Stiri Noi - Stiri Onlinesport.ro

Stiri Noi - Stiri Onlinesport.ro


Falub este increzator ca Unirea Alba Iulia se poate salva de la retrogradare

Posted: 27 Jan 2010 02:00 PM PST

Antrenorul echipei Unirea Alba Iulia, Adrian Falub, a declarat ca este increzator ca formatia pe care o pregateste se poate salva de la retrogradare, tehnicianul fiind convins ca noile achizitii, Sousa si Enzo, il vor ajuta sa pastreze clubul in Liga I.


CFR Cluj nu cunoaste regulamentul in cazul Goian

Posted: 27 Jan 2010 02:00 PM PST

Oficialii clubului CFR Cluj si-au manifestat in repetate randuri dorinta de a-l aduce pe Dorin Goian la Palermo, insa acest lucru nu va fi posibil, deoarece jucatorul nu ar avea drept de joc.


Rossi: "Sunt convins ca Rapid isi poate atinge obiectivul"

Posted: 27 Jan 2010 02:00 PM PST

Fostul colaborator al antrenorului Cristiano Bergodi, Renzo Rossi, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa prilejuita de prezentarea sa in functia de manager sportiv al clubului Rapid, ca pentru el revenirea la aceasta grupare este o provocare si ca echipa giulesteana isi poate atinge obiectivul.


Arenas si Crittenton au fost suspendati pana la finalul acestui sezon in NBA

Posted: 27 Jan 2010 02:00 PM PST

Comisarul NBA David Stern a anuntat, miercuri, ca baschetbalistii Gilbert Arenas si Javaris Crittenton au fost suspendati pana la finalul acestui sezon, dupa ce unul dintre ei a adus arme de foc in vestiarul echipei Washington Wizards, informeaza AFP.


Video: Ferrari a lansat F10

Posted: 27 Jan 2010 02:00 PM PST

Ferrari a lansat, joi, noua sa masina pentru Formula 1, sezonul 2010. F10 a fost dezvelit la Maranello, are 610 de kilograme si o cutie de viteze in sapte trepte, semiautomata. Iata primele imagini video.


Borcea: "Avem cel mai valoros lot"

Posted: 27 Jan 2010 02:00 PM PST

Presedintele lui Dinamo, Cristi Borcea, a plecat, joi, alaturi de jucatorii din Stefan cel Mare in cantonamentul din Antalya. Borcea a fost extrem de optimist, spunand ca Dinamo are cel mai valoros lot.


Loeb pariaza ca Raikkonen va reusi in WRC

Posted: 27 Jan 2010 02:00 PM PST

Multiplul campion mondial de raliuri Sebastien Loeb i-a acordat un vot de incredere finlandezului Kimi Raikkonen inaintea debutului acestuia in Campionatul Mondial de Raliuri la volanul unui Citroen C4 WRC, fiind sigur ca fostul pilot din Formula 1 va reusi sa se impuna si in WRC.


Columbienii au ipotecat o casa pentru transferul lui Dayro Moreno

Posted: 27 Jan 2010 02:00 PM PST

Columbienii de la Once Caldas au incercat toate metodele pentru a-l aduce inapoi pe Dayro Moreno. Oficialii de la Once Caldas s-au imprumutat la banca si au pus gaj o locuinta cumparata in urma cu 10 ani.


Cum motiveaza Stoichita un jucator tanar

Posted: 27 Jan 2010 02:00 PM PST

Jucatorii tineri care au impresionat in mandatul lui Cristiano Bergodi s-au stins dupa venirea lui Mihai Stoichita. In cantonamentul din Turcia, Stoichita a deplasat doi juniori, Bejan si Nastasie, in incercarea de a gasi o noua perla. Iata cum l-a motivat Stoichita pe Ionut Nastasie, inainte de a-l introduce pe teren impotriva lui Red Bull Salzburg.


Stancu, out de la Timisoara

Posted: 27 Jan 2010 02:00 PM PST

Dupa fratii Karamian, Timisoara s-a despartit si de Stelian Stancu. Jucatorul sosit de la Steaua si-a reziliat contractul cu gruparea de pe Bega pe cale amiabila.


Niciun comentariu: