Stiri din finante

Stiri din finante


Orange lanseaza oficial iPhone 4 in Romania

Posted: 23 Sep 2010 04:46 AM PDT

Orange, numarul unu pe piata de telefonie mobila, lanseaza maine în Romania iPhone 4, cea mai noua varianta a telefoanelor produse de Apple.


AOAR nu sustine un nou acord cu FMI si propune un fond strategic de investitii de 5-7 mld. Euro

Posted: 23 Sep 2010 06:03 AM PDT

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) nu sustine contractarea unui nou imprumut de la FMI si in schimb propune constituirea unui fond strategic de investitii in valoare de 5-7 miliarde de euro, prin emiterea de titluri de stat, tranzactionabile pe Bursa de Valori Bucuresti.


Modificarile la Codul Muncii: cine castiga si cine pierde?

Posted: 23 Sep 2010 06:38 AM PDT

Anuntul guvernantilor, cum ca vor sa modifice, pana in octombrie, legea de baza care reglementeaza relatiile de munca din Romania, a impartit societatea in doua. Pe de o parte, angajatorii, care sustin ca actuala legislatie din domeniu este rigida si ofera prea multe drepturi si privilegii salariatilor, pe de alta parte, angajatii, care se vad, dintr-o data, lipsiti de protectie si de posibilitatea de a-si negocia salariile si timpul de lucru. Cel mai intens dezbatute sunt propunerile de eliminare a contractului colectiv de munca la nivel national si conferirea unei puteri mai mari contractelor pe perioada determinata.


Cu ce vor agentiile sa contracareze oferta pentru cel mai ieftin Revelion, cel de "ACASA"?

Posted: 23 Sep 2010 07:07 AM PDT

Tentatia petrecerii unui Revelion ACASA este una care ne da tarcoalele zilele acestea. Nu prea mai avem bani sau suntem atenti la fiecare 10 lei iesiti din buzunar si e absolut normal sa ne gandim sa cheltuim cat mai putin. Dar cat de scump ar fi totusi sa nu petrecem sfarsitul dintre ani la domiciliu? Si care este contraoferta pe care ne-o fac agentiile de turism locale?


Apartamentele din Bucuresti scoase la vanzare cu sub 100.000 euro reprezinta 90% din oferta totala

Posted: 23 Sep 2010 07:38 AM PDT

Numarul locuintelor scoase la vanzare in Bucuresti cu preturi de sub 100.000 euro a crescut in ultimele patru luni cu 15 puncte procentuale, ajungand sa reprezinte 90% din oferta de apartamente vechi, in conditiile in care cererea vizeaza preponderent acest segment de pret, potrivit imopedia.ro.


Iliescu: Palatul Cotroceni a devenit o inchisoare in care presedintele sta izolat de lume

Posted: 23 Sep 2010 08:26 AM PDT

Fostul sef al statului Ion Iliescu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca in mandatele de presedinte ale lui Traian Basescu Presedintia a devenit "o institutie moarta, o inchisoare in care presedintele sta izolat de lume".


Revista presei economice din Romania

Posted: 23 Sep 2010 08:00 PM PDT

Coalitia studiaza reintroducerea impozitului de 3% pe afacerile microfirmelor; pensiunile din Bran-Moeciu se inchid din cauza lipsei de clienti; strainii au ajuns sa detina in jur de 1,5% din fondul forestier al tarii.


Ce i-ar putea astepta pe romani in 2011: de la caderea leului la taxe mai mari

Posted: 23 Sep 2010 09:00 PM PDT

Daca anul viitor Romania nu va avea o crestere economica de 1-2%, Guvernul ar putea fi nevoit sa taie si mai mult din buget si sa creasca din nou impozitele.


Vezi aici cele mai ciudate asigurari din lume (GALERIE FOTO)

Posted: 23 Sep 2010 10:30 PM PDT

Asigurarile de viata, de sanatate, de locuinta sau pentru masini reprezinta cele mai des intalnite tipuri de asigurari. Asiguratorii nu refuza insa nici clientii care vor sa-si asigure "bunuri" mai inedite, precum zambetul, mustata sau starea civila.


Ce urmeaza dupa Romania: deschidem magazine la Sofia, New York sau Milano

Posted: 23 Sep 2010 10:55 PM PDT

Se numesc Musette, Jolidon, ID Sarrieri sau Irina Schrotter. Sunt branduri dezvoltate in Romania, produse in Romania, dar care si-au oprit dezvoltarea in tara problemelor economice si a taxelor mari, pentru a-si vinde produsele in tari unde bugetele de cumparaturi ale femeilor trec de niste sute de euro pe luna si unde cresterea economica a revenit.


Niciun comentariu: