Stiri Noi - Top News

Stiri Noi - Top News


Şeful misiunii FMI: Avem o agendă ambiţioasă de reforme cu România în acest an

Posted: 20 Jan 2010 08:08 AM PST

"Avem o agendă foarte ambiţioasă de reforme în România. Sunt optimist că putem face progrese importante în 2010 şi când criza se va încheia economia va fi pregătită pentru relansare", a declarat, miercuri, la Viena, Jeffrey Franks, şeful misiunii FMI de evaluare a acordului stand-by, informează MEDIAFAX.


Euro riscă să intre într-un joc de domino. Sunteţi gata să ajutăm Grecia să scape de faliment?

Posted: 20 Jan 2010 06:12 AM PST

Falimentul Greciei nelinişteşte pieţele şi destabilizează celelalte ţări ale Europei. Moneda unică ar fi în pericol. Iată de ce Germania, în primul rând, pledează pentru ca toate ţările membre să facă un efort financiar pentru a ajuta Grecia să iasă din colaps.


“Dublă” de senzație pentru Mutu în sferturile Cupei Italiei

Posted: 20 Jan 2010 01:54 PM PST

Adrian Mutu îşi continuă seria de goluri pentru Fiorentina. Atacantul român a ajuns la golul cu numărul 7 în doar 14 zile.


Vlădescu s-a înclinat în faţa lui Udrea: agenţiile de turism au scăpat de forfetar

Posted: 20 Jan 2010 06:14 AM PST

Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), Corina Martin, a declarat miercuri agenţiei MEDIAFAX că reprezentanţii Ministerul Finanţelor au transmis asociaţiei că impozitul forfetar nu se va aplica agenţiilor de turism şi turoperatorilor.


Serverul Ministerului Educaţiei a cedat în timpul simulării probei de competenţe digitale a Bacalaureatului

Posted: 20 Jan 2010 07:10 AM PST

Ministerul Educaţiei a picat proba de competenţă digitală a Bacalaureatului. Serverul edu.ro, la care s-au conectat elevii clujeni care susţineau proba IT a cedat, pentru că a avut prea mulţi utilizatori.


Sindicaliştii din FEN s-a retras de la negocierile cu Ministerul Educaţiei şi ameninţă cu proteste

Posted: 20 Jan 2010 05:42 AM PST

Federaţia Educaţiei Naţionale (FEN) s-a retras de la negocierile de miercuri cu Ministerul Educaţiei, pe motiv că acesta nu poate asigura salarii compensatorii angajaţilor din sistem care vor fi demişi, potrivit secretarului general al FEN, Constantin Ciosu.


Şeitan: Angajaţii pe drepturi de autori vor plăti intregral contribuţiile la pensii

Posted: 19 Jan 2010 02:09 PM PST

Angajaţii care muncesc în baza unor contracte de drepturi de autor vor fi obligaţi să suporte în întregime contribuţiile la pensii. Este propunerea făcută de ministerul Muncii, în proiectul legii unice a pensiilor, care ar trebui să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2011. Propunerea îi nemulţumeşte pe sindicalişti.


Ce prezentăm astăzi FMI-ului

Posted: 20 Jan 2010 01:07 AM PST

Noul guvern va trebui să prezinte experţilor fondului şi o altă situaţiei a economiei, diferită de cea prevăzută în acordul în vigoare.


Jefuitorii băncii de la Cluj au fost capturaţi (Video)

Posted: 19 Jan 2010 02:23 AM PST

Jaful armat a avut loc la filiala Băncii Transilvania din cartierul clujean Mănăştur pe 13 februarie 2009.


Gripa Porcină face o nouă victimă în România

Posted: 19 Jan 2010 02:23 AM PST

Totalul cazurilor de îmbolnăvire cu AH1N1 înregistrate până în acest moment în România este de 6733, din care 108 au decedat.


Niciun comentariu: