Stiri Noi - 9AM - Ultima ora

Stiri Noi - 9AM - Ultima ora


Obama este optimist in legatura cu perspectivele economiei americane in 2010

Posted:

Presedintele american Barack Obama s-a declarat optimist in legatura cu perspectivele economiei Statelor Unite din acest an, insa a recunoscut ca situatia economica ar putea duce la nemultumire si frustrare in randul populatiei. Totodata, presedintele american va propune noi regui pentru limitarea dimensiunii institutiilor financiare si a ariei lor de activitate.


[VIDEO] Cum sa te sinucizi online

Posted:

Te-ai saturat de viata virtuala pe care ti-ai construit-o pe Facebook, Twitter, MySpace sau LinkedIn? E momentul sa te sinucizi si sa ramai "online" doar in viata reala!


Nicole Scherzinger se viseaza urmatoarea "Bond Girl"

Posted:

Dupa ce s-a despartit de pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, "pisicuta" Nicole are planuri mari.


Urmarile crizei: Valoarea Casei Albe a scazut cu 5,1%

Posted:

Valoarea Casei Albe a scazut cu 5,1%, de la 308 milioane de dolari la 292,5 milioane de dolari, potrivit site-ului de imobiliare Zillow.


Paleologu: Femeile au sanse mici sa supravietuiasca in politica din cauza badaraniei barbatilor

Posted:

Deputatul PDL Theodor Paleologu a declarat joi, intr-o dezbatere de ISP, ca femeile au sanse mici sa supravietuiasca in politica din cauza badaraniei barbatilor, in timp ce constitutionalistul Ioan Stanomir a subliniat la randu-i o tendinta din discursul public de a degrada femeile.


Putin gandeste eco: Masina electrica ruseasca ar putea deveni realitate

Posted:

Cel mai bogat om din rusia, Mikhail Prokhorov, vrea sa construiasca prima masina 100% electrica ruseasca, care ar trebui sa aiba un pret de numai 8.800 euro. Proiectul are sustinerea influentului premier rus, Vladimir Putin.


Cine ne reprezinta la Jocurile Olimpice de iarna de la Vancouver

Posted:

Delegatia Romaniei care va participa la Jocurile Olimpice de iarna de la Vancouver va avea in componenta 26 de sportivi, a stabilit Comitetului Executiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, se arata intr-un comunicat la forului.


Controverse intre ministrii romani din cauza unei directive europene

Posted:

Obligatia de a realiza o infrastructura pentru informatii spatiale impusa de o directiva a Comisiei Europene a dat batai de cap membrilor Guvernului Boc.


U2 si Jay-Z, impreuna pentru Haiti

Posted:

Irlandezii de la U2, rapper-ul Jay-Z si producatorul Swizz Beatz isi unesc fortele pentru a ajuta victimele cutremurului devastator din Haiti


Stop violentei in scoli, prin arta!

Posted:

Romania se afla printre primele locuri in ceea ce priveste violenta in scoli, intre tarile investigate de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, de aceea Fundatia Ratiu Romania ia atitudine in aceasta privinta.


Ban la Ban trage: Loteria Romana estimeaza un profit dublu pentru "primul an de criza"

Posted:

Compania Loteria Romana estimeaza pentru 2009 un profit dublu, de 238.369.380 lei, precum si cresterea cifrei de afaceri cu 12%, la 1.444.672.460 lei, fata de rezultatul obtinut in 2008, potrivit datelor transmise de companie.


Vanghelie: Basescu vrea sa fie "presedinte pe viata" cu ajutorul votului prin corespondenta

Posted:

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat joi ca afirmatiile lui Traian Basescu referitoare la introducerea votului prin corespondenta ar putea duce la nivel national la obtinerea din partea acestuia a calitatii de "presedinte pe viata".


Tendintele industriei IT in 2010

Posted:

In acest an accentul va fi pus atat pe concepte eficiente din punctul de vedere al costurilor, cat si pe protectia mediului inconjurator. In paralel, granita dintre tehnologiile aplicate in mediul de lucru si in viata personala se va estompa.


[VIDEO] I s-a topit fata dupa ce s-a electrocutat

Posted:

Un tanar in varsta de 24 de ani din Texas a ramas fara chip, in urma unei electrocutari accidentale la locul de munca.


Conturile Realitatea Media, blocate

Posted:

ANAF a blocat astazi conturile Realitatea Media, deschise la opt banci, pentru obligatii fiscale restante.


Peste 2.600 de angajati din companii energetice vor ramane pe drumuri

Posted:

Un numar de 2.650 de angajati vor fi disponibilizati in acest an, din cadrul unor companii aflate in subordinea Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern postat astazi pe portalul ministerului.


Cozmanca lanseaza in martie Alianta Nationala a Stingii Democrate

Posted:

Fostul lider pesedist Octav Cozminca declara ca noul sau partid e pregatit pentru lansarea la apa, care va avea loc, cel mai probabil, la inceputul lunii martie.


PE a aprobat in principiu 25 din totalul de 26 de comisari desemnati

Posted:

Parlamentul European a aprobat in principiu 25 dintre cei 26 de comisari desemnati ai echipei viitoare a lui Jose Manuel Barroso, deschizand calea catre investirea viitoarei CE, a anuntat presedintia PE.


[VIDEO] Miracol: Bebelus de 3 saptamani, salvat de sub daramaturi in Haiti

Posted:

O fetita in varsta de 23 de zile a fost scoasa in viata de sub ruinele unei case din Jacmel, oras din sudul Haiti, a anuntat miercuri postul de radio France Inter, citat de AFP.


Deputat PNL, cercetat pentru evaziune fiscala si fals in declaratii

Posted:

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in cazul deputatului PNL Mihaita Calimente pentru cercetari cu privire la savarsirea infractiunilor de fals in declaratii si evaziune fiscala, informeaza un comunicat remis joi de Agentie.


Ne dati ori nu ne dati? FMI nu s-a decis daca ne vireaza urmatoarele transe de bani

Posted:

Seful misiunii FMI de evaluare a acordului cu Romania, Jeffrey Franks, a declarat ca o decizie in privinta eliberarii a jumatate din urmatoarele doua transe catre bugetul de stat nu a fost luata inca, acest lucru urmand sa fie stabilit dupa discutiile din urmatoarele zile, scrie Wall-Street citand Mediafax.


Beyonce vrea un copil

Posted:

Celebra cantareata si-a propus sa ia o pauza de sase luni in care sa se linisteasca si sa se concentreze mai mult pe viata de familie


YouTube lanseaza un serviciu de inchiriere filme

Posted:

Incepand de maine, YouTube ne va oferi spre inchiriere filme online . Nu va asteptati insa la o avalansa de productii, oferta este pentru inceput extrem de saraca - doar cinci filme, la pretul de 3,99 dolari / titlu.


Cazul ISU Dorohoi: Doi pompieri morti si mai multe pistoale furate. Ce s-a intamplat?

Posted:

ALERTA: Pompierul Robert Gabriel Atodiresei, considerat principalul suspect in cazul mortii sefului pazei de la ISU Dorohoi si dat in urmarire generala, a fost gasit impuscat in cap. Armele disparute de la Detasamentul din Dorohoi au fost gasite in podul casei subofiterului mort.


Hanescu, invins de Federer in turneul de Mare slem din Australia

Posted:

Tenismenul roman Victor Hanescu a fost invins de elvetianul Roger Federer, scor 6-2, 6-3, 6-2, intr-un meci din turul 2 al turneului de Mare slem Australian Open, informeaza site-ul oficial al competitiei.


29 de cazuri noi de gripa A/H1N1 confirmate in ultimele 24 de ore

Posted:

De miercuri pana joi, 29 de persoane au fost depistate cu gripa A/H1N1, cele mai multe in judesul Botosani, sapte, si in municipiul Bucuresti, cinci, in intervalul mentionat nefiind inregistrat niciun deces, potrivit ultimei comunicari a Ministerului Sanatatii.


Mutu, eroul gruparii din Florenta

Posted:

Internationalul roman al Fiorentinei, Adrian Mutu, a inscris de doua ori si a dat o pasa decisiva in partida cu Lazio Roma, scor 3-2, din sferturile de finala ale Cupei Italiei, si este considerat eroul formatiei din Florenta de catre presa din Peninsula.


Dacia Sandero FC St. Pauli, editie limitata in Germania

Posted:

Dacia a prezentat un model special Sandero, conceput pentru piata germana. Acesta a fost denumit �FC St. Pauli�, si este o editie limitata de 1.000 de exemplare.


Cum isi justifica Obama prima infrangere politica?

Posted:

Liderul de la Casa Alba a pierdut o prima batalie pe plan politic. Un republican a castigat dupa 38 de ani statul Massachusetts la alegerile partiale pentru locul de senator ramas vacant dupa moartea lui Ted Kennedy.


Ghionea a semnat cu rusii

Posted:

Fundasul Sorin Ghionea a semnat un contract valabil trei ani cu formatia FC Rostov, care este pregatita de fostul tehnician al Stelei, Oleg Protasov, a anuntat clubul rus pe site-ul sau oficial.


Statul nu mai incurajeaza firmele sa angajeze someri

Posted:

Pana anul trecut, in martie, patronii care creau locuri de munca si angajau someri, primeau 4.000 de lei pentru fiecare persoana in parte. Conditia era ca firmele sa ii pastreze pe angajati minimum trei ani, relateaza Realitatea.net.


"Senzational!": Dan Diaconescu, luat la intrebari de artistul contemporan Ion Dumitrescu

Posted:

In aceasta seara, la Centrul National al Dansului, unul dintre cele mai avangardiste medii de cultura din Bucuresti, se va desfasura o dezbatere care il are ca invitat pe Dan Diaconescu, directorul postului de televiziune OTV.


Ambasadorul suedez la Bucuresti: Clasa politica are o problema structurala

Posted:

Ambasadorul Suediei in Romania, Mats Aberg, a declarat ca recenta criza guvernamentala din Romania a pus mari probleme si ambasadorilor UE, precizand ca problema de fond a clasei politice romanesti este una de structura.


Reconstructia Haiti ar putea dura cel putin 25 de ani

Posted:

Reconstructia Haiti, tara distrusa de un seism in 12 ianuarie, ar putea dura cel putin 25 de ani, a declarat miercuri ambasadoarea acestui stat in Spania, Yolette Azor-Charles.


Clubul Roman de Presa: Taxa pe drepturi de autor este inadmisibila

Posted:

Institutiile mass-media din toata tara critica aplicarea CAS pentru contractele de drepturi de autor ale jurnalistilor si cer guvernului aplicarea unor masuri fiscale de sprijinirea a presei.


IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei: "Flacara violet ne face de rasul lumii !"

Posted:

Cei care cred in �flacara violet� si in farmece nu il cunosc inca pe Dumnezeu si, datorita lor, �ne facem de rasul lumii� si �ne putem intoarce in Evul Mediu�, explica IPS Irineu Popa, inaltul ierarh al Olteniei, in exclusivitate pentru Inpolitics.


Niciun comentariu: