​VIDEO Dan Balotescu, Media Investment: Piata de publicitate are nevoie de coeziune / Cand apar perturbatii in televiziuni, clientii intreaba: mai alocam banii? / Online-ul poate creste in Romania prin continutul pe care il livreaza

​Cand apar tulburari precum cele ce afecteaza acum televiziunea, clientii de publicitate "ne intreaba: mai alocam aceasta suma de bani statiei de televiziune, sau e bine sa nu o facem? Asa cum faci o estimare la inceputul anului, la fel de bine exista si reversul - sa nu o mai faci sau sa o anulezi", spune intr-un interviu HotNews.ro Dan Balotescu, managing partner al agentiei Media Investment, parte a holdingului de comunicare The Group. Despre ordonanta publicitatii TV: "Daca se va schimba ceva, aceasta schimbare nu va veni la initiativa agentiilor, ci mai degraba la initiativa statiilor de televiziune". In online, el crede ca piata poate creste "prin continutul pe care il livreaza", iar achizitia automatizata de spatiu media "e viitorul in zona de digital si cred ca nu numai - probabil si televiziunea se va cumpara la un anumit moment prin aceeasi metoda". 
  • Interviul cu Dan Balotescu face parte din seria HotNews.ro "Ad Report", ce urmareste sa analizeze, prin ochii reprezentantilor agentiilor de publicitate, starea pietei de comunicare din Romania in 2014.

Citeste articolul original aici

Niciun comentariu: