Stiri Noi - Stiri Onlinesport.ro

Stiri Noi - Stiri Onlinesport.ro


Ancheta in cazul Kumaritashvili a fost incheiata, competitia de sanie de la Vancouver se reia sambata

Posted: 12 Feb 2010 02:00 PM PST

Antrenamentele si competitia de sanie de la Jocurile Olimpice se vor relua, sambata, asa cum este prevazut, ancheta declansata dupa accidentul mortal al georgianului Nodar Kumaritashvili aratand ca pista nu prezinta nicio problema, informeaza AFP.


Programul zilei a 2-a la Jocurile Olimpice de la Vancouver

Posted: 12 Feb 2010 02:00 PM PST

Sambata, 13 februarie, se vor decerna primele medalii la editia Jocurilor Olimpice de Iarna de la Vancouver. Onlinesport.ro prezinta mai jos programul complet al zilei.


Fratele lui Ilie Nastase: "Daca fratele meu e dobitoc, atunci asa o sa moara, dobitoc"

Posted: 12 Feb 2010 02:00 PM PST

Fratele lui Ilie Nastase, Costica Nastase, il critica pe fostul mare sportiv pentru intentia de a diviorta. El nu o iarta nici pe sotia acestuia, Amalia, despre care spune ca i-a vrut doar banii. Costica spune, insa, ca este posibila si o impacare intre cei doi, desi sotii Nastase au trimis de comun acord pentru editia de vineri a ziarului CanCan, un comunicat de presa in care anuntau ca se despart.


Kumaritashvili, prima victima mortala de la Albertville '92

Posted: 12 Feb 2010 02:00 PM PST

Georgianul Nodar Kumaritashvili, decedat vineri seara in timp ce se antrena pentru proba de sanie de la Vancouver 2010, este prima victima mortala de la Jocurile de Iarna, dupa Nicolas Bochatay la Albertville '92.


Video: Accidentul lui Kumaritashvili

Posted: 12 Feb 2010 02:00 PM PST

Iata imagini video cu accidentul mortal suferit de sportivul georgian Nodar Kumaritashvili. Acesta a alunecat de pe sanie la viteza de 145 de kilometri pe ora si s-a strivit de un stalp.


Jocurile Olimpice de la Vancouver au fost deschise

Posted: 12 Feb 2010 02:00 PM PST

Ati urmarit, sambata dimineata, in direct pe Onlinesport, cu incepere de la ora 4:00, festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Vancouver. Romania participa la eveniment cu o delegatie formata din 29 sportivi. Eva Tofalvi a purtat tricolorul la intrarea in arena a sportivilor romani, iar cel mai mare hocheist din toate timpurile, Wayne Gretzky, a avut onoarea de a fi ultimul purtator al tortei olimpice. Un moment de reculegere a fost tinut in timpul festivitatii in memoria georgianului Nodar Kumaritashvili decedat in timpul antrenamentelor de la sanie, cu doar cateva ore inaintea deschiderii Jocurilor Olimpice.


Tragedie la Vancouver: un georgian moare la sanie

Posted: 11 Feb 2010 02:00 PM PST

Sportivul georgian Nodar Kumaritashvili a decedat, vineri, la Vancouver, dupa ce a pierdut controlul saniei sale si a fost aruncat intr-un stalp de pe marginea partiei Whistler.


Foto spion: Dacia Duster pe sosea

Posted: 11 Feb 2010 02:00 PM PST

Prima imagine cu Dacia Duster in actiune a fost realizata de membrii forumului Dacia. Iata SUV-ul Dacia in actiune.


CSU Sibiu-Dinamo Bucuresti, scor 81-86, in devans la etapa a XXI-a a Diviziei A

Posted: 11 Feb 2010 02:00 PM PST

Echipa de baschet masculin CSU Sibiu a fost invinsa, vineri, pe teren propriu, de formatia Dinamo Bucuresti, scor 86-81 (46-45), intr-un meci jucat in devans la etapa a XXI-a a Diviziei A.


Parcursul flacarii olimpice, blocat pentru scurt timp de manifestanti, la Vancouver

Posted: 11 Feb 2010 02:00 PM PST

Parcursul flacarii olimpice in Vancouver a fost blocat pentru scurt timp, vineri, de un grup de aproximativ 100 de manifestanti, informeaza AFP.


Niciun comentariu: