Achizitia AXA Asigurari de catre Astra: ASF si TNG, proprietarul Astra Asigurari, se contrazic pe tema prevederilor din planul de masuri al KPMG

The Nova Group Investments (TNG), proprietarul Astra Asigurari, i-a cerut marti Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) un raspuns referitor la aprobarea tranzactiei din 2013 prin care Astra urma sa preia subsidiara locala a grupului francez AXA Asigurari. TNG sustine ca "ASF a aprobat inca din luna aprilie un plan de masuri, realizat de administratorul special KPMG Advisory, care prevede preluarea companiei AXA ca parte integranta a recapitalizarii Astrei". De cealalta parte, ASF sustine ca "planul de masuri prevede si eventuala achizitie a Axa de catre ASTRA, dupa majorarea capitalului social facuta de catre actionarii ASTRA si dupa redresarea financiara a companiei".
  • HotNews.ro a solicitat miercuri atat ASF cat si KPMG si TNG sa faca public planul de masuri de redresare financiara a Astra Asigurari, dar pana la publicarea acestui articol nu am primit nici un raspuns.

Citeste articolul original aici

Niciun comentariu: