Y! Alert: Stiri din finante

Yahoo! Alerts
My Alerts

The latest from Stiri din finante


Însetaţi de bani Top
Chiar dacă nu au fost niciodată absenţi din industria entertainmentului, vampirii se bucură în ultimii ani de un succes enorm, care umple buzunarele editurilor şi caselor de producţie. Calculele arată sume echivalente cu PIB‑ul unor state mai firave. La o parte, Harry Potter! A venit vremea vampirilor.
 
Jurnalul ei românesc Top
Inge Morath a călătorit în România în repetate rânduri după ce a studiat o vreme aici.
 
Trip‑hop francez Top
Wax Tailor (mai exact, Jean‑Christophe Le Saoût) a devenit cunoscut în lumea trip‑hop odată cu lansarea primului album, în 2005.
 
Să fie jazz Top
Dacă nu ai auzit de Herbie Hancock, înseamnă că nu eşti pasionat de jazz sau poate chiar nu‑ţi pasă de muzica bună.
 
Vin chitarele Top
Înainte de Moş Nicolae, chitaristul Paul Gilbert, care a cântat în tur­neul G3 din 2007 alături de Joe Satriani şi John Petrucci, revine în România pentru două concerte, la Sibiu şi Bucureşti.
 
Morcheeba. Din nou Top
Morcheeba – în traducere, numele formaţiei înseamnă „drumul spre canabis" – revine în România. Iar de data aceasta (a patra, pentru necunoscători), putem vedea trupa de trip‑hop, rock şi rhythm and blues în formula care a consacrat‑o.
 
Carte: RAY LORIGA - „Căzuţi din cer" Top
Starul rock al literaturii europene, aşa cum a fost numit de „The New York Times“, scriitorul spaniol Ray Loriga a fost influenţat de gruparea artistică La Movida, apărută la finalul dictaturii lui Franco. Loriga, care susţine că un scriitor ...
 
Film: FRANCIS FORD COPPOLA - „The Conversation" (1974) Top
Gene Hackman, John Cazale, Allen Garfield, Harrison Ford şi Frederic Forrest în acelaşi film, în regia lui Francis Ford Coppola. Mai vreţi şi alte detalii înainte să‑l luaţi? Pentru cine ezită, filmul a câştigat Palme d’Or la Festivalul de ...
 
Muzică: ARCADE FIRE - „The Suburbs" (CD) Top
Pe lângă chitară, tobe şi chitară bas, cei şapte membri Arcade Fire cântă la pian, vioară, violă, violoncel, contrabas, glockenspiel, xilofon, clape, harpă, mandolină, acordeon şi lista poate continua. Ceea ce spune destul de multe despre ultimul album lansat ...
 
Ce a pierdut America Top
Este clar că am reacţionat excesiv la atacurile din 11 Septembrie 2001. În ultimele decenii, SUA au avut dreptate în ce priveşte intenţiile diabolice ale adversarilor, dar au exagerat dramatic puterea lor.
 
EximBank dispune de fonduri suficiente pentru finantarea proiectelor societatilor comerciale Top
EximBank dispune de fonduri suficiente si suntem deschisi sa finantam sau sa garantam proiectele societatilor comerciale, singura conditie pentru ca sprijinul nostru sa fie unul real fiind viabilitatea proiectelor, a declarat, marti, presedintele EximBank, Ionut Costea, in cadrul unei intalniri cu intreprinzatorii locali din Craiova.
 
Erste Bank este interesata de oportunitatile de investitii din judetul Suceava Top
Erste Bank este interesata sa investeasca in microhidrocentralele din judetul Suceava, Spitalul Judetean si Aeroport.
 
Marea Britanie a obtinut cu 40% mai mult decat se estima din impozitarea bancherilor Top
Bancile din Marea Britanie au platit cu peste 40 la suta mai mult decat a estimat guvernul cand a impus impozitarea bonusurilor acordate de institutiile de creditare, datele sugerand ca taxa nu a reusit sa limiteze plata bancherilor, transmite Bloomberg.
 
Taxele percepute de banci in Franta vor fi mult mai transparente din 2011 Top
Taxele percepute de banci in Franta vor fi mult mai transparente si mai putin costisitoare datorita noilor masuri ce va fi introduse in 2011, a declarat, marti, ministrul francez de Finante, Christine Lagarde, transmite Dow Jones Newswires.
 
Demisia directorului general al UniCredit Top
Alessandro Profumo, directorul general al UniCredit, cea mai mare banca italiana, a demisionat marti la cererea consiliului de administratie in timp ce ascensiunea Libiei in capital a provocat o grava criza cu actionarii, a anuntat sotia sa, informeaza AFP.
 
Deficitul pensiilor in Romania depaseste 40 de miliarde de euro Top
Pentru a-si mentine nivelul de trai la 70 la suta si dupa pensionare, un roman ar trebui sa economiseasca, incepand de acum, in medie 3.700 de euro pe an, se arata intr-un studiu Aviva si Delloitte, prezentat, miercuri, de Mihai Popescu, CEO Aviva Romania.  
 
Franta doreste o reducere a deficitului la 2% din PIB in 2014 Top
Franta are ca obiectiv un deficit public de doi la suta din PIB in 2014, dupa trei la suta in 2013, a anuntat ministrul Bugetului, François Baroin, citat de AFP.
 
Fondul de pensii european se confrunta cu un deficit imens Top
Angajatii din Uniunea Europeana trebuie sa economiseasca 1.900 de miliarde de euro suplimentari in fiecare an pentru a putea spera sa aiba o pensie care sa le mentina standardul de viata, este concluzia unui studiu Aviva. Conform acestuia, deficitul total al pensiilor in Romania ajunge la 40,2 miliarde de euro, echivalentul a peste o treime din PIB-ul intregii tari, in timp ce fiecare roman cu varsta de pana la 65 de ani, care se pensioneaza in perioada 2011-2051, trebuie sa economiseasca in medie 3.700 de euro anual, scrie ziarul britanic Financial Times, in editia de miercuri.  
 
Parlamentul European da unda verde unei reforme radicale a sistemului european de supraveghere financiara Top
Parlamentul European a adoptat miercuri pachetul de reforme in ceea ce priveste modul de supraveghere a bancilor, pietelor bursiere si companiilor de asigurari, incepand cu 2011.
 
Bancile nu au dreptul sa majoreze dobanzile, dar pot creste marja fixa, conform OUG 50 Top
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor /ANPC/ atrage atentia clientilor care sunt chemati de catre banci pentru a semna Actul aditional la contractele de credit aflate in derulare, ca, potrivit OUG 50/2010, acestea nu au dreptul sa majoreze dobanda, insa au posibilitatea legala de a creste marja fixa a acesteia.
 

CREATE MORE ALERTS:

Auctions - Find out when new auctions are posted

Horoscopes - Receive your daily horoscope

Music - Get the newest Album Releases, Playlists and more

News - Only the news you want, delivered!

Stocks - Stay connected to the market with price quotes and more

Weather - Get today's weather conditions




You received this email because you subscribed to Yahoo! Alerts. Use this link to unsubscribe from this alert. To change your communications preferences for other Yahoo! business lines, please visit your Marketing Preferences. To learn more about Yahoo!'s use of personal information, including the use of web beacons in HTML-based email, please read our Privacy Policy. Yahoo! is located at 701 First Avenue, Sunnyvale, CA 94089.

Niciun comentariu: