DW-WORLD.DE Romanian

DW-WORLD.DE Romanian


Rusia a fardat „Memorandumul Kozak” şi vrea să-l resusciteze

Posted: 06 Apr 2011 07:48 AM PDT

Şeful administraţiei separatiste de la Tiraspol, Igor Smirnov, l-a invitat pe premierul moldovean, Vlad Filat, în vizită oficială la Tiraspol.


Philipp Rösler, noul şef al liberalilor germani

Posted: 06 Apr 2011 07:48 AM PDT

De ieri, noul lider al Partidului Liber-Democrat, partener de guvernare în cabinetul Angelei Merkel, este Philipp Rösler, actualul ministru al sănătăţii.


Cine este Alassane Ouattara

Posted: 06 Apr 2011 07:47 AM PDT

Lupta pentru putere a fost decisă în Coasta de Fildeş. Liderul înfrânt, Laurent Gbagbo, negociază cu noul preşedinte, recunoscut de comunitatea internaţională, Alassane Ouattara condiţiile pentru plecarea sa.


La Fukushima, situaţia a revenit sub control

Posted: 06 Apr 2011 07:45 AM PDT

Echipele de intervenţie au repurtat o primă victorie la centrala nucleară avariată Fukushima din Japonia. După mai multe încercări eşuate, ei au reuşit azi să astupe fisura apărută în sistemul de răcire al unui reactor.


Misiune de trei milioane

Posted: 06 Apr 2011 07:43 AM PDT

Anul trecut, cel mai mare turneu de poker din Germania s-a încheiat cu o scenă ca în filme, după ce câţiva hoţi mascaţi au jefuit casinoul din Berlin.


Lumea în schimbare

Posted: 06 Apr 2011 07:42 AM PDT

Nu doar politicienii sunt supuşi schimbării, ci şi politicile lor au nevoie de o faţă nouă.


Ungaria şi UE - disputa pe marginea legii presei continuă

Posted: 06 Apr 2011 07:42 AM PDT

Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) solicită modificări suplimentare ale legii în vederea protecţiei libertăţii presei. Şi Parlamentul European consideră recentele amendamente drept insuficiente.


Patriotismul cult şi exigenţa etică

Posted: 06 Apr 2011 07:41 AM PDT

Fostul ministru al Culturii, Teodor Paleologu, a acuzat contractul încheiat cu RMGC, spunând că statul român este pus în situaţia în care se găseau fostele colonii africane.


Spionaj european pentru despoţi arabi

Posted: 06 Apr 2011 04:07 AM PDT

Când, în urmă cu mai bine de o lună, sediul securităţii egiptene era luat cu asalt, opozanţii regimului Mubarak descopereau programe de interceptare produse inclusiv în Germania.


EVZ.ro: Vameş arestat în „Lotul Moraviţa”, găsit spânzurat

Posted: 06 Apr 2011 01:14 AM PDT

Un vameş din lotul celor 67 reţinuţi pentru şpagă şi implicare în contrabanda cu ţigări la punctul de trecere a frontierei de la Moraviţa, de la graniţa de vest a României, s-a sinucis ieri.


EVZ.ro: Cum te fereşti de fraude când cumperi on-line cu cardul

Posted: 06 Apr 2011 12:53 AM PDT

Pentru a evita orice risc, cumpăraţi pe internet doar de pe site-uri securizate şi nu folosiţi datele personale ca parolă pentru tranzacţii, sugerează specialiştii în achiziţii on-line.


Niciun comentariu: