Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news

Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news


Angelina Jolie: "Noi, actorii, suntem mai izolati"

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Actrita Angelina Jolie a declarat, dupa ce a incheiat filmarile la primul lungmetraj regizat de ea, ca experienta din spatele camerei de filmat este una "pasionanta" si ca asteapta cu emotie intoarcerea de cealalta parte a obiectivului. Iubita lui Brad Pitt crede insa ca meseria de actor aduce totodata si izolarea."A fost amuzant sa fac parte din echipa de filmare si sa particip la toate procesele realizarii filmului. Lucrul acesta mi s-a parut pasionant. A fost interesant sa vad cum actorii joa... (read more)


Au vandut carne de cal drept carne de vita!

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Mai multi vranceni au pus in pericol sanatatea a sute de oameni dupa ce au pus in vanzare carne de cal pretinzand insa ca este pulpa de vita. Conform politistilor, gruparea a reusit sa vanda aproape 20 de tone de carne de cal in macelariile din judetele Constanta, Prahova, Alba, dar si in Bucuresti, informeaza Realitatea TV. Trei dintre membrii gruparii au fost prinsi de Politie in Alba Iulia in timp ce incercau sa vanda peste o tona de carne de cal unei macelarii dintr-o piata din orasul Uniri... (read more)


Lavinia, ex-Spicy: "Nu este adevarat ca sunt cu Zicu"

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Frumoasa Lavina evita pe cat posibil sa-si expuna viata personala. Cu toate acestea, ziaristii sunt tot mai interesati despre viata intima a artistei. Presa centrala a publicat astazi un material in care a cuplat-o pe cantareata cu Ianis Zicu, mijlocasul lui Poli Timisoara. Lavinia a negat o eventuala relatie cu fotbalistul de pe Bega.Invitata in aceasta dimineata la "Neata' cu Razvan si Dani", Lavinia nu a fost iertata de cei doi matinali. Intrebata daca are o relatie cu Zicu, artista a declara... (read more)


Cod galben de vant si ninsori in toata tara, din aceasta seara

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Administrata Nationala de Meteorologie a lansat o avertizare de tip cod galben, al carei efect incepe joi seara, la ora 20, si ia sfarsit vineri, la ora 12. In intervalul mentionat, vantul va prezenta intensificari temporare in toate regiunile, cu viteze ce vor depasi la rafala 70-75 km/h, indeosebi in sudul si in estul tarii. In nord, centru si est, precum si in zonele montane, va ninge, local viscolit. In regiunile vestice, ploile se vor transforma in ninsori inca din aceasta dupa-amiaza. Pe ... (read more)


Johnny Depp nu are telefon

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Johnny Depp, unul dintre cei mai cautati actori de la Hollywood, este si unul dintre cel mai greu de contactat. Producatorilor, ziaristilor si fanilor le este foarte gre sa dea de actor intrucat acesta...nu are telefon."Nu mi-am cumparat niciodata un telefon. Nu-mi plac telefoanele. Ma deranjeaza ideea de a avea unul si de a putea fi contactat tot timpul", a declarat actorul in varsta de 47 de ani. Acesta a completat: "Am totusi Internet, pentru ca mi se pare o forma de comunicare mai sigura si ... (read more)


Folosirea lubrifiantilor creste nivelul de satisfactie sexuala

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Utilizarea lubrifiantilor creste semnificativ nivelurile de satisfactie sexuala si este importanta pentru protectia partenerilor, sustine un nou studiu facut public in "Journal of Sexual Medicine", citat de site-ul sawfnews.com. "Acest studiu ne ajuta sa le explicam indivizilor ca lubrifiantii nu ajuta doar pentru cresterea protectiei in timpul actului sexual, ci contribuie si la calitatea unei experiente sexuale", spune Michael Reece, directorul Centrului pentru Promovarea Sanatatii Sexuale, co... (read more)


Nick Cave a scapat teafar dintr-un accident de masina

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Muzicianul australian, Nick Cave, a fost implicat marti seara intr-un accident rutier dupa ce a intrat cu Jaguarul intr-un radar. In masina se aflau si gemenii sai dar nici unul dintre pasageri nu a fost ranit, anunta telegraph.co.uk.Cave (foto), 53 de ani, rula pe faleza din Hove, Sussex, cu cei doi gemeni ai sai, Arthur si Earl, 10 ani, cand s-a lovit de o bariera de metal, izbindu-se apoi de un radar. Niciunul din ocupantii masinii n-a fost ranit in accidentul de marti seara. La locul acciden... (read more)


Senatorul Voicu in penitenciarul Rahova: "Te rog, pune-mi mai multa costita in ..

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Viata in puscarie nu este deloc facila mai ales pentru cei care au fost obisnuiti cu un trai mai mult decat decent in libertate. Senatorul Catalin Voicu trece prin clipe grele in inchisoare si pentru a fi satul este nevoit sa ceara mai multa mancare.Aflata la penitenciarul Rahova pentru a face un reportaj, o echipa de la Gazeta Sporturilor l-a zarit pe fostul senator chiar in momentul in care primea mancare. "Prin vizierul deschis al uneia dintre usile de fier am zarit figura rotunda, cu mustata... (read more)


Un elev si-a anuntat sinuciderea pe Facebook si s-a spanzurat

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Un tanar de 18 ani a fost gasit spanzurat in camera sa de la un internat din Salon-de-Provence, sudul Frantei. El a fost descoperit marti dimineata de un salariat al internatului informeaza Le Dauphine Libere, citat de Agerpres.Baiatul era in anul intai la liceul de stiinta si tehnica industriala si profesorii n-au remarcat nimic care sa anunte sinuciderea. Descris ca foarte retras, elevul si-a anuntat totusi gestul pe Facebook. Potrivit cotidianului La Provence, el a postat luni seara un mesaj ... (read more)


Romanita Iovan isi inchiriaza rochiile cu 500 de lei

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Creatoarea de moda Romanita Iovan da dovada de bune cunostinte economice, reusind sa treaca peste criza financiara gratie unei idei profitabile. Astfel, Romanita nu se mai bazeaza doar pe vanzari pentru veniturile sale, ci a stabilit un pret fix de inchiriere a rochiilor produse de ea, dat fiind faptul ca sarbatorile sunt aproape iar doamnele si domnisoarele isi vor dori tinute elegante. "Am creat un pret unic pentru rochiile din colectiile mele. Termenul de inchiriere este de 48 de ore, iar pr... (read more)


Coreea de Sud avertizeaza ca va "distruge complet" Nordul, in cazul unui nou atac

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Relatiile tensionate dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud se pare ca se amplifica de la o zi la alta. Joi, seful Statului Major interarme sud-coreean, generalul Han Min-koo, a averitizat ca "Republica Coreea de Sud in colaborare cu SUA isi va distruge complet dusmanul, in cazul unui nou atac"."Daca va exista o noua provocare din partea inamicului, voi da o puternica replica militara, pentru a ma asigura ca acesta nu va indrazni sa provoace din nou. Vom distruge complet dusmanul", a declarat Ha... (read more)


Ioana Ginghina nu isi place sotul cand isi lasa mustata

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Actrita Ioana Ginghina isi iubeste foarte mult sotul, despre care spune ca este un romantic, insa marturiseste ca nu l-a placut prea tare in urma cu un an, cand a purtat o buna perioada de timp mustata. "Sotul meu este romantic, face gesturi romantice, imi aduce flori fara motiv, e atent, ma ingrijeste si pe mine si pe Ruxandra. Cred ca am invatat sa-mi placa totul la sotul meu. Daca ma intrebai anul trecut (ce m-a deranjat la el), iti spuneam ca mustata, m-a enervat foarte tare in perioada aia"... (read more)


Fondatorul Facebook si alti 15 miliardari isi vor dona mare parte din averi

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Fondatorul Facebook si alti 15 miliardari isi vor dona averile Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, alaturi de alti 15 miliardari, au fost de acord sa-si doneze majoritatea averilor in scopuri caritabile, in cadrul proiectului "Giving Pledge", anunta Wall Street Journal. Numarul oamenilor bogati inclusi acum in cadrul proiectului caritabil, dupa includerea celor 16 oameni de afaceri, a depasit cota de 50. Printre cei nou inclusi se mai numara, in afara de fondatorul Facebook, si co-fondatoru... (read more)


Presupusul fiu al lui Bote are probleme la club din cauza emisiunii "Dansez pentru tine"

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Portarul lui Juventus Bucuresti, Andrei Iordache, are probleme la club din cauza deselor aparitii la emisiunile televizate si pe catwalk. Fotomodelului nu i-au fost achitate restantele salariale pe doua luni din aceasta cauza. Mai mult, conducerea clubului l-ar putea pune pe liber pe Iordache.Dansul cu Adelina Pestritu de la "Dansez pentru tine" i-a  adus numai necazuri presupusului fiu al lui Catalin Botezatu. "E adevarat ca am probleme cu echipa mea de club din cauza concursului "Dansez p... (read more)


Cheryl Cole a devenit religioasa

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Cantareata de origine britanica s-a intors la spiritualitate dupa ce a trecut printr-unul din cei mai grei ani din viata, in care a divortat de fotbalistul Ashley Cole si a luptat impotriva malariei. Cheryl Cole, care in prezent face parte din juriul concursului X Factor, a devenit religioasa si cauta calauzire de la 'forte mai mari', dupa ce a divortat de sotul infidel si aproape a murit de malarie. "Vedeta este din nou religioasa si cauta raspunsuri si sfaturi. Crestinismul este cel mai apropi... (read more)


Celine Dion: "De cand am devenit mama de gemeni, abia am timp sa fac dus"

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

De cand a devenit mama, Celine Dion nu mai are timp deloc de propria persoana si isi petrece intreaga zi ocupandu-se de gemenii ei, Nelson si Eddie, nascuti in octombrie. "Este prea mult. Nici macar nu mai stiu cand e noapte si cand e zi. Ii alaptez pe amandoi si trebuie sa ma ocup si de fiul nostru cel mare, in varsta de noua ani", a declarat vedeta pentru revista Hello!, precizand ca viata ei si a sotului sau, Rene Angelil, a fost data complet peste cap de cand familia lor s-a marit. "Inainte ... (read more)


O asistenta maternala a batut cu biciul o adolescenta pe care o ingrijea

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

O asistenta maternala din Bistrita este cercetata de politisti pentru rele tratamente aplicate minorului, dupa ce a batut cu biciul o adolescenta de 14 ani pe care o avea in ingrijire, anunta Mediafax. Asistenta maternala mai avea in ingrijire si un baiat in varsta de 11 ani. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, Mariana Petrosanu, a informat, joi, ca politistii Serviciului de Investigatii Criminale au fost sesizati, cu o zi in urma, de catre Directia Gener... (read more)


Numarul femeilor care fumeaza creste, cel al barbatilor fumatori scade

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Un studiu realizat de un institut francez pune in evidenta gustul tot mai evident al femeilor pentru fumat, in comparatie cu tendinta din ce in ce mai acuta a barbatilor de a NU fuma sau de a se lasa de fumat. Fara indoiala, impactul asupra sanatatii nu este de neglijat, arata cotidianul Liberation citat de Agerpres. Desfasurat in Franta pe 10.000 de persoane, studiul arata cresterea numarului de fumatoare. Numarul barbatilor, in schimb, a scazut cu 40% in perioada 2005-2007 fata de 1985-1987. ... (read more)


Foto | Ce batrana si fada e Pamela nemachiata!

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Batranetea si-a pus amprenta si pe chipul Pamelei Anderson. Ajunsa la 43 de ani, fostul iepuras Playboy si pierdut din stralucirea si senzualitatea de odinioara. Pamela Anderson a fost fotografiata ieri la Londra, pe aeroportul Heathrow, cu un chip neingrijit si nemachiata. Cu toata ca nu se astepta sa dea nas in nas cu bliturile fotoreporterilor, starleta nu a parut deranjata ca va aparea nemachiata in ziare. Foto: NorthFoto... (read more)


Mariana Tarca: "Romania poate cuceri titlul european"

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Fosta mare handbalista crede ca echipa antrenata de Radu Voina nu va claca la turneul final din Danemarca si Norvegia, asa cum a facut-o anul trecut, la Campionatul Mondial. Nationala feminina de handbal a Romaniei a debutat cu dreptul la editia din acest an a Campionatului European, ce se desfasoara in Danemarca si Norvegia. Echipa antrenata de Radu Voina a castigat marti seara, cu scorul de 30-26, in fata Spaniei, nimeni alta decat echipa care in urma cu un an le rapea tricolorelor visul de ... (read more)


Banii FMI, antidot pentru masurile populiste

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Fara un control din afara, autoritatile sunt tentate sa-si reia metehnele preelectorale, crede Bogdan Baltazar. Politicienii romani au nevoie de supravegherea Fondului Monetar International (FMI) pentru a nu cadea in ispita pomenilor electorale, care au secatuit bugetul statului in ultimii ani. Asta mai ales ca in mai putin de doi ani vom avea noi alegeri. Banii FMI, masura impotriva prostituarii economiei Potrivit analistului Bogdan Baltazar, cei de la FMI ne spun "sunteti incoerenti, nu... (read more)


Ziua Slow Food in Romania

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Grupul de Initiativa "Radu Anton Roman" si Slow Food Bucuresti Valahia Gusturilor organizeaza, la Targul Taranului, un eveniment dedicat zilei Terra Madre, ziua revolutiei globale a hranei, cu radacini locale. Astfel, sambata 11 decembrie, in intreaga lume, simpatizantii si membrii miscarii Slow Food din peste 100 de tari, care formeaza comunitatile hranei, se intalnesc pentru a celebra hrana, produsele locale, placerea de sta la masa cu ceilalti. In Romania exista grupuri Slow Food la Buc... (read more)


WikiLeaks: Placa omagiala pentru Julian Assange

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Julian Assange, fondatorul site-ului WikiLeaks, care de aproape doua saptamani publica telegramele diplomatilor americani, a devenit foarte popular in lumea intreaga. Drept dovada, mexicanii i-au dedicat o placa omagiala fondatorului WikiLeaks,  aflat in arest la Londra. Scriitori, jurnalisti si oameni poltici au dezvelit astazi placa pentru Assange, pe care sta scris "Pentru aportul sau la binele umanitatii". Placa va fi tinuta la Clubul jurnalistilor din capitala Mexicului,... (read more)


Garat si-a reziliat contractul cu Dinamo

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Fundasul argentinian Juan Pablo Garat si-a reziliat contractul cu formatia Dinamo Bucuresti. Potrivit site-ului oficial al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare, fundasul in varsta de 27 de ani, ajuns la Dinamo in aceasta vara, nu va mai continua sub comanda lui Ioan Andone. Garat a jucat in zece meciuri pentru "cainii rosii" in acest sezon, reusind sa marcheze si doua goluri, insa accidentarile repetare l-au fortat sa petreaca mult timp in tribune sau pe banca de rezerve.Dinamo a avu... (read more)


Transparency: romanii cred ca nivelul coruptiei a crescut in ultimii trei ani

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Romanii considera ca nivelul coruptiei a crescut in ultimii trei ani, potrivit barometrului coruptiei realizat de Transparency International pe 2010. Studiul arata ca partidele politice si parlamentul sunt considerate mai corupte decat justitia si politia. Studiul dat publicitatii azi arata ca 87% dintre cetatenii romani considera ca nivelul coruptiei a crescut in ultimii trei ani. Doar 2% cred ca nivelul coruptiei a scazut, in vreme ce 11% par convinsi ca lucrurile arata la fel cum aratau si... (read more)


Diamante, safire si rubine pentru tenul perfect

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Esteticianul Diana Gulan lanseaza, in premiera in Romania, terapiile cu diamante, safire si rubine, care au un efect specatculos de intinerire a pielii. Pudra si extractul de diamante, in combinatie cu matasea pura hidrolizata, combinatia de pudra de rubin si extract de orhidee rosie sau amestecul de pudra de safire si extract de nufar albastru au efecte aproape miraculoase asupra tegumentului, conferindu-i un aspect mult mai tanar. Aceste terapii se recomanda tuturor tipurilor de ten, iar e... (read more)


Vladimir Klitschko s-a accidentat si nu se mai bate cu Chisora

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Pentru prima oara in cariera, pugilistul ucrainean Vladimir Klitschko a declarat forfait unei lupte din cauza problemelor medicale. Campionul mondial la categoria grea, in varsta de 34 de ani, nu se va bate cu britanicul Dereck Chisora, sambata viitoare, el fiind tinut in afara ringului de o accidentare la muschii abdominali. Detinatorul titlurilor WBO, IBF si IBO la grei, care a obtinut 41 de victorii (38 prin KO) si 2 infrangeri in cariera sa, trebuia sa isi puna in joc centurile in fata lui... (read more)


Soarta lui Benitez se decide dupa Campionatul Mondial al cluburilor

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Massimo Moratti, presedintele lui Internazionale Milano, a spus ca soarta antrenorului spaniol Rafael Benitez va fi decisa dupa Campionatul Mondial al cluburilor, competitie la care formatia "negru-albastra" participa din pozitia de castigatoare a Ligii Campionilor. "Nu vreau sa creez probleme inaintea unei competitii importante. Nu trebuie sa ratam acest titlu. Antrenorul trebuie sa dea dovada de caracter si sa transmita un mesaj pozitiv echipei. Accidentarile nu sunt o scuza p... (read more)


Moldovenii i-ar intelege mai usor pe ardeleni daca le-ar imita accentul

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

Imitarea accentului unui interlocutor ajuta la intelegerea mai usoara a mesajelor transmise, conform unei cercetari realizate de specialisti de la universitati din Anglia si Olanda. Studiul, publicat in Psychological Science si citat de www.medicalnewstoday.com, arata ca imitarea accentului este utila pentru conversatie atat in cazul discutiilor cu un strain, cat si in comunicarea dintre doua persoane ce traiesc in regiuni diferite ale aceleiasi tari. Metoda de cercetare In experimentul c... (read more)


Gala Premiilor pentru Mediu in aceasta seara

Posted: 08 Dec 2010 02:00 PM PST

65 de proiecte au fost inscrise la Gala Premiilor pentru un Mediu Curat – aflata la a doua editie – care va avea loc in aceasta seara. Gala, prima de acest fel din Romania este organizata de Ecotic si isi propune, dincolo de acordarea de premii companiilor sau institutiilor responsabile fata de mediu „recunoasterea publica a eforturilor celor dedicati ideii de mediu mai curat si viata mai sanatoasa", dupa potrivit lui Catalin Butolo, director de marketing la Ecotic. Astfel, in aceasta... (read more)


Niciun comentariu: