Stiri Noi - Saptamana financiara

Stiri Noi - Saptamana financiara


Cele mai multe apartamente de vânzare în 2009: Militari, Titan şi Drumul Taberei

Posted: 13 Jan 2010 11:00 AM PST

Cele mai active zone din Bucureşti, în anul proaspăt încheiat, conform unui clasament realizat pe baza numărului de oferte nou introduse pe site-ul specializat imobiliare.ro, a numărului celor eliminate, dar şi a volumului de oferte active, au fost, în 2009, Militari, Titan şi Drumul Taberei.


De ce a ratat BNR ţinta de inflaţie pentru al treilea an consecutiv

Posted: 13 Jan 2010 08:02 AM PST

BNR a ratat, în 2009, pentru al treilea an consecutiv, ţinta de inflaţie, după ce rata anuală s-a plasat, anul trecut, la 4,74%, în scădere de la 6,3% în 2008, în contextul unei creşteri a preţurilor cu 0,3% în decembrie faţă de noiembrie, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS).


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Siguranţa plasamentelor - urmărită de investitori în 2009

Posted: 13 Jan 2010 06:25 AM PST

Într-un an în care efectele crizei financiare internaţionale şi-au făcut simţită prezenţa şi în România, preferinţele investiţionale s-au modificat. Dacă în anii de creştere bursieră şi economică, investitorii au migrat către acţiunile listate la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) fiind atraşi de randamente spectaculoase, în 2009 primordială a fost siguranţa plasamentelor, fiind astfel preferate investiţii cu grad de risc mai mic - în fonduri mutuale şi în depozite bancare.


CNVM face „anchete” la Rompetrol

Posted: 13 Jan 2010 05:58 AM PST

După întârzierea depunderii evaluării în 2009, CNVM a decis acum să ceară The Rompetrol Group şi KazMunaiGaz declaraţii pe propria răspundere în care cele două companii să precizeze dacă în contractul de vânzare-cumpărare a grupului există prevederi privind preţul separat al activelor Rompetrol Rafinare (RRC) şi Rompetrol Well Services (PTR).


Soluţie pentru blocuri: reabilitare termică gratuită contra cedare mansardă

Posted: 12 Jan 2010 10:24 AM PST

Foarte mulţi proprietari nu vor sau nu pot să plătească cota parte pentru reabilitarea termică. Există însă posibilitatea ca această reabilitare să fie făcută fără bani din partea proprietarilor, dacă aceştia se pun de acord să cedeze primăriei acoperişul blocului, acoperiş care ar urma a fi mansardat şi transformat în locuinţă.


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Niciun comentariu: