Stiri din sport

Stiri din sport


Moto2: Cehul Karel Abraham a câştigat Grand Prix-ul Valenciei

Posted: 07 Nov 2010 05:26 AM PST

Pilotul ceh Karel Abraham a câştigat Marele Premiu al Valenciei la Moto2, duminică, pe circuitul Ricardo-Tormo, în Campionatul Mondial de Motociclism Viteză, informează AFP. Karel Abraham (FTR) a fost urmat de italianul Andrea Iannone (Speed Up) şi de spaniolul Julian Simon (Suter).


Tentativă de jaf armat la Sao Paulo. Jenson Button a scăpat nevătămat

Posted: 07 Nov 2010 05:30 AM PST

Campionul mondial en-titre al Formulei 1, britanicul Jenson Button, a scăpat nevătămat, sâmbătă seară, la Sao Paulo, dintr-o tentativă de jaf armat în care hoţii au încercat să fure maşina care îl transporta pe pilot cu o zi înainte de Marele Premiu al Braziliei, scrie duminică un ziar britanic. 'Reveneam de pe circuit şi mergeam foarte uşor pe un drum foarte aglomerat'' când s-a produs incidentul, a declarat Jenson Button, citat de săptămânalul Mail on Sunday. Button a fost transportat după aceea de la circuitul de la Interlagos, la încheierea calificărilor, într-un Mercedes blindat condus de un şofer de poliţie. 


Universitatea Cluj pierde cu 2-0 la Sportul Studenţesc

Posted: 07 Nov 2010 06:01 AM PST

Echipa Sportul Studenţesc a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Bălan '21 şi Varga '75 (penalti). La o centrare a lui Ferfelea din lovitură liberă, mingea a ajuns la Tibi Bălan, care după ce face o preluare, a reluat din întoarcere la colţul lung, în minutul 21. În minutul 25, Raţiu l-a faultat pe Lemnaru, Boştină a executat penaltiul, apărat însă de Vladimir Niculescu. În minutul 32, Mendy a pierdut o minge în careu şi l-a faultat pe Ferfelea, care a şi executat penaltiul, apărat de Huţan. Acelaşi Mendy l-a faultat pe Ferfelea, iar arbitrul a acordat penalti, transformat de Varga, în minutul 75. Cartonaş roşu: Mendy '74


Mutu a fost integralist

Posted: 07 Nov 2010 07:20 AM PST

Atacantul Adrian Mutu a fost integralist în meciul pe care formaţia Fiorentina l-a câştigat, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa echipei Chievo Verona, în etapa a X-a a campionatului Italiei. Unicul gol al meciului a fost marcat de Cerci, în minutul 81.


Marian Iancu: "Mă bucură disciplina tactică de la FC Timişoara"

Posted: 07 Nov 2010 08:59 AM PST

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a lăudat, duminică, tactica adoptată de antrenorul Cosmin Contra, în partida cu FC Vaslui, câştigată de bănăţeni cu scorul de 2-1, în etapa a XIV-a a Ligii I. "Este prima oară când văd disciplină tactică la echipa noastră şi mă bucură acest lucru. Şi am sesizat o disciplină adaptată adversarului pe care l-am întâlnit. Cosmin Contra şi staful său au pregătit bine meciul", a spus Iancu, la Radio Timişoara. Preşedintele bănăţenilor a anunţat ţintele de transferuri de la iarnă. "Este posibilă revenirea lui Tiberiu Bălan, dar depinde de negocierile cu clubul care deţine drepturile sale federative. Ne interesează şi Fatai de la Astra, dar am ieşit din cursa pentru Moraes. Interesul pentru el este mare, iar sumele au urcat prea mult" a precizat Iancu.


Radoi a înscris pentru Al Hilal

Posted: 07 Nov 2010 10:58 AM PST

Mijlocaşul Mirel Rădoi a marcat un gol, duminică, în partida pe care echipa Al Hilal a terminat-o la egalitate, pe teren propriu, scor 3-3, cu formaţia Al Ahli, în etapa a XII-a a campionatului Arabiei Saudite. Rădoi a înscris, în minutul 56, al treilea gol al gazdelor. În urma acestei remize, Al Hilal a rămas pe locul patru în clasament, cu 21 de puncte, dar cu trei meciuri mai puţin disputate.


Vâlcencele de la Oltchim - victorie în Liga Campionilor

Posted: 07 Nov 2010 11:01 AM PST

Echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 26-22 (13-13), formaţia franceză Toulon, într-un meci din etapa a IV-a a grupei C a Ligii Campionilor, reuşind al doilea succes din această fază a competiţiei. În celălalt meci al grupei, disputat tot astăzi, echipa norvegiană Larvik a învins, în deplasare, cu scorul de 38-20, formaţia daneză Randers HK. Marcatoarele echipei naostre au fost: Neagu 5 goluri, Elisei-Ardean 5, Vizitiu 4, Stanca 4, Ozel 3, Beşe 2, Nechita 2, Fiera 1. În primele trei meciuri din grupă, Oltchim a bifat o victorie cu Toulon (28-19) şi două înfrângeri cu formaţiile nordice Randers HK (23-27) şi Larvik HK (31-34). În grupa C, Oltchim mai are de disputat două meciuri, ambele pe teren propriu, cu Randers HK (14 noiembrie) şi cu Larvik HK (21 noiembrie).


F1: Sebastian Vettel aduce titlul mondial echipei Red Bull, cu o etapă înainte de finalul sezonului

Posted: 07 Nov 2010 11:09 AM PST

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a câştigat, duminică, Marele Premiu al Braziliei, penultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, desfăşurată pe circuitul de la Interlagos, el fiind urmat de coechipierul său, australianul Mark Webber. Pe locul trei s-a clasat Fernando Alonso (Ferrari), iar pe patru a terminat Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes), britanicul fiind urmat de coechipierul său Jenson Button. Pe locurile 6-10 s-au poziţionat, în ordine, Nico Rosberg, Michael Schumacher (ambii Mercedes), Nico Hulkenberg (Williams), Robert Kubica (Renault) şi Kamui Kobayashi (Sauber). În urma acestor rezultate, echipa Red Bull a devenit campioană mondială la constructori, cu o etapă înaintea finalului sezonului.


Ciprian Marica e pe val: gol şi trei pase de gol

Posted: 07 Nov 2010 11:15 AM PST

Atacantul Ciprian Marica a marcat un gol, duminică, în partida pe care echipa VfB Stuttgart a câştigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 6-0, în faţa formaţiei Werder Bremen, în etapa a XI-a a campionatului Germaniei. Marica a fost titular şi a deschis scorul în minutul 10. Pe lângă reuşita din debutul meciului, internaţionalul român a dat şi trei pase de gol şi a fost schimbat în minutul 76, cu Kuzmanovici.


Hagi la prima înfrângere după revenirea la Galatasaray

Posted: 07 Nov 2010 11:26 AM PST

Formaţia Galatasaray a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), de echipa Trabzonspor, într-un meci din etapa a XI-a a campionatului Turciei, aceasta fiind prima înfrângere a tehnicianului Gheorghe Hagi în cel de-al doilea său mandat la gruparea din Istanbul. În primele două meciuri de la revenirea la Galatasaray, Gheorghe Hagi a înregistrat o remiză, scor 0-0, cu Fenerbahce, şi o victorie, scor 2-1, cu Antalyaspor.


Niciun comentariu: