Stiri Noi - 9AM - Ultima ora

Stiri Noi - 9AM - Ultima ora


Vama Veche: Expirat si Spice au luat foc

Posted:

Cele doua cluburi de pe plaja au ars in totalitate. Potrivit pompierilor, incendiul ar fi fost provocat intentionat.


Angela Similea si Victor Surdu, executati silit

Posted:

Pentru ca nu si-au achitat creditele contractate, cantareata si sotul ei s-au trezit cu bunurile sechestrate. Alte vedete autohtone sunt in aceeasi situatie.


Oamenii care traiesc la etaj, imbatranesc mai repede

Posted:

O echipa de cercetatori americani a incercat sa dovedeasca teoria relativitatii a lui Albert Einstein, afirmand ca oamenii care traiesc la etaj imbatranesc un pic mai repede.


Jennifer Aniston a primit o scrisoare de la Angelina Jolie

Posted:

Jennifer Aniston a fost socata cand a descoperit in casuta postala o scrisoare de la "marea ei rivala", Angelina Jolie.


Cristian Preda: Cererea de suspendare a presedintelui s-a banalizat

Posted:

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat ca cererea opozitiei privind suspendarea din functie a sefului statului s-a "banalizat", lucru care "fragilizeaza" sistemul politic si care arata "lipsa de imaginatie a opozitiei".


Refuza Romania sa recunoasca granita cu R.Moldova?

Posted:

Declaratia premierului Emil Boc de la New York ca Pactul Ribbentrop-Molotov a insemnat momentul separarii unei parti a tarii, inflameaza spiritele la Moscova.


PC se alatura demersului de suspendare a lui Basescu

Posted:

Presedintele PC, Daniel Constantin, a anuntat, vineri, la inceputul Consiliului National al partidului, ca PC a decis sa se alature demersului de suspendare a presedintelui Traian Basescu, considerand ca seful statului a incalcat Constitutia.


Unde sa-ti faci plinul de benzina cu 40% mai ieftin in acest weekend

Posted:

Soferii vor putea sa isi faca plinul la masina cu 40% mai ieftin in acest weekend, timp de o ora, la doua statii Petrom din Bucuresti, aceasta fiind ultima saptamana de campanie "Ora reducerilor", desfasurata de compania petroliera OMV Petrom.


Trafic record in noaptea lansarii iPhone 4

Posted:

Peste 15.000 de utilizatori s-au inscris pe site-ul Orange Romania in ultimele zile pentru a afla informatii despre lansarea iPhone 4 in Romania, a declarat Valentin Cartis, senior product manager.


Cat pret se mai pune pe cercetare si dezvoltare?

Posted:

Cheltuielile pentru activitatea de cercetare-dezvoltare au reprezentat anul trecut 0,48% din Produsul Intern Brut (PIB), respectiv 2,35 miliarde de lei, in scadere cu 0,11 puncte procentuale fata de 2008, cea mai importanta sursa de finantare fiind fondurile publice.


Blogul lui Ponta: "Cum l-am cunoscut pe Basescu?"

Posted:

Victor Ponta vorbeste despre modul in care l-a cunoscut pe Traian Basescu, in urma cu multi ani, pe cand acesta era Primarul General al Capitalei si despre cum aesta l-a manipulate si l-a mintit.


Te inspira? 10 oameni incredibili!

Posted:

Traim intr-o lume in care multi se inspira din vietile si actiunile unor oameni de nimic. "Vreau sa fiu ca Paris Hilton" - spunea o fetita imbracata in roz din cap pana-n picioare.


Charlie Chaplin si Marilyn Monroe pe scena festivalului Kinodiseea

Posted:

In perioada 24-30 septembrie, personaje faimoase ale cinematografiei revin, prin intermediul actorilor din compania de teatru Dell�Arte, in cadrul festivalului de film pentru copii Kinodiseea.


Vedetele l-au omagiat pe Alexander McQueen

Posted:

Au trecut sase luni de la moartea creatorului Alexander McQueen, iar Sarah Jessica Parker, Naomi Campbell, Kate Moss si multe alte persoane ce l-au iubit i-au adus un tribut, ieri, la Londra.


Numarul concediilor medicale, redus cu 30%

Posted:

Noul sistem de acordare a concediilor medicale introdus anul acesta a dus la o diminuare de aproximativ 30% a numarului de certificate medicale eliberate in ultimele luni, fata de inceputul anului.


PSD il acuza pe Basescu de furt

Posted:

Conducerea PSD Cluj l-a acuzat pe presedintele Traian Basescu de "complicitate la furt" si considera ca acuzatiile aduse liderilor opozitiei nu sunt altceva decat "baloane de sapun aruncate pentru a distrage atentia populatiei de la frauda comisa de Roberta Anastase" la votul de la Legea pensiilor.


Hagi vrea sa revina la Steaua

Posted:

In ciuda insultelor pe care i le-a aruncat Gigi Becali, Hagi s-a aratat dispus sa discute preluarea din iarna a Stelei.


[VIDEO] Filmele pot schimba lumea!

Posted:

Stralucirea si opulenta industrie Hollywood si a blockbusterelor cu bugete de milioane de dolari ne ajuta sa ne facem o parere despre influenta masiva pe care productiile cinematografice o au asupra lumii. Insa, dincolo de fictiune si de scenariile fantastice, filmul insusi are o putere, de care niciun alt canal media nu dispune.


[EXCLUSIV] Remus Cernea: Controverse, politica si "Alba ca Zapada"

Posted:

Va vom prezenta in cele ce urmeaza un interviu inedit cu Remus Cernea, facut in exclusivitate de 9AM, impreuna cu cititorii publicatiei noastre, a caror opinie am incercat sa o valorificam in discutia cu un politician de viitor al Romaniei, care se bucura de o sustinere imensa din partea romanilor, constituind speranta acestora pentru un viitor mai bun al acestei tari.


Eddie Fisher a decedat

Posted:

Cantaretul Eddie Fisher, un adevarat star in anii '50, a murit, la varsta de 82 de ani.


Trafic restrictionat in Capitala, pe traseul marsului protestatarilor

Posted:

Traficul rutier a fost restrictionat in Capitala, pe traseul Piata Victoriei - Buzesti - Stefan Furtuna - Mircea Vulcanescu - Cotroceni - Geniului, unde are loc marsul spontan al celor aproximativ 6.000 de sindicalisti care au plecat spre Palatul Cotroceni.


Bursa locurilor de munca pentru absolventi, in Capitala

Posted:

Peste 3.000 de posturi au fost oferite, vineri, la bursa locurilor de munca pentru absolventi, in Capitala, organizata de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), atat organizatorii, cat si candidatii plangandu-se de exigentele aparute in urma crizei economice.


UE reactioneaza: Declaratiile lui Ahmadinejad la ONU, "scandaloase si inacceptabile"

Posted:

Declaratiile presedintelui iranian in legatura cu atentatele teroriste din 11 septembrie 2001 din Statele Unite sunt "scandaloase si inacceptabile", a apreciat, vineri, Inaltul Reprezentant UE pentru politica externa, Catherine Ashton.


Ce spune Frunda despre posibila suspendare a lui Basescu?

Posted:

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a declarat, vineri, ca este posibil ca parlamentari din toate partidele sa voteze o eventuala suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.


Astazi se decide"saracia" tarii

Posted:

Boardul FMI va decide astazi daca acorda Romaniei a sasea transa de imprumut. 900 de milioane de euro vor ajunge in Romania saptamana viitoare, sustine Mihai Tanasescu reprezentantul Romaniei la Fond.


Marea Britanie: Sase persoane, retinute pentru incendierea Coranului

Posted:

Politia britanica a retinut sase persoane, banuite de incitare la ura rasiala dupa publicarea pe Internet a unei inregistrari video in care un grup de tineri arde mai multe exemplare ale Coranului.


Felicia Margineanu, romanca noastra care a mobilizat mii de suedezi!

Posted:

De fapt, Felicia este pe jumatate romanca. O tradeaza insa numele tatalui - Margineanu, care locuieste in Romania. Ceea e este interesant in legatura cu Felicia este faptul ca la inceputul saptamanii, ea a mobilizat mii de suedezi pentru un protest de amploare, impotriva rasismului. Felicia are doar 17 ani!


A treia zi de proteste: Sute de politisti au iesit in strada

Posted:

Reprezentanti ai Sindicatului National al Politistilor si Vamesilor Pro Lex au pichetat astazi sediul Guvernului din Piata Victoria, continuand protestele incepute miercuri. Alaturi de acestia protesteaza si sindicalisti din economie, ordine publica si siguranta nationala.


Top 6: Cele mai scumpe ceasuri din lume

Posted:

Diamante, platina, aur alb sau safire sunt doar cateva dintre materialele pe care maestrii ceasornicari le folosesc pentru a crea cele mai scumpe ceasuri din lume.


Un vanzator dintr-o benzinarie din Mures a fost atacat cu toporul

Posted:

Un vanzator dintr-o benzinarie din localitatea mureseana Balauseri a fost atacat cu toporul, in noaptea de joi spre vineri, de un tanar care a incercat sa ia banii din casa de marcat, victima ajungand la SMURD cu traumatism cranio-cerebral.


Sapte elefanti, ucisi intr-un accident feroviar

Posted:

Un tren de marfa care circula cu mare viteza, in Estul Indiei, a izbit, miercuri seara, sapte elefanti.


Clanul Corduneanu ramane in arest

Posted:

Cei 12 membri ai clanului Corduneanu care sunt inchisi la Penitenciarul Gherla raman in arest, dupa ce judecatorii Curtii de Apel Cluj le-au respins, joi, recursurile la o hotarare a Tribunalului Maramures


Fondatorul companiei Jean-Paul Gaultier se va intalni cu 16 creatori romani

Posted:

Donald Potard, fondatorul companiei Jean-Paul Gaultier si al societatii Agent de Luxe, se va afla luni la Bucuresti pentru a sustine o conferinta si a s.e intalni cu 16 creatori de moda romani, care isi expun in aceeasi zi creatiile la Muzeul "George Enescu".


Aston Martin One-77, cea mai frumoasa masina din lume, mai bate un record

Posted:

Aston Martin spune ca One-77 este si arta si supercar in acelasi timp. Iar acum sustine acest lucru declarand ca are si cel mai puternic motor aspirat din lume.


[VIDEO] Groove Armada se retrage

Posted:

Duetul dance Groove Armada a dezvaluit ca turneele urmatoare, in Marea Britanie si Australia, vor fi ultimele in calitate de formatie completa.


Liderul militar al FARC, unis intr-un bombardament

Posted:

Liderul militar al gherilei columbiene FARC, Jorge Briceno, cunoscut si ca "Mono Jojoy", a fost ucis intr-un bombardament, in noaptea de miercuri spre joi, o lovitura fara precedent de la uciderea numarului doi al miscarii, Raul Reyes, in martie 2008.


Incident armat in SUA, soldat cu cel putin patru morti

Posted:

Cel putin patru persoane au murit, joi, in urma unui incident armat produs la Seattle, in statul american Washington, printre victime aflandu-se si agresorul, o femeie "cuprinsa de un acces de furie", a anuntat politia locala.


Majoritatea romanilor cred ca era mai bine in comunism

Posted:

Jumatate dintre cetateni cred ca in Romania era mai bine in vremea comunismului decat in prezent, in timp ce doar mai putin de un sfert considera ca in comunism a fost mai rau decat este astazi, releva rezultatele unui studiu realizat de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului.


Cimitirul Bellu, pe harta obiectivelor turistice europene

Posted:

Cimitirul Bellu a fost inclus ca punct de reper pe harta obiectivelor cultural-turistice europene, in cadrul Adunarii Generale a Asociatiei Cimitirelor Semnificative din Europa (ASCE), desfasurata in 16-18 septembrie la Cagliari, Italia.


Niciun comentariu: