Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news

Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news


Romania va cere FMI o noua derogare privind arieratele

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Tinta privind nivelul arieratelor pe primele sase luni din 2010 nu a fost atinsa si autoritatile romane vor solicita FMI o derogare in acest sens. "Nu ne-am atins tinta de arierate", a declarat ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu. Intrebat daca in aceste conditii Ministerul Finantelor va cere o noua derogare, ministrul a raspuns "normal". De la inceputul acordului stand-by cu Romania, in mai 2009, Guvernul a cerut derogare pentru tinta de arierate la fiecare evaluare, nereusind sa se incadr... (read more)


Vodafone a lansat un telefon solar

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Vodafone Essar, unul dintre cei mai importanti operatori de telefonie mobila din India, subsidiar al Vodafone Group, a lansat un telefon mobil care se poate incarca de la soare. Telefonul VF247 a fost creat special pentru piata din India si mai ales pentru cei din zonele rurale care nu au acces la electricitate. VF 247 este al doilea telefon mobil solar care este lansat in India, primul terminal, Guru 1107, fiind lansat de sud-coreenii de la Samsung in 2009. Telefonul se incarca de la soare in a... (read more)


300.000 de euro pentru un showroom Mazda

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Dealerul ATP Exodus a deschis la Baia Mare un showroom Mazda desfasurat pe 350 de metri patrati, primul in zona de nord a Romaniei, a anuntat importatorul marcii japoneze Mazda Central & south East Europe. Potrivit reprezentantilor partenerului Mazda, valoarea investitiei in showroom a fost de 300.000 de euro fara TVA. ATP Exodus este cel de al 13-lea dealer Mazda in Romania, iar showroom-ul deschis la Baia Mare este a 16-a reprezentanta a marcii. In cadrul noului showroom vor putea fi achiz... (read more)


Profitul net al Boeing a scazut cu aproape 20% in primul semestru

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Profitul net al constructorului de aeronave Boeing a scazut cu 19% in primul semestru, la 1,3 miliarde de dolari, de la 1,6 miliarde de dolari in primele sase lunui ale anului trecut, ca urmare a declinului veniturilor, a anuntat, miercuri, grupul american. Veniturile au coborat cu 9%, la 30,8 miliarde de dolari, potrivit raportului financiar al Boeing. Grupul a livrat 222 de avioane comerciale in primul semestru, cu 10% mai putin ca in ianuarie-iunie anul trecut. Pentru anul in curs, Boeing vre... (read more)


BCR va consilia clientii cu active de peste 40.000 de euro

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

BCR va lansa un serviciu prin care va pune la dispozitia clientilor cu active in administrare de cel putin 40.000 de euro un "consilier personal" care va avea grija de relatia acestor clienti cu banca si le va recomanda produse si servicii bancare, pentru efectuarea de investitii dar si in cazul in care respectivele persoane doresc sa contracteze imprumuturi. “Piata locala de private banking in sine trece printr-un proces de transformare. (…) Exista un segment din ce in ce mai consi... (read more)


DisplaySearch: 3,4 milioane de televizoare 3D vor fi livrate anul cesta

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Aproximativ 3,4 milioane de televizoare 3D vor ajunge in casele oamenilor din lumea intreaga, anul acesta, iar numarul acestora va creste la 42,9 milioane in 2014, conform firmei de cercetare DisplaySearch. Televizoarele 3D au cucerit lumea. Conform celor de la DisplaySearch cota de piata a acestora, la nivel mondial, va fi de 5% anul acesta si 37% in 2014. „Producatorii de televizoare au lansat televizoare 3D intr-un timp foarte scurt. In acest moment pe piata exista modele cu diagonale d... (read more)


Garanti Bank lanseaza primul card de afinitate eco din Romania

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

GE Garanti Bank, impreuna cu organizatia de mediu WWF (World Wide Fund for Nature), lanseaza cardul WWF Bonus Card, primul card de afinitate eco de pe piata bancara din Romania. WWF Bonus Card este creat special pentru toti cei care vor sa contribuie la protejarea mediului inconjurator din Romania. GE Garanti Bank va oferi 0,5% din valoarea cumpǎrǎturilor efectuate cu WWF Bonus Card organizatiei WWF, pentru sprijinirea proiectelor ce vizeaza conservarea si protejarea naturii in ariile protejat... (read more)


Pamela Anderson: ”De la moartea lui Michael, Janet Jackson a devenit lacoma”

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Pamela Anderson a atacat-o dur pe Janet Jackson. Actrita sustine ca aceasta incearca sa profite de tragedia din familia ei, pentru a-si face publicitate. Potrivit fostului iepuras Playboy, cariera lui Janet era pe moarte inainte de decesul fratelui sau, dar dupa tragedie ea a revenit din nou in atentia publicului. Ceea ce o deranjeaza foarte tare pe Pamela Anderson este faptul ca au crescut vanzarile casei de moda a canteretei, unde se comercializeaza articole vestimentare confectionate din piel... (read more)


Realizatorul tv Cristian Tabara a fost audiat la Politie

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Realizatorul de televiziune Cristian Tabara a fost audiat la Sectia 9 Politie Bucuresti in legatura cu acuzatia conform careia ar fi abuzat o fata in varsta de 12 ani, care este fiica fostei sale iubite, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan. Christian Ciocan a precizat ca realizatorul TV a fost invitat sa dea o declaratie la Sectia 9, ieri, unde a negat toate acuzatiile care i s-au adus. Comisarul Ciocan a mai spus ca politistii au inceput cer... (read more)


Doi indieni au vrut sa iasa ilegal din Romania, ascunsi sub bancheta unui tren

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Doi cetateni indieni care au incercat sa iasa ilegal din tara, ascunsi sub bancheta unui vagon din compunerea unui tren international, au fost depistati de politistii de frontiera aradeni.In urma cercetarilor, politistii de frontiera au stabilit ca cei doi tineri sunt cetateni indieni, se numesc Ranvir S., in varsta de 22 de ani, si Jasvir S., in varsta de 27 de ani, care doreau sa ajunga in Italia, recurgand la aceasta metoda deoarece nu detineau viza pentru Spatiul Schengen.Cei doi cetateni in... (read more)


Foto | Ce pupacioasa e Pink!

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Dragoste mare intre Pink si sotul ei, Carey Hart. Cantareata si motociclistul demonstreza ori de cate ori au ocazia ca se iubesc nebuneste fara sa tina cont de gurile rele. Dupa ce in urma cu aproape trei luni i-a luat penisul sotului in mana, in timp ce se aflau la un eveniment monden, Pink i-a aratat iar acestuia ca-l iubeste, luni, cand au sosit pe aeroportul din Los Angeles. Fara sa tina cont ca sunt fotografiati, Pink l-a sarutat cu foc pe Carey si a pleca... (read more)


Jessica Biel, rochie transparenta si chiloti de bunicuta

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Actrita Jessica Biel a participat, marti, la premiera filmului "The A-Team", in Londra, Anglia. Frumoasa satena arata senzational, purtand o rochie rosie, lunga, vaporoasa. Din pacate, insa, materialul din care e realizata rochie a transparent, astfel incat lenjeria Jessicai se vedea foarte bine. Si mai mult de atat, vedeta purta chiloti mari, de bunicuta. Imagini Hepta... (read more)


Dumitru Mitu ii avertizeaza pe dinamovisti: "Fanii echipei Hajduk sunt fanatici!"

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Dumitru Mitu (35 de ani), fotbalistul care a jucat in Croatia pentru Dinamo Zagreb, NK Osijek si HNK Rijeka, le atrage atentia dinamovistilor ca la "dubla" cu Hajduk Split, din turul trei preliminar al Europa League, pericolul nu sta neaparat in valoarea echipei adverse, ci mai degraba in fanatismul suporterilor echipei. Atentie, vor fi peste 300 de croati joi pe stadionul Dinamo! "Dinamo trebuie sa ia un avans de la Bucuresti pentru ca altfel va fi greu sa se califice. La Split vor juca pe un s... (read more)


Scaunele de avion ale viitorului sunt proiectate de un designer roman

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Designerul de origine romana Emil Jacob a avut un moment de inspiratie in timpul unui zbor efectuat pe ruta Bucuresti-Paris, atunci cand a renuntat sa stea confortabil pe scaunul sau si a decis sa se intinda pur si simplu pe podea. A observat atunci cat spatiu nefolosit este deasupra locurilor pe care stau pasagerii si s-a decis sa proiecteze modele de scaune si care sa profite de acest spatiu gol din aeronave, informeaza Agerpres.Jacob, presedinte si fondator al firmei Jacob-Innovations, LLC, c... (read more)


Lectii de calarie la ”Am baiat de-nsuratoare”

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Nici nu stiau ce proba de foc le asteapta atunci cand s-au inscris in cursa pentru a cuceri inima lui Paul! Domnisoarele candidate au aflat cu stupoare sau emotie, dupa caz, ca armasarul lui Paul, Site, va juca un rol hotarator in alegerea viitoarei partenere. Citeste mai mult pe kanald.ro.  ... (read more)


Noul slogan turistic al Romaniei: "Explore the Carpathian garden"

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Brandul turistic al Romaniei, cu sloganul "explore the Carpathian garden", care va fi lansat maine la Shanghai, invita la explorarea "gradinii carpatice" in culori vii, predominant nuante de verde, dar si albastru, galben si portocaliu, care amintesc de natura, soare si mare, declara surse din turism. Brandul turistic al Romaniei va fi lansat maine la Shanghai, cu ocazia zilei nationale a Romaniei la Expozitia Mondiala 2010, la eveniment urmand sa participe alaturi de ministrii Elena Udrea si Te... (read more)


Sinéad O'Connor s-a maritat cu Steve Cooney

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Cantareata irlandeza Sinéad O'Connor s-a casatorit pentru a treia oara. Cel care i-a furat inima artistei este muzicianul Steve Cooney. Ce doi s-au casatorit saptamana trecuta, dar abia astazi au anuntat ca au facut pasul cel mare. Sinéad O'Connor a mai fost casatorita de doua ori pana acum. Prima data artista si-a legat destinul cu producatorul John Reynolds, iar a doua oara cu jurnalistul Nicolás Sommerlad. Sa speram ca de aceasta data va fi cu noroc. Foto: sinea... (read more)


Nicolas Sarkozy a supravegheat filmarile la care a participat Carla Bruni

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

In prima zi de filmari pentru pelicula 'Midnight in Paris', Carla Bruni a fost supravegheata de sotul sau Nicolas Sarkozy. In mijlocul Cartierului Latin, pe foarte circulata strada Mouffetard, Bruni i-a surprins pe curiosi si pe turisti, interpretand un rol secundar alaturi de actorul Owen Wilson.Pentru ca nu se putea altfel, fiind vorba de o comedie romantica petrecuta la Paris, Sarkozy a asteptat-o la iesirea de la filmari.In filmul in care Bruni interpreteaza rolul unei directoare de muzeu ma... (read more)


Paris Hilton imbina distractia cu munca in Ibiza

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Paris Hilton se afla de ceva vreme  in vacanta si deja unde toata lumea a aflat, prin intermediul unor pictoriale incendiare, ca se distreaza la maxim. Totusi, diva nu pierde vremea doar distrandu-se prin cluburi si pe iahturi. Paris nota miercuri pe pagina personala de Twitter ca s-a trezit la sapte dimineata, dupa ce probabil a pierdut ultimele nopti cu bautura si muzica, pentru a filma un videoclip. Mai mult, marti seara, blonda le-a pregatit cina prietenelor sale cu care imparte apartam... (read more)


Chris Tucker, dator vandut! Actorul trebuie sa dea fiscului peste 11,5 milioane de dolari

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Actorul Chris Tucker datoreaza fiscului american peste 11,5 milioane de dolari, potrivit unor documente oficiale prezentate, ieri, biroului de registratura din Los Angeles. Potrivit tmz.com,  reprezentantii Internal Revenue Service au prezentat biroului de registratura din Los Angeles o serie de documente din care reiese faptul ca actorul american datoreaza fiscului suma de 11.571.909 dolari, adica taxele federale pe anii 2001 - 2006. Aceasta nu este pentru prima oara cand Chris Tucker are ... (read more)


Video | Catalina Filip: "Am renuntat la titlul de Miss Universe ca sa nu imi distrug ..

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Alexandra Catalina Filip, castigatoarea Miss Universe Romania 2010,  este singura fata din lume care a renuntat de bunavoie la titlu. Nu s-a inscris in marea finala din Las Vegas de dragul dansului sportiv, dar si pentru ca nu-i asigura existenta si garantia unui beneficiu. „Am renuntat in favoarea dansului, pentru ca acel contract care mi s-a pus in fata nu era in favoarea mea. Nu imi aducea niciun beneficiu si nu imi asigura existenta in niciun fel. Si a trebuit sa ma gandesc la ce ... (read more)


Intrecere la potcovit caii intre Sorinel Copilu' de Aur si Loredana!

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Sorinel Copilu' de Aur si Loredana Chivu au fost pusi de catre bulibasa sa potcoveasca caii, insa nu oricum, ci contratimp. Loredana a avut intaietate si s-a descurcat admirabil in rolul de asistent de potcovar. Citeste mai mult pe kanald.ro.... (read more)


Brigitte Bardot: "Corida este un act de un sadism incredibil"

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Actrita franceza Brigitte Bardot, o aparatoare infocata a drepturilor animalelor, a calificat astazi drept o "victorie a democratiei si a demnitatii asupra cruzimii" faptul ca Parlamentul Cataloniei a interzis luptele cu tauri."Corida este un act de un sadism incredibil", a subliniat actrita intr-un comunicat, adaugand ca "trebuie sa se puna capat imediat acestei torturi a animalelor".Bardot, care in anii 60 a fost simbolul eliberarii sexuale a femeii, a sustinut ca "spectacolele de sange si de ... (read more)


Basescu, ironic cu Voiculescu: "Avand in vedere inalta functie pe care o detineti, convocati Parlamentul"

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Dupa ce vicepresedintele Senatului si fondatorul PC, Dan Voiculescu, i-a scris presedintelui Traian Basescu rugandu-l sa extinda ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Parlamentului, seful statului ii raspunde acestuia, ironizandu-l. Basescu ii sugereaza lui Voiculescu sa convoace el o sesiune extraordinara a Parlamentului, daca tot ocupa interimar functia de presedinte al Senatului. "Avand in vedere inalta functie pe care o detineti pana in data de 7 august 2010, va puteti adresa Bir... (read more)


Cristian Tabara, audiat de politisti

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Directorul Departamentului Film al TVR, Cristian Tabara, a fost audiat de politistii Sectiei 9 din Capitala in legatura cu acuzatiile de abuz formulate impotriva lui de o fetita de 12 ani, fiica fostei sale iubite. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat ca vedeta TV a negat vehement, in fata politistilor, toate acuzatiile care i s-au adus. Potrivit lui Ciocan, politistii au inceput cercetarile dupa ce s-au autosesizat in acest caz, precizand ca pres... (read more)


Andone nu vrea ca Dinamo sa primeasca gol in meciul cu Hajduk Split

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo Bucuresti, a spus ca si un rezultat de egalitate, fara goluri marcate, in partida cu Hajduk Split, din prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa ar fi un scor "interesant", precizand ca este important ca formatia sa sa nu primeasca gol pe arena din Soseaua Stefan cel Mare. "Cred ca maine va fi vorba de un alt joc fata de cele cu Olimpia Balti, e altceva, intalnim un rival foarte bun. Calificarea se va juca in doua manse si aici ... (read more)


Elena Udrea: "N-am venit pana la Shanghai ca sa stric surpriza"

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Ministrul Turismului Elena Udrea nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informatiile aparute in presa referitoare la brandul turistic al Romaniei. "Nu am venit pana la Shanghai ca sa fac anuntul cu 12 ore inainte de eveniment. Puteam sa fac anuntul de la Bucuresti! Am venit pana aici ca sa stric acum surpriza?", ar fi spus Elena Udrea, au declarat pentru evz.ro surse din delegatia care o insoteste la Shanghai.Presa centrala a publicat informatii conform carora noul slogan turistic al... (read more)


Platile prin SMS: numarul tranzactiilor creste, valoarea lor scade

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Valoarea medie a unei plati prin SMS a scazut in primul semestru al acestui an, comparativ cu acelasi interval din 2009, de la 7 la 3-4 euro. In acelasi timp, numarul tranzactiilor a crescut cu peste o treime, iar ritmul de crestere se va mentine la un nivel apropiat pana la finele acestui an, potrivit datelor publicate de procesatorul de plati prin SMS Netopia Sistem.Astfel, valoarea totala a tranzactiilor realizate prin serviciul mobilPay va creste de la 3,5 milioane de euro, suma inregistra... (read more)


OLAF cere recuperarea fondurilor europene pentru 17 proiecte SAPARD

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Oficiul European de Lupta Antifrauda (OLAF) a verificat modul de implementare in Romania a 211 proiecte finantate cu fonduri europene nerambursabile prin Programul SAPARD si a constatat ca, in cazul a 17 proiecte, nu au fost respectate normele europene. In aceste conditii, OLAF a cerut recuperarea sumelor aferente investitiilor respective."Valoarea totala a acestor debite constituite la cererea OLAF este de 12,74 milioane de euro, ceea ce reprezinta aproximativ 1% din fondurile europene n... (read more)


Cutia neagra a elicopterului israelian prabusit, recuperata

Posted: 27 Jul 2010 02:00 PM PDT

Doua avioane Hercules au ajuns ieri in Romania pentru a continua operatiunile de recuperare a ramasitelor elicopterului prabusit luni in Bucegi. Cautarile au fost reluate azi, cand au fost recuperate cadavrele militarilor aflati la bord si cutia neagra a aeronavei. Dupa identificare, ramasitele vor fi repatriate in Israel. La mai putin de 24 de ore de la prabusirea elicopterului de tip CH-53 in Muntii Bucegi, o echipa de experti israelieni a ajuns la fata locului, pentru a lamuri conditiile i... (read more)


Niciun comentariu: