Stiri Noi - -Sport Total FM | Stiri | News

Stiri Noi - -Sport Total FM | Stiri | News


Lupescu nu face o tragedie dintr-o ratare a calificarii la Euro 2012

Posted: 11 Nov 2009 07:36 AM PST

Directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu, nu crede ca o eventuala ratare a calificarii la Campionatul European din 2012 ar reprezenta o tragedie in fotbalul romanesc.


EXCLUSIV/ Cristian Topescu: "Ar trebui infiintat un Partid al Sportivilor"

Posted: 11 Nov 2009 06:15 AM PST

Senior editorul Sport Total FM, Cristian Topescu, a vorbit despre un plan de salvare a sportului romanesc, care ar putea fi compus din constituirea unui Partid al Sportivilor, precum si organizarea unui referendum.


Nationala Germaniei si-a anulat amicalul cu Chile, in urma decesului lui Robert Enke

Posted: 11 Nov 2009 05:38 AM PST

Oficialii Federatiei Germane de Fotbal au decis ca partida programata sambata, impotriva reprezentativei statului Chile sa fie anulata in urma decesului goalkeeper-ului Robert Enke.


Gica Popescu: "Cand voi sti sigur ca vreau sa candidez, voi anunta"

Posted: 11 Nov 2009 05:24 AM PST

Desi tatal sau, Constantin, declarase ca fiul sau, Gica Popescu, va candida pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal si ca va avea sprijinul lui Marin Condescu la viitoarele alegeri, fostul capitan al nationalei a tinut sa infirme acest lucru, subliniind faptul ca atunci cand va fi sigur ca se va inscrie in aceasta lupta, va anunta in mod oficial.


Dinamo, gasita nevinovata de Comisia de Disciplina

Posted: 11 Nov 2009 05:00 AM PST

Clubul Dinamo Bucuresti n-a fost sanctionat in niciun fel de catre Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal, in urma mesajelor cu caracter rasist afisate de galeria proprie la meciul contra celor de la Rapid.


Alexa se gandeste, deja, la meciul cu Dinamo: "Vrem victoria!"

Posted: 11 Nov 2009 04:44 AM PST

Capitanul celor de la FC Timisoara, Dan Alexa, a inceput sa se gandeasca la meciul de pe teren propriu contra rivalei Dinamo, chiar daca pana la aceasta au mai ramas douasprezece zile.


Doar trei etape suspendare pentru Nuno Claro!

Posted: 11 Nov 2009 12:44 AM PST

Comisia de Disciplina a Ligi Profesioniste de Fotbal, a decis, miercuri, ca portarul celor de la CFR Cluj, Nuno Claro, sa primeasca o suspendare de doar trei etape dupa intrarea criminala asupra fotbalistului Astrei, Georgian Paun.


Silviu Lung senior ii raspunde selectionerului Razvan Lucescu

Posted: 11 Nov 2009 03:26 AM PST

Marele portar al Craiovei Maxima, Silviu Lung, isi apara fiul, criticat de selectionerul Razvan Lucescu pentru ca ar fi refuzat o convocare la echipa nationala, pe motiv ca este rezerva.


Suporterii Stelei dau in judecata bodyguarzii lui Gigi Becali

Posted: 11 Nov 2009 03:16 AM PST

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti ofera asistenta juridica spectatorilor prezenti in tribune la partida dintre formatia ros-albastra si Unirea Alba Iulia, care au fost agresati de bodyguarzii patronului Gigi Becali.


Niciun comentariu: