Stiri Noi - Revista Libertatea.ro

Stiri Noi - Revista Libertatea.ro


Tecău, în turul doi.

Posted: 20 Jan 2010 01:52 PM PST

Perechea formată din Horia Tecău şi Lucas Arnold Ker s-a calificat în turul secund al concursului masculin de dublu, din cadrul Openului Australiei de la Melbourne. Cei doi jucători au avut nevoie de un set decisiv pentru a trece de dublul Wesley Moodie (Africa de Sud)/Mihail Youzhny (Rusia), scor final 4-6, 7-6 (4), 7-5. Sorana Cîrstea a cedat, în două seturi, 4-6, 3-6, în faţa favoritei Alisa Kleibanova, în turul doi al turneului.


Profesoară dispărută de o lună .

Posted: 20 Jan 2010 01:43 PM PST

O profesoară de istorie din Braşov a dispărut de acasă, în data de 18 decembrie 2009, soţul femeii, cadru militar în rezervă, acceptând mediatizarea cazului după o lună de la alertarea poliţiei. Georgeta Tănase (45 de ani) are 1,55 metri înălţime şi o greutate 45 de kilograme.


Snopită în bătaie de propriul fiu .

Posted: 20 Jan 2010 01:37 PM PST

O femeie de 72 de ani, din Însurăţei, judeţul Brăila, a ajuns în stare gravă la spital, marţi noaptea, după ce a fost bătută cu o curea pe stradă, de fiul ei, de 40 de ani. Agresorul, care a fost imobilizat de un trecător, va fi supus unei expertize psihiatrice amănunţite.


Vaslui ia un hondurian.

Posted: 20 Jan 2010 01:31 PM PST

Carlo Costly (27 de ani), atacantul originar din Honduras, dorit în trecut şi de Steaua, s-ar putea transfera la FC Vaslui, anunţă clubul jucătorului, GSK Belchatow, pe pagina oficială. Se pare că cele două grupări sunt deja în negocieri pentru transferul fotbalistului.


Încă un deces cauzat de gripa porcină.

Posted: 20 Jan 2010 01:28 PM PST

Autorităţile sanitare au raportat ieri un nou deces de gripă porcină, numărul total al morţilor ajungând, în ţara noastră, la 109. În România au fost înregistrate 6.778 de cazuri de infecţii cu A(H1N1).


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Adăscăliţei, exclus.

Posted: 20 Jan 2010 01:17 PM PST

Nervii au cedat în cantonamentul "Stejarilor" Bucureşti. Înaintea unui antrenament din 18 ianuarie, de la Izvorani, dinamovistul Mihai Adăscăliţei i-a aplicat un şut în figură băimăreanului Andrei Rădoi, care a suferit o comoţie şi a ajuns la spital, urmând ca acesta să fie operat. Comisia de Disciplină a FRR a anunţat excluderea din viaţa sportivă a jucătorului violent şi amendarea lui cu 2.400 de lei.


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Doman şi Năstăsie, gratis la München?.

Posted: 20 Jan 2010 01:06 PM PST

Cătălin Doman şi Cosmin Năstăsie, fotbaliştii de la FC Argeş doriţi cu insistenţă de formaţia 1860 München, pot deveni liberi de contract în aproximativ două săptămâni. Mijlocaşii piteşteni au depus un memoriu, în urma neachitării restanţelor financiare de către club. Pe 8 februarie, fotbaliştii devin liberi de contract şi pot semna cu orice echipă.


Balint preia Moldova.

Posted: 20 Jan 2010 12:58 PM PST

Gabi Balint (47 de ani) a devenit, de ieri, selecţionerul naţionalei Republicii Moldova. Fostul internaţional a semnat un contract pe doi ani cu federaţia statului vecin şi se va ocupa de toate grupele de vârstă. El a anunţat pe pagina sa de facebook că a parafat contractul.


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Străzile din Capitală, cel mai «tare» derdeluş.

Posted: 20 Jan 2010 02:00 PM PST

De ce să mai dai bani ca să te duci la patinoar sau să te deplasezi până la derdeluş, când poţi avea parte de aceeaşi distracţie chiar pe străzile de lângă bloc?!Reporterii Libertăţii au mers ieri prin oraş ca să vadă cum se circulă în condiţii de iarnă, nu doar pe bulevardele mari, ci şi prin cartiere. Rezultatul: printre blocuri sau pe arterele secundare poţi să ai parte de o superplimbare cu sania, iar trotuarele sunt locul perfect pentru ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Alertă falsă cu explozibil pe aeroportul din Munchen.

Posted: 20 Jan 2010 12:20 PM PST

O alertă falsă a provocat închiderea parţială timp de mai multe ore a aeroportului din Munchen, din sudul Germaniei, în această după-amiază. Potrivit poliţiei, în timpul unui control de securitate, au fost descoperite urme de explozibil pe un calculator portabil, al cărui proprietar a plecat în grabă."Un bărbat, care nu a putut fi identificat pentru moment, a pătruns în zona rezervată a aeroportului în jurul orei 15.30, în timp ce agenţi ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

România trimite 50.000 de euro în Haiti.

Posted: 20 Jan 2010 12:00 PM PST

România va acorda asistenţă umanitară haitienilor în valoare de 50.000 de euro, din bugetul de Asistenţă pentru Dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe pe 2010, prin programul alimentar mondial. România participă, în calitate de stat membru al Uniunii Europene, la eforturile întreprinse la nivel comunitar pentru a răspunde crizei umanitare din Haiti. Pe lângă suma de 50.000 de euro, statul român mai participă cu un contingent de 21 de ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Porumbeii, evacuaţi din Bangkok.

Posted: 20 Jan 2010 11:50 AM PST

În speranţa că vor înfrumuseţa aspectul oraşului, autorităţile din Bangkok, Thailanda, au hotărât recent să mute aproximativ 10.000 de porumbei din Grand Palace la 100 de kilometri vest de oraş. Zburătoarele trăiesc momentan la Palatul Prezidenţial şi vor fi duse într-o zonă militară.


4000 de soldaţi americani merg în Haiti să ajute.

Posted: 20 Jan 2010 11:17 AM PST

SUA intenţionează să trimită 4000 de soldaţi în Haiti pentru a participa la operaţiunile de salvare a victimelor seismului din 12 ianuarie. Trupele urmau iniţial să fie trimise în Europa şi Orientul Mijlociu, dar între timp a fost reorientată direcţia.Americanii au trimis deja în Haiti circa 12.000 de oameni şi mai multe nave, între care un portavion nuclear şi o navă-spital.


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

S-a aruncat în Someş după ce l-a părăsit iubita.

Posted: 20 Jan 2010 11:10 AM PST

Pompierii au găsit miercuri cadavrul unui adolescent din Satu Mare în râul Someş. Tânărul s-a aruncat în apă marţi seară, după ce s-a certat cu iubita sa. Pompierii au fost alertaţi marţi seară, în jurul orei 22.00, de dispariţia băiatului, însă intervenţia s-a desfăşurat în condiţii dificile din cauza curenţilor puternici. Căutările au fost continuate miercuri, când echipajul a reuşit să scoată din apă corpul ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

276 de copii din Haiti vor fi adoptaţi în Franţa.

Posted: 20 Jan 2010 10:51 AM PST

Franţa intenţionează să aducă în ţară ''cât mai repede posibil'' 276 de copii haitieni aflaţi în curs de adopţie de către familii franceze, a anunţat ministrul francez de externe, Bernard Kouchner. Ca şi SUA, Belgia, Olanda şi Spania, autorităţile franceze au decis să intensifice transferul de copii haitieni aflaţi în curs de adopţie. ''În prezent, 904 dosare de adopţie sunt înregistrate de serviciul de adopţie şi două treimi din ele ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Se iau în evidenţă terenurile agricole din Bucureşti.

Posted: 20 Jan 2010 10:47 AM PST

Serviciul Cadastru şi Fond Funciar din Primăria sectorului 2 a început înscreierea terenurilor agricole din sector, în registrul agricol. Producătorii din sector au obligaţia de a-şi anunţa suprafeţele de teren agricol folosite, numărul de animale deţinute sau familiile de albine pe care le îngrijesc. Înscrierrile se fac la sediul din strada Chirigiilor nr. 11-13, la ghişeul nr. 11.


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Linkin Park ajută victimele cutremurului din Haiti.

Posted: 20 Jan 2010 10:17 AM PST

Rockerii de la Linkin Park împreună cu vedete precum Peter Gabriel, Alains Morissette şi Enrique Iglesias au realizat un album muzical pentru a ajuta victimele cutremurului din Haiti, potrivit site-ul Contactmusic. Ideea proiectului Download to Donate for Haiti aparţine solistului vocal al trupei, Mike Shinoda. Iar albumul cu nouă melodii poate fi descărcat de pe Internet, în schimbul unei donaţii pentru ţara devastată de seismul de la 12 ianuarie. Printre ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Cine va fi doamna Ciocan?.

Posted: 20 Jan 2010 10:22 AM PST

Purtătorul de Cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, renunţă la burlăcie! Zgârcit în declaraţii, comisarul nu vrea să dezvăluie amănunte despre apropiata sa nuntă, ba nici numele celei care îi va fi soţie nu vrea să îl facă public. Citeşte mai mult pe kanald.ro.


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Iată care sunt cele mai scumpe vile din Bucureşti .

Posted: 20 Jan 2010 10:12 AM PST

Portalul www.imobiliare.ro a realizat, pe baza anunţurilor înscrise, un top al celor mai scumpe cinci case de vânzare din Bucureşti. Pe primul loc se află un ”muzeu” de 7 milioane de euro, iar clasamentul îl încheie o super-vilă cu 11 camere, pentru care proprietarul visează să obţină 5,5 milioane de euro. ”Astfel de anunţuri rămân pe site-ul nostru cel puţin un an până îşi găsesc cumpărărul. În acest ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Monica Columbeanu se întoarce la Izvorani.

Posted: 20 Jan 2010 09:59 AM PST

Monica Columbeanu, care a stârnit numeroase controverse după ce s-a mutat împreună cu fiica sa în apartamentul din Calea Victoriei, a declarat, în cadrul emisiunii 6 Vine Presa  de la B1 TV, că diseară va merge la Izvorani, acolo unde locuieşte soţul său, dar numai pentru o noapte. "În seara asta eu şi Irina vom merge la Izvorani pentru că trebuie să-mi fac bagajul ca să plec în Italia, unde voi lua premiul pentru cea mai reuşită copertă, ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Bianca Drăguşanu: "Ricky n-a vrut să-i strice casa Columbencei".

Posted: 20 Jan 2010 02:00 PM PST

Război total! Bianca Drăguşanu dezvăluie secretele amoroase ale Monicăi Columbeanu. Un nou scandal zguduie din temelii lumea mondenă: Monica Columbeanu a scos-o din sărite pe Bianca Drăguşanu, marţi seara, la emisiunea “Un show păcătos” (Antena 1), cu aluzii referitoare la relaţia blondei cu designerul Cătălin Botezatu. Blonda lui Bote, cea despre care Moni a sugerat că ar avea o relaţie imaginară cu celebrul creator de modă, şi-a scos “gheruţele” ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Unii au luat-o razna.

Posted: 20 Jan 2010 02:00 PM PST

A înnebunit România. A fost de ajuns ca Viorel Hrebenciuc să susţină că Mircea Geoană a pierdut alegerile pentru că erau joi şi că Traian Băsescu a folosit “Flacăra violetă”. Iniţial am crezut că nea Viorel face bancuri cu ziariştii, pentru că mai are obiceiul să ia lumea peste picior arborând o figură serioasă. În decurs de câteva zile s-a ajuns la o isterie naţională. Parapsihologi, astrologi, biţnergeticieni, vrăjitori au umplut ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Piesa "Earth Song" a lui Michael, în versiune 3-D la premiile Grammy.

Posted: 20 Jan 2010 09:46 AM PST

Michael Jackson va fi omagiat cu un premiu Grammy post-mortem pentru întreaga activitate, săptămâna viitoare. Cu acest prilej, videoclipul hit-ului său "Earth Song" va fi prezentat în format 3-D. Potrivit Agerpres, vedete precum Celine Dion, Jennifer Hudson, Carrie Underwood, Smokey Robinson şi Usher vor urca pe scenă sâmbătă, 31 ianuarie, şi îl vor omagia pe Regele Muzicii Pop. Videoclipul 3-D urma să fie parte a turneului 'This Is It' pe care Jackson ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Reţeta «călăului de boschetari», copiată de interlopii ieşeni.

Posted: 20 Jan 2010 02:00 PM PST

Clanul Corduneanu a fost “decapitat”, zilele trecute, de procurorii ieşeni. Interlopii acuzaţi de fraude economice acţionau la fel ca oamenii lui Sergiu Băhăian, “călăul de boschetari”. Oamenii legii susţin că, pe lângă reţeaua de hoţi şi de prostituate care le aduceau bani gârlă, membrii grupării conduse de Constantin Bogdan, cunoscut sub numele de Costel Corduneanu, racolau boschetari încă din 2006, pentru a lua credite de la bănci ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Heidi Montag, la un pas de moarte după ce şi-a mărit sânii.

Posted: 20 Jan 2010 09:27 AM PST

Heidi Montag a fost supusă la 10 operaţii estetice în aceeaşi zi, dar mai vrea încă una. Fostul iepuraş Playboy vrea neapărat să-şi mai mărească sânii, cu toate că acum poartă mărimea 90. Imediat cum a apărut, ieri, informaţia în presă, chirurgul estetician Frank Ryan a declarat că nu mai are de gând să o opereze pe Heidi, pentru că e prea periculos. În ziua multelor intervenţii, sexoasa blondă era cât pe ce să moară. Chiar ea a ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Elevul criminal şi-a ucis mama cu sânge rece.

Posted: 20 Jan 2010 02:00 PM PST

Ionuţ Savin (foto), monstrul de numai 15 ani din Moreni, Dâmboviţa, care şi-a măcelărit mama adoptivă cu 38 de lovituri de cuţit, a ucis cu sânge rece. Expertiza psihiatrică arată că elevul criminal “a avut discernământ integru, conform vârstei sale” în momentul comiterii crimei. Cu raportul de expertiză psihiatrică la dosar, procurorii dâmboviţeni vor merge la Curtea de Apel Ploieşti, unde vor cere arestarea preventivă a ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Iubitele lui Silvius Prigoană, despre bătăi şi droguri.

Posted: 20 Jan 2010 09:11 AM PST

Fostele iubite ale lui Silvius Prigoana, Romina şi Daniela, au început un adevărat război, aducându-şi una celeilate acuzaţii destul de grave.Romina, fosta iubită de 17 ani a lui Silvius, a povestit, în cadrul emisiunii Acces Direct, cum Daniela, una dintre cele mai bune prietene ale ei,  i l-a furat pe Silvius in timp ce ea era plecată. Mai mult Romina a acuzat-o pe Daniela că este o hoaţă şi că se droghează. "Mi-a povestit că s-a întâlnit cu ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

S-a omorât din iubire.

Posted: 20 Jan 2010 01:26 PM PST

Dezamăgit în dragoste, un tânăr de 18 ani, elev la Liceul de Teologie din Satu Mare, s-a sinucis, marţi seară, aruncându-se în râul Someş. Acesta a decis să-şi ia viaţa, se pare, după ce s-ar fi certat cu iubita lui, care i-a înapoiat inelul pe care băiatul i-l dăruise cu puţin timp în urmă.


Ajunge State Potcovaru primar?.

Posted: 20 Jan 2010 02:00 PM PST

Campania electorală din serialul de comedie “State de România” a ajuns la final. În episodul de astăzi, difuzat de Pro Tv de la ora 22.15, telespectatorii vor afla cine e noul primar din Cloncatele: State Potcovaru sau Marcel Popeangă. Cu asemenea candidaţi, ziua de votare nu avea cum să decurgă normal, astfel că Stiven, care apare pentru prima oară în faţa familiei, în postura de poliţist, pare hotărât să-şi facă meseria şi să nu-i ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

«Vrăjeală, dom’le! Nu are decât tupeu!».

Posted: 20 Jan 2010 02:00 PM PST

Aliodor Manolea este în momentul de faţă cel mai “vânat” personaj din România. Omul care a pus lumea politică şi presa pe jar prin presupusul suport energetic acordat preşedintelui Băsescu în timpul campaniei electorale este însă de negăsit. Reporterii Libertăţii au descins ieri în cartierul Berceni, din Capitală, acolo unde “vrăjitorul lui Băse” a locuit până acum doi ani. Foştii săi vecini nu-i atribuie ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Dan Bordeianu spăla parbrize la 14 ani.

Posted: 20 Jan 2010 02:00 PM PST

Dan Bordeianu (foto) a mărturisit, în cel mai recent număr al revistei Story, că ar putea supravieţui şi fără actorie, întrucât munceşte de la 14 ani. "Primii bani i-am făcut la 14-15 ani spălând parbrize. Mai apoi, în liceu, aşa firav cum par, căram mobilă...Cred că m-aş descurca şi fără actorie", a mărturisit prezentatorul emisiunii "Aruncaţi din tren" de la Antena 1. Bordeianu îşi împarte acum timpul între filmările de la emisiune şi teatrul Nottara, ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Fostul iubit al Cristinei Spătar a scris o carte despre România.

Posted: 20 Jan 2010 02:00 PM PST

Mirco Maschio, fostul iubit al Cristinei Spătar, a scris o carte despre România, pe care intenţionează să o lanseze în acest an. Volumul pe care îl va publica omul de afaceri descrie ţara noastră şi se referă la cultura şi educaţia românilor, incluzând părerile sale despre diverse persoane cunoscute din România, despre presa şi televiziunile de la noi, dar şi despre stilul de viaţă al populaţiei. În cartea lui, Mirco scrie despre ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Un sculer-matriţer câştigă dublu faţă de un medic.

Posted: 20 Jan 2010 02:00 PM PST

Capital.ro a întocmit topul celor mai bine plătite meserii pentru care nu-ţi trebuie studii superioare. Un muncitor ia 2.400 de lei lunar, iar un doctor începător doar 1.100 de lei. Cine nu a auzit măcar o dată de proverbul “Meseria e brăţară de aur”?! Ei bine, în România, această “vorbă bătrânească” este cât se poate de sugestivă şi reală! Mai exact, un absolvent de şcoală profesională care stăpâneşte bine o ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Înhumate lângă mama care le-a ucis.

Posted: 20 Jan 2010 02:00 PM PST

Durere sfaşietoare in Suceava pentru bunicii surorilor de 4, respectiv, 9 ani, omorate, luni, de propria mamă, care s-a sinucis după ce şi-a cioparţit fiicele cu un cuţit. În timp ce rudele şi prietenii familiei lovite de soartă se pregăteau, ieri, de înmormântări, o altă nenorocire, petrecută în urmă cu şase luni, a ieşit la iveală: un prahovean a recunoscut că şi-a ucis nevasta cu care se certase, apoi a îngropat-o. Jale mare, ieri, la capela ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

A salvat 420 de fete din mâinile traficanţilor.

Posted: 20 Jan 2010 02:00 PM PST

Iana Matei a fost declarată «Europeanul Anului 2010». “Îi vreau pe toţi în puşcărie pentru 100 de ani! Să-i încuiem şi să aruncăm cheia!”. Asta le doreşte Iana Matei (50 de ani) tuturor traficanţilor de carne vie. Femeia a salvat, în ultimii 11 ani, 420 de românce vândute şi exploatate sexual. Cele mai multe se aflau în străinătate, unde plecaseră pentru un loc de muncă bine plătit, dar, ajunse acolo, se trezeau ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Video / Fotomodelul care l-a părăsit pe mafiot nu vrea să mai audă de Băhăian.

Posted: 20 Jan 2010 02:00 PM PST

Bucureşteanul Sergiu Băhăian, escrocul de 47 de ani, suspectat că a ordonat mai multe crime, suferea din dragoste. Chiar dacă, de două luni, mafiotul se consola cu Simona, o fată de 17 ani, el continua să suspine după Cati Onica, o moldoveancă superbă, de profesie fotomodel. Însă femeia de 24 de ani nu mai vrea să audă de el. (Video: dorkphoto.blogspot.com)


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Fosta soţie a lui Băhăian: ”Nu cred că poate face rău niciunei muşte”.

Posted: 20 Jan 2010 08:24 AM PST

Adriana Dumitrescu, fosta soţie a mafiotului Sergiu Băhăian,  a povestit, în cadrul emisiunii Acces Direct, că acesta era un tip vesel şi foarte sensibil. "L-am cunoscut la o petrecere. Era foarte vesel, foarte sensibil şi calm. Nu ar fi făcut rău nicunei muşte. Şi când ne-am despărţit, am făcut-o pe cale amiabilă. Nu-l cred în stare să facă acele crime. aş crede nici dacă aş vedea la televizor că s-a dovedit acest lucru, a spus Adriana ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Chivu îşi vizitează soacra la spital.

Posted: 20 Jan 2010 02:00 PM PST

Cristi Chivu a făcut deja cărare spre Spitalul Floreasca din Bucureşti, acolo unde e internată mama Adelinei. Adriana Elisei, soacra lui Chivu, a suferit luni o operaţie la rinichi, de unde i s-a scos glanda suprarenală dreaptă, pentru că acolo i se dezvoltase o tumoare. Ieri, căpitanul naţionalei României a venit la spital în jurul orei 13.30. A rămas aici circa o oră. Lucrurile par să reintre în normal, starea de sănătate a doamnei Elisei fiind una bună. ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Găinile stresate fac ouă mai mici.

Posted: 20 Jan 2010 09:03 AM PST

Stresul ne afectează pe toţi, indiferent de speci, vârstă sau sex. Spre exemplu, până şi găinile au de suferit din această cauză. Cercetătorii de la Facultatea de Medicină Veterinară din Viena, Austria, au realizat un studiu, ale cărui rezultate le-au prezentat marţi, în urma căruia au concluzionat că găinile stresate fac ouă mai mici. Oamenii de ştiinţă au luat mai multe înaripate şi pe unele dintre ele le-au injectat cu corticosteron, pentru a le ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Bruce Willis, speriat de evoluţia tehnologiei.

Posted: 20 Jan 2010 08:43 AM PST

Bruce Willis a recunoscut  că este speriat de mijloacele de comunicare moderne, mai ales de reţelele de socializare pe internet. Celebrul actor  care a acceptat în 2009 să apară în thrillerul SF "Surrogates", în care tehnologia preia controlul asupra lumii, consideră că oamenii se bazează prea mult pe reţelele sociale de pe internet pentru a comunica între ei. "Ceea ce mă sperie cel mai mult este pericolul care constă în faptul că oamenii ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Niciun comentariu: