Stiri Noi - Stiri din Romania Online

Stiri Noi - Stiri din Romania Online


Isărescu: “Nu avem nevoie de o majorare a impozitelor”

Posted: 11 Nov 2009 10:55 AM PST

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a declarat că România are ca alternative ori realocarea banilor dinspre salarii spre investiţii, ori majorarea taxelor, total nerecomandată, sau o ajustare brutală din partea pieţelor. Prezent la ceremonia organizată de Academia de Studii Economia, care i-a decernat diploma “Virgil Madgearu”, cu medalia de aur, Isărescu a ţinut să transmită mai multe mesaje.

“Tăierea cheltuielilor salariale şi materiale care nu produc locuri de muncă şi venituri viitoare trebuie realizată, iar resursele îndreptate către investiţii. Aceasta ar fi soluţia optimală pentru România (…) O altă soluţie este majorarea impozitelor, care este exact ce nu ne trebuie în recesiune. Dacă nici asta nu va fi opţiunea, atunci piaţa va face ajustarea şi va fi dură”, a declarat Isărescu.

Guvernatorul a adăugat că în anii ‘90 România avea zece milioane de salariaţi care plăteau impozite şi mai puţin de un milion de bugetari, iar în prezent sunt 4,5 milioane de salariaţi şi 1,5 milioane de bugetari.

“În 1990, erau 10 milioane de plătitori de impozite şi sub un milion de bugetari, iar industria era suprapopulată. Acum sunt mai puţin de 5 milioane de angajaţi şi 1,5 milioane bugetari. Totodată, în 1990 erau sub 3 milioane pensionari şi asistaţi social, acum sunt peste 5 milioane”, a afirmat Isărescu.

El a asigurat că BNR îşi va face datoria şi va apăra interesul naţional, stabilitatea macroeconomică şi a preţului. “Trebuie să continuăm să mergem încotro am semnalizat şi nu în altă direcţie, cum s-a întâmplat uneori. Să mergem în direcţia consolidării economiei şi a recredibilizării ei. Anul 2009 este un an al corecţiei, nu una pe care am dorit-o noi. România încearcă să compenseze o ruptură a finanţării private cu una a capitalurilor publice”, a explicat şeful BNR.


Monica Columbeanu: “Mariana Roşca este o căpuşă care încearcă să sugă seva”

Posted: 11 Nov 2009 10:50 AM PST

Într-un interviu video acordat în exclusivitate pentru Unica.ro, Monica Columbeanu vorbeşte despre căsnicia cu Irinel, despre cum intenţionează să se apare de atacurile la persoană apărute în presă şi despre cum percepe concursul “Dansez pentru tine”.

Monica nu evită întrebările incomode şi consideră că Mariana Roşca, presupusa amantă a soţului său, este “încă o căpuşă care încearcă să sugă seva, astfel încât să iasă puţin mai în faţă “.

Mariana Rosca - Blonda lui Iri - Poze Sexy - striptease maruta happy howr protv


Jennifer Love Hewitt, dans senzual la bară

Posted: 11 Nov 2009 10:41 AM PST

Actriţa Jennifer Love Hewitt şi-a încântat fanii cu un număr fierbinte de dans la bară, în semiîntuneric, într-un bar decadent, în prezenţa unei fantome.

De fapt, întreaga scenă face parte din ultimul episod al serialului Ghost Whisperer. Totuşi, dansul a fost cât se poate de real, la mijloc nefiind nici un fel de truc cinematografi. Hewitt, aparent în transă, le-a oferit celor prezenţi în bar un număr incendiar şi plin de senzualitate.


Stewardesele de la Ryanair se dezbracă în scop caritabil

Posted: 11 Nov 2009 10:32 AM PST

Stewardesele de la compania aeriană Ryanair sunt frumose şi inteligente. În plus, au şi o inimă bună. Pentru al treilea an la rând, fetele s-au dezbărcat în scop caritabil.

Ele au participat la o şedinţă foto pentru realizarea unui calendar ce urmează să fie vândut pentru ajutorarea copiilor nevoiaşi. Anul trecut, în urma vânzărilor, Ryaniar a donat 100.000 de lire sterline unor asociaţii pentru copii.


Niciun comentariu: