce a nascut sapte bebelusi, Jill Hawkins era fericita sa puna punct carierei sale de mama surogat. Dar apoi si-a dat seama ca ii lipseste atat de mult sa fie insarcinata, incat s-a hotarat sa o ia de la capat. Astfel incat, potrivit "Daily Mail", femeii in varsta de 45 de ani i-au fost implantati doi embrioni de la un cuplu de 30 de ani. Si marti noaptea Jill s-a declarat "absolut incantata", dupa ce un test de sarcina a rele... (read more)


Lady GaGa va deveni personaj de benzi desenate

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Lady GaGa (foto: sodahead.com) Dupa ce a impresionat o lume intreaga cu tinutele sale bizare, Lady GaGa se pregateste sa devina un personaj de benzi desenate. Potrivit "Exposay", interpreta hitului "Bad Romance" va aparea intr-o revista gratuita de animatie ca parte a unei avampremieri a seriei "Fame", sub marca Bluewater Productions. Conform reprezentantilor companiei, publicatia se va concentra "pe celebritatile relevante din punct de ve... (read more)


Orsova: Un elicopter a aterizat de urgenta in parcarea unui supermarket

Posted: 05 Jan 2010 02:00 PM PST

Un elicopter in care se aflau trei cetateni francezi a aterizat de urgenta, miercuri, in parcarea unui supermarket din municipiul Orsova. Potrivit Mediafax, aparatul nu si-a mai putut continua zborul din cauza viscolului. Purtatorul de cuvant al IPJ Mehedinti, Nicolae Lohon, a precizat elicopterul avea traseu pe ruta Belgrad - Bucuresti Otopeni - Burgas. Acesta era destinat curselor de transport turisti catre statiunile montane si apartine unei companii private. In momentul ... (read more)


Niciun comentariu: