Stiri Noi - PeScurt.ro

Stiri Noi - PeScurt.ro


Să recuperăm Spiritul Crăciunului

Posted: 24 Dec 2009 11:01 AM PST

În nebunia generalizată din jurul nostru pierdem în fiecare zi câte ceva. Am pierdut în ultimii ani spiritul Crăciuniului. Am pierdut și o parte din noi. Să încercăm să recâștigăm spiritul Crăciunului fiindcă așa poate vom recupera ceea ce am pierdut din Noi. Suntem de la an la an din ce în ce...


De Craciun, toata suflarea crestina sarbatoreste Nasterea lui Cristos

Posted: 24 Dec 2009 10:16 AM PST

In satele romanesti, Craciunul este cea mai importanta sarbatoare care face parte dintr-un ciclu de 12 zile (de la 25 decembrie la 6 ianuarie) care face trecerea Anului vechi spre Anul Nou. In traditia populara romaneasca, Craciun este un om batran, fratele mai mare al lui Mos Ajun. Se spune ca Fecioara Maria, in timp ce Il avea in pantece pe Pruncul Sfant, a ajuns la casa lui Craciun, un boier ... (ZIUA Online ) (24 decembrie 2009 ora 20:16:14)


Anumite alimente îi fac pe bărbaţi agresivi.

Posted: 24 Dec 2009 10:09 AM PST

Cercetătorii americani au ajuns la concluzia că mai multe produse alimentare activează şi amplifică agresivitatea masculină Un studiu realizat de oamenii de ştiinţă americani a indicat că nu doar alcoolul sau drogurile accentuează agresivitatea. Astfel, s-a dovedit că un regim alimentar bogat într-o serie de alimente poate declanşa instinctul agresiv, în special la bărbaţi. Iar pentru bărbaţii cu un temperament impulsiv, aceste alimente e bine să fie ...


Haos la cumparaturi de Craciun! Si pe noapte, si pe zi

Posted: 24 Dec 2009 09:51 AM PST

Haos la cumparaturi de Craciun! Si pe noapte, si pe ziE adevarat, sunt avantaje, dar si dezavantaje, cand lasi anumite probleme de rezolvat pe ultima suta de metri. S-au convins de adevarul acestor vorbe multi dintre noi care au ajuns la cumparaturi miercuri noapte ori joi.


Tone de carnati si sarmale trimise romanilor care muncesc in strainatate

Posted: 24 Dec 2009 09:50 AM PST

Tone de carnati si sarmale trimise romanilor care muncesc in strainatateTone de carnati romanesti, 100% naturali, insotiti de muraturi fara E-uri si o piftie perfecta strabat zilele acestea drumurile europene, ca sa ajunga la cei plecati la munca in tari straine.


Un brad se vinde acum in piete si cu 5 lei!

Posted: 24 Dec 2009 09:50 AM PST

Un brad se vinde acum in piete si cu 5 lei!Aglomeratie mare, putini cumparatori cu bani insa prin targurile de brazi. Cel mai bine s-au dat anul acesta crengutele, in locul pomilor traditionali. Pe la amiaza, negustorii au inceput sa taie din preturi speriati ca raman cu brazii nevanduti.


Pensiunile pentru caini si pisici, arhipline de sarbatori

Posted: 24 Dec 2009 09:50 AM PST

Pensiunile pentru caini si pisici, arhipline de sarbatoriIn multe case pregatite de sarbatoare exista si membri ai familiei speriati de petreceri, sampanii desfacute si artificii zgomotoase. Sunt cei mai buni prieteni ai nostri, caini sau pisici, care in multe cazuri nu raman singuri acasa.


Sute de oameni din Iasi, evacuati din cauza riscului de indundatii

Posted: 24 Dec 2009 09:49 AM PST

Sute de oameni din Iasi, evacuati din cauza riscului de indundatiiTemperaturile ridicate pentru aceasta perioada au topit gheturile de pe raul Bistrita, unde s-a format o viitura ce ameninta casele oamenilor.


Ninge cu promotii interesante prin magazine!

Posted: 24 Dec 2009 09:49 AM PST

Ninge cu promotii interesante prin magazine!Oamenii au intrat in magazine atrasi de preturile intrate bine la apa si n-au plecat cu mana goala. Il asteapta acum pe cel mai simpatic mos, cu televizoare sau congelatoare noi.


Cumparaturile pe ultima suta de metri dauneaza grav stapanirii de sine!

Posted: 24 Dec 2009 09:47 AM PST

Cumparaturile pe ultima suta de metri dauneaza grav stapanirii de sine!Mai multi soferi care parcasera in apropierea unui magazin din Botosani s-au rasculat cand platforma pentru ridicari auto si-a inceput activitatea.


Loredana vorbeşte despre viata din comunism.

Posted: 24 Dec 2009 09:47 AM PST

Cântăreaţa a mărturisit că a fost foarte emoţionată de acest eveniment. Loredana mărturiseşte că nu i s-a explicat niciodată de ce melodia ei "Bună seara, iubite" a fost interză. "A fost cel mai frumos cadou de Crăciun faptul că oamenii de la CNN au venit să îmi ia acest interviu. Eu îi aşteptam mai demult, dar mă simt împlinită cu această ocazie.", a spus Loredana Groza, la Antena 1.


Accident inspaimantator in Ajunul Craciunului. Patru oameni au murit

Posted: 24 Dec 2009 09:45 AM PST

Accident inspaimantator in Ajunul Craciunului. Patru oameni au muritUn accident rutier a adus moarte si lacrimi in mai multe familii. Patru oameni au murit, joi seara, in apropiere de Buzau. Din cele doua masini care s-au ciocnit violent au mai ramas cateva bucati, imprastiate pe sute de metri.


Răzvan şi Dani au fost spiriduşii lui Moş Crăciun.

Posted: 24 Dec 2009 09:36 AM PST

Cei doi simpatici prezentatori s-au costumat în spiriduşi ai lui Moş Crăciun. În Ajunul Crăciunului Răzvan şi Dani nu au fost singuri, ci au fost însoţiţi de renul Vlăduţ şi de spiriduşa Daniela Crudu.


Brazi de criză cu o zi înainte de Crăciun: 20 de lei bucata

Posted: 24 Dec 2009 09:35 AM PST

Brazi de vânzare pe ultima suta de metri. Iar la vremuri de criză, preţuri pe măsură. Ceea ce nu se...


Daminuţă: "MI-ar placea să revin în ţară, nu mă sperie problemele de la Dinamo"

Posted: 24 Dec 2009 09:27 AM PST

Deşi susţine că nu a fost contactat încă de oficialii lui Dinamo, mijlocaşul Cristian Daminuţă nu ar spune "nu" unei eventuale oferte din partea "cîinilor"


Mai sunt trei ore

Posted: 24 Dec 2009 09:25 AM PST

..pana ne da afara de la Antena3. Inainte de asta bagam si varam si prestam si o “Sinteza zilei”.


Julia Roberts si Mickey Rourke, prezentatori la Globurile de Aur 2010

Posted: 24 Dec 2009 09:23 AM PST

Julia Roberts si Mickey Rourke, prezentatori la Globurile de Aur 2010Starurile hollywoodiene au fost invitate sa prezinte cea de-a 67-a gala anuala a premiilor Globul de Aur, care va avea loc pe 17 ianuarie, la Los Angeles.


Mos Craciun, atent monitorizat prin radare si sateliti!

Posted: 24 Dec 2009 09:21 AM PST

Mos Craciun, atent monitorizat prin radare si sateliti!Comandamentul Nord-American al Apararii Spatiului Aerian foloseste satelitii si radarele din dotare ca sa-l urmareasca pas cu pas pe Mos Craciun.


"Am trăit lângă un om cu adevărat celebru: tatăl meu".

Posted: 24 Dec 2009 09:19 AM PST

Cântăreţul îl consideră pe părintele său un adevărat model de urmat în viaţă şi în carieră. Prezentatorul emisiunii "Dansez pentru tine" afirmă ca a avut privilegiul să fie aproape de o persoană cu adevărat celebră şi anume, tatăl lui. "Daca nu ai talent, decat sa intri pe usa din spate, mai bine faci altceva! Am trait langa un om cu adevarat celebru, tatal meu", a spus Ştefan Bănică jr în cadrul emisiunii "Dincolo de aparenţe".


Unităţile de învăţământ preuniversitar de stat vor fi finanţate pe baza standardelor de cost

Posted: 24 Dec 2009 09:18 AM PST

Unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, finanţate din bugetele locale, vor primi fonduri pe baza standardelor de cost pe elev/preşcolar/an, pentru acoperirea cheltuielilor cu salariile, sporurile, indemnizaţiile şi alte drepturi salariale în bani, a decis Guvernul în Citește mai departe...


Retrospectiva zilei pe FilmBlog.ro – 24 decembrie

Posted: 24 Dec 2009 09:18 AM PST

(20:30) This Is It (2009) (20:00) Trailer – The Bounty Hunter (2010) Promo:Vezi cele mai noi trailere doar aici


'Când fraţii lucrează împreună, munţii se schimbă-n aur': "Lucian merită mai mulţi bani"

Posted: 24 Dec 2009 09:16 AM PST

Măsura luată de Comitetul Executiv prin care cluburile pot înjumătăţi unilateral contractele jucătorilor nu este privită cu ochi buni de Dorin Goian. Fundaşul lui Palermo spune că, dacă decizia se va aplica, fotbaliştii vor fi lipsiţi de motivaţie şi nu vor mai da totul pe teren....


L-a vizitat pe Moş Crăciun cu o Dacie veche de 25 de ani (VIDEO)

Posted: 24 Dec 2009 09:15 AM PST

Un vis din copilărie a devenit realitate pentru un hunedorean. A vrut, cu orice preţ, să vadă casa unde...


VIDEO 'Piticul' Jonny Flynn face senzaţie în NBA! Vezi cele mai tari faze ale zilei!

Posted: 24 Dec 2009 09:10 AM PST

Boomsport îţi prezintă în fiecare zi, pe lângă rezumatele partidelor din Liga nord-americană de baschet, cele mai tari momente ale zilei, dar şi cei mai buni străini din meciurile din NBA. Pentru prima oară în topul nostru acelaşi jucător este prezent de două ori în rândul celor...


Solutii de distractie pentru Craciun si Revelion

Posted: 24 Dec 2009 09:07 AM PST

Este pe ultima suta de metri si nu ai niciun plan pentru sarbatori? In cele ce urmeaza, Eva.ro iti...


"Cristi Tănase poate fi noul Rădoi!"

Posted: 24 Dec 2009 09:04 AM PST

Deşi puţini îi dădeau şanse, Steaua a terminat turul în fruntea clasamentului, la egalitate cu CFR Cluj şi Unirea Urziceni. Valeriu Argăseală spune însă că s-a muncit foarte mult şi nu este surprins de poziţia pe care o ocupă echipa din Ghencea "Din exterior, cred că majoritatea...


De Crăciun. Am întîlnit un fel de înger

Posted: 24 Dec 2009 09:04 AM PST

M-am bucurat foarte mult că voi zbura cu Airbus 380, cu Air France, pe ruta Paris - New York. Şi nu s-a întîmplat asta, la Paris am aflat că avionul rămăsese la New York, pentru verificări. Aşa că am zburat cu un Boeing 777. De fapt, în locul Airbusului 380, ...


D. Goian: "Ce să-i mai taie fratelui meu din salariu, că oricum merită mai mult"

Posted: 24 Dec 2009 09:00 AM PST

D. Goian: "Reducerea contractelor ar putea dăuna fotbalului", spune Dorin Goian, care este îngrijorat pentru fratele său, rămas în Ştefan cel Mare. "Ce să-i mai taie din salariu, cînd el are deja un contract mic pentru un club ca Dinamo", spune fundaşul lui Palermo.


Tamaş: "Borcea şi Turcu au destui bani"

Posted: 24 Dec 2009 09:00 AM PST

Tamaş: "Borcea se plînge degeaba că îi este greu să le plătească salariile jucătorilor", spune Gabi Tamaş. "Conducătorii din Ştefan cel Mare au destui bani", a declarat fundaşul român, care le doreşte foştilor colegi să ia titlul în 2010.


Guvernul a depus la Parlament proiectul de buget

Posted: 24 Dec 2009 09:00 AM PST

Guvernul a depus la Parlament, joi seară, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul să fie dezbătut în regim de urgenţă, au declarat pentru Mediafax surse oficiale .


Un poliţist ş-a împuşcat în cap.

Posted: 24 Dec 2009 08:57 AM PST

Bărbatul a fost găsit de soţia sa într-una din camerele locuinţei lor. Un echipaj al SMURD l-a dus pe om la spital, care se află în comă. Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea sănătăţii acestuia. Potrivit primelor investigaţii ale poliţiştilor, tentativa de sinucidere a bărbatului a pornit de la o ceartă pe care acesta a avut-o cu soţia


Păcăliţi de Moş!

Posted: 24 Dec 2009 08:47 AM PST

Fiecare titular avea de încasat aproximatv 6000 de euro drept răsplată pentru clasarea în primele 12 echipe ale Ligii I Tensiune la Mediaş înainte de Crăciun, chiar dacă echipa este în grafic în Liga I. Fiindcă şefii au preferat să achite datoriile la stat şi nu primele, care vor...


A vrut să o agaţe pe Corina Caragea prin SMS.

Posted: 24 Dec 2009 08:45 AM PST

Sezonul în Liga I s-a încheiat, dar dinamovistul Adrian Cristea continuă să facă spectacol în afara gazonului. Cunoscut drept un Casanova al fotbalului românesc, mijlocaşul "câinilor" a vrut să-şi facă singur un cadou în ultima lună a anului. Conform unor surse demne de încredere, cel poreclit "Prinţul" şi-a încercat norocul la ştirista Corina Caragea. Se pare că jucătorul lui Dinamo ar fi aflat din presă că apetisanta brunetă nu...


Daruiesti si castigi: Povestea lui Valerica

Posted: 24 Dec 2009 08:43 AM PST

Daruiesti si castigi: Povestea lui ValericaPovestea lui Valerica, un copil de 12 ani, abandonat de mama si crescut de bunici, din toata saracia, poate fi oricui pilda despre cum sa treci peste necazuri cantand.


Pescuitul la copca, extrem de periculos acum! Un barbat si-a pierdut viata

Posted: 24 Dec 2009 08:42 AM PST

Pescuitul la copca, extrem de periculos acum! Un barbat si-a pierdut viataTrecerea brusca de la temperaturi de -10 grade la valori pozitive, mult prea mari pentru aceasta perioada, a dus la tragedii in Ajun de Craciun.


Fie criza cat de rea, patronii tot au organizat petreceri de sfarsit de an

Posted: 24 Dec 2009 08:40 AM PST

Fie criza cat de rea, patronii tot au organizat petreceri de sfarsit de anMai mult de jumatate dintre patronii companiilor din Romania au vrut sa se distreze impreuna cu angajatii. Si-au ramas cu amintiri de neuitat, pe langa felicitari, masa si dans: o plimbare cu ATV-ul sau o coborare cu coarda de pe munte.


Ionuţ Badea, noul antrenor al echipei Internaţional Curtea de Argeş

Posted: 24 Dec 2009 08:39 AM PST

Patronul echipei Internaţional Curtea de Argeş, Benone Lazăr, a decis să-l demită pe antrenorul Ştefan Stoica şi să-l înlocuiască cu tehnicianul Ionuţ Badea, care a pregătit în turul de campionat formaţia FC Argeş, din Liga a II-a.


Daruiesti si castigi: Povestea Catalinei

Posted: 24 Dec 2009 08:39 AM PST

Daruiesti si castigi: Povestea CatalineiVisez sa imi iau in brate mama, sa tin fluturi in palme, sa aplaudsunt dorintele unei fetite de 9 ani din judetul Iasi, care a avut ghinionul sa vina pe lume fara mana dreapta.


Daruiesti si castigi: Povestea lui Ovidiu

Posted: 24 Dec 2009 08:38 AM PST

Daruiesti si castigi: Povestea lui OvidiuSa vorbesti despre respect si admiratie pentru un copil de clasa a treia poate parea un pic exagerat. Ei bine, povestea lui Ovidiu arata contrariul.


Brigitte Bardot, indignată de uciderea caprelor şi oilor din Olanda.

Posted: 24 Dec 2009 08:37 AM PST

Celebra actriţă franceză Brigitte Bardot, care este cunoscută drept o mare iubitoare a animaleloe şi o apărătoare a acestora s-a declarat indignată de uciderea a aproximativ 40.000 de capre si oi in Olanda. Olanda a înăsprit începând cu 16 decembrie măsurile de luptă împotriva unei epidemii de febra Q, care a provocat moartea a 6 persoane în 2009. Febra Q este o boală infecţioasă acută care se manifestă prin dureri de cap, stări febrile, ...


EVANGHELIA LA NASTEREA DOMNULUI

Posted: 24 Dec 2009 08:36 AM PST

EVANGHELIA LA NASTEREA DOMNULUI  Evanghelia dupa Matei 2, 1-12


Dieter Nisipeanu, cel mai bun şahist român al anului

Posted: 24 Dec 2009 08:33 AM PST

Sportivul Dieter Nisipeanu (ACS Sah Nova Bucuresti) a fost desemnat cel mai bun sahist roman al anului 2009, de catre Federatia Romana de Sah. Nisipeanu a fost urmat de catre Corina-Isabela Peptan (CS AEM Luxten Timisoara) si Constantin Lupulescu (CS Dinamo). Pe locurile urmatoare s-au clasat...


Spectacol in Ajunul Craciunului la Bethleem!

Posted: 24 Dec 2009 08:32 AM PST

Spectacol in Ajunul Craciunului la Bethleem!CLICK AICI PENTRU LIVE! Ca in fiecare an, in Ajunul Craciunului, langa Biserica Nasterii Domnului din Bethleem are loc un spectacol impresionant, pe care il puteti urmari in direct chiar pe site-ul nostru.


FOCUS: Viaţa mondenă în 2009, marcată de decesul lui Michael Jackson - GALERIE FOTO

Posted: 24 Dec 2009 08:32 AM PST

Divorţurile intens mediatizate, decesele tragice şi multe căsătorii au marcat anul 2009 în lumea celebrităţilor, Michael Jackson fiind de departe cel mai fierbinte subiect, anunţul revenirii pe scena muzicală, după o absenţă de mai mulţi ani, fiind urmat de decesul său prematur.


Igor Smirnov amenință Moldova cu armata rusă

Posted: 24 Dec 2009 08:30 AM PST

Preşedintele autoproclamatei republici nistrene, Igor Smirnov, care a făcut valuri zilele trecute cu privire la introducerea regimului de vize pentru moldoveni pentru a intra în Transnistria, a anunţat şi despre întăririle de forţe militare cu soldaţi ruşi în regiunea transnistreană Citește mai departe...


Crăciun regal la castel

Posted: 24 Dec 2009 08:30 AM PST

Porţile castelului regal de la Săvârşin, din judeţul Arad, s-au deschis larg pentru a primi sute de colindători. Pentru mulţi oameni a devenit o tradiţie ca înainte de Naşterea Domnului să vină să-i ureze Regelui Mihai şi Familiei Regale sărbători fericite şi la mulţi ani. Familia Regală a deschis presei sala în care va lua masa de Crăciun şi salonul în care se află bradul cu cadourile de Crăciun. Fie că au fost grupuri mari formate din zeci persoane sau doar câţiva...


Ce vrea Răchită de la noul an? O arenă nouă şi promovarea

Posted: 24 Dec 2009 08:29 AM PST

Antrenorul Petrolului, Valeriu Răchită, speră ca Petrolul să poată sfida criza în 2010. "Îmi doresc şi cred că următorul Crăciun ne va prinde în Liga 1 şi pe noua arenă. După Sărbători o să demarăm procedurile pentru proiectul noului stadion, care se va ridica în locul...


Euro atinge un nou minim record al ultimelor 3 luni: 4,2047 lei

Posted: 24 Dec 2009 08:29 AM PST

Leul a pierdut o parte din avansul din debutul şedinţei de joi, ca urmare a cererii comerciale de euro,...


Hotel de gheaţă inaugurat de Crăciun la Bâlea Lac (VIDEO)

Posted: 24 Dec 2009 08:24 AM PST

Turiştii amatori de senzaţii reci pot petrece Crăciunul într-un loc pe măsura plăcerilor lor - într-un...


Dragoste de tata! A trecut prin foc pentru a-si salva copiii!

Posted: 24 Dec 2009 08:23 AM PST

Dragoste de tata! A trecut prin foc pentru a-si salva copiii!Patru copii, mama si bunica se aflau intr-un apartament la ultimul etaj al unui bloc din Capitala, in mansarda caruia a izbucnit miercuri seara un incendiu. Ar fi pierit arsi sau asfixiati caci groaza le taiase picioarele femeilor.


Niciun comentariu: