Stiri Noi - Stiri Onlinesport.ro

Stiri Noi - Stiri Onlinesport.ro


Surpriza lui Lucescu: Rapa, convocat cu Italia

Posted: 07 Nov 2010 02:00 PM PST

Dupa o pauza de doi ani, Otelul Galati da un nou jucator la echipa nationala. Fundasul dreapta Cornel Rapa este surpriza pe care Razvan Lucescu i-a pregatit-o lui Cesare Prandelli, pentru meciul amical cu Italia de la Klagenfurt.


Totul despre Rapid - Steaua

Posted: 07 Nov 2010 02:00 PM PST

De la ora 20:30, Steaua revine pe terenul de cosmar din Giulesti, unde in primavara a incasat cinci goluri si a fost depasita clar la toate capitolele. Cu un moral bun dupa victoria in fata lui Utrecht, stelistii sunt condamnati sa castige pentru a ramane in cursa pentru castigarea campionatului. In caz contrar, handicapul de 11 puncte fata de Otelul Galati s-ar putea dovedi decisiv. Iata aici toate detaliile despre acest meci, de la probleme de lot pana la date statistice si echipe probabile.


Audi confirma noul A6 si il arunca sub un cearsaf

Posted: 07 Nov 2010 02:00 PM PST

Audi s-a gandit sa publice pe Internet o imagine la zi cu noul A6, pentru a aduce si stirea ca masina va fi disponibila incepand cu 2011. Numai ca fotografia de la Audi arata A6-le ascuns sub un cearsaf alb, mentinand tensiunea in ceea ce priveste designul, chiar daca lumea stie ca va fi doar un A4 mai mare.


Presa portugheza il lauda pe Cristian Sapunaru

Posted: 07 Nov 2010 02:00 PM PST

Fundasul Cristian Sapunaru este laudat de presa portugheza dupa meciul pe care FC Porto l-a câstigat, scor 5-0, în fata formatiei Benfica, în campionatul Portugaliei, ziaristii lusitani apreciind ca românul a avut o evolutie extraordinara.


Ricardo: "Mergem sa castigam in Giulesti"

Posted: 07 Nov 2010 02:00 PM PST

Mijlocasul Stelei, Ricardo Gomes, sustine ca ros-albastrii nu se vor multumi cu un rezultat de egalitate in confruntarea din aceasta seara din Giulesti.


Bergodi vede Rapid favorita in derby

Posted: 07 Nov 2010 02:00 PM PST

Fost antrenor la Rapid si Steaua, Cristiano Bergodi urmareste cu atentie evolutia celor doua echipe. Bergodi a prefatat derbiul de luni seara, considerand ca giulestenii pornesc cu prima sansa.


Hagi: "Nu pot sa diger infrangerea, dar sunt multumit de joc"

Posted: 07 Nov 2010 02:00 PM PST

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat, duminica seara, ca nu poate sa digere înfrângerea, cu scorul de 2-0, din meciul cu Trabzonspor, dar este multumit de evolutia jucatorilor sai, informeaza ajansspor.com.


Fanii lui Dinamo ataca Clujul pe trei fronturi

Posted: 07 Nov 2010 02:00 PM PST

Fanii lui Dinamo cauta razbunare dupa ce au fost tinuti la portile stadionului din Gruia la ordinul lui Arpad Paszkany. Sustinatorii "cainilor" vor ataca pe trei fronturi, in incercarea de a-l face pe Paszkany sa plateasca.


LIVE: Conferinta de presa Victor Piturca (15:30)

Posted: 07 Nov 2010 02:00 PM PST

Managerul general al Universitatii Craiova, Victor Piturca, va sustine o conferinta de presa de la ora 15:30, pe care Onlinesport.ro o transmite in direct.


Real trece la pas de Atletico Madrid

Posted: 06 Nov 2010 03:00 PM PDT

Real Madrid isi mentine suprematia in fata lui Atletico, reusind o noua victorie in derbiul capitalei Spaniei, scor 2-0, dupa reusitele lui Carvalho si Mesut Ozil.


Niciun comentariu: