Stiri Noi - -Sport Total FM | Stiri | News

Stiri Noi - -Sport Total FM | Stiri | News


JO 2010 - Rezultatele zilei a patra

Posted: 17 Feb 2010 12:27 AM PST

Cea de-a patra zi a Jocurilor Olimpice de la Vancouver a impartit cinci noi medalii participantilor. Raluca Stramaturaru a fost singura sportiva care ne-a reprezentat. Sportiva noastra a concurat la sanie, in mansa a patra a intrecerii feminine, unde a ocupat locul 21.


JO 2010 - Clasamentul pe medalii (ziua 4)

Posted: 17 Feb 2010 12:19 AM PST

Daca in primele trei zile ale Jocurilor Olimpice de iarna de la Vancouver Statele Unite era pe primul loc in clasamentul medaliilor, marti, Germania a preluat conducerea, dupa ce a obtinut nu mai putin de patru medalii.


Pepe Moreno rateaza primele etape

Posted: 16 Feb 2010 11:49 PM PST

Pepe Moreno nu a facut deplasarea in Bulgaria cu Steaua, acesta fiind lasat la a doua echipa a "ros-albastrilor" si mai are mult de recuparat pentru a ajunge la nivelul colegilor.


Sex-scandal la Dinamo

Posted: 17 Feb 2010 12:07 AM PST

La finele saptamanii trecute, mai exact de Valentine's Day, Lucian Goian a fost invoit de la antrenamente pentru a se logodi cu Anda Banu. Evenimentul a avut loc la Biserica Scaune din centrul Capitalei, alaturi de fundasul de 27 de ani fiind prezenti prietenii apropiati, membrii familiilor si coechipierii din Stefan cel Mare: Margaritescu, Adrian Cristea, Moti, Pulhac si Niculescu. Dar, conform CanCan, cei doi nici nu se "luasera" ca au si inceput scandalurile.


Liga Campionilor / Lyon - Real 1-0; Milan - Manchester 2-3

Posted: 16 Feb 2010 08:24 AM PST

Marti seara a debutat faza optimilor de finala ale Ligii Campionilor, cu doua partide: Olympique Lyon - Real Madrid si AC Milan - Manchester United.


Bucur a refuzat 450.000 de euro pe sezon de la Timisoara

Posted: 16 Feb 2010 10:44 AM PST

Finantatorul echipei FC Timisoara, Marian Iancu, sustine ca i-a facut o oferta salariala de 450.000 de euro pe sezon lui Gigel Bucur, insa nici aceasta nu l-a convins pe atacant sa ramana la gruparea banateana si a ales Kuban Krasnodar, acolo unde colaboreaza cu antrenorul Dan Petrescu.


Becali: "E exclus ca Galamaz sa vina la Steaua"

Posted: 16 Feb 2010 10:34 AM PST

Patronul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, sustine ca omologul sau de la Unirea Urziceni, Dumitru Bucsaru, nici nu a vrut sa auda de oferta pentru fundasul George Galamaz si a declinat-o imediat.


EXCLUSIV / Constantin: "Trebuie sa ma apuc cat mai repede de munca"

Posted: 16 Feb 2010 10:17 AM PST

Fostul sef al arbitrajului romanesc, Gheorghe Constantin, sustine ca ii este greu sa se gandeasca la o munca in afara domeniului fotbalistic, cel in care a activat o viata intreaga.


EXCLUSIV / Constantin: "Nu am cancer"

Posted: 16 Feb 2010 10:26 AM PST

Fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a infirmat zvonurile care spuneau ca el ar suferi de cancer la colon si a precizat ca a efectuat trei biopsii din care a reiesit ca nu este vorba de aceasta boala.


EXCLUSIV/ Constantin: "Chiar daca esti in libertate, te poti astepta la orice"

Posted: 16 Feb 2010 09:29 AM PST

Fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, sustine ca perioada de noua luni si jumatate petrecuta in inchisoare si-a lasat o amprenta adanca asupra sa.


Niciun comentariu: