Stiri Noi - -Sport Total FM | Stiri | News

Stiri Noi - -Sport Total FM | Stiri | News


JO 2010 - Clasamentul pe medalii

Posted: 22 Feb 2010 12:49 AM PST

Va prezentam, mai jos, situatia medalilor castigate pana acum la Jocurile Olimpice de iarna de la Vancouver:


JO 2010 - La un pas de top 10 la bob

Posted: 22 Feb 2010 12:38 AM PST

Nicolae Istrate si Florin Cezar Craciun au fost la un pas de cea mai buna performanta a Romaniei la aceasta editie a Jocurilor Olimpice de iarna de la Vancouver. Cei doi puteau termina in top 10 la cursa de bob doua persoane, dar au fost depasiti la mustata de SUA 2.


JO 2010 - Eva Tofalvi - locul 24 la cursa cu start in bloc

Posted: 22 Feb 2010 12:05 AM PST

Sportiva romana Eva Tofalvi a terminat pe locul 24 cursa cu start in bloc. Tofalvi a inceput foarte bine intrecerea la care au participat cele mai bune 30 de biatloniste ale momentului, aceasta situandu-se pe locul al saselea dupa prima tragere in poligon.


EXCLUSIV / Radulescu: "Noi nu transferam, ci aducem ciurucuri"

Posted: 21 Feb 2010 04:25 PM PST

Directorul Scolii Federale de Antrenori din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Radulescu, este de parere ca ideea de transfer ar trebui lasata la o parte in Romania, intrucat echipele autohtone aduc numai ciurucuri, nu si fotbalisti de valoare.


EXCLUSIV / George Ilinca: "E grav sa nu recunosti starea de fapt"

Posted: 21 Feb 2010 04:03 PM PST

Fostul patron al echipei Universitatea Craiova, George Ilinca, este de parere ca managerul sportiv al lui Dinamo, Florin Prunea, greseste atunci cand il apara pe Augustus Constantin, care nu a acordat penalty pentru "Stiinta" in meciul de duminica, din etapa a XVIII-a a Ligii I, la scorul de 1-0 pentru "caini".


EXCLUSIV / Marcel Iancu: "Plange sufletul in mine ca plec de la Astra"

Posted: 21 Feb 2010 03:48 PM PST

Fostul presedinte al echipei Astra Ploiesti, Marcel Iancu, este convins ca ordinul debarcarii sale a venit din partea conducerii echipei Dinamo Bucuresti, formatie cu care a pornit un conflict in turul campionatului.


EXCLUSIV / Porumboiu: "Wesley are o panarama de impresar"

Posted: 21 Feb 2010 01:22 PM PST

Finantatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, sustine ca atacantul Wesley Lopes nu a actionat de capul lui atunci cand a refuzat sa joace in meciul cu Gaz Metan Medias, de duminica, din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I.


EXCLUSIV/ Craciunescu: "Mircea Sandu nu e strain de lucrurile negative din fotbal"

Posted: 21 Feb 2010 01:12 PM PST

Fostul arbitru international Ion Craciunescu considera ca "centralul" Augustus Constantin a gresit la meciul dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova, atunci cand nu a dictat penalty si eliminare pentru Cosmin Moti in minutul 13, cand fundasul "cainilor" l-a faultat in propria suprafata de pedeapsa pe Florin Costea.


EXCLUSIV / Mititelu: "Cred ca Augustus Constantin este santajat"

Posted: 21 Feb 2010 12:49 PM PST

Patronul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, este foc si para pe Augustus Constantin, arbitrul de la meciul pierdut de "Stiinta", scor 1-2, pe terenul lui Dinamo Bucuresti, in etapa a XVIII-a a Ligii I.


EXCLUSIV / Victor Becali: "Nu vad nimic la Steaua"

Posted: 21 Feb 2010 01:49 PM PST

Impresarul Victor Becali sustine ca a fost surprins sa vada cat de slab a evoluat Steaua Bucuresti pe teren propriu, in meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt, pierdut de "ros-albastri" cu scorul de 1-3.


Niciun comentariu: