Stiri Noi - Gandul.Info - Stiri de prima pagina

Stiri Noi - Gandul.Info - Stiri de prima pagina


Poveste din Italia: Paula a sărit în gol pentru că „duhnea a româncă“

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

Miercurea trecută, mama a urcat dis-de-dimineaţă la etajul al doilea al casei lor noi din Solesino, Padova, şi a trezit-o pe Paula să meargă la şcoala. S-a dus apoi în camera alăturată, în care dormea fratele cel mic, l-a trezit şi pe el, iar rutina dimineţilor lor a continuat neabătută.


Senatorul Sorina Luminiţa Plăcintă, fost ministru al Tineretului, cercetat pentru fals în declaraţii

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

Agenţia Naţională de Integritate(ANI) a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea efectuării de cercetări cu privire la săvârşirea de către senatorul Sorina Luminiţa Plăcintă a infracţiunii de fals în declaraţii.


Ciorna lui Jeffrey Franks: dă click aici să vezi cum arată economia în reprezentarea şefului misiunii FMI. Plus o veste bună şi una proastă

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

Oficialii FMI şi ai CE au anunţat miercuri că sunt mulţumiţi de progresele făcute de România şi că tranşele a treia şi a patra de la Fond, în valoare de 2,3 miliarde de euro, şi tranşa a doua de la Comisie, de un miliard de euro, vor fi deblocate cel târziu până la începutul lunii martie.


Cât va costa Dacia Duster. Stroe: „Nu va fi un model pentru fiţoşi”

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

Constantin Stroe, vicepreşedintele Dacia, a declarat ieri pentru Gândul că uzina de la Mioveni a început să producă SUV-ul Duster pentru ca maşina să intre în showroomuri imediat după prezentarea oficială de la Geneva, de pe 2 martie.


ULTIMA ORĂ: Primarul de Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, condamnat definitiv la trei ani de închisoare, s-a predat în timpul nopţii. Viceprimarul Nicolae Dicu a fost luat de poliţişti de-acasă

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, şi fostul viceprimar Nicolae Dicu au fost condamnaţi definitiv la trei ani şi jumătate de închisoare pentru luare de mită, respectiv complicitate la luare de mită.


Prima călătorie a lui Băsescu al II-lea între Cahul şi Kabul

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

Având ca destinaţie localitatea Cahul din Republica Moldova, dar cu gândul la capitala Afganistanului, Kabul, preşedintele Traian Băsescu şi-a început, miercuri prima sa vizită oficială din cel de-al doilea mandat.


Farmecul vieţii, în rate! Copos a obținut credit de 5 milioane!

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

Deşi clubul se scaldă în datorii, rapidiştii pot răsufla uşuraţi, pentru că vor juca şi sezonul viitor în Liga I. Patronul George Copos spune că a reușit să obțină un împrumut de cinci milioane de euro cu care va stinge datoriile Rapidului.


Oprescu mută „Coada calului“ în Izvor şi dă drumul „pe tronsoane“ lucrărilor la autostrada suspendată. Taxele pe parcare se plătesc pe stil vechi

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

Pe terenul din spatele statuilor de la Universitate, municipalitatea intenţionează să construiască prima parcare subterană. Până atunci însă primarul general al Capitalei are o nouă problemă: să mute cele trei statui.


Pilates te ajută să pierzi repede centimetri din talie

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

Pilates reprezintă un grup de exerciţii fizice care a produs o adevărată isterie peste Ocean, în special la Hollywood, program de antrenament care a prins rapid şi în România.


UDMR ridică miza în negocierile cu PD-L. Ultima cerere a lui Marko Bela

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

Adoptarea până în luna iunie a Statutului minorităţilor naţionale este noua pretenţie ridicată de UDMR partenerilor de guvernare. La ultima şedinţă a Coaliţiei, PD-L s-a văzut nevoit, potrivit unor surse participante, să accepte solicitarea liderilor maghiari, negociată înainte de formarea Guvernului.


Cum se lichidează pesediştii unul pe celălalt „pe surse”

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

În PSD s-a pornit o adevărată furtună a zvonurilor. Partidul pare să explodeze sub presiunea informaţiilor date ca sigure despre una dintre taberele candidaţilor la şefia partidului şi negate apoi vehement pe toate canalele.


69% dintre bărbaţi au fantezii cu prietena soţiei

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

Viaţa în doi implică o mulţime de eforturi: 81% dintre bărbaţii participanţi la sondaj se străduiesc să fie romantici, chiar dacă o fac în proporţii şi cu frecvenţă diferite.


Recesiunea a adus încă 34 milioane de şomeri în lume

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

Statele dezvoltate şi cele din Uniunea Europeană trebuie să se aştepte la o creştere cu cel puţin încă trei milioane a numărului de şomeri, de-a lungul lui 2010, se arată într-un raport al Organizaţiei Internaţionale a Muncii (OIM).


Ce caută în magazin cumpărătorul de la oraş

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

Mai mult de jumătate dintre locuitorii din mediul urban au cumpărat anul trecut mărci proprii ale supermarketurilor şi hipermarketurilor, categoriile preferate fiind dulciurile şi mezelurile.


Cum ar putea un milion de români să ajungă la tribunal din cauza imobiliarelor

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

În jur de un milion de români care au cumpărat locuinţe noi şi terenuri construibile începând cu anul 2002 riscă să se aleagă cu contractele de vânzare-cumpărare suspendate şi să ajungă în instanţă, chemaţi de vânzătorii urmăriţi la rândul lor de Fisc.


Falimentul Greciei, bucuria românilor: vacanţe mai ieftine

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

Profitând de situaţia economică a Greciei, unde preţurile au scăzut, românii au luat cu asalt agenţiile de turism pentru a-şi petrece un sejur, în vară, la Marea Adriatică, Egee sau Ionică. Comparativ cu anul trecut, preţurile pentru şapte nopţi sunt cu 10-15% mai mici, ajungând la reduceri de 30% la cinci stele.


Clint Eastwood, actorul favorit al americanilor. Cine n-a prins topul

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

Protagonistul celebrelor „Dirty Harry" şi „Unforgiven", care şi-a trecut în cont, ca regizor, şi recentele succese „Million Dollar Baby", „Changeling" şi „Gran Torino", şi-a depăşit confraţii, în măgulitorul top. Cineastul în vârstă de 79 l-a detronat astfel, după o supremaţie de trei ani, pe Denzel Washington.


Înlătură stresul la locul de muncă: pauza de respirat şi colţul de refugiu

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

Potrivit statisticilor Agenţiei Europene de Protecţia Sănătăţii la Locul de Muncă, 80 la sută dintre consultaţiile date de medicii generalişti sunt motivate de simptome legate de stres.


Eco-casa cu acoperiş de stuf şi pereţi văluriţi, de 1,3 milioane euro

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

Contele Tibor Kalnoky, cel care a renovat proprietăţile prinţului Charles de la Viscri, împreună cu un fost director general de companie farmaceutică din Germania, au muncit şapte ani la "casa din poveşti", cu pereţi văluriţi ca cei din chirpici, balamale şi zăvoare de castel la uşi şi cu acoperiş din stuf.


Unul din zece copii se simte nefericit. Vinovaţi sunt părinţii

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

Deşi perioada copilăriei ar trebui să fie cea mai fericită din întreaga viaţă, pentru mulţi copii ea nu oferă bucuriile specifice vârstei.


iPad, cel mai aşteptat gadget al momentului, a fost dezvăluit. Vezi aici cum arată şi cât costă noua jucărie Apple

Posted: 27 Jan 2010 04:00 PM PST

Apple a dezvăluit în această seară cel mai aşteptat gadget al momentului, un tablet PC care poartă numele iPad. Dispozitivul are o grosime de o jumătate de inch (aproximativ 1.25 cm), cântăreşte doar 680 grame, are un display touchscreen capacitiv de 9,7 inch.


Niciun comentariu: