UPDATE Directorul general si Consiliul de Administratie din Posta Romana au fost demisi. Noul director general este Alexandru Petrescu, fostul presedinte al comisiei de privatizare din Posta Romana - surse

Consiliul de Administratie al Postei Romane a fost demis de Adunarea Generala a Actionarilor, au declarat pentru HotNews.ro doua surse apropiate acestui proces. Contactat vineri de HotNews.ro, Ion Smeeianu, directorul general si membru in Consiliul de Administratie al Postei Romane, a declarat: 'nu stiu absolut nimic.' De asemenea, Dinu Malacopol, un alt membru al CA din Posta Romana a precizat: 'nu stiu nimic in momentul de fata, nu am primit nici o informare in acest sens'. Ministrul Comunicatiilor, Razvan Cotovelea, nu a putut fi imediat contactat, acesta fiind prezent la reuniunea Consiliului Uniunii Europene - Transport, Telecomunicatii si Energie (TTE), ce are loc la Luxemburg, in perioada 5-6 iunie 2014.
  • UPDATE 22:00 Directorul general al Postei, Ion Smeeianu, a fost demis, iar in locul sau a fost numit Alexandru Petrescu, fost director executiv si presedinte al Comisiei de privatizare din Posta Romana, au precizat pentru HotNews.ro surse apropiate procesului.
  • Contactat de HotNews.ro, Alexandru Petrescu nu a dorit sa confirme sau sa infirme numirea sa, precizand doar ca: 'Exista un Consiliu de Administratie nou, capabil de a fi un partener de dialog si negociere cu orice investitor care se incadreaza in categoria investitorilor strategici, in conformitate cu strategia Guvernului si angajamentele fata de institutiile internationale".

Citeste articolul original aici

Niciun comentariu: