Narcisa Iorga a publicat inregistrari audio in care Laura Georgescu, presedintele CNA foloseste urmatoarele expresii intr-un dialog cu copii de clasa a 3-a: Daca-ncepea un bors d-ala de-i crapa creierii pe pereti?! / Cand vorbesc, nu ma intrerupi. Daca ti-a murit cineva langa tine, nu e o problema!

Narcisa Iorga, membru al CNA, a postat pe blogul personal o serie de inregistrari audio in care Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului, apare folosind un limbaj neadecvat si jigniri in dialogul cu elevi de clasa a 3-a ai unei scoli in Bucuresti, in cadrul programului "Scoala altfel", desfasurat in 2013. Printre expresiile care ar fi fost folosite de Laura Georgescu se numara: "Daca-ncepea un bors d-ala de-i crapa creierii pe pereti?!", "Numai o secunda! Numai o secundaaa! Ajungem si la sex!", "Cand vorbesc, nu ma intrerupi. Daca ti-a murit cineva langa tine, nu e o problema!". De remarcat este ca Laura Georgescu foloseste aceste expresii pentru a le explica elevilor ce inseamna "Comunicarea non-violenta".
  • Contactata telefonic, Laura Georgescu a declarat ca nu stie despre ce inregistrari este vorba si va reveni cu o declaratie.

Citeste articolul original aici

Niciun comentariu: