Stiri Noi - 9AM - Ultima ora

Stiri Noi - 9AM - Ultima ora


Rebengiuc a primit de ziua lui o stea pe Walk of Fame

Posted:

In ziua in care a implinit 78 de ani, marele actor a primit o stea Walk of Fame din Capitala, proiect lansat pentru a celebra adevaratele valori ale culturii romanesti.


A incercat sa il faca pe un arbitru sa inghita fluierul!

Posted:

Un fotbalist amator italian a fost suspendat 20 de luni dupa ce a incercat sa il forteze pe arbitrulcare l-a eliminat sa inghita fluierul.


Scandalul PDL-istilor din Vama: Cine lua mita si cine facea numirile?

Posted:

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la RRA, ca numirile la varful vamilor erau facute de catre seful ANAF, Sorin Blejnar, el precizand ca asa ar scrie in dosarul instrumentat de DNA.


Cel mai scump meci de fotbal din istorie!

Posted:

Specialistii in fotbal, registrele contabile ale celor doua cluburi si presa arata ca Manchester United - Manchester City va aduna sambata pe teren si pe bancile de rezerve, cea mai mare suma de bani.


Dan Balan revine cu un al 3-lea Number One consecutiv

Posted:

Saptamana aceasta melodia lui Dan Balan


Sase astronauti vor "ajunge" pe Marte luni

Posted:

Sase astronauti, inchisi de opt luni intr-o replica a unei navete spatiale aflata intr-un laborator din Moscova, vor ajunge fictiv pe Marte, luni, in cadrul unui program de simulare a zborului catre planeta rosie, intr-o misiune a carei durata totala este de un an si jumatate, relateaza AFP.


[VIDEO] Criza s-a terminat? Hosni Mubarak ar fi parasit Cairo

Posted:

Presedintele egiptean, Hosni Mubarak, ar fi parasit capitala Cairo, au declarat vineri oficiali occidentali pentru BBC News Online, dupa informatii similare aparute la posturile de televiziune israelian Channel 10 si arab Al-Arabiya.


Reorganizarea spitalelor continua

Posted:

Situatia fiecarui spital propus spre reorganizare va fi analizata inca o data si nu este exclusa posibilitatea unor modificari, insa procesul de restructurare a unitatilor medicale va continua, a declarat Ministrul Sanatatii, Cseke Attila.


Care este legatura dintre sex si violenta?

Posted:

Oamenii de stiinta au descoperit o legatura puternica intre apetitul sexual si comportamentul agresiv.


Castigatorii London Critics' Circle Awards

Posted:

Cea de-a 31-a gala a premiilor decernate de asociatia britanica London Critics' Circle si-a desemnat castigatorii.


Kelemen Hunor vrea sa se alieze cu partidele din Ungaria

Posted:

Candidatul la presedintia UDMR Kelemen Hunor afirma ca Uniunea trebuie sa reia relatiile cu partidul de guvernamant din Ungaria, pentru ca acestea "au o influenta importanta si asupra relatiilor romano-ungare".


Nokia isi reduce numarul de angajati

Posted:

Producatorul de telefoane mobile Nokia, prezent si in Romania, va reduce substantial numarul angajatilor in Finlanda si alte state, in conditiile in care grupul isi modifica strategia de afaceri, transmite Reuters.


Reuters va face sute de disponibilizari in 2011

Posted:

Thomson Reuters, furnizorul international de informatii, va opera sute de disponibilizari in 2011, dupa ce a inregistrat o scadere cu 7% a profitului, in 2010, informeaza Brand Republic, care citeaza surse apropiate companiei.


Primele silicoane din Romania, ale unei cantarete de muzica populara

Posted:

Cantareata de muzica populara Nicoleta Voica ar putea fi prima femeie din Romania care si-a pus silicoane. In 1988, aceasta si-a facut operatia in America.


Cum va fi vremea in weekend?

Posted:

Daca in jumatatea de sud a tarii se instaleaza un aer cald, care inca mai ridica temperaturile la chiar 13 grade, atat vineri cat si sambata, in jumatatea de nord a tarii patrunde o masa de aer polar scazand drastic mercurul in termometre.


Noile promisiuni ale Guvernului fata de FMI

Posted:

La finalul ultimei evaluari a acordului stand-by, Guvernul a trimis o scrisoare de intentie Fondului Monetar International in care s-a angajat la o serie de noi reforme in vederea cresterii economice. Cu ce a girat Executivul in fata FMI?


Romania, rezervorul de petrol si gaze al Europei?

Posted:

Romania are mai multe resurse de petrol decat arata estimarile oficiale, sustin americanii de la Hunt Oil, una dintre cele mai mari companii petroliere private din lume.


[VIDEO] Jennifer Hudson a slabit spectaculos

Posted:

Dupa ce mult timp a fost reprezentanta siluetei curvy, Jennifer Hudson a slabit spectaculos si arata incredibil


[VIDEO] Byron lanseaza albumul "Perfect" in Silver Church

Posted:

Joi seara, 17 februarie, incepand cu ora 22.00, trupa byron va lansa cel de-al treilea album de studio, intitulat "Perfect", in club Silver Church din Bucuresti.


Ahmadinejad vesteste debarasarea Orientului de SUA si Israel

Posted:

Orientul Mijlociu se va "debarasa in curand de Statele Unite si Israel", a afirmat, vineri, presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad, evocand revoltele in Egipt si Tunisia, intr-un discurs celebrand implinirea a 32 de ani de la Revolutia islamica din 1979.


Explozie la Uzina Mecanica de la Sadu: Doua persoane au murit

Posted:

Doua persoane au murit iar o a treia a fost ranita in urma unui accident de munca produs astazi la Uzina Mecanica de la Sadu. Din primele informatii, este vorba despre o explozie urmata de un incendiu.


Cine este Omar Suleiman?

Posted:

Omar Suleiman, caruia presedintele Hosni Mubarak i-a delegat puterea, a fost propulsat in prim-planul scenei politice prin nominalizarea sa in functia de vicepresedinte, dupa ce timp de mai multi ani a administrat din umbra dosarele fierbinti de politica externa ale Egiptului.


O surpriza bavareza: BMW Vision ConnectedDrive

Posted:

Un concept superb de la BMW, unul care ar putea anunta un nou model si care ne arata viitoare linie de design BMW.


Circul Globus s-ar putea desfiinta

Posted:

Circul Globus s-ar putea desfiinta daca Primaria Capitalei nu va rezolva problema unui teren unde se afla menajeria, a spus directorul institutiei, Brandusa Novac.


Remedii naturiste simple pentru durerile de cap

Posted:

Medicamentele nu sunt tocmai solutia ideala atunci cand avem la dispozitie mai multe metode care nu produc efecte secundare asupra organismului nostru.


Dan Pasat nu are voie sa paraseasca tara

Posted:

Deputatul PDL Dan Pasat nu are voie sa plece din tara, procurorii DNA comunicandu-i, vineri, impunerea acestei interdictii in dosarul in care este acuzat de santaj.


Guvernul taie de unde e mai usor: banii pentru sanatate

Posted:

Guvernul va revizui lista medicamentelor compensate sau eliberate gratuit, pentru a diminua numarul acestora si a le inlocui pe cele ramase cu medicamente mai ieftine, si va reduce numarul de paturi din spitale cu un total de 5.700, in doua etape, pana la sfarsitul fiecarui semestru al acestui an.


Biletele reduse la Scorpions, epuizate in cateva ore

Posted:

La numai cateva ore de la punerea in vanzare a biletelor promotionale pentru concertul de retragere al celebrei trupe Scorpions, acestea sunt deja epuizate! Organizatorii au decis suplimentarea biletelor promotionale cu inca 500 de bilete pentru fiecare din cele 2 categorii: Gazon A si Golden Circle!


Miss Romania va debuta in inalta societate

Posted:

O data cu obtinerea titlului de cea mai frumoasa fata din tara, Oana Paveluc a devenit si Ambasadoarea Fundatiei Blue Heron, organizatie ce acorda burse universitare tinerilor proveniti din centrele de plasament.


Jaf la un bancomat din Timisoara

Posted:

Un bancomat aflat in incinta unei firme din zona Garii de Nord din Timisoara a fost spart, in noaptea de joi spre vineri, de doua persoane care purtau cagule si care l-au batut si l-au legat pe paznicul societatii, apoi au disparut cu doua casete cu bani.


Niciun comentariu: