Stirile mondene

Stirile mondene


Dana Razboiu, despre operatia fiului ei: "Ce a fost mai greu a trecut"

Posted:

Anca Turcasiu, noua prezentatoare a emisiunii “Te iubesc, Romania” de la KanalD

Posted: 02 Feb 2010 02:42 AM PST

Dupa ce a castigat un concurs pentru prezentarea emisiunii ” Te Iubesc Romania ” cantareata Anca Turcasiu va fi noua vedeta a postul;ui de televiziune kanal D.

Emisiunea concurs va fi difuzata saptamanal si va pune fata in fata doua echipe formate din oameni obisnuiti care vor trebui sa raspunda la intrebari despre Romania.

Show-ul va debuta in grila de primavara a postului de televiziune KanalD.

Anca Turcasiu

Muto a avut o relatie cu modelul francez Vanessa Perroncel

Posted: 03 Feb 2010 12:36 PM PST

Vanessa Perroncel

Vanessa Perroncel

La Republica scrie ca fotbalistul roman Adrian Mutu a avut in perioada in care juca la Chelsea o legatura cu modelul francez Vanessa Perroncel fosta logodnica a lui Wayne Bridge si amanta lui John Terry.

Oana Zavoranu la Hollywood

Posted: 04 Feb 2010 09:06 AM PST

Oana ZavoranuÎn timpul vacanţei de aproape două săptămâni pe care Oana Zăvoranu a petrecut-o alături de soţul ei în America, vedeta a reuşit să contacteze şi un producător pentru a juca într-un film la Holywood.

Se pare că Oana îşi va face cât de curând debutul şi la Hollywood, producătorul cu care a discutat propunându-i să joace în următorul lui film. Cu toate acestea, soţia lui Pepe a refuzat să dea mai multe detalii despre rolul pe care îl va interpreta.

Bianca Dragusanu si-a marit buzele

Posted: 10 Feb 2010 12:01 AM PST

bianca dragusanu playboyBianca Dragusanu, iubita creatorului de moda Catalin Botezatu, a apelat, din nou, la medicul estetician.

Nemultumita de marimea buzelor ei, ea si-a injectat acid hialuronic, ca sa capete mai mult volum.

Blonda lui Bote a aparut cu noul sau look in emisiunea de luni seara a lui Dan Capatos, “Un show pacatos”, de la Antena 1, in care este asitenta.

Cantareata Katherine Jenkins a refuzat 1 milion de lire oferit de PlayBoy

Posted: 14 Feb 2010 12:29 PM PST

Katherine JenkinsKatherine Jenkins a primit o oferta de 1 milion de lire pentru a poza goala in PlayBoy insa aceasta a refuzat pe motiv ca nu vrea sa-si supere mama care nu ar vrea sa o vada goala intr-o revista.

Paris Hilton beata manga la carnavalul de la Rio

Posted: 15 Feb 2010 11:56 AM PST

Paris Hilton a promovat nou bere Braziliana Devassa (Sexy in Portugheza) si probabil a exagerat putin….

Paris Hilton

Paris Hilton

Paris HiltonParis Hilton

Andreea Esca revine la ProTV

Posted: 20 Feb 2010 08:55 AM PST

andreea esca de la stirile protv cu piciorul ruptPrezentatoarea stirilor ProTv, Andreea Esca va prezenta din nou stirile de la ora 19 incepand de luni 22 februarie.

Mariana Rosca se apuca de cantat

Posted: 21 Feb 2010 11:28 AM PST

Mariana Rosca, cunoscuta si ca ” Blonda lui Iri” se va apuca de cantat impreuna cu cantaretul libanez Jamal cu care va scoate in curand o piesa.Mariana Rosca - Blonda lui Iri - va scoate in curand o melodie cu Jamal

Două premii César pentru "Concertul" lui Radu Mihăileanu - cel mai bun sunet, cea mai bună muzică de film!

Posted: 27 Feb 2010 12:07 PM PST

Cei 3 sunetişti care au lucrat direct sub îndrumarea lui Radu Mihăileanu - P. Excoffier, B. Tarriere, S. Azzazi - au luat premiul precizând că tocmai în acea sală în care se decernează distincţiile César - Theâtre du Châtelet din Paris - s-au filmat scene din "Concertul". Dar sâmbătă seara sunetul din acea sală a avut un ecou diferit... Cei 3 au povestit despre colaborarea cu "un mare român" - Radu Mihăileanu şi i-au mulţumit pentru felul în care au lucrat împreună. Armand Amar a ridicat premiul pentru cea mai bună muzică de film, pentru munca realizată sub conducerea lui Radu Mihăileanu. El i-a mulţumit regizorului român. TVR.RO a urmărit live text ceremonia şi v-a oferit în timp real informaţii despre succesul excepţional al regizorului Radu MihăileanuLungmetrajul lui Radu Mihăileanu "Le concert" a fost nominalizat la categoriile "cel mai bun film", "cel mai bun regizor", "cel mai bun scenariu original", "cea mai bună muzică", "cel mai bun sunet" şi "cel mai bun montaj". Cel mai bun film a fost desemnat Un prophčte. Premiul César pentru cel mai bun regizor a fost câştigat de Jaques Audiard, pentru Un prophčte. Audiard i-a amintit în discursul de mulţumire şi pe ceilalţi regizori nominalizaţi, printre care şi Radu Mihăileanu. Radu Mihăileanu a pierdut premiul pentru cel mai bun scenariu original în favoarea autorilor scenariului peliculei Un prophčte, filmul nominalizat de 13 ori la această ediţie a Premiilor Cesar. Cel mai bun actor a fost desemnat Tahar Rahim, pentru rolul din Un prophčte, adjudecându-şi totodată şi premiul pentru cea mai bună speranţă masculină. Cea mai bună actriţă: Isabelle Adjani. Cea mai bună actriţă în rol secundar: Emmanuelle Devos, pentru rolul din A L'Origine. César-ul pentru cea mai bună adaptare a fost adjudecat de Mademoiselle Chambon - Stephane Brize, Florence Vignon. Premiul pentru cea mai bună imagine: pelicula Un prophčte. Cel mai bun film de debut: Les beaux gosses. Premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar: Niels Arestrup pentru rolul din Un prophčte. Premiul pentru cea mai bună speranţă feminină: Melanie Thierry, pentru rolul din Le dernier pour la route. Cel mai bun documentar: L'Enfer.Cel mai bun film străin: "Gran Torino", de Clint Eastwood. Premiul pentru montaj: Un prophčte.Premiul pentru decor: Un prophčte. Sigourney Weaver i-a înmânat premiul pentru întreaga carieră lui Harrison Ford. Vizibil emoţionat şi cu lacrimi în ochi, Ford a încercat sa liniştească sala care îl aplauda în picioare.

Preşedintele Obama are mici probleme cu colesterolul

Posted: 01 Mar 2010 10:55 AM PST

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, şi-a facut controlul medical anual, iar Casa Albă a anunţat că starea lui de sănătate este foarte bună.Singurele rezultate cât-de-cât problematice sunt nivelul uşor ridicat al colesterolului, inflamarea tendoanelor genunchiului stâng şi fumatul ocazional. Prin urmare, medicii îi recomandă preşedintelui în vârstă de 48 de ani să renunţe la fumat şi să mănânce ceva mai sănătos, pentru a reduce nivelul colesterolului. Asemenea controale vor urma în fiecare an de mandat şi, potrivit legii, raportul medical este anunţat imediat presei.

"The Hurt Locker" vs. "Avatar". Controverse înaintea Galei Oscar

Posted: 02 Mar 2010 02:52 AM PST

Favoritul cursei pentru Oscarurile care se vor decerna în 7 martie este considerat "The Hurt Locker" de Kathryn Bigelow, în ciuda faptului că, în urmă cu câteva zile, unul dintre producătorii filmului "The Hurt Locker" a încălcat regulile stricte privind campania negativă. Printr-un mesaj transmis prin e-mail, francezul Nicolas Chartier le-a cerut membrilor cu drept de vot ai Academiei de film americane să voteze în favoarea acestui film independent şi nu pentru un "film care a costat 500 de milioane de dolari".Email-urile lui Chartier sunt considerate ca un atac direct la adresa producţiei "Avatar" în regia lui James Cameron Gestul său a făcut valuri suficient de mari, determinându-l pe producător să recunoască faptul că acel e-mail a fost "inoportun şi stupid". La cea de-a 82-a ediţie a premiilor Oscar, peliculele "The Hurt Locker" şi "Avatar" care au primit fiecare câte nouă nominalizări. Un purtător de cuvânt al Academiei de film americane a refuzat să spună dacă instituţia va sancţiona filmul sau producătorul în cauză. În opinia specialiştilor, eventualele sancţiuni ar putea merge până la retragerea din competiţie a filmului "The Hurt Locker". "Cred că trei sferturi dintre buletinele de vot erau deja expediate atunci când a explodat această afacere", a declarat Tom O'Neil, considerat un adevărat specialist în domeniul Oscarurilor, care scrie pentru Los Angeles Times. "Părerea generală este că totul este deja decis şi că acest scandal nu poate cauza un eşec al filmului", a menţionat acesta. În afară de "Avatar", filmul lui Kathryn Bigelow va concura cu "The Blind Side", "District 9", "An Education", "Inglorious Bastards", "Precious", "Up", "A Serious Man" şi "Up in the Air".În ceea ce-i priveşte pe actori, Jeff Bridges, pentru "Crazy Heart", şi Sandra Bullock, pentru "The Blind Side", par să fie marii favoriţi, iar toată lumea se aşteaptă să o vadă pe Kathryn Bigelow câştigând premiul decernat celui mai bun regizor, devenind astfel prima femeie din istoria Oscarurilor care ar triumfa la această categorie.

Bob Dylan vine la Bucureşti!

Posted: 02 Mar 2010 06:35 AM PST

Bob Dylan, una dintre figurile emblematice ale istoriei muzicii, va concerta pe 2 iunie pe Stadionul „Iolanda Balaş" din Bucureşti. Show-ul este inclus în celebrul turneu "Never Ending Tour", început Bob Dylan în vara anului 1988. Biletele pentru concertul de la Bucureşti au preţul cuprins între 130 şi 350 de lei şi vor putea fi achiziţionate online şi din reţeaua magazinelor Diverta. Cu o carieră impresionantă, de aproape o jumătate de secol, palmaresul lui Bob Dylan include nu mai puţin de 34 albume de studio, 13 albume live, 14 compilaţii şi 58 de single-uri. Declarat de revista Rolling Stones drept cel mai important artist solo al tuturor timpurilor în 2004, Bob Dylan a adunat de-a lungul timpului o colecţie impresionantă de premii, care include şi 11 trofee Grammy, un Glob de Aur şi un premiu Oscar - ambele pentru piesa "Things Have Changed", inclusă în coloana sonoră a filmului "Wonder Boys".  

Favoritul la Oscar "The Hurt Locker", din nou în centrul atenţiei. Un producător declarat persona non grata

Posted: 03 Mar 2010 01:49 AM PST

Academia de film americană a anunţat, marţi, că unuia dintre producătorii filmului "The Hurt Locker", favoritul Oscarurilor de anul acesta, i-a fost interzis accesul la gala de premiere. Decizia a fost luată în urma mesajului pe care producătorul francez Nicolas Chartier l-a trimis prin e-mail membrilor Academiei, prin care le-a cerut să voteze pentru pelicula "The Hurt Locker", şi nu pentru un "film care a costat 500 de milioane de dolari" - o referire evidentă la lungmetrajul SF 3D "Avatar". Decizia a fost luată întrucât producătorul a violat normele procesului de votare pentru stabilirea câştigătorilor prestigioaselor statuete, care interzice e-mail-urile de promovare a unui film prin denigrarea altuia. Nicolas Chartier şi-a cerut ulterior scuze pentru eroarea comisă.Cea de-a 82-a gală a premiilor Oscar va avea loc duminică, 7 martie, la Kodak Theatre din Los Angeles. Filmul "The Hurt Locker", regizat de Kathryn Bigelow, este marele favorit al ediţiei din 2010, fiind nominalizat la nouă categorii. Dacă pelicula va câştiga preţioasa statuetă, aceasta va pune capăt "blestemului" care a lovit până în prezent lungmetrajele inspirate din războaiele din Irak şi Afganistan, care au fost eşecuri comerciale şi desfiinţate de critici. Succesul de critică al filmului "The Hurt Locker", devenit şi un adevărat succes de public, şi numărul impresionant de premii obţinute la Hollywood şi în întreaga lume i-au obligat pe analişti să îşi revizuiască opiniile potrivit cărora producţiile despre conflicte armate nepopulare nu vor putea niciodată să se impună. "Filmul încearcă să atragă atenţia asupra unei situaţii foarte complexe", a declarat recent Kathryn Bigelow, în timpul dineului organizat de Academia de film americană, în Los Angeles, în onoarea nominalizaţilor. "Conflictele din Irak şi Afganistan fac ca acest film să fie de actualitate. El oferă un punct de vedere despre un război care până recent era foarte abstract. Cred că a atins un punct sensibil", a adăugat regizoarea americană. Deşi filmul a atras criticile mai multor asociaţii de veterani, care consideră că versiunea cinematografică în care a fost prezentată munca militarilor genişti nu este deloc realistă, altele aplaudă acest lungmetraj cu frenezie. De altfel, Bigelow a declarat că a dorit să ofere publicului "o viziune realistă asupra celei mai periculoase meserii din lume".Dacă Kathryn Bigelow va câştiga premiul pentru cel mai bun regizor, ea va deveni prima femeie din istoria Oscarurilor care triumfă la această categorie.

"Sfânta Rusie", expoziţie la Luvru. Primii vizitatori - Sarkozy şi Medvedev

Posted: 03 Mar 2010 02:50 AM PST

Marţi, preşedintele francez Nicolas Sarkozy şi cel rus Dmitri Medvedev au vizitat, în avanpremieră, expoziţia "Sfânta Rusie", deschisă la Luvru până în 24 mai. Potrivit AFP, timp de 45 de minute, cei doi şefi de stat şi soţiile lor, Carla Bruni-Sarkozy şi Svetlana Medvedeva, au avut ocazia de a vedea icoanele, picturile şi manuscrisele care datează din cea mai înfloritoare perioadă a artei creştine ruse din secolul al IX-lea la cea a lui Petru cel Mare, primul împărat al tuturor ruşilor (secolul al XVI-lea şi al XVII-lea). Adunate pentru prima oară, aceste opere nu au fost niciodată expuse în Rusia şi cele mai multe nu au părăsit niciodată ţara. Cuplurile prezidenţiale au fost interesate de porţile de aur ale catedralei din Suzdal (1120-1230), o pictură de la sfârşitul secolului al XIII-lea de la mănăstirea Tolga întruchipând-o pe Maica Domnului şi "oklad", o icoană acoperită cu metale preţioase. "Nu mă aşteptam să văd atâtea opere din Rusia", a declarat Dmitri Medvedev la sfârşitul vizitei. "Este o onoare pentru Franţa să primească (pe teritoriul său) comorile Rusiei", i-a răspuns Sarkozy într-un mesaj scris în cartea de onoare a expoziţiei. În 2010, Franţa celebrează "Anul Rusiei". Expoziţia "Sfânta Rusie" este deschisă publicului începând de miercuri.

Cu Draga Olteanu în frunte, program de filme româneşti la TVR 3

Posted: 03 Mar 2010 03:59 AM PST

Vineri, sâmbătă şi duminică sunt programate pe TVR 3, de la ora 23.30, filmele româneşti "Toamna bobocilor", "Iarna bobocilor" şi "Primăvara bobocilor". Această primă serie începe ofensiva filmelor europene pe TVR 3, ca un răspuns al dorinţei telespectatorilor de a le (re)vedea. Actriţa Draga Olteanu Matei îşi aminteşte de munca la producţiile din anii 70 şi invită telespectatorii să nu le rateze în acest weekend: "Aceste trei filme au fost scrise de Petre Sălcudeanu şi regizate de Mircea Moldovan. Petre Sălcudeanu a fost un cunoscut scriitor român, care a scris piese de teatru şi mai multe scenarii de film. În prima lui piesă de teatru scrisă în liceu, am jucat eu cu Harry Brenciu (tatăl lui Horia Brenciu), o piesă cu subiect din mediul rural. Petre Sălcudeanu, având o anumită înclinaţie către lumea satului, s-a gândit să alcătuiască un cuplu din mine şi Marin Moraru (Varvara şi Toderaş), cuplu pe care să-l urmărească de-a lungul a patru etape de viaţă. De acolo şi titlurile filmelor: "Toamna bobocilor", "Iarna bobocilor", "Primăvara bobocilor" şi ceea ce ar fi trebuie să fie "Vara bobocilor".În primele două am jucat eu cu Marinuş Moraru, iar in cel de-al treilea, lui Marinuş nu i-a mai plăcut personajul, nu se mai regăsea în el şi a refuzat rolul. Eu, fiind colega şi prietenă cu el, la rândul meu am refuzat să joc cu un alt partener. Ar fi fost păcat să joc cu altcineva, pentru că, atunci când se schimbă unul din parteneri, filmul pierde din calitate. Şi, în afară de asta, eu mă consider o soţie credincioasă. Regizorul Mircea Moldovan vorbise deja cu marele actor Dem Rădulescu (Dumnezeu să-l odihnească!) şi, la sugestia acestuia, a invitat-o să joace pe Tamara Buciuceanu. În felul acesta, a apărut filmul "Primăvara bobocilor". "Vara bobocilor" n-a mai apărut pentru că, din păcate, Dem Radulescu a plecat către stele. Au fost nişte filme pe care le-am iubit foarte mult, în care am jucat cu o echipă formată din cei mai buni tineri colegi ai noştri, care au devenit marii actori de astăzi. Am avut ocazia să batem ţara în lung şi-n lat şi am constatat că aceste filme au rămas la fel de iubite de public, că oamenii încă ne strigă cu numele din aceste filme: Varvara şi Toderaş. Le-am dori multor filme contemporane să aibă popularitatea şi dragostea pe care o manifestă publicul pentru filmele noastre".

Oscar 2010: Cum va arăta câştigătorul premiului pentru cel mai bun film?

Posted: 04 Mar 2010 01:42 AM PST

De anul acesta, filmele populare sunt cele avantajate la obţinerea Oscarului pentru cel mai bun film datorită noului sistem de votare pentru departajarea candidaţilor, spun specialiştii."După mai bine de 60 de ani, Academia revine la formula de 10 nominalizări pentru cel mai bun film. Finalul va fi acelaşi - desemnarea unui singur câştigător - însă lupta va fi mai strânsă. Câştigătorul nu se va alege din cele mai bune cinci, ci din cele mai bune 10 filme ale anului 2009", a declarat Sid Ganis, fostul preşedinte al Academiei americane de film. O idee intens dezbătută, însă neadoptată de membrii Academiei, a fost împărţirea celor 10 pelicule în două categorii dramă şi comedie, după modelul Globurilor de Aur. "Este vorba despre Cel mai bun film, nu de Cel mai bun film dintr-un anumit gen. Vorbim despre un singur premiu", a replicat Ganis.Potrivit noului sistem de votare, "în loc de a pune o cruce în dreptul filmului ales, membrii Academiei vor indica de această dată a doua lor opţiune, apoi a treia opţiune etc.", a declarat într-un comunicat Tom Sherak, actualul preşedinte al Academiei de film americane. Rezultatele vor fi apoi evaluate, potrivit unui calcul complex, care va permite companiei PricewaterhouseCoopers, însărcinată cu numărarea voturilor, "să desemneze filmul câştigător care va primi cel mai mare sprijin din partea majorităţii votanţilor", a explicat Tom Sherak. Cei mai mulţi critici de la Hollywood sunt de părere că duelul din 2010 va fi între filmele "The Hurt Locker" şi "Avatar". Pentru sociologul Gabriel Rossman, profesor la Universitatea California din Los Angeles (UCLA) şi specialist în Oscaruri, "este puţin probabil ca premiul să revină unui film surpriză". Revenirea, din acest an, la 10 pelicule nominalizate a permis "intrarea în marele club" a unor filme populare, precum "Avatar", dar şi a unor lungmetraje aparţinând unor genuri mai degrabă neglijate, cum este cazul SF-ului "District 9" sau animaţiei "Up/". În rest, se regăsesc genurile obişnuite: dramele - "Precious", "The Blind Side" şi "An Education", alături de comediile dramatice "In the Air", "Inglorious Basterds" şi "A Serious Man". Trecerea de la cinci la zece pelicule nominalizate a fost decisă de Academia de film americană pentru a revitaliza audienţele de televiziune în scădere, prin creşterea dozei de suspans. Gabriel Rossman consideră că această decizie va avea rezultatele scontate, cu atât mai mult cu cât cele mai mari trei succese de casă din 2010 - "Avatar", "The Blind Side" şi "Up in the Air " - fac parte dintre filmele nominalizate. Vă prezentăm mai jos lista celor 10 lungmetraje nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film. Pentru a vedea imagini din filmele candidate, daţi click pe numele acestora. Avatar - Acţiunea filmului se petrece în viitor, peste 200 de ani. Jake (Sam Worthington), un veteran de război paralizat, este trimis pe o planetă numită Pandora pentru a înfiinţa o colonie umană şi pentru a extrage cât mai multe resurse minerale oferite de această planetă. Pandora este locuită de o rasă umanoidă numită Na'vi. După o serie de evenimente care îi schimbă complet modul de gândire, Jake se alătură rasei Na'vi în războiul împotriva pământenilor. În plus, acesta se îndrăgosteşte de o localnică.The Blind Side - Michael Oher este un adolescent afro-american analfabet şi supraponderal din Memphis, provenit dintr-o familie cu probleme. Norocul băiatului se schimbă atunci când este adoptat de către soţii Leigh Anne (Sandra Bullock) şi Sean Touhy. District 9 - Filmul spune povestea unor extratereştri care au aterizat pe Pământ cu 30 de ani în urmă, fiind ultimii supravieţuitori ai rasei lor. Deveniţi sclavii oamenilor, extratereştrii au fost forţaţi să muncească şi să trăiască în condiţii mizere, într-un spaţiu izolat asemănator unei tabere de concentrare, numit Districtul 9. Atunci când agentul guvernamental Wikus Van De Merwe (Sharlto Copley) este trimis pentru a face o investigaţie şi a afla scopul venirii extratereştrilor pe Pământ şi natura armelor pe care le folosesc, acesta este infectat cu biotehnologia extraterestră. Observând situaţia dramatică a refugiaţilor, Wikus decide să lupte împotriva oamenilor asupritori în numele extratereştrilor. An Education - Povestea maturizării unei adolescente dintr-o suburbie a Londrei anilor '60 (interpretată de Carey Mulligan), a cărei viaţă de schimbă radical după ce cunoaşte un bărbat carismatic, de două ori mai în vârstă decât ea (Peter Sarsgaard).The Hurt Locker - Filmul prezintă povestea unei echipe de genişti, pe fondul războiului din Irak. În timpul misiunilor de dezamorsare a bombelor, noul sergent James (Jeremy Renner), care se comportă ca şi cum moartea îi este indiferentă, îşi surprinde subordonaţii. Inglourious Basterds - În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, în Franţa ocupată de nazişti, adolescenta evreică Shosanna Dreyfus (Melanie Laurent) este martora exterminarii familiei sale de către colonelul german Hans Landa (Christoph Waltz). Ea scapă şi se refugiază la Paris. Atunci când un ofiţer german îşi convinge superiorii să prezinte un film de propagandă nazistă tocmai în cinematograful parizian unde lucrează Shosanna, aceasta începe să-şi facă planuri de răzbunare împotriva liderilor nazişti. În acelaşi timp, locotenentul Aldo Raine (Brad Pitt) organizează un grup de soldaţi de origine iudaico-americană, cunoscuţi sub numele de "The Basterds", care vor să-i ucidă pe conducătorii celui de-al treilea Reich, ajutaţi fiind de actriţa germană şi agenta sub acoperire Bridget von Hammersmark (Diane Kruger).Precious: Based on the Novel 'Push' by Sapphire - Clareece "Precious" Jones este o adolescentă supraponderală, care este ironizată de colegi, abuzată fizic şi emoţional de mama sa, şi violată în repetate rânduri de către tatăl ei, cu care a rămas însărcinată de două ori. Fiind pe punctul de a da naştere celui de-al doilea copil şi fiind ameninţată cu exmatricularea din liceu, lui Precious i se oferă şansa de a se transfera la o altă şcoală şi de a intra într-un program educaţional alternativ. A Serious Man - În 1967, Larry Gopnik, profesor de fizică la o universitate americană, simte că viaţa lui personală şi profesională se năruie. Soţia îl anunţă că intenţionează să divorţeze şi să se mute împreună cu colegul lui de serviciu Sy Ableman. În plus, fiul său consumă marijuana şi are un comportament indisciplinat la şcoală, iar fiica îi fură bani din portofel pentru a-şi face o operaţie estetică. Ca şi cum aceste probleme nu ar fi fost suficiente, Larry este mituit de către un student pentru a-i da o notă de trecere şi apoi este ameninţat cu un proces, primeşte o serie de scrisori anonime de la cineva care vrea să-i ia postul de la universitate şi este torturat constant de o vecină frumoasă care face plajă dezbracată chiar sub fereastra lui. Up - Film de animaţie. Băieţelul Carl Fredrickson întâlneşte o puştoaică cu spirit de aventură pe nume Ellie. Amândoi plănuiesc să călătorească în Africa de Sud. 70 de ani după aceea, după moartea soţiei Ellie, Carl îşi aminteşte de planurile din tinereţe şi porneşte în aventura vieţii lui, alături de un partener neaşteptat, un puşti de 8 ani pe nume Russell. Up in the Air - Meseria lui Ryan Bingham (George Clooney) este să concedieze oameni în numele companiilor care îl angajează. Cea mai mare parte din viaţa lui Ryan se desfăşoară la înălţime, în călătoriile cu avionul de la o locaţie la alta. Atunci când şeful său o angajează pe aroganta Natalie, sistemul de concedieri prin videoconferinţe propus de aceasta pune în pericol stilul fericit de viaţă al lui Ryan.

Premii de excelenţă acordate de Business - Edu

Posted: 04 Mar 2010 03:35 AM PST

Cea de-a treia ediţie a "Learning & Development Awards 2010", desfăşurată în data de 3 martie, la Hotel Novotel, şi-a desemnat câştigătorii. Evenimentul, lansat de Business-Edu încă din 2008, îşi propune să răsplătească excelenţa şi performanţele din domeniul dezvoltării personale. În cadrul galei s-a desemnat, pentru anul 2009, câte un câştigator al fiecăreia dintre următoarele categorii: compania de training a anului, cel mai creativ program de training, cel mai bun program de e-learning, trainer-ul anului, coach-ul anului, cel mai bun jurnalist în domeniul HR. Invitatul special la acest eveniment a fost Octavian Belu, care a ţinut un discurs motivaţional despre rolul şi responsabilitatea couch-ului. De asemenea, el a acordat premiul pentru "Cel mai creativ program de training."Ediţia a fost structurată în două secţiuni importante: Votul specialiştilor în Resurse Umane din România şi Votul Popular. Prima secţiune a fost validată de peste 1000 de profesionişti din industrie, având funcţii de HR Director, OD Manager, Learning & Development Manager, Training Manager, HR Manager, HR Business Partners, persoane responsabile de formare şi dezvoltare în diferite organizaţii. Specialiştii au nominalizat favoriţii pentru cele şase categorii de premii, pe baza unor criterii de eligibilitate atent selectate. A doua secţiune a ediţiei a fost validată de membrii portalului Business - Edu, care între 5 februarie şi 2 martie au votat on-line pentru "Cel mai popular trainer al anului 2009" şi "Cel mai popular coach al anului 2009."Pentru secţiunea ce reflecta votul specialiştilor, Ascendis a fost desemnată compania anului 2009. Premiul pentru "Trainer-ul anului" a fost obţinut de Adrian Florea de la Trend Consult, în timp ce "Coach-ul anului" a fost Alain Cardon, de la Metasysteme. Voturile au desemnat-o pe Alina Pahoncia, de la Ziarul Financiar, drept "Cel mai bun jurnalist în domeniul HR din 2009". Leadership situational II - Human Invest a fost considerat "Cel mai creativ program de training al anului". Pentru "Cel mai bun program de e-learning al anului" a fost premiat "Seneca" - Human Resources Management - Interact. La secţiunea votului popular, dintre trainerii companiilor de consultanţă a fost remarcat Iulian Penescu. "Cel mai popular trainer intern din organizaţii" a fost desemnat Tamas Kanics, iar numele Andreei Elefteriu a fost votat pentru "Cel mai popular coach." Scopul Business-Edu este să ofere cunoştinte şi experienţe valoroase de învăţare organizaţiilor şi profesionistilor preocupaţi de dezvoltarea personală.  

Ion Iliescu, aniversat la Ateneu

Posted: 04 Mar 2010 11:00 AM PST

Ion Iliescu a fost felicitat, miercuri seara, la Ateneu de politicieni, actori şi vedete veniţi să-i spună "La mulţi ani". Orchestra Naţională de tineret condusă de Cristian Mandeal a susţinut un concert, în onoarea fostului preşedinte.

Oana Pellea revine pe scena Teatrului Bulandra în "Oscar şi tanti Roz"

Posted: 05 Mar 2010 01:16 AM PST

"Oscar şi tanti Roz", spectacolul care marchează revenirea actriţei Oana Pellea pe scena Teatrului Bulandra, are avanpremiera în zilele de 6 şi 7 martie. Chris Simion semnează regia, iar în distribuţie îi mai găsim pe Marius Manole, Antoaneta Cojocaru şi Cristina Casian. "Oscar şi tanti Roz" nu este doar povestea unui copil nedreptăţit de soartă, care stă de vorbă cu Dumnezeu. Există în textul lui Eric Emmanuel Schmitt un mesaj tulburător: oricine poate fi Oscar, dar cu un dram de noroc în plus. Mai multe zile dăruite înseamnă să încerci să te bucuri de viaţă, indiferent de cum îţi este ea hărăzită - în chip de premiu ori de pedeapsă - fără a uita totuşi să răspândeşti binele în jurul tău.

Nana Mouskouri sare în ajutorul Greciei donându-şi pensia

Posted: 05 Mar 2010 02:49 AM PST

Renumita cântăreaţă Nana Mouskouri (75 de ani) a anunţat că îşi va dona pensia de europarlamentar Greciei, în sprijinul reducerii deficitului bugetar cu care se confruntă această ţară. Potrivit AFP, în anunţul său, cântăreaţa, care a fost europarlamentar grec între anii 1994 şi 1999, a invocat "datoria faţă de patrie".Ea a declarat că îşi va dona pensia de 25.000 de euro pe an până când Grecia va ieşi din criza economică. În plus, preşedintele socialist al parlamentului grec Philippos Petsalnikos a lansat ideea instituirii unui fond naţional de susţinere, prin donaţii, a Greciei.Nana Mouskouri, născută în Creta, a vândut peste 300 de milioane de albume în toată lumea. În cariera sa de peste 50 de ani a înregistrat 1.500 de melodii, cântând în greacă, franceză, engleză, germană, olandeză, italiană, spaniolă şi ebraică. A înregistrat duete de succes cu alte vedete precum Quincy Jones, Harry Belafonte şi Julio Iglesias.

Adela Mărculescu - 50 de ani de carieră sărbătoriţi pe scenă

Posted: 05 Mar 2010 03:12 AM PST

Actriţa Adela Mărculescu sărbătoreşte 50 de ani de carieră artistică, duminică, pe scena Teatrului Metropolis din Capitală, unde va juca în comedia "Floarea de cactus", un spectacol în regia lui Alice Barb. Înaintea premierei este programată lansarea cărţii "Adela", scrisă de Olga Mărculescu şi Ion Moldovan. Din distribuţia spectacolului "Floarea de cactus" mai fac parte Damian Crâşmaru, Cristiana Răduţă-Bobic, Ionuţ Adăscăliţei, Theodor Danetti / Mihai Niculescu şi Rudy Rosenfeld. ''Floarea de cactus' este o comedie despre iubire, despre cum trebuie să iubeşti şi despre cum să iubeşti pe cine trebuie. Am dorit să realizez un spectacol fermecător, spumos şi efervescent ca o cupă de şampanie franţuzească, pe care publicul să o bea în fiecare seară împreună cu noi în cinstea Adelei Mărculescu, a minunaţilor ei parteneri de scenă şi a iubirii', spune regizoarea Alice Barb.

Oscar 2010: Premiul pentru cel mai bun regizor merge la…

Posted: 05 Mar 2010 09:14 AM PST

Dacă bătălia pentru cel mai bun film se dă anul acesta între "Avatar" şi "The Hurt Locker", titlul de cel mai bun regizor este disputat de James Cameron şi fosta lui soţie, Kathryn Bigelow. Dacă îl învinge pe Cameron, Bigelow intră în istoria Oscarurilor, devenind prima femeie regizor care obţine râvnitul trofeu. Regizoarea, în vârstă de 58 de ani a fost căsătorită cu James Cameron între 1989 şi 1991. În ciuda controverselor de ultimă oră, "The Hurt Locker" şi Kathryn Bigelow par să rămână favoriţii criticilor americani de film. Drama lui Bigelow, care prezintă povestea unei echipe de genişti americani în Irak, a primit deja premiul Sindicatului Producătorilor Americani (PGA) şi şase premii BAFTA - principalele premii acordate de industria cinematografică britanică. Asta după ce Cameron o învinsese la Globurile de Aur - adjudecându-şi atât premiul pentru cel mai bun regizor, cât şi pe cel pentru cel mai bun film. Nominalizaţii de anul acesta la Oscarul pentru cel mai bun regizor sunt: James Cameron - pentru filmul "Avatar". Pelicula a înregistrat un succes de public fără precedent, devenind filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Cameron are deja are în palmares trei Oscaruri, toate pentru filmul Titanic din 1997: cel mai bun regizor, cel mai bun montaj şi cel mai bun film.Kathryn Bigelow - pentru filmul "The Hurt Locker". Este nominalizată pentru prima dată la Premiile Academiei Americane de Film. Bigelow a luat deja premiul Sindicatului Regizorilor Americani şi este considerată favorită la Oscaruri. Ar deveni prima femeie recompensată cu Oscarul pentru cea mai bună regie. La Globurile de Aur, când a învins-o pe Bigelow cu "Avatar", James Cameron a recunoscut că regizoarea merita mai mult premiul: ""Fosta mea nevastă, Kathryn trebuia să ia premiul. Şi să fim serioşi, ea îl merita". Filmul nu a avut mare succes la public, dar este favoritul criticii. Quentin Tarantino - pentru filmul "Inglourious Basterds". Premiat cu un Oscar pentru scenariul filmului "Pulp Fiction", Tarantino spune în filmul "Inglorious Basterds", povestea unui grup, "The Basterds" pornit într-o misiune al cărei scop este lichidarea liderilor celui de-al treilea Reich. Filmul beneficiază de o distribuţie internaţională: Melanie Laurent, Brad Pitt, Christoph Waltz (nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun rol secudnar masculin), Diane Kruger. Tarantino a obţinut cu acest film cel mai mare succes de box office din întreaga sa carieră şi este singurul care, spun specialiştii, ar putea răsturna pronosticurile specialiştilor privind Oscarul pentru cel mai bun film şi cel mai bun regizor. Lee Daniels - pentru "Precious: Based on the Novel 'Push' by Sapphire". Nominalizat pentru prima dată la Oscar, Lee Daniels spune povestea unei adolescente supraponderale, Precious, ironizată de colegi, abuzată fizic şi emoţional de mama sa, violată în mod repetat de către tatăl ei, cu care a rămas însărcinată de două ori. Pe punctul de a da naştere celui de-al doilea copil şi ameninţată cu exmatricularea din liceu, lui Precious i se oferă şansa de a se transfera la o altă şcoală şi de a intra într-un program educaţional alternativ.Jason Reitman - pentru filmul "Up in the Air". Jason Reitman a mai fost nominalizat la premiile Oscar în 2008, pentru regia filmului "Juno". În pelicula "Up in the Air", Reitman prezintă povestea lui Ryan Bingham (George Clooney), un bărbat care călătoreşte cu avionul prin toată ţara, jobul său fiind să concedieze oameni în numele companiilor care îl angajează. Cea mai mare parte din viaţa lui Ryan se desfăşoară la înălţime, în călătoriile cu avionul. După ce şeful său o angajează pe aroganta Natalie, sistemul de concedieri prin videoconferinţe propus de aceasta pune în pericol stilul fericit de viaţă al lui Ryan. 

Istoricul Neagu Djuvara, decorat de Ambasada Franţei la Bucureşti

Posted: 05 Mar 2010 11:37 AM PST

Neagu Djuvara a fost decorat în cadrul unei ceremonii organizate la Ambasada Franţei din Bucureşti. Istoricul român a fost numit Ofiţer al Ordinului Artelor şi Literelor de către ambasadorul Henri Paul. Distincţia i-a fost acordată în numele Ministerului Culturii şi Comunicării din Franţa pentru contribuţia adusă la cunoaşterea istoriei României şi activitatea de scriitor şi istoric. Născut la Bucureşti în 1916, Neagu Djuvara - diplomat şi istoric - este autorul mai multor lucrări, printre care "O scurtă istorie a românilor povestită celor tineri", "Între Orient şi Occident" sau "Cum s-a născut poporul român". Este licenţiat în istorie şi doctor în drept şi şi-a petrecut o mare parte din viaţă în Franţa şi Republica Niger. 

Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu, cu melodia "Playing With Fire", vor reprezenta România la Eurovision!

Posted: 06 Mar 2010 11:20 AM PST

Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu, cu melodia "Playing With Fire", vor reprezenta România la Eurovision!Iată prestaţia din finală a câştigătorilor: [64915] Primul interviu al Paulei Seling în calitate de reprezentantă a României la Eurovision: "Visez!" [64916] CLICK pentru varianta de studio a piesei câştigătoare! CLICK pentru a urmări toate videoclipurile calificate în finală! Iată care sunt primii trei clasaţi:1. Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu – Playing With Fire 2. Luminiţa Anghel, Tony Tomas şi Adrian Piper – Save Their Lives 3. Cătălin Josan – Around, Around

Eddie Murphy, cel mai slab actor al deceniului

Posted: 07 Mar 2010 06:07 AM PST

Filmul "Transformers" a obţinut cele mai multe premii Zmeura de Aur pentru anul 2010, cel mai slab actor al deceniului a fost declarat Eddie Murphy, iar cea mai slabă actriţă a deceniului, Paris Hilton, în cadrul galei de decernare care s-a desfăşurat sâmbătă seara la Los Angeles şi care precede gala Oscar, informează Agerpres.Murphy a primit această "distincţie" pentru rolurile din filmele "Imagine That" (2009), "Ţi-l prezint pe Dave" (2008), "Norbit" (2007), "Poliţia în direct" (2002), "Aventurile lui Pluto Nash" (2002) şi "Sunt spion" (2002). "Transformers" a obţinut Zmeura de Aur pentru "cel mai prost film al anului", "cel mai prost regizor" şi "cel mai prost scenariu". Cu toate acestea, "Transformers" este unul dintre filmele americane cu cele mai mari încasări, fiind devansat la acest capitol doar de pelicula "Avatar".Premiul pentru cea mai proastă interpretare masculină le-a revenit anul acesta fraţilor Jonas, pentru "The 3D concert movie", iar pentru interpretare feminină, actriţei Sandra Bullock, care a venit să-şi ridice personal premiul.   

Cum au ajuns Paula Seling şi Ovi să se Joace cu Focul

Posted: 07 Mar 2010 01:48 PM PST

Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu au vorbit pe larg, la Tema Zilei, despre modul în care au ajuns să colaboreze atât de bine în plan muzical, despre planurile lor de viitor şi despre prestaţia la care se gândesc pentru întrecerea de la Oslo.Întregul interviu, în materialul alăturat!

Reclama cu Pamela Anderson interzisa in Australia

Posted: 07 Mar 2010 02:14 PM PST

Australienii au interzis o reclama cu Pamela Anderson pe motiv ca e prea indecenta.

Voi ce credeti?

Oscarul pentru cel mai bun film a ajuns la "The Hurt Locker"

Posted: 07 Mar 2010 09:33 PM PST

Pelicula "The Hurt Locker", regizată de Kathryn Bigelow, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 82-a ediţie a premiilor Academiei de film americane, decernate duminică seară, la Kodak Theatre din Los Angeles. "The Hurt Locker", care a avut nouă nominalizări, a obţinut şase premii Oscar, în timp ce "Avatar", în regia lui James Cameron, nominalizat tot la nouă categorii, a obţinut doar trei premii (pentru cea mai bună regie artistică, cea mai bună imagine şi cele mai bune efecte vizuale) . Drama lui Bigelow, care prezintă povestea unei echipe de genişti americani aflaţi în misiune în Irak, a câştigat Oscarurile pentru "cel mai bun film", "cel mai bun regizor", "cel mai bun scenariu original", "cel mai bun mixaj de sunet", "cel mai bun montaj de sunet" şi "cel mai bun montaj". Sandra Bullock a obţinut Oscarul pentru cel mai bun rol principal feminin, pentru interpretarea din "The Blind Side", iar Jeff Bridges a obţinut Oscarul pentru cel mai bun rol principal masculin, în "Crazy Heart". Mo'Nique a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin, în filmul "Precious", iar Christoph Waltz a fost recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun rol secundar masculin, în "Inglourious Basterds". Pelicula argentiniană "El Secreto de Sus Ojos" a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun film străin.Lista completă a câştigătorilor premiilor Oscar pe 2010: Cel mai bun film: "The Hurt Locker" Cel mai bun regizor: Kathryn Bigelow - "The Hurt Locker" Cea mai bună actriţă în rol principal: Sandra Bullock - "The Blind Side" Cel mai bun actor în rol principal: Jeff Bridges - "Crazy Heart" Cel mai bun actor în rol secundar: Christoph Waltz - "Inglourious Basterds" Cea mai bună actriţă în rol secundar: Mo'Nique - "Precious" Cel mai bun scenariu adaptat: Geoffrey Fletcher - "Precious" Cel mai bun scenariu original: Mark Boal - "The Hurt Locker" Cel mai bun film de animaţie: "Up", de Pete Docter Cea mai bună regie artistică: "Avatar" (Rick Carter, Robert Stromberg, Kim Sinclair) Cea mai bună imagine: Mauro Fiore pentru "Avatar" Cele mai bune costume: Sandy Powell pentru "The Young Victoria" Cel mai bun machiaj: Barney Burman, Mindy Hall şi Joel Harlow pentru "Star Trek" Cel mai bun lungmetraj documentar: "The Cove", de Louie Psihoyos şi Fisher Stevens Cel mai bun scurtmetraj documentar: "Music by Prudence", de Roger Ross Williams şi Elinor Burkett Cel mai bun mixaj de sunet: Paul N.J. Ottosson şi Ray Beckett pentru "The Hurt Locker" Cel mai bun montaj de sunet: Paul N.J. Ottosson pentru "The Hurt Locker" Cel mai bun montaj: Bob Murawski şi Chris Innis pentru "The Hurt Locker" Cel mai bun film străin: "El Secreto de Sus Ojos" (Argentina) Cel mai bun scurtmetraj: "The New Tenants", de Joachim Back şi Tivi Magnusson Cel mai bun scurtmetraj animat: "Logorama", de Nicolas Schmerkin Cele mai bune efecte vizuale: "Avatar" (Joe Letteri, Stephen Rosenbaum, Richard Baneham şi Andrew R. Jones) Cea mai bună coloană sonoră: "Up" - Michael Giacchino Cel mai bun cântec: "The Weary Kind (Theme from Crazy Heart)" din "Crazy Heart" - Ryan Bingham and T Bone Burnett 

De vorbă cu Cristian Tudor Popescu, scriitorul

Posted: 08 Mar 2010 03:28 AM PST

Luni, 8 martie, de la ora 21.15, moderatorul Daniel Cristea Enache va sta de vorbă cu Cristian Tudor Popescu, al cărui volum "Cuvinte rare" a apărut recent în colecţia Ego.Publicistică a Editurii Polirom. O carte despre care criticul Daniel Cristea Enache s-a exprimat în mod public deseori: "Cuvinte rare, sistematizabile în alte trei clase: false cronici cinematografice, false cronici sportive şi, la nivelul cel mai înalt, câteva texte "gratuite", izbitoare".

Sexy Braileanca e insarcinata dar nu stie cu cine

Posted: 08 Mar 2010 10:40 AM PST

sexy braileancaFlorina Mihaila cunoscuta si ca Sexy Braileanca a facut o dezvaluire socanta: E insarcinata dar nu stie cu cine spera doar sa aiba o fata care sa-i calce pe urme.

Eros Ramazzotti canta la Bucuresti

Posted: 08 Mar 2010 02:00 PM PST

Biletele pentru concert vor fi disponibile din 10 martie, prin Eventim, in magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas si online, pe www.eventim.ro. "Ali e Radici - World Tour 2009-2010" a debutat pe 21 octombrie, anul... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Colegii rad de tine la birou? Esti o victima a "mobbingului"

Posted: 08 Mar 2010 02:00 PM PST

Pe romaneste, mobbingul este hartuirea psihologica la birou, iar studiile arata ca cele mai expuse sunt femeile tinere din marile companii. Efectele acestei hartuiri pot merge pana la depresii si atacuri de panica. Citeste mai multe despre mobbing pe... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost operat de cancer la colon

Posted: 08 Mar 2010 02:00 PM PST

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost operat de cancer la colon la spitalul Mount Sinai din New York si va trebui sa se odihneasca timp de sase saptamani, a anuntat luni purtatoarea sa de cuvant, citata de AFP.Interventia chirurgicala a avut loc... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

8 Martie fara inhibitii! Show INCENDIAR intr-un club din Capitala

Posted: 08 Mar 2010 02:00 PM PST

Doamnele si domnisoarele au lasat inhibitiile la intrare si s-au distrat fara sa mai tina cont de nimic, la o petrecere de Ziua Femeii. Si-au incantat privirile cu barbati care mai de care mai aratosi si mai dezbracati, care au defilat pentru ele. Au... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

RUSINOS! Farrah Fawcett, uitata la Oscar!

Posted: 08 Mar 2010 02:00 PM PST

Patrick Swayze, Ron Silver, Natasha Richardson, David Carradine si chiar Michael Jackson au fost mentionati in memorialul prezentat la Oscaruri. continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Horoscopul zilei de 9 martie

Posted: 08 Mar 2010 02:00 PM PST

PESTI - In amintirea cuiva o sa faceti un gest de mare generozitate, poate ii dati ceva de mancare sau ceva de imbracat ori bani cuiva aflat in impas.BERBEC - O restanta de bani, o datorie care tot intarzia sa apara, v-alegeti cu ceva dupa care tanjiti... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Tenorul spaniol Placidor Domingo a fost operat de cancer la colon

Posted: 08 Mar 2010 02:00 PM PST

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost operat de cancer la colon la spitalul Mount Sinai din New York si va trebui sa se odihneasca timp de sase saptamani, a anuntat luni purtatoarea sa de cuvant, citata de AFP.Interventia chirurgicala a avut loc... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

EXCLUSIV ONLINE! Problema lui Busu pentru utilizatori!09.03.2010

Posted: 08 Mar 2010 02:00 PM PST

Dupa cateva secunde de panica isi revine si continua sa-si faca treaba razand. In casa nu se mai afla nicio alta persoana. Nu exista niciun radio sau televizor deschis. Casa se afla intr-un loc necirculat, inconjurata de o mare gradina, iar in preajma... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

O vedeta a muzicii country a facut "poc" pe scena

Posted: 08 Mar 2010 02:00 PM PST

Dupa ce a fost externat, cantaretul si-a linistit fanii prin intermediul Twitter. I-a asigurat ca e bine si a postat o poza cu el inconjurat de medici. Totusi s-a plans ca s-a ales cu cateva contuzii si vanatai dureroase dupa cazatura. continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Or Meir: "Cand tata a vrut sa fie presedinte, eu si mama am zis NU"

Posted: 08 Mar 2010 02:00 PM PST

In Romania a ramas Or, baiatul lui Nati Meir, care a povestit in exclusivitate la Happy Hour despre ce se intampla acum in familie.Nati Meir a pornit anul trecut in cursa pentru fotoliul prezidential, dar a ajuns la puscarie. Cei mai afectati de... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

EXCLUSIV ONLINE! Raspunsul pentru problema lui Busu din 08.03.2010

Posted: 08 Mar 2010 02:00 PM PST

Lasa raspunsul tau mai jos!Raspuns: Am primit chiar mai mult decat am cerut. Desi usor bizara situatia cu fiul nelegitim, e posibila, asa ca avem 4 variante, nu 3 . Va foarte multumesc. continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ajutat de catelul de companie sa imparta cadouri colegelor de 8 Martie

Posted: 08 Mar 2010 02:00 PM PST

Lola, cainele de care baiatul are grija de zece ani, a carat cosul cu bunatati pregatite special pentru sarbatoritele zilei.Tanarul spune cu mandrie ca patrupedul se descurca de minune si la cumparaturi. Aproape zilnic, cu lista primita de acasa, Lola... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Yves Saint Laurent, omagiat la Saptamana modei de la Paris

Posted: 08 Mar 2010 02:00 PM PST

Colectia Sonia Rykiel invita la confort, cu rochii, salopete si mantouri, de cele mai multe ori largi, cu un aer strengaresc. Manechinele au purtat pampoane gigantice. Au predominat culorile bej, gri, maro si kaki, cateodata si putin pastel.Nathalie... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Castigatorii de la Oscar si-au etalat statuetele la Balul Guvernatorilor

Posted: 08 Mar 2010 02:00 PM PST

Regina de necontestat a galei, regizoarea Kathryn Bigelow, s-a lasat fotografiata cu statueta primita pentru admirabilul "The Hurt Locker".Si Sandra Bullock, vedeta din "The Blind Side", a fost o alta laureata in al noualea cer.Jeff... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Senzatii tari la 81 de ani! O bunicuta a sarit cu parasuta de Ziua Femeii

Posted: 08 Mar 2010 02:00 PM PST

Copiii, cei sapte nepoti si prietenii de familie au ramas la sol, in timp ce temerara doamna s-a inaltat cu avionul cateva mii de metri si a plonjat in gol, in tandem cu un instructor de parasutism. Aterizarea a fost perfecta, in uralele... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Doamnele si domnisoarele din Capitala s-au distrat pana in zori de ziua lor

Posted: 08 Mar 2010 02:00 PM PST

Doamnele si domnisoarele au lasat inhibitiile la intrare si s-au distrat fara sa mai tina cont de nimic, la o petrecere de Ziua Femeii. Si-au incantat privirile cu barbati care mai de care mai aratosi si mai dezbracati, care au defilat pentru ele. Au... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Parada pe covorul rosu: tinute aurii si argintii

Posted: 08 Mar 2010 02:00 PM PST

SCHIMBARE Daca, anii trecuti, vedetele le-au dat suficiente motive de barfa criticilor, la aceasta editie s-au descurcat onorabil in privinta vestimentatiei."Nimic tipator, nimic care sa te faca sa te holbezi si sa te abtii de la a izbucni in ras.... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Monica Anghel: "Mi-as dori ca micutul meu sa fie doctor"

Posted: 08 Mar 2010 02:00 PM PST

DORINTE. Cantareata, care va deveni mamica pentru prima data, in luna septembrie, are deja planuri pentru copilul ei."Iubitul meu aproape a lesinat de bucurie si de emotie cand a aflat ca sunt insarcinata", povesteste cantareata Monica... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Prima TV, in top trei cele mai urmarite statii TV

Posted: 09 Mar 2010 12:14 PM PST

Prima TV continua sa se mentina in top trei cele mai urmarite televiziuni din Romania, in prime-time.

Alina Coman vorbeste despre cele 7 implanturi la san care au macelarit-o!

Posted: 09 Mar 2010 02:00 PM PST

Mariana Rosca, "Blonda lui Iri", a fost si ea in studioul emisiunii "Povestiri adevarate" si a vorbit despre propria experienta, iar specialisti au dezvaluit o fata nevazuta a operatiilor estetice!Alina Coman e stabilita de peste... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ingrid Vlasov, show in aceeasi zi cu Karl Lagerfeld, la Paris

Posted: 09 Mar 2010 02:00 PM PST

LANSARE. Romanca a urcat, ieri, pentru a doua oara pe podiumul de la Saptamana Modei de la Paris, unde si-a prezentat colectia toamna-iarna 2010-2011. Karl Lagerfeld a facut un show memorabil.Creatoarea de moda Ingrid Vlasov s-a aflat ieri, pentru a... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Greva la metrou

Posted: 09 Mar 2010 05:37 PM PST

Vom avea din nou greva generala la metrou. Pe 18 martie angajatii regiei vor opri lucrul intre orele 4 si 16.00. Situatia va continua si dupa aceasta data, in cazul in care Metrorex nu rezolva solicitarile salariale cerute de sindicat.

Au incurcat mortul

Posted: 09 Mar 2010 05:38 PM PST

Bataie de joc la morga spitalului din Constanta. Un barbat din Tulcea a fost fortat de angajati sa ia, acasa, alt cadavru decat cel al socrului lui. Degeaba a-ncercat ginerele indoliat sa le spuna ca mortul din sicriu nu seamana cu tatal sotiei sale. Pana la urma, bietul om s-a gandit ca nu mai vede el bine, si-a plecat cu sicriul care i s-a dat pe baza de bon.

Pariu eronat

Posted: 09 Mar 2010 05:38 PM PST

A crezut ca a dat norocul peste el. Un buzoian pretinde ca a castigat peste 400 de mii de euro, nu la Loto ci la un aparat electronic dintr-o sala de jocuri din capitala. Proprietarul salii il acuza de inselaciune. Iar cum banul...mai ales atat de mult, atrage dispute, cele doua parti se acuza reciproc de...inselaciune.

Faultati de fanii sarbi

Posted: 09 Mar 2010 05:39 PM PST

Alcoolul dauneaza grav sanatatii, dar si zborului cu avionul. De asta s-au convins doi suporteri sarbi, care au fost dati jos dintr-o aeronava, la Timisoara, dupa ce i-au transformat interiorul intr-un camp de lupta. Pentru calmarea spiritelor, a fost necesara interventia jandarmilor, a politistilor si a angajatilor serviciului de securitate al aeroportului.

Moarta in pensiune

Posted: 09 Mar 2010 05:40 PM PST

Final cumplit in cazul femeii, din Baia Mare, data disparuta, in urma cu 3 zile. Ea a fost gasita moarta, intr-o pensiune din Satu Mare.

Partie pe sosea

Posted: 09 Mar 2010 05:40 PM PST

In mai putin de trei ore expira codul galben de viscol si ninsori! Va lasa in urma lui pagube materiale importante si asta din cauza soferilor care au ignorat prognozele meteorologilor.Era sa fie dezastru in Constanta, acolo unde pe un drum acoperit cu polei, nu mai putin de cinci masini s-au lovit una de celalta.

Tolea, liber si tacut

Posted: 09 Mar 2010 05:41 PM PST

Zi mare pentru Anatolie Ciumac care, azi, a parasit Penitenciarul Codlea. Tolea a fost pus in libertate dupa ce o instanta a Curtii de Apel Brasov a admis cererea de contopire a pedepselor ispasite de Ciumac in Romania si in Spania, la o inchisoare de langa Madrid.

Propus pentru arestare

Posted: 09 Mar 2010 05:41 PM PST

Senatorul Catalin Voicu ar putea fi arestat. Directia Nationala Anticoruptie a cerut acest lucru insa dat fiind rangul de demnitar , doar ministrul Justitiei poate cere Parlamentului retinerea senatorului.

Deshumari in cazul Bahaian

Posted: 09 Mar 2010 05:41 PM PST

Pasi mari, la Constanta, in cazul asasinatelor comise de reteaua Bahaian. Procurorii au deshumat cadavrul lui Lucian Cernat, ingropat dupa ce decesul sau a fost considerat accident. Despre Cernat, anchetatorii cred ca e prima victima facuta de Bahaian.

Indatorati de criza

Posted: 09 Mar 2010 05:42 PM PST

Criza economica ne umple de datorii. In prezent, un roman din doi se afla pe lista celor care au imprumutat bani de la banci sau de la institutii de creditare.Din lipsa de bani, dar si din cauza comisioanelor si a dobanzilor, nu putini sunt aceia care nu reusesc sa-si achite ratele si ajung pe mana executorilor. Statul le vine in ajutor si lucreaza la un proiect care urmeaza sa impuna reguli stricte pentru creditori.

Importat in Romania

Posted: 09 Mar 2010 05:42 PM PST

Mere din Turcia, capsuni din Grecia, pepene rosu din Iordania sau chiar din indepartata Brazilie si struguri din Peru. Fructele romanesti sunt o specie pe cale de disparitie in toate pietele tarii. In schimb, romanii prefera ceea ce cultiva altii. Si nu oricum. Fructele sunt cumparate din supermaketuri, iar cele din piete raman pe tarabe.

Pretul gropilor

Posted: 09 Mar 2010 05:43 PM PST

Gropile de pe strazile Capitalei aduc bani buni in conturile societatilor de asigurari! Anul trecut de exemplu, din cauza pagubelor suferite de soferi in gropile urbei Administratia Strazilor a fost data in judecata de 240 de ori si de tot atatea ori a pierdut. Conducerea administratiei sustine insa ca-si recupereaza o parte din pagube... de la asfaltatori.

Scandal cu iz de secta

Posted: 09 Mar 2010 05:44 PM PST

Conflict cu implicatii diplomatice, intre Ministerul Educatiei si secta Falung Gong, care a fost interzisa in China! Reprezentantii romani ai curentului incearca de cinci luni sa obtina o autorizatie pentru un spectacol, la Palatul National al Copiilor.Ministerul Educatiei refuza, pe motiv ca evenimentul nu are legatura cu educatia. Parlamentara Renate Weber sustine, insa, ca adevaratul motiv ar fi implicarea Ambasadei chineze in Romania.

Adevarul despre Revolutie

Posted: 09 Mar 2010 05:45 PM PST

Noi informatii secrete legate de Revolutia din decembrie 1989 vor putea fi aflate in curand! Executivul a decis astazi declasificarea ultimelor date legate de evenimentele de acum 20 de ani. Aceste date sunt extrem de pretioase si ar putea da o noua perspectiva asupra revolutiei.

Impacare, impacare

Posted: 09 Mar 2010 05:49 PM PST

Puterea si Opozitia au cazut la pace: saptamana aceasta nu se mai munceste in plen! Dupa zile de boicot in Parlament si alte 3 ore de negocieri, alesii au ajuns la un armistiu, asa ca dezbaterile se reiau martea viitoare.

Razboi pe Senat

Posted: 09 Mar 2010 05:50 PM PST

Au inceput cu stangul! Democrat-liberalii au pierdut prima runda in razboiul pentru detronarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului! PSD si PNL au majoritate in biroul permanent asa ca senatorii nici macar n-au luat in discutie cererea de revocare a lui Geoana din functia de presedinte al Senatului. PDL-istii, in schimb, nu se dau batuti.

Speriati de seism

Posted: 09 Mar 2010 05:51 PM PST

Speriati in urma cutremurului de ieri, sute de turci si-au petrecut noaptea sub cerul liber, in adaposturi improvizate. De teama ca nu cumva un alt seism sa zdruncine zona, majoritatea oamenilor au stat de veghe pana dimineata. Ieri, in zorii zilei, ei au fost treziti din somn de un cutremur de 6 grade pe scara Richer si au inceput sa alerge panicati in toate directiile. Sase sate din estul tarii au fost zguduite de miscarea telurica, urmata de aproape o suta de replici. Cel putin 51 de oameni si-au pierdut viata si peste 70 au fost raniti in timpul catastrofei. Echipele de interventie cauta si acum sub daramaturi eventuali supravietuitori.

Tibetani furiosi

Posted: 09 Mar 2010 05:51 PM PST

Atmosfera incendiara in fata ambasadei Chinei din India! Zeci de tibetani aflati in exil s-au incaierat cu fortele de ordine si au provocat un adevarat haos in jus.Demonstrantii au luat cu asalt zona cu o zi inainte de aniversarea a 51 de ani de la rebeliunea esuata a Tibetului impotriva Chinei, care a culminat cu exilarea liderului Dalai Lama.

Iarna grea in martie

Posted: 09 Mar 2010 05:56 PM PST

Iarna nu se da batuta in Europa! Nord-estul Spaniei si sudul Frantei sunt paralizate din cauza ninsorilor abundente. Mii de masini au ramas blocate in trafic, furnizarea curentului electric a fost intrerupta, zeci de zboruri au fost anulate, iar scolile au fost azi inchise.

Puteam ajuta!

Posted: 09 Mar 2010 06:01 PM PST

Cristina Liliana Dinu, avocat, 27 de ani. La prima vedere pare sa aiba tot viitorul in fata insa... nu e asa. De doi ani se lupta cu o boala crunta: cancer limfatic. Singura ei sansa este un transplant cu celule stem in Austria. In acest moment pare un lucru irealizabil dar impreuna putem face ceva. 10 mii de euro costa sansa ei la viata! Asa ca maine, 10 martie, incepand cu orele 21.00, la Jukebox Club din Capitala ea isi joaca "Ultimul joc, ultima carte. O carte pentru viata!". La eveniment va asteapta pe toti, iar pe scena vor urca intr-un concert de suflet numerosi artisti printre care Nicu Covaci, Ovidiu-Lipan Tandarica, Bogdan Bradu, Ionut Contras si trupa Jukebox. Biletele costa 30 de lei, iar banii adunati o vor duce pe Cristina mai aproape de vindecare.

Nababa pentru o zi

Posted: 09 Mar 2010 06:06 PM PST

Doamnelor si domnisoarelor, mare atentie! Astazi este ultima zi din campania "Nababa pentru o zi". Daca nu v-ati inscris inca in concurs, puneti repede mana pe telefoane si sunati la numarul 0734.300.200. Mai mult, fiti cu ochii pe Prima Tv si cu urechile pe Kiss FM, recunoasteti babacul zilei si aveti sansa sa petreceti o zi de rasfat total alaturi de el. Distractia este garantata si cu siguranta va veti dori inca cel putin 3 zile in comania lui. Spunem asta pentru ca babacul zilei este inegalabilul maestru in arta culinara Horia Varlan. Nu doar ca gateste senzational de bine dar are un simt al umorului cu totul molipsitor.

Cine stie...castiga!

Posted: 09 Mar 2010 06:06 PM PST

Dan Fintescu a mai facut doua familii fericite, la emisiunea concurs " Cine stie...castiga! ". Ambele sunt din Brasov si abia si-au revenit din surpriza pe care Prima Tv le-a facut-o. Le-a reutilat casa, dupa ce au raspuns corect la intrebarile colegului meu.

Moda la Paris

Posted: 09 Mar 2010 06:08 PM PST

Designerii continua sa ne surprinda la saptamana modei de la Paris. Aseara i-a venit randul Stellei McCartny si caselor de moda Kenzo, Celine si Ungaro, care au impresionat publicul cu colectiile lor pentru sezonul toamna-iarna 2010-2011.

Niciun comentariu: