Stirile mondene

Stirile mondene


Nicoleta Luciu se simte mai sexy de cand e mamica

Posted:

Celebrul model Katie Price (Jordan) vrea sa renunte la contul sau de pe Twitter

Posted: 18 Jan 2010 04:53 AM PST

Katie Price alias JordanCelebrul model Katie Price cunoscuta si sub numele de Jordan vrea sa renunte la contul sau de pe Twitter din cauza miilor de mesaje in care este injurata si criticata.

Andreea Esca Prezentatoarea Stirilor ProTV si-a rupt piciorul la schi

Posted: 31 Jan 2010 06:47 AM PST

Aflata impreuna cu familia pe partia de schi Andreea Esca a fost accidentata de un tanar care se dadea cu placa.

I perioada de recuperare a Andreei Stirile ProTv de la ora 19.00 vor fi prezentate de Oana Andoni.

Andreea Esca ProTV poza sexy Hotelul Ritz din Madrid

Anca Turcasiu, noua prezentatoare a emisiunii “Te iubesc, Romania” de la KanalD

Posted: 02 Feb 2010 02:42 AM PST

Dupa ce a castigat un concurs pentru prezentarea emisiunii ” Te Iubesc Romania ” cantareata Anca Turcasiu va fi noua vedeta a postul;ui de televiziune kanal D.

Emisiunea concurs va fi difuzata saptamanal si va pune fata in fata doua echipe formate din oameni obisnuiti care vor trebui sa raspunda la intrebari despre Romania.

Show-ul va debuta in grila de primavara a postului de televiziune KanalD.

Anca Turcasiu

Muto a avut o relatie cu modelul francez Vanessa Perroncel

Posted: 03 Feb 2010 12:36 PM PST

Vanessa Perroncel

Vanessa Perroncel

La Republica scrie ca fotbalistul roman Adrian Mutu a avut in perioada in care juca la Chelsea o legatura cu modelul francez Vanessa Perroncel fosta logodnica a lui Wayne Bridge si amanta lui John Terry.

Oana Zavoranu la Hollywood

Posted: 04 Feb 2010 09:06 AM PST

Oana ZavoranuÎn timpul vacanţei de aproape două săptămâni pe care Oana Zăvoranu a petrecut-o alături de soţul ei în America, vedeta a reuşit să contacteze şi un producător pentru a juca într-un film la Holywood.

Se pare că Oana îşi va face cât de curând debutul şi la Hollywood, producătorul cu care a discutat propunându-i să joace în următorul lui film. Cu toate acestea, soţia lui Pepe a refuzat să dea mai multe detalii despre rolul pe care îl va interpreta.

Bianca Dragusanu si-a marit buzele

Posted: 10 Feb 2010 12:01 AM PST

bianca dragusanu playboyBianca Dragusanu, iubita creatorului de moda Catalin Botezatu, a apelat, din nou, la medicul estetician.

Nemultumita de marimea buzelor ei, ea si-a injectat acid hialuronic, ca sa capete mai mult volum.

Blonda lui Bote a aparut cu noul sau look in emisiunea de luni seara a lui Dan Capatos, “Un show pacatos”, de la Antena 1, in care este asitenta.

Cantareata Katherine Jenkins a refuzat 1 milion de lire oferit de PlayBoy

Posted: 14 Feb 2010 12:29 PM PST

Katherine JenkinsKatherine Jenkins a primit o oferta de 1 milion de lire pentru a poza goala in PlayBoy insa aceasta a refuzat pe motiv ca nu vrea sa-si supere mama care nu ar vrea sa o vada goala intr-o revista.

Paris Hilton beata manga la carnavalul de la Rio

Posted: 15 Feb 2010 11:56 AM PST

Paris Hilton a promovat nou bere Braziliana Devassa (Sexy in Portugheza) si probabil a exagerat putin….

Paris Hilton

Paris Hilton

Paris HiltonParis Hilton

Andreea Esca revine la ProTV

Posted: 20 Feb 2010 08:55 AM PST

andreea esca de la stirile protv cu piciorul ruptPrezentatoarea stirilor ProTv, Andreea Esca va prezenta din nou stirile de la ora 19 incepand de luni 22 februarie.

Moda la Londra

Posted: 20 Feb 2010 05:36 PM PST

Nici bine nu s-a terminat saptamana modei la New York, ca deja toata crema modei s-a mutat acum la Londra! Designerii britanici le-au luat, asadar, locul celebrelor case de moda de peste ocean si vin si ei cu propuneri de vestimentare pentru sezonul toamna-iarna 2010.

Mariana Rosca se apuca de cantat

Posted: 21 Feb 2010 11:28 AM PST

Mariana Rosca, cunoscuta si ca ” Blonda lui Iri” se va apuca de cantat impreuna cu cantaretul libanez Jamal cu care va scoate in curand o piesa.Mariana Rosca - Blonda lui Iri - va scoate in curand o melodie cu Jamal

Roman mort in Spania

Posted: 21 Feb 2010 05:47 PM PST

Sfarsit tragic pentru un roman plecat la munca in Spania. Barbatul, in varsta de 28 de ani, a fost omorat de iubita sa, de origine ecuadoriana. Cei doi locuiau impreuna intr-un cartier de la marginea orasului Madrid. Potrivit publicatiei spaniole El Pais presupusa asasina are 26 de ani si, impreuna cu ea, a fost retinuta si mama sa, suspectata ca ar fi fost si ea implicata in comiterea crimei. Potrivit politiei, tanara si-a recunoscut intr-un final cumplita fapta si se pare ca gelozia a impins-o sa faca gestul criminal.

Inundatii catastrofale

Posted: 21 Feb 2010 05:48 PM PST

Inundatii catastrofale in insula portugheza Madeira. Ploile torentiale au provocat moartea a 38 de persoane si ranirea a peste 100. Armata a trimis in zona echipe special antrenate pentru a-i salva pe oameni din mijlocul potopului.

Furtuna de nisip

Posted: 21 Feb 2010 05:48 PM PST

O furtuna de nisip a pus stapanire pe Atena. Cerul a disparut pentru cateva ore si totul in jur a fost acoperit de o patura de pulbere galbena, adusa de vant, din desertul Sahara. Drept urmare, vizibilitatea a fost foarte mult redusa, iar meteorologii au avertizat populatia sa stea in case pana cand trece fenomenul, ca nu cumva sa ajunga la spital cu probleme respiratorii. Furtuna de nisip s-a extins pana in peninsula Peloponez si in insulele Aegean, iar temperatura de afara a atins chiar si 20 de grade Celsius. Nu este prima data cand in Grecia are loc un astfel de fenomen, dar, de obicei, el se producea la sfarsitul primaverii.

Kevin Costner, live

Posted: 21 Feb 2010 05:49 PM PST

Nu prea il mai vedem in filme, ci mai mult pe scena. Actorul Kevin Costner isi concentreaza acum toata atentia asupra muzicii. Aseara, starul de la Hollywood a sustinut la Madrid un concert de zile mari. Insotit de trupa sa Modern West, artistul a cantat in premiera mai multe melodii de pe noul sau album "Turn it on", care va fi lansat, maine, in magazine. Fostul "Bodyguard" al lui Whitney Houston, acum in varsta de 65 de ani, nu si-a dezamagit nici de aceasta data fanii si le-a demonstrat ca stie sa combine foarte bine stilurile country, rock, folk si blues. Concertul sustinut in capitala Spaniei face parte din turneul european pe care vedeta l-a inceput chiar la noi in tara, la Arad.

Greva la Lufthansa

Posted: 22 Feb 2010 06:35 PM PST

4.000 de piloti ai companiei aeriene Lufthansa sunt in greva, iar azi au fost anulate nu mai putin de 800 de zboruri din aceasta cauza. Miscarea de protest, prevazuta sa dureze pana joi, este cea mai mare din istoria transportului aerian german.

Un sofer turmentat

Posted: 22 Feb 2010 06:35 PM PST

A sarbatorit cu prietenii intrarea in Anul Tigrului, apoi s-a urcat baut la volan. Este cazul unui chinez, care s-a crezut mai degraba pe un circuit, decat pe o autostrada obisnuita din provincia Shandong. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate intr-o masina de politie se vede cum barbatul, cel mai probabil stimulat de alcoolul din sange, intra cu viteza in baricadele ce despart cele doua sensuri de mers si nu se opreste decat dupa o distanta buna de mers. Cand oamenii legii au ajuns la el, soferul era in stare de inconstienta si s-a trezit abia cand politistii l-au scos din masina. In ciuda cursei teribiliste pe care a facut-o, barbatul a scapat nevatamat, dar cu permisul suspendat.

Endeavour, acasa

Posted: 22 Feb 2010 06:36 PM PST

Astronautii de pe Endeavour au revenit cu bine acasa! Dupa o misiune de doua saptamani pe Statia Spatiala Internationala, naveta a aterizat in siguranta in aceasta noapte la Centrul spatial Kennedy din Florida. In timpul celor 14 zile petrecute in spatiu, cei 6 astronauti au intalat pe Statia Spatiala modulele Tranquility si Cupola, ultimele doua elemente de mari dimensiuni care urmau sa fie plasate pe orbita. Dupa misiunea Endeavour, NASA mai are la dispozitie patru zboruri inainte de retragerea din circulatie a flotei sale spatiale, eveniment prevazut pentru toamna acestui an. Pana atunci, urmatoarea naveta care va pleca spre Statia Spatiala Internationala este Discovery.

Urmarile potopului

Posted: 22 Feb 2010 06:37 PM PST

Madeira isi plange mortii. Autoritatile au anuntat trei zile de doliu national dupa ce ploile torentiale care s-au abatut asupra insulei au facut cel putin 42 de morti si peste 120 de raniti, aruncand capitala Funchal in haos. Peste 340 de romani locuiesc in insula portugheza, dar pana acum nu se stie daca printre ei sunt si victime.

Eroii de la Berlin

Posted: 22 Feb 2010 06:37 PM PST

S-au intors, triumfatori, acasa! Actorii si regizorul peliculei "Eu cand vreau sa fluier, fluier!", premiati la Festivalul de Film de la Berlin, au sosit, aseara, in tara, in aplauzele prietenilor, ale rudelor si ale celor care au venit sa ii felicite. Dupa succesul de la Berlin, emotiile inca erau vii pentru regizoru Florin Serban si actorii Ada Condeescu si George Pistereanu. Lung metrajul romanesc "Eu cand vreau sa fluier, fluier!" a primit doua premii importante la festivalul de la Berlin - Ursul de Argint si premiul "Alfred Bauer".

Oscarurile britanice

Posted: 22 Feb 2010 06:38 PM PST

Seara de basm la Londra, unde au fost decernate premiile Academiei Britanice de Film. Cele mai multe, sase la numar, le-a luat pelicula "The Hurt Locker" care l-a detronat astfel pe favoritul "Avatar". Filmul lui James Cameron a primit in schimb doar doua trofee.

Cazut la datorie

Posted: 23 Feb 2010 06:03 PM PST

Tragedie in Agfanistan, pe autostrada ce leaga Kandaharul de Kabul. Un Humvee al armatei romane a calcat pe un dispozitiv exploziv iar un militar a murit in urma exploziei extrem de puternice. Un altul a fost ranit si se afla internat intr-un spital de campanie din regiune.

In cadere libera

Posted: 23 Feb 2010 06:13 PM PST

Dezamagire totala in randul fanilor australieni ai cantaretei Whitney Houston. Concertul sustinut de diva, aseara, la Brisbane a fost un fiasco! Multi dintre spectatori au plecat dupa doar cateva melodii. A fost o pierdere de bani, au spus intr-un glas, oamenii, inainte de a parasi sala.

Tragedie in Peru

Posted: 23 Feb 2010 06:13 PM PST

Tragedie rutiera pe o sosea din nordul statului Peru. 38 de oameni au murit si 55 au ajuns la spital, dupa ce doua autobuze s-au izbit frontal. Impactul a fost atat de puternic incat multi pasageri au pierit pe loc. Echipele de salvare s-au chinuit ore-n sir sa scoata ranitii dintre fiare. Autoritatile spun ca bilantul victimelor ar putea creste in urmatoarele ore si asta pentru ca multi dintre cei internati sunt in stare foarte grava. Deocamdata, politia nu a declarat nimic despre cauzele nenorocirii insa se pare, ca la mijloc ar fi vorba despre neglijenta celor doi soferi, care conduceau cu viteza mare. Sute de peruani oameni mor anual in astfel de accidente. De vina sunt de cele mai multe ori, conducatorii auto, dar si soselele foarte prost intretinute.

Infern dupa potop

Posted: 23 Feb 2010 06:14 PM PST

Ingrijorare in Portugalia, unde autoritatile se tem ca numarul victimelor potopului care a lovit insula Madeira ar putea creste. In momentul de fata sunt confirmate 42 de decese, iar 32 de oameni sunt dati disparuti. Echipele de interventie sustin insa ca multe persoane au fost ingropate de vii sub mormanele de noroi sau in masinile luate de puhoaie. Eforturile salvatorilor si ale armatei sunt acum canalizate spre parcarile subterane, acolo unde sute de soferi s-au adapostit in timpul furtunii de sambata. Potopul din Madeira este cel mai grav desaztru natural care a lovit Portugalia in ultimii 10 ani. 370 de persoane au ramas sub cerul liber si zeci de drumuri au fost distruse. Lisabona a solicitat deja fondurile de solidaritate ale Uniunii Europene pentru refacerea infrastructurii, iar Bruxelles-ul a promis ca va oferi ajutorul necesar.

Ziua grevelor internationale

Posted: 24 Feb 2010 07:10 PM PST

Europa e paralizata de greve. Daca pilotii de la Lufthansa au renuntat la miscarea de protest, nu acelasi lucru se intampla in cazul controlorilor de trafic aerian din Franta. In plus, in Grecia, azi a fost o zi incendiara pentru ca sute de tineri s-au luat la bataie cu fortele de ordine, pe fondul unei greve generale declansate in toata tara.

Trend-uri la Oscar

Posted: 24 Feb 2010 07:11 PM PST

Mai sunt aproape doua saptamani pana la mult-asteptata ceremonie de decernare a premiilor Oscar, iar pregatirile sunt in toi. Designerii fac ultimele retusuri la tinutele vedetelor, iar make-up artistii si hair-stilistii stabilesc noile trenduri pentru covorul rosu.

Rihanna se destainuie

Posted: 25 Feb 2010 06:01 PM PST

Cantareata Rihanna se destainuie! Intr-un interviu acordat postului de televiziune CNN, artista a vorbit deschis despre numeroase probleme cu care s-a confruntat in viata personala, inclusiv despre fosta sa relatie cu Chris Brown.

Pe ultimul drum

Posted: 26 Feb 2010 05:42 PM PST

Kate Moss, Naomi Campbell si Stella McCartney l-au condus pe ultimul drum pe designerul, Alexander McQueen. Creatorul de moda a fost inmormantat aseara, la Londra, in cadrul unei ceremonii private. Apropiatii sai au sosit la biserica Saint Paul's din Knightsbridge, imbracati aproape toti in creatii semnate de regretatul lor prieten. Presa din Marea Britanie sustine ca in curand va avea loc si o ceremonie publica insa data acesteia n-a fost anuntata. Alexander McQueen, in varsta de 40 de ani, si-a pus capat zilelor in urma cu doua saptamani, spanzurandu-se in apartamentul sau din capitala britanica. Artistul suferea din cauza unei depresii puternice cauzata de moartea recenta a mamei sale.

Reteta fericirii

Posted: 26 Feb 2010 05:43 PM PST

Adio ghinion si zile proaste! Asta pare sa fie mai nou, deviza japonezilor, care declara convinsi ca au gasit secretul fericirii. O simpla vizita la un anumit templu din tara ii ajuta sa scape de orice problema. E mai simplu ca niciodata, spun ei. E nevoie doar de hartie, pix si un vas de toaleta, iar neplacerile dispar pentru totdeauna.

Angelina la Paris

Posted: 26 Feb 2010 05:43 PM PST

Agitatie de nedescris pe o strada din Paris, unde zeci de oameni s-au inghesuit sa o fotografieze pe Angelina Jolie. Plimbarea divei prin capitala franceza i-a facut pe unii sa urce chiar pe cladiri sau la etajele imobilelor ca sa fie siguri ca vor imortaliza momentul cu totul special. Efortul a meritat. Curiosii au reusit sa faca poze din toate unghiurile si asta pentru ca actrita s-a tot perindat pe strada cu pricina. Angelina se afla la Paris cu treaba. Vedeta americana a inceput filmarile pentru thriller-ul The Tourist, in care joaca alaturi de Johnny Depp. Ea interpreteaza rolului unui agent Interpol, care incearca sa dea de urma unui criminal.

Cutremur de 8.8 grade

Posted: 27 Feb 2010 06:07 PM PST

Infern in Chile, unde peste 120 de vieti au fost curmate dupa un cutremur de 8.8 grade pe scara Richter. Seismul devastator s-a produs in Pacific, la 117 kilometri de orasul Conception, dar a fost puternic resimtit in mai multe zone ale tarii si mai ales la Santiago. Autoritatile au anuntat stare de catastrofa, in timp ce americanii au declarat alerta de tsunami pentru toate tarile din oceanul Pacific. Deja un val de peste doi metri a lovit un oras de pe coasta chiliana.

S-a cutremurat Japonia

Posted: 27 Feb 2010 06:07 PM PST

Panica mare a fost si in Japonia. Un cutremur cu magnitudinea de 7.3 grade pe scara Richter a zguduit in aceasta dimineata insula Okinawa. Seismul s-a produs la o adancime de 29 de kilometri de nivelul marii, iar oamenii spun ca miscarea telurica s-a simtit timp de aproape 20 de secunde. Imediat dupa, autoritatile au emis alerta de tsunami si au solicitat evacuarea insulelor mai mici, aflate in apropiere, dar ulterior, avertizarea a fost ridicata. Din fericire, cutremurul n-a lasat in urma victime, iar pagubele materiale sunt si ele, minore. In 1995, un seism de 7.2 grade pe scara Richter, produs in portul Kobe, a ucis peste 6.000 de persoane.

Luati de ape

Posted: 27 Feb 2010 06:08 PM PST

Imagini incredibile au fost surprinse in Bolivia, unde furtunile puternice fac prapad. Raurile au iesit din matca, iar apele au invadat orasele. Oamenii au fost pur si simplu inghititi de puhoaie si doar o minune a facut ca unii dintre ei sa scape vii.

Bataie in spital

Posted: 27 Feb 2010 06:08 PM PST

Scandal imens intr-un spital din Brazilia. Doi medici s-au luat la bataie in sala de nasteri, in timp ce o pacienta aflata in travaliu avea nevoie disperata de asistenta. Abia dupa minute bune, un al treilea doctor a venit in ajutorul femeii, dar din pacate, pentru bebelus a fost prea tarziu.

Noi acuzatii

Posted: 27 Feb 2010 06:09 PM PST

Michael Jackson a fost omorat, in urma unei conspiratii! Afirmatia ii apartine La Toyei Jackson, sora megastarului, care in timpul unei vizite in Ukraina, a vorbit din nou despre decesul artistului. Cantareta se afla la Kiev, unde urmeaza sa primeasca un trofeu in memoria fratelui sau.

Iadul pe pamant

Posted: 28 Feb 2010 06:14 PM PST

Peste 300 de morti, 2 milioane de sinistrati si orase intregi sub ruine. Asta a lasat in urma cutremurul de 8.8 grade pe scara Richter, care a maturat statul Chile. Si pagubele sunt enorme, de peste 30 de milioane de dolari. In sase regiuni a fost decretata stare de catastrofa, iar echipele de interventie muncesc la foc continuu pentru a-i recupera pe supravietuitori de sub daramaturi. Azi, o noua replica de 6.1 grade pe scara Richter, a zguduit din nou tara.

Terorizati de tsunami

Posted: 28 Feb 2010 06:14 PM PST

Orele care au urmat dezastrului din Chile s-au scurs cu incetinitorul pentru restul tarilor din Pacific, aflate toate, in stare de alerta. Populatia a indurat clipe greu de suportat, in asteptarea valurilor tsunami pe care le-au anuntat autoritatile. Peste tot, oamenii s-au refugiat in zone inalte, de unde au privit cu sufletul la gura spre ocean. Apogeul spaimei a fost insa atins in Japonia, dupa ce oficialii au ordinat evacuarea a peste 300.000 de persoane din zonele de coasta.

Sub asediul furtunii

Posted: 28 Feb 2010 06:15 PM PST

Si europenii infrunta stihiile naturii. Peste 22 de oameni au murit dupa ce o furtuna violenta, formata in Atlantic a facut prapad in vestul continentului. Tarile cel mai greu incercate au fost Spania, Portugalia si Franta. Vantul care a atins aproape 200 de kilometri pe ora a culcat copacii la pamant si a luat pe sus acoperisurile caselor.

Panica la Bangkok

Posted: 28 Feb 2010 06:15 PM PST

Panica in Thailanda, la Bangkok, dupa ce explozia unei bombe a zguduit zona financiara a orasului. Dispozitivul fusese lasat pe scari, in fata cladirii unei banci. Deflagratia a distrus o masina si a spart geamurile unei cabine telefonice. N-au fost victime insa populatia s-a speriat cumplit, mai ales ca la cateva minute dupa, oamenii legii au anuntat ca au mai gasit un dispozitiv exploziv, amplasat tot in fata unei unitati bancare, la periferia orasului. Strazile au fost invadate de politisti, iar controalele s-au tinut lant. Desi nimeni nu a revendicat atentatele, se pare ca ele ar avea legatura cu fostul premier thailandez. Suporterii acestuia cer de multa vreme alegeri anticipate si recent, au anuntat chiar ca vor lua masuri in acest sens.

Niciun comentariu: