Stiri Noi - Saptamana financiara

Stiri Noi - Saptamana financiara


Indicii imobiliari se înmulţesc, tranzacţiile se împuţinează

Posted: 25 Nov 2009 11:28 AM PST

Singura şansă ca un indice imobiliar să fie util pe o piaţă instabilă şi cu puţine tranzacţii este aceea ca respectivul indice să fie cât mai des actualizat şi să adune cât mai multe date. Este ceea ce-şi propune site-ul specializat imobiliare.ro prin lansarea, miercuri, a unui nou indice imobiliar al preţurilor cerute de proprietari. Dacă, pe de altă parte, cineva îşi propune să afle cât costă un anume apartament studiind un asemenea indice, acest lucru este imposibil. Asta şi pentru că astfel de indici nu îşi propun să ajute la aşa ceva.


Isărescu: Am fi avut o criză a cursului de schimb în lipsa acordului cu FMI

Posted: 25 Nov 2009 11:15 AM PST

Dacă România nu ar fi primit finanţare externă din partea FMI şi UE putea risca o criză a cursului de schimb, se arată într-o prezentare a guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, cu ocazia unei ceremonii din 24 noiembrie, la Barcelona, prin care acesta a devenit membru corespondent al Academiei Regale a Doctorilor.


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Conturile globale la BVB – posibil în februarie 2010

Posted: 25 Nov 2009 05:15 AM PST

Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare a prelungit până la 1 februarie 2010, valabilitatea dispunerii de măsuri adoptate în ianuarie 2008, privind tranzacţionarea acţiunilor Erste Bank şi a titlurilor de stat prin mecanismul fără prevalidare, prin intermediul conturilor globale. „Am prelungit termenul până la care este valabilă dispunerea de măsuri pentru că acesta expira pe 1 decembrie.


"Felicia" vă oferă un dar muzical special, pentru cei cu sufletul tanar

Posted: 25 Nov 2009 05:12 AM PST

Revista Felicia si Radio Romantic va ofera, din 26 noiembrie, un dar special, pentru toti cei cu suflet tanar - albumul ”Romantic Exclusive”. Daca sloganul “muzica, nu zgomot” ti se potriveste, atunci cu siguranta colaborarea dintre Revista Felicia si Radio Romantic iti va aduce o mare bucurie si iti va reintregi colectia de muzica buna.


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Raiffeisen Zentralbank a trecut de 1% la fiecare SIF

Posted: 25 Nov 2009 05:08 AM PST

După ce Senatul a aprobat la 11 noiembrie majorarea pragulului maxim de deţinere la SIF-uri de la 1% la 5%, acţiunile societăţilor de investiţii financiare au atras tot mai mulţi investitori. Unul dintre investitorii care au încredere în votul favorabil şi din partea Camerei Deputaţilor a fost Raiffeisen Zentralbank Austria, care a depăşit pragul maxim de deţinere de 1% la fiecare dintre cele cinci SIF-uri.


Depozitele în euro au crescut vertiginos în ultimul an

Posted: 25 Nov 2009 05:02 AM PST

Volumul de depozite în valută constituite de populaţie şi firmele româneşti a crescut, în ultimul an, aproape de două ori mai mult decât economiile în moneda naţională, tendinţă explicată de fluctuaţiile puternice ale cursului valutar şi pierderea încrederii în leu, consideră bancherii.


Niciun comentariu: