Stiri Noi - Saptamana financiara

Stiri Noi - Saptamana financiara


Săptămâna Financiară îşi păstrează poziţia de lider absolut al presei de business

Posted: 23 Sep 2010 11:38 AM PDT

Publicaţia "Săptămâna Financiară" continuă să fie lider pe segmentul publicaţiilor româneşti de finan]e şi business, cu o medie de 245.000 de cititori pe ediţie în intervalul 20 iulie 2009 – 18 iulie 2010. Următorul clasat, revista "Capital", a avut o medie de 191.000 de cititori, cu peste 50.000 de cititori mai puţini decât SFin, potrivit ultimului val al Studiului Naţional de Audienţe (SNA) realizat de BRAT.


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Antena 1 din nou liderul serii

Posted: 23 Sep 2010 07:58 AM PDT

Miercuri, 22 septembrie, Antena 1 s-a clasat din nou pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor! Te pui cu blondele?, telenovela Narcisa Sălbatică, Observatorul de noapte şi Un show păcătos au înregistrat cele mai bune audienţe ale serii pe targetul 15-54 urban.Seara a început în forţă dirijată de maestrul Dan Negru, care -a invitat la Te pui cu blondele pe designerul Cătălin Botezatu să intre în luptă cu 50 de femei superbe şi foarte determinate să-l impresioneze cu inteligenţa lor. 


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

“Vorbe Grele” cu Victor Ciutacu debuteaza vineri, la Antena 3

Posted: 23 Sep 2010 07:55 AM PDT

Incepand cu data de 24 septembrie 2010,  in fiecare vineri de la ora 23:05, publicul fidel emisiunii “Vorbe Grele" va putea urmari talk-show-ul lui Victor Ciutacu la Antena 3. Primul invitat al emisiunii va fi Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu. De altfel, si in prima editie “Vorbe Grele” difuzata la Antena 2, acum 3 ani si jumatate, tot Sorin Oprescu a fost invitat, realizatorul emisiunii mentionand ca “e un soi de traditie”.


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

BRD salvează lichiditatea Bursei

Posted: 23 Sep 2010 02:44 AM PDT

Bursa de la Bucureşti a evoluat în linie cu bursele străine, marcând o scădere cu 0,8% a indicelui BET-C. Din punct de vedere al lichidităţii, o tranzacţie negociată pe piaţa deal cu un pachet reprezentând 0,11% din capitalul BRD care s-a realizat în ultima jumătate de oră, a asigurat 47% din lichiditate. Majoritatea acţiunilor de la BVB au fost transferate la preţuri uşor sub referinţă încă din primele minute, investitorii fiind influenţaţi în deciziile de tranzacţionare de corecţiile burselor vest-europene. În plus, mulţi investitori au continuat să absenteze de la tranzacţionare.


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Niciun comentariu: