UPDATE Ion Smeeianu a incasat 436.578 lei anul trecut ca director general si administrator al Postei Romane, echivalentul unui venit lunar de peste 8200 euro/Noua conducere a Postei nu intentioneaza sa mai faca concedieri in acest an

Ion Smeeianu, revocat luna trecuta de la conducerea Postei Romane, a incasat in 2013, ca director general si administrator al acestei companii, venituri salariale de 436.578 lei, echivalentul unui venit lunar de 8.232 euro, potrivit declaratiei sale de avere completate in 4 iulie 2014. Posta Romana a comunicat joi catre HotNews.ro ca "avand in vedere conditiile in care a parasit conducerea companiei, fostul Director General al Postei Romane, Ion Smeeianu, nu a beneficiat de nici o suma de bani cu titlu de salarii compensatorii". Revocarea sa din functie a venit pe fondul protestelor postasilor din luna mai si a scandalului legat de plata unei compensatii de 60.000 de euro catre Rosita Alexe, directorul executiv juridic al companiei la incetarea raporturilor de munca.
  • UPDATE Noua conducere a Postei Romane a comunicat catre HotNews.ro ca "nu intentioneaza sa opereze disponibilizari suplimentare celor efectuate in 2013". Pana la acest moment, nu s-a ajuns la un acord privind cresteri salariale in randul postasilor.

Citeste articolul original aici

Niciun comentariu: