Stiri Noi - 9AM - Ultima ora

Stiri Noi - 9AM - Ultima ora


Inna poate fi ascultata pe BBC Radio 1

Posted:

Dupa ce a cucerit topul Billboard Hot Dance Airplay, Inna a intrat in playlistul celui mai popular post radio din UK, BBC Radio 1 cu piesa �Hot�.


Stelistii si-au facut Liga Suporterilor

Posted:

Stelistii si-au facut inca o asociatie a suporterilor, insa acestia neaga ca ar avea vreo legatura cu Gigi Becali.


Catalin Macovei: ANI are in vizor si investigatii privind actuali ministri

Posted:

Presedintele ANI, Catalin Macovei, a declarat vineri, la RFI, ca Agentia are in derulare o serie de investigatii ale unor demnitari, anume "si fosti ministri, si actuali ministri", fara sa faca insa referire la identitatea acestora.


Geoana: Proiectul legii pensiilor reprezinta o "perdea de fum"

Posted:

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a criticat, vineri, la Iasi, proiectul de lege a pensiilor promovat de Guvern si a subliniat ca este o maniera incoerenta prin care se incearca rezolvarea acestei probleme, adaugand ca proiectul va duce la erodarea puterii de cumparare a pensionarilor.


Video: Bataie violenta sub privirile agentilor de paza

Posted:

Doua adolescente s-au batut crunt intr-o statie de metrou din Seattle, in prezenta a trei gardieni care au asistat la scena socanta fara sa intervina


UE isi pune intrebari in privinta sigurantei scannerelor corporale din aeroporturi

Posted:

In timp ce in multe aeroporturi ale Uniunii Europene scannerele corporale sunt deja folosite, Comisia Europeana (CE) si Parlamentul European (PE) pun sub semnul intrebarii aceasta masura menita sa micsoreze numarul atacurilor teroriste, datorita impactului, inca necunoscut, asupra sanatatii si al incalcarii unor drepturi fundamentale.


Verdictul de incompatibilitate in cazul directorului TI Victor Alistar ramane in picioare

Posted:

Actul de constatare a starii de incompatibilitate emis de ANI in cazul directorului TI Victor Alistar a ramas definitiv si irevocabil, deoarece ce Alistar nu a contestat documentul la instanta competenta, in termenul legal, informeaza Agentia de Integritate.


Monumente dedicate iubirii

Posted:

De-a lungul timpului, oamenii au purtat razboaie in numele iubirii, chiar si-au dat viata pentru ea, au pictat tablouri si au sculptat-o in marmura, iar altii i-au ridicat monumente, intreaga lume fiind partasa la dovezile lor de iubire


Nu mai au bani de fotbal!

Posted:

Patronul campioanei Unirii Urziceni, Dumitru Bucsaru, este unul dintre cei mai afectati oameni de afaceri de criza imobiliara.


Apartamentele noi s-au ieftinit cu 27% in ultimul an. Este suficient?

Posted:

Preturile locuintelor noi din Capitala au scazut cu 27,2% in ultimul an, cele mai afectate fiind apartamentele cu doua camere, unde scaderile au depasit 30%, arata un studiu al portalului imobiliare.ro. Cu toate acestea, suprafetele mari si finisajele apartamentelor mentin preturile prea ridicate pentru marea masa a populatiei.


Cea mai lunga declaratie de dragoste din Romania

Posted:

Romanii se dovedesc activi in ceea ce priveste stabilirea de recorduri. De data aceasta, este vorba despre cea mai lunga declaratie de dragoste, ce contine 1.000.000 cuvinte


Clanul Kennedy nu va mai fi reprezentat in Congres, pentru prima data in ultimele decenii

Posted:

Reprezentantul democrat Patrick Kennedy, fiul defunctului senator Edward Kennedy, a anuntat vineri ca nu va mai candida la alegerile legislative din noiembrie, relateaza AFP.


Bucuresti: Facturile la intretinere pentru luna ianuarie nu vor creste

Posted:

Facturile la intretinere pentru luna ianuarie nu vor creste, in conditiile in care RADET a raportat un consum pentru aceasta luna cu 10% mai mic decat in aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat primarul Capitalei.


S-au casatorit sub apa!

Posted:

Patru cupluri din Thailanda si-au unit astazi destinele sub apa, in cadrul unei ceremonii devenite traditie.


BBC, Deutsche Welle si Voice of America acuza autoritatile iraniene de burierea emisiilor

Posted:

BBC, Deutsche Welle si Voice of America au denuntat bruierea emisiilor lor de catre autoritatile iraniene, potrivit unui comunicat comun dat publicitatii vineri.


[VIDEO] Barbie in varianta Lady Gaga

Posted:

Controversata cantareata are acum papusa Barbie dupa chipul si asemanarea sa.


[VIDEO] Renault Twizy, cea mai mica masina electrica Renault

Posted:

Renault Twizy, cea mai mica masina electrica pe care Renualt o va produce in urmatorii ani, va fi comercializata la un pret de 5.000 de euro, a declarat inaltul oficial Renault Odile Desforges.


Udrea vrea modificarea legii ANL pentru a permite chiriasilor sa cumpere prin Prima Casa

Posted:

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca va propune in sedinta de Guvern de miercuri modificarea legii ANL, pentru a permite chiriasilor sa cumpere locuintele prin programul guvernamental Prima Casa.


"Twilight" ar putea continua in versiune 3D

Posted:

Urmatoarea pelicula din seria "Twilight", ecranizarea romanului "Breaking Dawn", ar putea fi tridimensionala, decizia urmand sa fie luata pana la sfarsitul lunii februarie de studiourile Summit Entertainment, potrivit unor surse din industria cinematografica.


Partiile din Sinaia de la cota 2000, inchise din cauza pericolului de avalansa

Posted:

Partiile din Sinaia care coboara de la Cota 2000 la Cota 1400 au fost inchise astazi din cauza caderilor masive de zapada, care a dus la cresterea riscului formarii de avalanse.


Cum sunt incurajati specialistii care vor sa lucreze in mediul rural

Posted:

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a anuntat lansarea unui progam ce se va desfasura in cadrul ANL si care vizeaza constructia a 25.000 de locuinte pentru specialistii care vor sa lucreze in mediul rural.


Bucuresti: Harta celor mai ieftine operatii estetice

Posted:

In clinicile private de chirurgie estetica din Capitala, cea mai ieftina interventie de marire a sanilor costa aproximativ 1932 de euro, operatia de rinoplastie costa 800 de euro, in timp ce o augmentare de buze costa 350 de euro


In ce judete sunt ofertate cele mai multe imobile care se incadreaza in Prima Casa?

Posted:

Judetul cu cele mai multe astfel de locuinte este Brasov, aici fiind postate pentru vanzare 346 de imobile, potrivit unei analize realizate de MagazinulDeCase.ro.


Primul caz de dopaj din cadrul Jocurilor de la Vancouver

Posted:

Jucatoarea rusa de hochei pe gheata Svetlana Terenteva a devenit prima sportiva depistata pozitiv cu ocazia Jocurilor Olimpice de iarna de la Vancouver (Canada), a anuntat Comitetul International Olimpic, citat de agentia Reuters.


Cinci romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier in Bulgaria

Posted:

Cinci romani si-au pierdut viata in aceasta dimineata dimineata, intr-un accident rutier produs in apropiere de capitala bulgara, pe soseaua Sofia-Samokov, relateaza Sofia News Agency


[VIDEO] Si-a facut 150 de operatii estetice

Posted:

O femeie din Marea Britanie a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a facut 150 de operatii estetice.


Cel mai cunoscut bordel din lume angajeaza romance!

Posted:

"The Bunny Ranch", cea mai cunoscuta casa de toleranta din lume, are deja doua angajate din Romania


Vadim: "Mucea-faimucea nu a gresit cand a luat pilule de slabit"

Posted:

Presedintele PRM nu si-a ascuns niciodata pasiunea fata de fotbal si a dovedit in numeroase randuri ca este un bun cunoscator al fenomenului.


Cod galben de ploi si ninsoare

Posted:

Atentionarea intra in vigoare din aceasta noapte, ora 00.00, si este valabila pana maine la ora 18.00, timp in care se vor inregistra precipitatii insemnate cantitativ si viscol. Vezi aici judetele vizate!


Top 10 cele mai ciudate filosofii din lume

Posted:

Cu toate ca numarul acelora care considera filosofia o preocupare inutila si o pierdere de timp este, din nefericire, mare, aceasta stiinta a fost dintotdeauna un foarte bun mijloc de analizare si clasificare a vietii si a obiceiurilor noastre.


Sisu, din nou la inchisoare

Posted:

Tudor Sisu, fostul membru al trupei La Familia, a fost condamnat ieri de magistratii Tribunalului Bucuresti la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic si consum de droguri


Dalai Lama va fi primit la 18 februarie la Casa Alba

Posted:

Dalai Lama, liderul spiritual al tibetanilor in exil, va fi primit la 18 februarie la Casa Alba de presedintele Barack Obama, a anuntat joi purtatorul de cuvant Robert Gibbs.


Zeci de bucuresteni au iesit in strada dupa ce au ramas fara curent

Posted:

Aproximativ 50 de locuitori din cartierul Andronache au iesit in strada si au blocat circulatia, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru a degaja zona


Populatia Romaniei, in scadere

Posted:

Populatia Romaniei a scazut in decembrie, numarul de nasteri fiind mai mic decat cel al deceselor cu 7.865. Tendinta este similara lunilor anterioare, potrivit datelor publicate astazi de Institutul National de Statistica


Senatorul Voicu s-a prezentat la DNA

Posted:

Senatorul Catalin Voicu s-a prezentat, in aceasta dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie(DNA), declarand la intrarea in institutie ca a respectat interdictiile impuse de procurori atata timp cat ele au existat.


Razboiul preturilor. Isi "va bate" Dacia Duster competitorii?

Posted:

Duster, crossover fabricat la Mioveni care va fi comercializat atat sub marca Dacia, cat si Renault, are pe piata germana un pret de pornire de 13.040 euro, cu mult sub concurentii sai care costa peste 18.000 euro.


Kosovo "isi cere" independenta

Posted:

Autoritatile de la Pristina au cerut joi, inainte de implinirea a doi ani de la proclamarea independentei, tarilor care nu au recunoscut Kosovo, sa o faca, a anuntat ministrul kosovar de externe Skender Hyseni.


O masina a delegatiei Cehiei la o competitie de schiori in Harghita a provocat un accident mortal

Posted:

O masina a delegatiei Cehiei la Campionatul Mondial de orientare pe schiuri, care se desfasoara in judetul Harghita, a fost implicata, joi, intr-un accident soldat cu un mort.


Motive pentru care cetatenii romani pot fi indepartati din alte state UE

Posted:

Vizita in Romania a secretarului de stat francez pentru afaceri europene Pierre Lellouche este legata de dorinta partii franceze ca romii care au fost indepartati de pe teritoriul Frantei, contra unor compensatii materiale, odata intorsi in Romania, sa ramana si sa nu revina in Franta clandestin.


Sudul Romaniei, una din zonele UE cu cele mai ridicate niveluri de nitrati in apele subterane

Posted:

Partea de sud a Romaniei se numara printre zonele din Uniunea Europeana in care apele subterane contin niveluri ridicate de nitrati, proveniti in special din agricultura, potrivit unui raport despre concentratiile de nitrati din apele din UE, publicat joi de Comisia Europeana.


Bill Clinton a fost operat pe cord

Posted:

Fostul presedintele american Bill Clinton, care a fost supus joi unei operatii pe cord la New York, nu prezinta semne de criza cardiaca, iar interventia chirurgicala s-a derulat fara nicio problema, a declarat cardiologul sau Allan Schwartz, citat de AFP.


UE va lansa un program de microcredite de 25.000 euro pentru someri

Posted:

Uniunea Europeana va dispune din acest an de un program pentru a ajuta somerii sa creeze intreprinderi mici, ce prevede acordarea de microcredite de pana la 25.000 euro, potrivit unui proiect aprobat joi de parlamentarii europeni.


Niciun comentariu: