Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news

Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news


Huidu o avertizeaza pe Teo: "Opreste-te aici!"

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Ieri, prezentatorul emisiunii "Cronica Carcotasilor", Serban Huidu, a atacat-o pe Teo Trandafir pentru salariul pe care el sustine ca vedeta l-ar fi primit in cele 10 luni cat a lucrat la Prima TV. Teo i-a dat imediat o replica ironica, scriind si ea pe blog ca socoteala "carcotasului" nu are nicio legatura cu realitatea, ceea ce l-a determinat pe Huidu sa revina cu o completare la postarea initiala de pe blog."Am vazut raspunsul de pe blog al numitei Teodora Trandafir, si o rog sa se opreasca a... (read more)


Opt oameni au murit de frig in ultimele 24 de ore

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Opt persoane si-au pierdut viata im utlimele 24 de ore din cauza temperaturilor extrem de scazute, numarul total al deceselor cauzate de ger ajungand astfel la 31. Cele 8 decese au fost semnalate in Alba (1 caz), Botosani (3 cazuri), Iasi (2 cazuri), Neamt (1 caz) si Suceava (1 caz). Totalul cazurilor de deces inregistrate in perioada 20 - 26.01.  prin hipotermie severa este de 31. Meteorologii mentin avertizarea cod galben de ger pentru cea mai mare parte a tarii. Pana pe 27 ianuarie ora 0... (read more)


Un adolescent si-a injunghiat tatal in timpul unui joc pe Playstation

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Un barbat de 46 de ani care se juca la Playstation cu fiul sau de 16 ani a avut ghinionul sa ii sugereze baiatului o noua tactica pentru jocul Fifa 2009. Scos din pepeni de faptul ca tatal lui si-a permis sa ii dea un sfat, pustiul a luat un cutit de peste 20 de centimetri si l-a infipt in gat tatalui!Cei doi se jucau acum doua zile un meci de fotbal pe o consola video, cand tatal a incercat sa ii explice tanarului ca poate ar trebui sa foloseasca si alte tactici in partida de fotbal.Probabil ne... (read more)


Mama lui Robert Pattinson o vrea ca nora pe Kristen Stewart

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Mama lui Robert Pattinson vrea ca actorul sa se indragosteasca de Kristen Stewart, partenera lui din filmul "Saga Amurg", si sa formeze o familie cu aceasta. Clare Pattinson a fost cucerita de Kristen  si crede ca aceasta este femeia ideala pentru a fi sotia fiului sau si mama nepotilor ei.  Mama "vampirului" vrea ca Robert (23 de ani) si Kristen ( 19 ani)  sa formeze un cuplu nu doar pe marile ecrane si nu crede ca acestia sunt prea tineri pentru a se aseza la casa lor. Desi nu ... (read more)


Bebelusa Oana: "In club, dansul a fost inlocuit cu semnale animalice"

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Bebelusa Oana a realizat ce si-a propus si se simte extrem de implinita ca a reusit prin fortele proprii sa faca ceva pentru sufletul ei, sa daruiasca fericire copiilor si dansatorilor profesionisti. Venirea lui Salah, desemnat cel mai bun dansator din lume, a reprezentat un succes total, chiar daca vedeta de la "Cronica Carcotasilor" a pierdut bani cu organizarea."Workshop-ul de week-end-ul trecut a fost o reusita, pentru cei care il asteptau de mult pe Salah.(...) Stiu ca am facut un lucru bun... (read more)


Mita de la Bere Gratis: ”Nu banii, muzica sau femeile ne-au despartit!”

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Invitat in aceasta dimineata la Europa FM , la emisiunea "Europa Express" gazduita de George Zafiu, Mita, solistul de la Bere Gratis, a vorbit despre schimbarea componentei trupei, anume plecarea chitaristului si a basistului. "Odata, demult, unul dintre cei mai mari impresari din Romania mi-a spus ca trupele se despart din 3 motive: muzica, bani sau femei. La noi nu a fost niciunul dintre acestea. Vlad si Nicu au plecat din trupa fara niciun scandal. A fost o decizie matura si vrem sa ramanem p... (read more)


"La sueta cu Bahmu "aduce noi dezvaluiri in scandalul Salam - Eurovision

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Astazi de la ora 16.00, Adriana Bahmuteanu si invitatul sau Florin Salam vor dezvalui secretele scandalului Salam - Marian Colcea si Nicolae Paun de la concursul Eurovision. Compozitorul pieselor lui Florin - Marian Colcea - sustine ca motivele pentru care artistul nu va canta la Eurovision sunt de natura rasiala, in nici un caz acestea nu sunt bazate  pe vocea si talentul lui Salam. Totodata, aspirantele la titlul de "pupaza lui Bahmu" vor face deliciul telespectatorilor ele trebuind sa tr... (read more)


Renée Zellweger, in juriul Festivalul de Film de la Berlin

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Actrita americana Renée Zellweger face parte din juriul competitiei oficiale a editiei din 2010 a Festivalului de Film de la Berlin (11 - 21 februarie), care va fi prezidat de cineastul Werner Herzog, informeaza site-ul evenimentului.Juriul international va decide castigatorii trofeelor Ursul de Aur, Ursul de Argint si pe cel al premiului Alfred Bauer, din competitia Berlinalei. Alaturi de Werner Herzog si Renée Zellweger, din juriu mai fac parte Francesca Comencini, Nuruddin Farah... (read more)


Audio / Asculta melodiile lui Florin Salam, respinse la Eurovision

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Celebrul cantaret de muzica de petrecre Florin Salam a vrut sa demonstreze ca este mai mult decat un simplu manelist si a participat la preselectia pentru Eurovision cu doua melodii care sunt cu totul diferite fata de ceea ce interpreteaza acesta de obicei. Cu toate acestea, cantaretul a fost exclus din finala concursului Eurovision 2010, iar compozitorul pieselor,  Marian Colcea, sustine ca motivele pentru care artistul nu va canta la Eurovision sunt de natura rasiala, in nici un caz ac... (read more)


Tania Budi si Dan Balan isi serbeaza ziua de nastere impreuna

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Tania Budi, frumoasa prezentatoare de la televizunea Vox News, isi va serba ziua de nastere pe 6 februarie in clubul Crush din Constanta, alaturi de Dan Balan, care va concerta chiar de ziua lui."Vreau sa organizez o petrecere frumoasa pentru ziua mea. Voi chema prietenii la Constanta, sper sa vina in numar cat mai mare. Dan Balan va canta pentru noi, apoi vom avea doua torturi sau unul imens, inca nu m-am hotarat", a spus Tania Budi pentru Libertatea.ro.Intrebata ce cadou si-ar dori de ziua ei,... (read more)


Madalina Manole revine in forta pe piata muzicala

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

La sase luni de cand a devenit mamica pentru prima data, Madalina Manole vrea sa revina pe scena muzicala romaneasca si va lansarea un nou album in luna februarie."Fata cu parul de foc" a terminat inregistrarile pentru albumul "09 Madalina Manole", care contine  12 piese alese, 9 in limba romana si 3 in engleza. "Ma pregatesc de un ,,refresh" pentru tot ce inseamna muzica pe care simt sa o cant acum dar si pentru imagine. Vin cu melodii noi, cateva cantate in limba engleza, in care se ... (read more)


Bruce Willis vrea copii cu modelul Emma Heming

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Cum Bruce Willis i-a urmat exemplul fostei sale sotii Demi Moore si s-a casatorit si el cu Emma Heming care este mai tanara cu 24 de ani decat el, celebrul actor nu exclude nici posibilitatea sa devina din nou tata. "Nu m-ar suprinde sa am un copil acum. Totul este posibil. Nu pot sa fac previziuni, dar este posibil sa se intample. Este minunat sa fii casatorit cu Emma. Sunt foarte fericit cu ea si incerc sa-mi petrec fiecare minut liber in preajma ei", a declarat Willis. Mai mult, actorul ... (read more)


Obama si Sarkozy taie cheltuielile, Boc ii urmeaza | VIDEO

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Administratia Obama si-a propus sa economiseasca 250 miliarde de dolari pana in 2020, prin inghetarea cheltuielilor publice in urmatorii trei ani la nivelul din 2010. Francezii concediaza bugetari, in ciuda grevelor. Surse apropiate Casei Albe au declarat ca masura va fi prezentata, oficial, maine, cand Obama va sustine un discurs in Congres. Presat de oficiali si de mediul de afaceri, presedintele american Barack Obama a cerut partidelor republican si democratic sa formeze o echipa. Aceasta va... (read more)


Isarescu ar fi putut impiedica scumpirea tigarilor

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Guvernatorul Mugur Isarescu a declarat azi ca BNR ar fi avut mecanismele pentru a combate cresterea neasteptat de mare a accizelor la tutun, dar trebuia sa tina cont si de alte dezechilibre care s-ar fi putut crea. Pe de alta parte, el a punctat ca exista preturi cu mare rigiditate la cerere, dand ca exemplu painea si combustibilii, iar in aceste conditii BNR nu poate actiona asupra lor. "Ati vazut cat de mare e PIB negativ, deci inflatia la noi ar trebui sa mearga foarte jos. (...) E bi... (read more)


FMI: Legea pensiilor trebuie adoptata rapid

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Seful misiunii FMI de evaluare a acordului stand-by, Jeffrey Franks, a declarat ca legea salrizarii unice si cea privind responsabilitatea fiscala trebuie adoptate cat mai curand. "Trebuie sa ne miscam rapid cu cele doua legi", a declarat Franks, citat de Mediafax. Potrivit acestuia, FMI si CE au convenit cu Ministerul Finantelor asupra continutului proiectelor de lege privind pensiile si responsabilitatea fiscala, stabilind si un calendar de adoptare a celor doua legi. Franks nu a pr... (read more)


Primaria Breaza isi inchiriaza sediul de lux

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Criza economica, reflectata in reducerea incasarilor la bugetele locale, a determinat conducerea Primariei Breaza sa renunte la o treime din sediul de lux, in valoare de cinci milioane de euro, inaugurat acum trei ani. Actualul primar, Nicolae Ferastraeru, cauta acum chiriasi, insa, potrivit agentilor imobiliari, demersul sau este aproape imposibil de realizat. Pe 6 octombrie 2007 a fost inaugurat sediul Primariei Breaza, cladirea avand doua etaje si o suprafata de aproape 2.000 de metri p... (read more)


Moda pe timp de criza, o ruleta ruseasca | FOTOREPORTAJ

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Valuri de matase si nori de tul i-au incantat pe cei prezenti la Saptamana Modei de la Paris, in timp ce in culise s-a incercat sa se gaseasca solutii pentru pastrarea luxului cu mijloace minime. Nume mari precum Christian Dior sau Giorgio Armani au oferit, timp de o ora, un spectacol sinonim cu opulenta, iar noile revelatii in materie de design vestimentar au dezvaluit fata mai putin stralucitoare a modei. Pe timp de criza, designerii aflati la inceput de drum aleg sa isi coasa singuri creat... (read more)


Blaga ii vrea pe politisti in strada, nu in birouri

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Seful Politiei Romane, Petre Toba, prezinta bilantului activitatii Politiei Romane, pentru anul 2009. La sedinta de bilant participa premierul Emil Boc, procurorul general Codruta Kovesi si ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga. In discursul sau ministrul de interne a punctat faptul ca locul politistilor este in strada. Sedinta de bilant a inceput cu evaluarea activitatii Politiei Romane pe anul 2009. Printre invitati se numara si presedintelui Comisiei de aparare, ordine public... (read more)


Sarkozy, mai tare ca "Razboiul Stelelor"

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Dupa dezbaterea de la emisiunea "Paroles de Francais" de pe TF1, realizata de Jean-Pierre Pernaut, liderul de la Elysee a fost mai mult criticat decat laudat. Chiar si asa, emisiunea a avut audiente record, scrie Le Figaro. "Noul Sarkozy", "Atent, pedagog, seducator", "Un Sarkozy de criza", "Lectiile lui Sarkozy" sunt doar cateva dintre titlurile de prima pagina despre prestatia presedintelui, titrate azi in ziarele din Franta. "Hiperpresedintele ... (read more)


Nadal, invins la Australian Open

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Spaniolul Rafael Nadal, campionul in exercitiu la Australian Open, a fost invins in sferturile de finala ale turneului de la Melbourne, de britanicul Andy Murray. Ibericul, al doilea favorit la primul turneu de Mare Slem al anului, a abandonat in setul trei al partidei, la scorul de 3-6, 6-7, 0-3, din cauza unor probleme la genunchiul drept. Scotianul Murray, cap de serie numarul 5 la Melbourne, il va intalni in semifinale pe croatul Marin Cilici. Croatul Marin Cilici a devenit primul jucator c... (read more)


China ar putea deveni prima putere in domeniul cercetarii

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Dupa ce anul trecut a depasit Germania si a devenit cel mai mare exportator mondial, cu bunuri vandute in valoare de peste 1.200 de miliarde de dolari, China isi propune sa ajunga pana in 2020 cea mai insemnata voce in domeniul stiintific. Potrivit lui Jonathan Adams, director de evaluare a cercetarii in cadrul Reuters, citat de editia online a Financial Times, China a inregistrat cea mai puternica crestere in cercetarea stiintifica, din ultimii 30 de ani, ceea ce a facut sa se claseze pe locul ... (read more)


Cristian Preda a trecut de la oligarhi la killeri profesionisti

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Eurodeputatul PD-L Cristian Preda se afla in plina campanie de "reformare" a democrat-liberalilor, desi mai este cale lunga pana la congresul partidului. Fostul consilier al lui Traian Basescu a declarat ca politicienii trebuie sa inteleaga pe ce lume traiesc, iar daca nu reusesc sa reprezinte societatea, atunci sa plece acasa. El a sustinut astazi ca dezbaterile din interiorul formatiunii sale politice trebuie sa se axeze pe idei si nu pe executii. "Nu trebuie sa ne comportam ca niste ... (read more)


Noi suplimente alimentare in Romania

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

In farmacii pot fi gasite, incepand de astazi, trei noi suplimente alimentare care ajuta la mentinerea in forma a organismului si la intarirea sistemului imunitar. Este vorba despre un sirop care contine vitamine si poate fi dat copiilor mai mari de trei ani si tablete cu gust de ciocolata pentru copiii mai mari de sase ani, adolescenti si adulti pentru indepartarea stresului si putere de concentrare.   „Organismul are nevoie de suplimente alimentare in conditiile in care hrana a... (read more)


Cat economisim la un euro de 3,9 lei

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Deprecierea monedei europene sub o rata de schimb de 4 lei ne-ar putea aduce lunar economii de circa 200 de lei in portofele. O familie de doua persoane ar putea face economii de circa 200 de lei in cazul in care moneda nationala se va aprecia cu aproximtiv 10% fata de valoarea medie a euro inregistrata anul trecut. Cum am ajuns la aceasta suma? In primul rand, am luat estimarea facuta de analistii economici potrivit carora in acest an un euro ar putea fi de 3,9 lei. In al doilea rand, am lua... (read more)


Dinamo va juca un meci amical cu Coreea de Nord

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Echipa de fotbal Dinamo Bucuresti va sustine o partida amicala cu selectionata Coreei de Nord, formatie calificata la turneul final al Cupei Mondiale din 2010, in cadrul turneului de pregatire pe care il va sustine la Antalya, intre 28 ianuarie si 11 februarie. Dinamovistii vor pleca joi catre Antalya. "Cainii rosii" vor debuta in Turcia impotriva echipei Genclerbirligi (31 ianuarie), urmand ca peste doua zile sa dea piept cu croatii de la Slaven Belupo. Chernomorets Burgas (4 februari... (read more)


Giulietta – ceea ce nu s-a vazut pana acum

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

A aparut prima fotografie care dezvaluie bordul noului model compact Alfa Romeo, programat a fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva, din martie. Alfa Romeo Giulietta, modelul compact pe care vestitul producator auto italian il lanseaza in 2010, anul centenarului, a fost promovat, pana astazi, prin intermediul unui set de trei fotografii oficiale, niciuna care sa dezvaluie detalii de la nivelul bordului. Editia online a revistei britanice ”Car Magazine” a pub... (read more)


Greii lumii, mana cerasca pentru Davos

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

"Forumul Economic Mondial este o binecuvantare pentru Davos", recunoaste primarul statiunii din Elvetia, Hans-Peter Michel. Edilul a evaluat la 30 de milioane de franci elevetieni, adica peste 20 de milioane de euro cifra de afaceri realizata in perioada forumului care incepe maine. Sefi de stat si de guvern din toata lumea, directori de companii ori bancheri sunt asteptati sa ia parte la Forumul Economic Mondial. Sunt 2.500 de participanti, sute de jurnalisti si 5.000 de soldati care vor asig... (read more)


Sean "Diddy" Combs i-a facut cadou fiului sau o limuzina Maybach

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Rapperul american Sean "Diddy" Combs i-a facut cadou fiului sau, Justin Dior, cu ocazia implinirii varstei de 16 ani, o limuzina Maybach si suma de 10.000 de dolari, informeaza accesshollywood.com.Potrivit presei americane, limuzina Maybach, de culoare argintie, valoreaza peste 300.000 de dolari. Aceasta a fost decorata cu o uriasa funda rosie si a fost parcata in fata clubului M2 Ultralounge din New York, unde a avut loc petrecerea aniversara.Insa rapperul, cunoscut si sub numele de... (read more)


Oprah Winfrey - cea mai influenta personalitate a televiziunii americane

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Oprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta personalitate a televiziunii americane, in topul anual realizat de Harris Poll, care ii mai plaseaza in acelasi clasament pe Jay Leno, Ellen DeGeneres si Hugh Laurie, cunoscut publicului din serialul TV "House".In clasamentul dominat de Oprah Winfrey, pozitia secunda este ocupata de Glenn Beck, care are 45 de ani si este gazda unei emisiuni politice la Fox News si a unui program de radio national - "The Glenn Beck Program" -, care se b... (read more)


Vox News si Kanal D, somate de CNA pentru ca au prezentat tehnicile criminale din cazul Bahaian

Posted: 25 Jan 2010 02:00 PM PST

Consiliul National al Audiovizualului a decis, marti, sa someze public posturile Kanal D si Vox News, pentru ca au prezentat detalii privind tehnicile criminale folosite in cazul Sergiu Bahaian, fapt care incalca legislatia audiovizualului.Astfel, Kanal D a prezentat, in perioada 16 - 18 ianuarie, informatii si imagini cu privire la cazul Bahaian, cu descrieri despre victime . Imaginile prezentate au fost blurate.De asemenea, Vox News a prezentat, pe 16 si 17 ianuarie, in emisiunile "Romani... (read more)


Niciun comentariu: