Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news

Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news


Semnificatii istorice pentru 22 mai

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

In 1813 s-a nascut compozitorul, dramaturgul si teoreticianul artei germane Richard Wagner. (d. 1883) 1848 - Sclavia a fost abolita in Insula Martinica.1858 - S-au deschis lucrarile Conferintei de la Paris a marilor puteri, care trebuia sa elaboreze o Conventie privind organizarea Principatelor Romane.1859 - S-a nascut scriitorul Sir Arthur Conan Doyle, creatorul lui Sherlock Holmes.(d. 1930) 1865 - La Viena, s-a incheiat o Conventie romano-austriaca privind reglement... (read more)


Adrian Diaconu a fost invins de Chad Dawson in gala de la Montreal

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

Pugilistul roman Adrian Diaconu a fost invins la puncte de americanul Chad Dawson intr-un meci contand pentru categoria semigrea si desfasurat pe durata a 12 reprize in cadrul unei gale la Montreal (Canada).Dawson a fost considerat castigator de toti cei trei arbitri-judecatori cu 117-111, 118-110 si 116-112.Conform presei canadiene, Diaconu, in varsta de 32 de ani, a castigat trei reprize in fata lui Dawson, in varsta de 28 de ani, a patra, a noua, a zecea si a 12-a. In repriza a noua, Diaconu ... (read more)


Mai multe reclame la Duster difuzate in Germania au scandalizat publicul

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

Mai multe reclame la Dacia Duster difuzate in Germania au scandalizat publicul, in toate fiind infatisate scene in care Dusterul este vandalizat, informeaza Gandul.In cel mai recent clip arata cum, intr-o parcare in care se gasesc automobile de lux, un barbat coboara dintr-un alt SUV, ce pare a fi un Range Rover, scoate din portbagaj o crosa de golf si aplica trei lovituri puternice in parbrizul unui Duster. La sfarsitul reclamei apare si pretul masinii vandalizate Dusterului -, care porneste de... (read more)


Barbatii sunt mai fertili in vacanta

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

Barbatii sunt mai fertili in vacanta si ar trebui sa stea mai mult la plaja, scrie Daily Mail, potrivit Gandul.Vitamina D, produsa de corp atunci cand acesta este expus la soare, creste calitatea spermei, arata un studiu efectuat pe 340 de voluntari.Spermatozoizii devin "mai rapizi si mai penetranti", spun cercetatorii danezi de la Universitatea din Copenhaga. Acestia au testat calitatea spermei a 300 de barbati alesi la intamplare si au analizat in laborator alte 40 de mostre, scrie www.gandul... (read more)


Viata bate filmul. Cea mai tare cerere in casatorie

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

Matt Still si Ginny Joiner au devenit staruri pe internet cu o cerere in casatorie care bate orice film.Potrivit www.procinema.ro , Matt Still a facut un trailer cu momente importante din relatia cu Ginny Joiner si a aranjat sa fie difuzat in timp ce tanara se afla intr-o sala de cinema. Ginny Joiner a fost uimita, iar dupa difuzarea trailerului a acceptat cererea in casatorie.Clipul cu cei doi postat pe Youtube cu titlul " Greatest Marriage Proposal Ever" a fost vizualizat de foarte multe per... (read more)


FILMUL EVZ: Duo imbatabil (The Bone Collector)

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

"Colectionarul de oase", un film excelent in care Denzel Washington si Angelina Jolie fac dovada talentului lor actoricesc. Amelia Donaghy (Angelina Jolie) este o tanara politista care, chiar inainte de a fi transferata la munca de birou, este chemata la locul unei crime unde, langa un cadavru mutilat cu bestialitate, se face remarcata pentru atentia la detalii si conexiunile rapide pe care le face.Pentru rezolvarea cazului, politia incearca sa obtina ajutorul fostului detectiv R... (read more)


Piratii orasului pierdut

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

Istoria orasului Port Royal este prezentata in documentarul "Orasul piratilor", difuzat duminica de la ora 22.00, pe National Geographic. La cateva zile dupa lansarea noului film "Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi", National Geographic prezinta un documentar despre orasul Port Royal, unde se strangeau cei mai multi si cei mai periculosi pirati din lume. Port Royal este un vechi oras din Jamaica, distrus de cutremure si incendii, dar cunoscut mai ales ca unul di... (read more)


Monica Tatoiu, un talk-show de care nu poti scapa

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

Daca ar putea, ar vorbi in acelasi timp la toate televiziunile. Despre orice. Spune ca ne enerveaza pe gratis. Unii spun ca e o tata guraliva. Ca e enervanta. Ca e nevorbita. Altii, dimpotriva, sustin ca e o mare doamna. Nu exista subiect asupra caruia sa nu-si dea cu parerea. Sunt zile cand apare pe doua-trei televiziuni, unde gargariseste pe gratis, fara pauza publicitara.Producatorii de televiziune se bat sa o aiba in studio. La emisiuni mondene sau la buletinele de stiri. Daca ai rabdare s... (read more)


Pasul Fortunei 22-28 mai. Ce spun astrele despre saptamana urmatoare?

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

Perioada cuprinsa intre 22 si 28 mai nu este marcata de evenimente astrologice si nici de semnificatii astronomice cu totul deosebite. Este o saptamana care se va desfasura pe baza unui cer astral pe care noi l-am analizat saptamana trecuta. Singurul element de noutate care va particulariza acest rastimp de sapte zile provine de la tranzitele Lunii. Avem de-a face cu trei planete personale, Mercur, Venus si Marte, in conjunctie, intreaga saptamana, in semnul Taurului si cu un Soare in zodia G... (read more)


Cat dureaza partida de sex ideala

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

Sapte minute dureaza partida de sex ideala. Un act sexual mai scurt de trei minute ascunde disfunctii, dar, daca depaseste 13 minute este prea lung si obositor. Daca femeile n-au orgasm in primele 12 minute, nu mai au deloc, spun medicii. O partida de sex nu este nici cursa contra cronometru, nici cursa de bataie lunga, nu se termina dimineata, dar nici "nu se epuizeaza" in doua minute. Contrar fanteziilor multora, terapeutii de cuplu considera ca durata medie este de 7,3 minute la m... (read more)


Topul celor mai mari zece tari aflate in goana dupa aur

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

Guvernele din intreaga lume incep sa semnalizeze o lipsa de incredere in dolarul american ca moneda internationala, insa actiunile concrete vorbesc mai mult decat cuvintele. Banca centrala din Mexic a cheltuit 4,6 mld. dolari pentru achizitionarea a 93,3 tone de aur in februarie și martie. China a fost unul dintre marii cumparatori de aur in 2010 și se preconizeaza ca va continua in același ritm și in acest an. Cititi mai multe pe capital.ro... (read more)


De ce sa iti cumperi o camera foto DSLR

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

Piata aparatelor foto profesionale de tip DSLR a crescut anul trecut cu 10%, iar marii producatori se asteapta la o evolutie similara și anul acesta. Cititi mai multe pe capital.ro... (read more)


Barbatii din Romania iși afirma masculinitatea cu gelul de duș

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

Marile companii de cosmetice se intrec in lansari de produse pentru barbati, in contextul in care studiile arata ca publicul masculin din Romania este preocupat mai mult ca oricand de ingrijirea personala și de aspectul exterior. Citește mai multe pe capital.ro... (read more)


DOCTOR EVZ: "Ce demachiante pot folosi daca am tenul gras?"

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

Va raspunde Diana Placintescu, medic dermatolog la clinica "Dermastyle" din Capitala. Loredana Vartolomei: Am avut probleme foarte mari cu tenul si am folosit o lunga perioada Diane 35 (in jur de trei ani), Jasmine, iar intr-un final am folosit Roaccutane, cu ajutorul caruia am reusit sa si scap de cosuri. Nu stiu ce demachiante as putea folosi, eu am tenul gras si mi-au ramas semne de la cosuri. Sunt recomandate pentru tenul meu demachiante care au in componenta alcool? Daca nu, ce ... (read more)


Cainii fara stres stau la hotel

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

Cu canapele confortabile, tablouri, televizor si chiar reviste, cainii din Capitala au sansa sa se bucure de vacanta la fel cum o fac si proprietarii lor - la un hotel. Imaginati-va catei pufosi care abia s-au intors de la salon, sunt parfumati si coafati, abia au luat masa din farfurii de portelan si vizioneaza relaxati serialul preferat de pe Diva TV. Asa ceva vedeti doar in filme. La Pluto Pet Hotel din Bucuresti, singurul hotel din tara pentru animale de companie, cateii si pisicile su... (read more)


CE DREPTURI AVETI: "Mi-au inchis contul de pe ocazii.ro chiar daca mai aveam bani in el"

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

Va raspunde Mihai Titichi, consultant la Centrul European al Consumatorilor din Romania. Gabriel : Am avut un cont pe okazii.ro si mi l-au inchis fara explicatii. Am intrebat si mi s-a spus ca am facut alt cont si nu e permis, ceea ce nu este adevarat, nu am facut niciun alt cont. Problema este ca pe contul meu mai aveam bani peste 3 euro si am ramas fara ei. Cei de la okazii nu mai raspund la solicitarile mele. Eu nu mai vreau sa imi reactiveze contul, ci vreau doar sa imi recuperez banii. Cu... (read more)


HOROSCOP URANIA, 22-28 mai

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

Ce spun astrele pentru zodia voastra in urmatoarele sapte zile? Berbec Pentru cei nascuti in zodia Berbecului zilele de 27 si 28 mai le aduc un soi de aducere aminte si starnesc nostalgii din perioada cand erau vedetele zodiacului, cand aveau foarte multe evenimente si activitati ori provocari pe sectorul lor personal. Este o mica compensare pentru aceasta perioada, in care sunt trasi putin indaratul cortinei. Dar nu este nimic grav in tot acest tranzit. Luna le va strabate segmentul n... (read more)


DOCTOR EVZ: "Incontinenta urinara se poate trata cu exercitii fizice"

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

Va raspunde Ciprian Pop, asistent universitar obstetrica-ginecologie la Spitalul de Urgenta "Elias" din Bucuresti. Alina, 43 ani: De cateva zile, am observat ca am incontinenta urinara. Pana acum nu am avut nicun fel de problema ginecologica, insa nici vizitele la ginecolog nu au fost prea dese. Mentionez ca am nascut de doua ori pe cale naturala. Este vorba despre o raceala sau poate fi mai grav? Incontinenta urinara reprezinta o afectiune frecventa in randul femeilor, mai ales dupa... (read more)


"50 de minute cu Plesu si Liiceanu", final de sezon

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

"50 de minute cu Plesu si Liiceanu" si-a propus sa-i lase pe telespectatori cu zambetul pe buze. Cea de-a saptesprezecea si ultima editie a seriei de emisiuni realizate de cei doi oameni de cultura la TVR 1 si-a ales ca subiect umorul. Azi, de la ora 18.00, va fi o emisiune despre ras si despre comic, dar analizata foarte serios. In opinia celor doi realizatori, a avea umorul suprem inseamna sa accepti ca tu insuti poti deveni obiect al rasului, adica sa te distrezi atat de tare d... (read more)


Sta prea mult pe messenger? Cat te costa sa-ti rupi copilul de la calculator

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

Intr-o lume a dependentei tot mai accentuate de tehnologie, in care prin mijloace de relaxare am ajuns sa inlocuim interactiunea umana cu jocurile pe calculator, exista oportunitati si pentru cei care duc dorul unei drumetii montane sau care vor sa-si cultive spiritul de aventura si altfel decat prin jocuri de strategie virtuale. Indicate mai ales pentru copii, excursiile si taberele tematice sau de aventura ofera prilejul contactului cu natura si contribuie intr-o mare masura la educarea lor.... (read more)


George Papandreou nu vrea restructurarea datoriei tarii

Posted: 21 May 2011 02:00 PM PDT

Premierul grec George Papandreou a respins categoric ideea unei restructurari a datoriei tarii. "Nu ne gandim la restructurarea datoriei", a spus el intr-un interviu aparut astazi in ziarul Ethnos din Atena, informeaza AFP. "Am ales sa ma lupt pentru tara mea si asta fac pentru a salva si schimba Grecia", a spus premierul socialist. El a adaugat ca va prezida luni o reuniune a guvernului in care se va discuta despre un plan bugetar pe termen mediu, destinat "sa ne ga... (read more)


Niciun comentariu: