NO COMMENT Angajati si realizatori Antena 3, scrisoare catre Dan Voiculescu: Acest dosar fabricat s-ar fi putut inchide in orice clipa, daca ati fi facut pactul cu diavolul

"Dom' profesor" - asa isi incep mai multi realizatori si angajati ai Antena 3, cu "7 ani de acasa" si "7 ani de Intact", o scrisoare adresata marti lui Dan Voicuescu, in care scriu, intre altele: "Vremea rasului a trecut! Nu o sa va placa ce va spunem, insa cineva trebuie sa o spuna! Nebunia acestor zile e si razboiul nostru! Asa am crescut in compania pe care ati fondat-o. Suntem jurnalisti,  dar si cetateni ai acestei tari. Consemnam, dar gandim si intelegem. Respectam legile si putem recunoaste abuzul. Abuzul care, astazi, este impotriva lui Dan Voiculescu". Printre semnatarii scrisorii, transmisa HotNews.ro: Alessandra Stoicescu, Adrian Ursu, Oana Stancu, Maria Coman, Razvan Dumitrescu, Dana Grecu.
  • Din scrisoare: "Stim ca acest dosar fabricat s-ar fi putut inchide in orice clipa, daca ati fi facut <<pactul cu diavolul>>. Ar fi insemnat sa renuntati la demnitate si la onoare. Nu ati facut-o. Si pentru asta va respectam."

Citeste articolul original aici

Niciun comentariu: