Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news

Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news


Galceava Putere-Opozitie blocheaza lucrarile Senatului

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Dupa ce PDL a renuntat temporar la revocarea lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, in plenul camerei a inceput o alta disputa. De aceasta data, scandalul este legat de includerea independentilor in Comisia de regulament. Geoana a refuzat includerea acestui punct pe ordinea de zi. Consecinta: partidele puterii care au majoritate in Senat nu au votat programul Senatului de saptamana viitoare. Senatul se afla astfel in pragul unuii blocaj. Sedinta plenului de astazi parea sa... (read more)


PDL vrea sa taie "capul" lui Geoana cu mana independentilor

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

La nici cinci ore de cand democrat-liberalii au renuntat la cererea de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, o solicitare asemanatoare vine din partea independentilor. Grupul independentilor din Senat, condus de Liviu Campanu, vrea sanctionarea lui Mircea Geoana pentru ca, astazi, in sedinta de plen a incalcat Regulamentul Senatului. Independentii sunt nemultumiti si cer un avertisment public pentru social-democrat, dupa ce acesta a refuzat sa introduca pe ordine... (read more)


Van Bommel, inca un an la Bayern

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Mijlocasul olandez Mark van Bommel si-a prelungit contractul cu echipa de fotbal Bayern München si va juca pe "Allianz Arena" pana vara viitoare. In varsta de 32 de ani, Mark Peter Gertuda Andreas van Bommel a fost de acord cu noul contract oferit de sefii lui Bayern, prelungindu-si intelegerea care expira in aceasta vara. "A fost dorinta mea sa prelungesc intelegerea cu un an. Vreau sa castigam trofee, anul acesta si anul viitor. Daca ne indeplinim obiectivele, vom mai vedea", a de... (read more)


Pandurii - Ceahlaul 0-0

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Pandurii Targu Jiu intalneste astazi (ora 15.00), pe teren propriu, Ceahlaul Piatra Neamt, intr-un meci contand pentru etapa cu numarul 22 a Ligii I la fotbal. Atat gorjenii, cat si nemtenii au nevoie disperata de toate punctele puse in joc astazi. Gazdele, care au inceput foarte slab returul (2 puncte in patru meciuri si un singur gol marcat), ocupa locul 14 in clasament - ultimul care asigura prezenta in Liga I si in sezonul urmator. De cealalta parte, situatia Ceahlaului este si mai proasta. ... (read more)


Dinu arunca gaz pe foc inaintea derbyului Dinamo - Steaua

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Cornel Dinu a afirmat, fara sa dea amanunte, ca ieri "s-a incercat coruperea unor jucatori dinamovisti". Cornel Dinu, fostul mare jucator al echipei de fotbal Dinamo, in prezent administrator delegat al gruparii din Stefan cel Mare, pune gaz pe foc inaintea meciului Dinamo - Steaua, care se va desfasura in aceasta seara, de la ora 20:30. "S-a intimplat ceva dubios inaintea meciului cu Steaua. Cei din Ghencea nu sint corecti inaintea acestui derby! Talnar e la Saftica si habar n-are ce sa fa... (read more)


Politicienii nu vor sa evite o noua criza

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Liderii celor mai puternice state ale lumii nu vor sa colaboreze pentru a consolida sistemul financiar mondial, grav afectat de criza. Daca in plina criza, politicieni si sefi ai institutiilor financiare se aratau interesati de reformarea sistemului, pe masura ce economiile depasesc recesiunea, interesul scade. “Cred ca este de datoria noastra sa remodelam institutiile financiare pentru a le face mai rezistente in fata crizelor. Economiile revin pe crestere, ceea ce este o veste buna, in... (read more)


Cubul Rubik, versiunea Braille

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

In anul in care se sarbatoresc 30 de ani de la aparitia cubului Rubik, doi designeri ai revistei web Yanko Design au venit in ajutorul oamenilor cu probleme de vedere, pasionati de rezolvarea cubului Rubik, si au creat doua tipuri noi ale clasicului joc. Zhiliang Chen a conceput un cub Rubik care are culorile celor sase fete inlocuite cu materiale: metal, lemn, material textil, cauciuc, plastic si piatra. De cealalta parte, Konstantin Datz a descris culorile (verde, albastru, rosu, galben, alb... (read more)


Doi din trei romani o duc mai rau

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Romanii nu vad luminita de la capatul crizei, mai ales ca banii se imputineaza de la o zi la alta, iar preturile cresc. Aproape doua treime dintre romani spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar anul acesta, comparativ cu anul trecut, potrivit unui Barometrului de Incredere a Consumatorului, studiul cofinantat de Comisia Europeana si realizat lunar de GfK Romania. Diferenta dintre paturile instarite si cele sarace se face tot mai simtita, iar numarul romanilor care spun ca o duc mai... (read more)


Dumnezeu si Darwin isi impart teritoriile

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Stiinta si religia nu au de ce sa intre in conflict daca niciuna dintre ele nu calca pe alaturi si nu intra pe „teritoriul” celeilalte. Aceasta este, pe scurt, concluzia la care au ajuns participantii la dezbaterea pe tema „Teoria evolutiei si religia: coexistenta sau conflict”, desfasurata ieri la Institutul Cultural Roman. La dezbaterea organizata de British Council in parteneriat cu Ziarul Stiintelor, ICR si Asociatia pentru Dialogul dintre Stiinta si Teologie au parti... (read more)


Primarul din Baia Mare, condamnat

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Primarul din Baia Mare, Cristian Anghel, a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare pentru abuz in serviciu. Sentinta Curtii de Apel Cluj este definitiva si nu mai poate fi atacata. Judecatorii au pus sechestru pe bunurile primarului, acesta avand de platit Primariei Baia Mare un prejudiciu de 394.000 de euro. Prin aceeasi sentinta, primarului i-au fost interzise mai multe drepturi pe o perioada de doi ani, dupa executarea pedepsei. Judecat din 2007 El a fost prima data trimis i... (read more)


Gloria Bistrita - U Craiova 0-1

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Revelatia returului in Liga I, Gloria Bistrita, intalneste astazi (ora 16.30), pe teren propriu, Universitatea Craiova - formatie aflata pe ultima pozitie retrogradabila -, intr-un meci care conteaza pentru etapa a 22-a a Ligii I. Bistritenii lui Marius Sumudica au pierdut doar doua puncte in primele patru meciuri ale returului, reusind sa se iasa din "zona rosie" a ierarhiei stagionale. Etapa trecuta, Gloria a castigat cu scorul de 1-0 pe terenul lui FC Vaslui. Cu toate acestea, echip... (read more)


La 15 ani, Kendra Wilkinson a fost internata la sanatoriu

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Iepurasul Playboy Kendra Wilkinson a povestit in cadrul emisunii E! True Hollywood Story de miercuri cum a inceput sa consume droguri de la varsta de 13 ani, ca a fost internata intr-un sanatoriu la 15 ani si cum la varsta de 17 ani a fugit de acasa. "Mi-a fost oferita cocaina, am luat-o si am inceput sa simt ca si cum un bulgare de creta mi-ar fi ramas in gat. Nu mi-a placut deloc, dar pe urma am inceput sa ma simt destul de bine. Asa am inceput sa ma droghez", a afirmat Kendra Wilkinson. Mai m... (read more)


Video / Ai un sarpe in chilotei!

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Daca esti ghid intr-un muzeu si vrei sa vezi chiloteii unei domnisoare, e foarte simplu. O duci la “sectia reptile” sa ii arati serpisorii si ii spui apoi ca unul a disparut. Cu un bat mai lung o atingi pe fustita si, singurica, isi va ridica poalele. Un pic rusinos a fost insa pentru fetele din videoclip pentru ca au fost filmate cu camera ascunsa si, acum, toata lumea le poate vedea desuurile…       /*Get the Flash Player to see this player.'); var ... (read more)


Video / Oreste: "Daca Becali ramane pastor, va avea un dialog mai bun cu Dumnezeu"

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Oreste il sfatuieste pe finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, sa ramana la stadiul de "pastor" daca vrea sa sa fie mai apropiat de Dumnezeu si sa aiba o comunicare mai curata cu divinitatea. Dupa ce latifundiarul din Pipera a spus ca are "presimtiri dumnezeiesti", prezentatorul emisiunii "Codul lui Oreste" i-a transmis acestuia sa nu mai treaca de "partea cealalta , a banilor" si sa ramana "pastor" daca vrea sa aiba un dialog curat ... (read more)


Liviu Varciu s-a reapucat de fumat pentru ca i s-a imbolnavit cainele

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Liviu Varciu este disperat ca animalul lui de companie, cainele Mini, este grav bolnav si a fost operat pentru a sasea oara. "E numai vina crescatorilor, care, disperati, dupa bani, incruciseaza frate cu sora, cu mama si asa mai departe. Am inteles ca de la aceste imperecheri intre frati intervin niste transformari genetice, niste defecte. N-am vrut sa-l operez, dar nu mai putea sa stea jos, plangea cand dormea, avea dureri groaznice", le-a spus Liviu reporterilor de la Povestiri Adevarate, pent... (read more)


Foto &Video / Protest cu sange in fata locuintei premierului din Thailanda

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Manifestantii din Bangkok au aruncat miercuri zeci de litri de sange pe strada din fata locuintei prim-ministrului thailandez Abhisit Vejajjiva. Aceste proteste ale "tricourilor rosii" au loc an de an, impotriva guvernului Abhisit, despre care demonstrantii spun ca este nelegitim. Fortele de ordine au fost trimise imediat la locul protestului. Pentru ca nu au mai putut ajunge la locuinta premierului, manifestantii au aruncat sangele inspre jandarmi. Guvernul a vrut sa opreasca protestu... (read more)


Danii Minogue l-a crezut gay pe iubitul ei

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Cantareata Dannii Minogue era cat pe ce sa rateze relatia cu iubitul ei Kris Smith fiindca, la prima intalnire, a crezut ca e homosexual, scrie contactmusic.com. Vedeta de 38 de ani a marturisit ca la prima intalnire cu iubitul ei actual, fotomodelul Kris Smith, ea nu isi putea da seama daca lui ii plac femeile sau barbatii. “Cand am inceput sa ma intalnesc cu ea nici nu stiam exact cine e. Am aflat dupa ce mi-a zis un amic. In timpul acesta ea isi intreba prietenele daca sunt sau nu gay.... (read more)


Video / "Dorele", nu vezi bucatile de stanca de pe sosea?!

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Un sofer din Tennessee, prea ocupat ca sa fie atent la drumul pe care circula, a intrat in plin intr-un morman de pietre pravalite pe sosea. Ca sa fie totul mai interesant, o echipa a unei televiziuni tocmai filma in zona si totul a fost surprins in direct. Soferul i-a spus politistului prezent ca n-a vazut gramada de pietre decat cand au inceput oamenii sa strige la el. Din fericire pentru el, n-a patit nimic, dar mandria sa va fi un pic sifonata, la fel ca si masina sa.  /*Ge... (read more)


O discoteca a fost amendata pentru discriminare

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

O discoteca din Austria  care a refuzat sa primeasca un tanar din cauza originii sale a fost condamnata sa-i plateasca acestuia pagube. Discoteca La Boom din Sankt Polten (nord) a fost condamnata de tribunalul din oras sa plateasca 1.440 euro unui tanar austriac de 20 de ani, de origine egipteana, pentru ca a refuzat de doua ori, in noiembrie 2008,  sa-l lase sa intre ca sa se distreze  alaturi de prietenii sai.Este pentru prima oara cand un tribunal austriac considera interzicere... (read more)


Peste 400.000 de masini Honda din SUA, rechemate in service

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Dupa ce Toyota a trecut prin aceeasi situatie, a venit si randul companiei japoneze Honda - constructorul recheama  in service mai mult de 400.000 de autoturisme din Statele Unite. Honda recheama 344.000 de masini Odyssey si 68.000 de modele Elements, toate produse in perioada 2007-2008. Mai multi clienti ai companiei japoneze au sesizat probleme la sistemul de franare, principala fiind ca pedala de frana este prea moale si trebuie apasata pana la podea ca sa poata opri masina complet. Ofi... (read more)


A secerat un om care alerga pe plaja, in timpul aterizarii fortate

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Doua vieti au fost salvate, dar un barbat de 38 de ani a sfarsit tragic o alergare pe plaja. Doi soti, amatori de zboruri si proprietari ai unui avion de mici dimensiuni, au decolat din Florida cu scopul de a face o plimbare de-a lungul plajei Atlanticului, la apus. Din nefericire, la scurt timp dupa decolare, avionul a inceput sa piarda combustibil. Fiindca motorul s-a oprit de tot, iar parbrizul era acoperit de carburant, au incercat o aterizare fortata pe plaja. Cu 1... (read more)


A fugit gol-pusca de la bordel

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Un barbat a fugit in pielea goala dintr-un bordel de transsexuali din Elvetia, dupa ce cladirea a fost cuprinsa de flacari, in urma cu doua zile. Un barbat de 33 de ani a scapat dintr-un incendiu produs la un bordel de transsexuali iesind pe geam. El a ramas agatat de pervazul ferestrei, in fundul gol, pana au ajuns pompierii sa-l salveze, scrie publicatia Blick. Omul a fost dus de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale. Acesta a scapat doar cu cateva arsuri usoare.  Potrivit autorita... (read more)


Andra, gazda unui reality-show pe Antena 1

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Andra va fi gazda unui show incitant, la Antena 1, care va pune vedetele in ipostaza de baby sitter. Emisiunea "Singuri cu vedeta" anunta situatii explozive si pline de umor, din 22 martie, la ora 22.00. Copiii sunt cei mai sinceri, in general, ceea ce va duce la multe momente de onestitate pentru vedetele invitate de Andra sa participe la emisiune. Telespectatorii vor descoperi fete necunoscute ale vedetelor din showbizz-ul romanesc, cu totul altele decat cele vazute in emisiunile de pana acum.... (read more)


Acoperisul si subsolul Casei Poporului, deschise publicului

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Tariful de vizitare a Palatului Parlamentului a fost majorat de la 15 la 25 de lei, vizitatorii putand vedea si un segment din subsolul cladirii, dar si panorama Bucurestiului de pe acoperisul acesteia, potrivit unui memorandum intern aprobat, miercuri, de Biroul Permanent al Camerei Deputatilor. De asemenea, s-a hotarat ca, de cinci ori pe an, la sfarsit de saptamana, sa se organizeze evenimentul "Porti deschise".Totodata, s-a decis ca persoanele cu dizabilitati sa beneficieze de... (read more)


Video / Axl Rose, lovit cu o sticla de un "fan"

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Solistul trupei Guns n' Roses, Axl Rose a fost lovit cu o sticla de plastic in timpul unui concert in orasul brazilian Sao Paolo. Aflati in urma cu cateva zile la un concert in brazilia, membrii trupei Guns n' Roses au avut parte de un incident nefericit, unul dintre fani aruncand cu o sticla in solistul trupei. Axl Rose nu a lasat netaxat gestul spectatorului, el injurandu-l pe "curajos" pret de cateva minute. Ulterior, din respect pentru restul fanilor, trupa a continuat concert... (read more)


Primarul orasului Baia Mare, condamnat de la 2 ani si 6 luni de inchisoare

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Curtea de Apel Cluj a dat, miercuri, o sentinta prin care primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, a fost condamnat la inchisoare cu executare.Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Cluj, Claudia Ilies, a declarat pentru Agerpres ca primarul Cristian Anghel va trebui sa execute pedeapsa de doi ani si sase luni in penitenciar, fara sa mai aiba posibilitatea s-o atace.Claudia Ilies a mai spus ca sentinta urmeaza sa fie pusa in practica in cel mai scurt timp posibil. Edilul, aprtinand PNL,... (read more)


Amendat pentru ca incercat sa loveasca o politista cu penisul

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Un lituanian din Marea Britanie a fost amendat cu 600 de lire sterline (661 de euro) pentru ca a incercat sa loveasca o politista in cap cu 'obiectul muncii'. Femeia ofiter a fost chemata la apartamentul barbatului din Aberdeen din cauza galagiei. Cand a ajuns acolo, ea l-a gasit pe lituanianul Marium Varinauskas beat, pe canapea, purtand doar pantaloni. Potrivit site-ului Metro.co.uk, barbatul s-a ridicat in picioare, dupa ce politista s-a asezat pe un scaun, si a incercat s-o loveasca peste ca... (read more)


Sosiile lui Michael Jackson canta astazi in Romania

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Who's Bad, trupa care canta in memoria lui Michael Jackson a venit pentru prima oara in Romania si vor sustine in aceasta seara un concert la Sala Palatului, incepand cu ora 19,30, show-ul fiind deschis de Connect-R. Bazele formatiei au fost puse in urma cu sase ani de Vamsi Tadepalli, un fan inrait al lui Michael Jackson, care a dorit sa recreeze atmosfera extraordinara din jurul legendei muzicii pop. El a reunit inca sase cantareti, formatia fiind compusa din Patrick Cross (chitara), Darion Al... (read more)


Miracol! O fetita cu degetele amputate a inceput sa mearga la 22 de luni

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

O fetita de 22 de luni din Cumbria, Anglia, a facut astazi primii pasi din viata, dupa ce toate degetele de la picioare i-au fost amputate acum sapte luni din cauza meningitei.Piciorul drept a fost afectat in totalitate, nici un degetel neputand fi salvat, iar la piciorul stang i-au fost ciuntite degetele, nici unul neputand fi pastrat in forma initala.Copilul foloseste acum niste incaltari speciale pentru a-si putea pastra echilibrul. Desi doctorii au transmis familiei acum cateva luni ca trebu... (read more)


Julianna Margulies: “Julia Roberts avea pretentii absurde si fite”

Posted: 16 Mar 2010 03:00 PM PDT

Actrita Julianna Margulies, a asteptat aproape doua decenii pentru a-i reprosa Juliei Roberts ca se poarta execrabil cu chelnerii. Pe vremea cand era o simpla chelnerita si lucra intr-un restaurant din New York in care obisnuiau sa vina foarte des vedete, sa ia masa. Margulies nu a putut sa uite nici dupa 20 de ani cat de necioplita a putut fi Julia atunci cand a trebuit sa o serveasca. “Julia Roberts este o persoana foarte draguta insa nu cand trebuie sa o servesti la masa. In acest caz... (read more)


Niciun comentariu: