Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news

Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news


Gwen Stefani ii face unghiile si ii vopseste parul baietelului ei

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Gwen Stefani incearca pe cat posibil ca fiul ei sa fie in trend. Astfel, desi micutul Kingston Rossdale are doar patru ani, Gwen Stefani se ocupa de manichiura copilului ei. In plus, diva nu rateaza nici o ocazie sa faca din Kingston un veritabil macho. Pe langa sedintele de manichiura, Kingston are parte si de vopsitul parului. Se pare ca nu-i tocmai usor sa fi copil de star. Foto: NorthFoto... (read more)


Mario Monicelli s-a sinucis

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Unul dintre cei mai mari regizori italieni de dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, Mario Monicelli, s-a sinucis azi. In varsta de 95 de ani, Monicelli s-a aruncat de la etajul al cincilea al spitalului San Giovanni din Roma,  unde fusese internat in urma cu cateva zile,  pentru a fi tinut sub observatie medicala. Regizorul era bolnav de cancer la prostata in faza terminala, anunta media italiana.Mario Monicelli, care stia sa combine intr-un stil inimitabil ironia si umorul, isi cas... (read more)


Toni Buci aduna onoruri

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Halterofilul Antoniu Buci si judoka Corina Caprioriu au fost desemnati sportivii anului la Cluj. Premierea va avea loc vineri la Galei Sportului Clujean. Antoniu Buci e cel mai tare sportiv clujean in 2010. Legitimat la CSM Cluj si Steaua Bucuresti, Buci a castigat in acest an titlul european la Campionatele Europene de la Minsk, la aruncat, medalia de argint la total si s-a clasat pe locul 4 la smuls. Performantele sale au fost obtinute la categoria 62 de kilograme. Judoka Corina Caprioriu,... (read more)


Acord intre Romania și Bulgaria pentru interconectarea retelelor de gaze

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Romania si Bulgaria au convenit sa realizeze interconectarea sistemelor de transport al gazelor naturale pe ruta Giurgiu-Ruse, iar un acord interguvernamental in acest sens a fost semnat astazi, la Sofia, de ministrii economiei din cele doua tari, respectiv Ion Ariton si Traycho Traykov. Compania de stat Bulgartransgaz din Bulgaria si cea romaneasca Transgaz au elaborat deja foaia de parcurs pentru realizarea proiectului, pe care au decis sa il implementeze mai repede decat s-a anun... (read more)


Trafic perturbat din cauza ninsorilor in Marea Britanie si Germania

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Transporturile rutiere, aeriene si feroviare din Marea Britanie si Germania sunt perturbate de ninsori, polei si temperaturi foarte scazute. Aeroportul din Edimburg a fost inchis de mai multe ori, iar pe aeroportul London City s-au inregistrat intarzieri, unele curse fiind anulate. Si aeroporturile Luton si Stansted, situate in apropiere Londra, precum si Southampton (sud-vest) sunt afectate de vremea nefavorabila. Circulatia trenurilor a fost afectata in sud-estul Marii Britanii. In Germania, p... (read more)


Cristina Spatar, spitalizata de urgenta

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Cristina Spatar a fost internata de urgenta in spital dupa ce i s-a facut rau, in timp ce se afla intr-un salon de infrumusetare. Se pare ca artista avea dureri goaznice de cap si nu mai putea sta in picioare. "Aveam dureri cumplite de cap. Cand am ajuns la spital, mi-au pus imediat perfuzii. Din cate am inteles, a fost o criza din cauza glandei tiroide", a declarat Cristina Spatar pentru site-ul agentiadepresamondena.ro. Chiar daca doctorii i-au recomandat sa mai ramana cateva zile in spit... (read more)


Video | Cel mai destept cal din lume a doboarat recordul mondial la numarat

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Cel mai destept cal din lume a intrat in Cartea Recordurilor pentru a doua oara, deoarece a depasit recordul "celor mai multe numere identificate corect de un cal intr-un minut - 19". Lukas, in varsta de 17 ani, stie sa faca numerose lucruri, printre care numaratul, alegerea unor forme, silabisirea propriului nume si este considerat cel mai inteligent cal din lume. "Si-a dat silinta pentru a scoate ce e mai bun din el. A fost foarte concentrat in timpul probei i... (read more)


Femeile din PDL, indignate de hotararea de reducere a concediului maternal

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Un adevarat scandal s-a iscat in interiorul Partidului Democrat Liberal, dupa ce conducerea PDL a decis luni sa-l mandateze pe ministrul Muncii, Ioan Botis, sa reduca concediul maternal la un singur an. O parte din deputatele democrat-liberale se opun masurii. Cea care s-a revoltat prima a fost chiar presedinta organizatiei de femei din PDL, Sulfina Barbu: "O mama, nimeni nu poate sa spuna daca intrerupe de exemplu alaptarea la un an de zile sau la un an si doua luni, ca sa va dau un singur mo... (read more)


Terapie pentru dependenta de sex si droguri, la Mitropolia Moldovei si Bucovinei

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Aproximativ 30 de barbati si femei din Iasi participa, saptamanal, la intalniri organizate de Centrul "Sfantul Nicolae" apartinand Mitropoliei Moldovei si Bucovinei (MMB), care au ca scop tratarea dependentei de sex. Centrul din Iasi functioneaza de la inceputul acestui an, iar potrivit preotului Iulian Negru, coordonator al institutiei, cei mai multi dependenti tratati la Centrul "Sf. Nicolae" au studii superioare si varsta cuprinsa intre 35 si 45 de ani. In cazul unei persoane dependente de se... (read more)


Video | Sex in trei in telenovela "Narcisa salbatica"

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Scenele de sex abunda in telenovela "Narcisa salbatica". Dupa ce ati putut viziona in productia de la Antena 1 momente erotice care au avut loc pe blatul din bucatarie, pe muzica romatica si in cada, de aceasta data, in episodul de luni, telespectatorii au putut vedea un act de sex in trei. Protagonistii sunt Manuela, sotul ei, Cristian, si amantul, Emil. Scena incepe cu mai multe mangaieri interzise ale Manuelei, care se viseza in timp ce este satisfacuta de cei doi barbati di... (read more)


Andreea Berecleanu vine in sprijinul chirurgului pediatru Alexandru Pesamosca

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Alexandru Pesamosca este primul dintre personajele extraordinare pe care Antena 1 le va aduce in aceasta iarna in lumina reflectoarelor in cadrul campaniei "Impreuna dam viata povestilor”. Istoria vietii renumitului chirurg pediatru, descoperita de echipa de la Observator, va fi prezentata pe 1 decembrie de Andreea Berecleanu. Campania „Impreuna dam viata povestilor” este realizata de o echipa de exceptie de la Observator ce vine in sprijinul unor oameni deosebiti pe care viat... (read more)


"Magazinele de vise" ar putea fi interzise, in Capitala, pe o raza de 3 kilometri in jurul scolilor si parcurilor

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Consiliul General al Capitalei ar putea scoate in ilegalitate "magazinele de vise" situate la mai putin de trei kilometri de scoli, azile pentru batrani si parcuri. Consilierul General al Capitalei Ioan Gaf Deac a declarat ca va propune, in urmatoare sedinta  a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, inchiderea tuturor "magazinelor de vise" amplasate la mai putin de 3.000 de metri de centrele de plasament, de azilele pentru batrani, parcuri, biserici si scoli. ... (read more)


Centru social pentru adultii cu dizabilitati, inaugurat la Iasi

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Primul centru multifunctional pentru adulti cu dizabilitati psihice si mentale din judetul Iasi a fost inaugurat astazi. Valoarea investitiei se ridica la aproape 3,5 milioane de lei, iar proiectul implementat de Consiliul Judetean Iasi este finantat din fonduri europene prin programul POR. De serviciile centrului vor beneficia in urmatorii 20 de ani un numar de 600 de persoane. Primii beneficiari, 35 de persoane cu varste intre 18 si 30 de ani, au inceput deja activitatea in cele trei atelie... (read more)


Cofinantari BERD de 200 milioane euro pentru dezvoltarea retelelor de apa

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a initiat un program de cofinantare in valoare de 200 milioane euro, fonduri care pot fi folosite de municipalitati pentru investitii in infrastructura de apa, a anuntat astazi institutia financiara. Prin intermediul noii facilitati – Programul de Co-finantare pentru Fondul Regional de Coeziune UE (R2CF) – municipalitatile vor putea sa foloseasca subventii de la Fondul de Coeziune al Uniunii Europene.Se estimeaza ca finantarea de 2... (read more)


S-a redeschis sala de bal a Palatului Baroc din Timisoara

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Sala de bal a Palatului Baroc din Timisoara a fost inaugurata, aseara, cu o receptie oficiala data cu ocazia Zilei Nationale. Timp de trei ani, specialistii in domeniu au restaurat "Sala Baroca" pentru a-i readuce de acum doua secole. "Sala baroca" a fost renovata in conformitate cu originalul, experti restauratori avand drept model cateva fotografii vechi, alb-negru, si niste desene pe hartii distruse de vreme. Santierul a inceput in urma cu trei ani, dupa ce Muzeul de Ar... (read more)


Radu Moraru, in direct cu romanii pentru ultima oara pe B1

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Dupa 10 ani de presa credibila si de calitate, in care a devenit un brand, "Nasul" isi ia la revedere de la telespectatori, in direct, in aceasta seara. Astazi, de la ora 21.00, B1 difuzeaza ultima editie a productiei "Nasul". Robert Turcescu l-a invitat pe Radu Moraru, astazi, de la ora 20.00, intr-o editie speciala a emisiunii "100%". "VOX News a intrat in umbra, ma gandesc, avem oferte sa vindem partea noastra de actiuni majoritare. In ceea ce priveste B1 TV voi... (read more)


Mancini: "E lumea plina de oameni prosti in Romania si in Italia"

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Italianul Roberto Mancini, antrenorul echipei de fotbal Manchester City, s-a aratat iritat de tratamentul la care e supus unul dintre favoritii sai, Mario Balotelli. Roberto Manicini a auzit si el de scandarile rasiste ale fanilor italieni la adresa lui Mario Balotelli in timpul meciului amical Italia - Romania, disputat acum doua saptamani la Klagenfurt si incheiat la egalitate, 1-1. Mai mult, Manicini a fost informat ca si unii dintre fanii romani i-au adresat insulte rasiste jucatorului de... (read more)


Oficial: Porsche va produce un SUV mai mic si mai ieftin decat Cayenne

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Modelul, potential concurent al recent prezentatului crossover Range Rover Evoque, va utiliza platforma tehnica a SUV-ului compact Audi Q5. Chiar daca are o istorie sportiva, iar prezentul apartine masinilor mici si prietenoase (cu mediul), producatorului Porsche ii este imposibil sa ignore cifrele.Iar cifrele de vanzari arata limpede ca jumatate din masinile comercializate de celebra marca germana nu sunt nici modele sport - un paradox, nu-i asa? -... (read more)


Liga a II-a: Astra II – Farul 3-1

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Echipa Astra II a castigat cu scorul de 3-1 partida disputata astazi, la Giurgiu, cu Farul Constanta, intr-un meci contand pentru etapa a 15-a a Ligii a II-a la fotbal, Seria I. Satelitul prim-divizionarei Astra Ploiesti s-a impus prin golurile marcate de Vajou (9-autogol), C. Gheorghe (31) si Tiago Adan (56), in timp ce punctul de onoare al „marinarilor" a fost reusit de Gh. Rusu (89). In urma acestui rezultat, Astra II ocupa locul sapte in clasamentul Seriei I din esalonul secund, cu 22... (read more)


Festival de film francez la Timisoara

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Timisorenii sunt invitati saptamana aceasta la o noua editie a Festivalul Filmului Francez, ce se va desfasura intre 2 si 4 decembrie la cinematografele Timis si Studio. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Francez din Timisoara. "Anul acesta am selectat cinci filme surprinzatoare, din categorii diferite, deoarece ne adresam unui public variat", a spus Eric Baude, directorul centrului. Deschiderea festivalului va avea loc joi, la ora 19.00, cu lungmetrajul franco-roman ... (read more)


RUGBY - Ionut Dimofte: "Important e sa nu ne facem de ras"

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Internationalul de la Stiinta Baia Mare ne-a dezvaluit care este obiectivul "stejarilor" la Cupa Mondiala de anul viitor din Noua Zeelanda. Rugbistii tricolori nu s-au bucurat decat o noapte si o zi dupa succesul de sambata cu Uruguay din barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala de anul viitor. Sportivii legitimati la echipe din Franta au plecat deja spre Hexagon. Doar capitanul Sorin Socol si-a prelungit un pic vacanta acasa. Jucatorii din campionatul intern s-au intors la cl... (read more)


Toni Buci strange onoruri

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Halterofilul Antoniu Buci si judoka Corina Caprioriu au fost desemnati sportivii anului la Cluj. Premierea va avea loc vineri la Galei Sportului Clujean. Antoniu Buci e cel mai tare sportiv clujean in 2010. Legitimat la CSM Cluj si Steaua Bucuresti, Buci a castigat in acest an titlul european la Campionatele Europene de la Minsk, la aruncat, medalia de argint la total si s-a clasat pe locul 4 la smuls. Performantele sale au fost obtinute la categoria 62 de kilograme. Judoka Corina Caprioriu,... (read more)


Un diamant roz, vandut la licitatie pentru 23 de milioane de dolari

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Un diamant de 14,2 carate, numit "rozul perfect", a fost vandut pentru 23 de milioane de dolari in cadrul unei licitatii care a avut loc luni, la Hong Kong, au anuntat reprezentantii casei Christie's, pentru care aceasta tranzactie a reprezentat un record pe piata din Asia.Un cumparator a carui identitate nu a fost dezvaluita a achizitionat aceasta nestemata, ce are o taietura dreptunghiulara, in cadrul licitatiei de luni seara. Incasarile totale au fost de 78,9 milioane d... (read more)


Bolnav imobilizat la pat, cu grad I de handicap, reincadrat in munca de medici

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Un barbat paralizat din Arad, care este imobilizat la pat si pana recent a avut certificat cu grad I de handicap, a fost reincadrat in munca de medici, care au refuzat, la ultima evaluare medicala, sa-i mai confirme handicapul.Pacientul se numeste Nicolaie Gag si este din localitatea aradeana Sanpetru German, el fiind imobilizat la pat in ultimii trei ani, dupa ce, in urma unui accident vascular cerebral, a ramas paralizat de la sold in jos.Sotia barbatului, Maria Gag, le-a aratat, marti, jurnal... (read more)


Adolescentii bucuresteni, "obligati" sa mearga la film cu parintii

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Adolescentii bucuresteni cu varste intre 14 si 18 ani vor fi "obligati" sa petreaca mai mult timp liber cu parintii, printr-un program in cadrul caruia Directia Generala de Asistenta Sociala va oferi bilete la film pentru intreaga familie, a declarat, marti, Cosmina Simean, directorul DGASMB.Cosmina Simean a spus, marti, la conferinta de prezentare a celui de-al patrulea proiect destinat tinerilor din cadrul programului european "Tineri in Europa", ca Primaria Capitalei, prin D... (read more)


FIFA considera inchis subiectul coruptiei membrilor sai, lansat de BBC

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Federatia Internationala de Fotbal (FIFA) a reactionat, marti, dupa difuzarea de catre postul britanic de televiziune BBC a unui documentar in care trei membri ai forului mondial erau acuzati de coruptie, anuntand ca subiectul este definitiv inchis.In documentarul difuzat, luni, de BBC, se arata ca jurnalistul Andrew Jennings, care ancheteaza de zece ani coruptia in cadrul FIFA, a obtinut documente privind sumele depuse de International Sports and Leisure (ISL), o societate de marketing care ave... (read more)


Terapie pentru dependenta de sex, la Mitropolia Moldovei si Bucovinei

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Aproximativ 30 de barbati si femei din Iasi participa, saptamanal, la intalniri organizate de Centrul "Sfantul Nicolae" apartinand Mitropoliei Moldovei si Bucovinei (MMB), care au ca scop tratarea dependentei de sex.Centrul din Iasi functioneaza de la inceputul acestui an, iar potrivit preotului Iulian Negru, coordonator al institutiei, ideea infiintarii unui grup de suport pentru dependentii de sex a venit ca urmare a experientelor pe care acest centru le are in tratarea altor... (read more)


Concertele lunii decembrie

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Luna decembrie aduce in Capitala traditionalele concerte de Craciun sustinute de Stefan Banica si Stefan Hrusca, dar si doi chitaristi celebri - Paul Gilbert si Steve Vai.Astfel, chitaristul american Paul Gilbert, cunoscut din trupe precum Racer X si Mr. Big, va sustine doua concerte in Romania, la Sibiu si Bucuresti, pe 3 si, respectiv, 4 decembrie. Concertul de la Sibiu va avea loc in clubul Oldies Pub, in timp ce show-ul de la Bucuresti va avea loc la The Silver Church.Totodata, Steve Vai, un... (read more)


Somerii vor putea afla locurile de munca disponibile printr-un Call center

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Serviciul Public de Ocupare va avea un Call center la care somerii vor putea suna pentru a afla ce locuri de munca sunt oferite in zona in care locuiesc sau de ce acte au nevoie pentru indemnizatia de somaj, serviciul urmand sa fie infiintat printr-un proiect european de peste 10 milioane de lei.Serviciul de Call center al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ar putea fi functional din luna mai a anului viitor, urmand sa fie alocat numarul de telefon pentru acesta.Persoanele aflate... (read more)


Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din vestul tarii

Posted: 29 Nov 2010 02:00 PM PST

Mai multe rauri din vestul tarii ar putea avea cresteri importante de debite in urma ploilor prognozate pentru urmatoarele zile, motiv pentru care hidrologii au emis o atentionare cod galben de inundatii, valabila de miercuri pana vineri." Avand in vedere situatia hidrologica actuala si precipitatiile insemnate cantitativ prognozate, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si rauri necadastrate cu efect de inundatii locale, precum si cresteri de niveluri si debite cu posi... (read more)


Niciun comentariu: