Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news

Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news


Angelina Jolie vrea sa adopte un copil haitian

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Angelina Jolie s-a intalnit marti cu medicii care trateaza copiii raniti in cutremurul din Haiti pentru a discuta problema adoptarii unui micut ramas orfan in urma catastrofei.Actrita a fost impresionata de ceea ce a vazut in timpul vizitei la spitalul de copii “Dario Contreras” din apropierea Republicii Dominicane.De asemenea, Angelina a discutat despre ajutorul fizic si despre suportul moral de care au nevoie haitienii afectati de cutremurul din 12 ianuarie cu presedintele haitia... (read more)


Fantoma lui Michael ii cere scuze Lisei Marie Presley

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Spiritul nelinistit al lui Michael Jackson a implorat-o pe Lisa Marie Presley sa-l ierte in timpul unei sedinte de spiritism, sustine Karen Faye, fostul machior al megastarului. Aceasta a declarat pentru The Sun ca ea si Lisa au mers in urma cu cateva zile la un medium care le-a ajutat sa ia legatura cu Michael Jackson. “Parca era intr-o misiune de a lua legatura cu apropiatii pentru a le cere scuze. Pe intreg timpul Michael a explicat ca ceea ce s-a intamplat este vina lui si ca isi do... (read more)


Foto / Tom Arnold a lasat-o in fundul gol pe Marisa Miller

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

In mod normal imaginile cu fundul aproape dezgolit al Marisei Miller apar doar in paginile catalogului Victotria's Secret, insa de aceasta data posteriorul fotomodelului a “aparut” la meciul de fotbal al vedetelor inainte de Super Bowl care a vut loc pe plaja din Miami.Frumoasa priveliste a fost oferita de Marisa cu ajutorul lui Tom Arnold, care intr-un moment tensionat al meciului a tras din greseala de pantalonii frumoasei blonde, lasand-o pe aceasta cu fundul la vedere. Fot... (read more)


IQ-ul scazut anunta aparitia bolilor de inima

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Nivelul de inteligenta este al doilea indicator, dupa fumat, pentru prezicerea afectiunilor inimii, au anuntat astazi cercetatori britanici, sugerand organizarea unor campanii publice de sanatate destinate cu precadere persoanelor cu un IQ scazut. In urma unui studiu realizat de Medical Research Council (MRC), s-a constatat o legatura puternica intre scorurile scazute la testele de IQ si rata inalta a bolilor de inima, cat si decesele cauzate de aceste afectiuni. A reiesit astfel ca, exceptand f... (read more)


Foto / Magda Palimariu si-a petrecut vacanta in Austria

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Magda Palimariu, rezentatoarea rubricii ”Vremea” de la Pro Tv, si-a inceput noul an cu o vacanta in Austria, unde a exersat cea mai recenta pasiune a sa: snowboardingul. O mare iubitoare a sporturilor de iarna, Magda a lasat deoparte schiurile si a invatat sa se dea cu placa. ”Am stat sapte zile in statiunea austriaca Neustift si cred ca pot sa spun ca efectiv mi-am petrecut vacanta pe partie. M-am dat de dimineata pana seara cu placa si tot mai am de invatat. Pentru ca sun... (read more)


Si-a omorat amanta casatorita pentru ca mai avea inca un amant

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Un barbat din Surrey, Anglia, si-a omorat in bataie amanta si i-a acoperit apoi trupul cu frunze, dupa ce a aflat ca femeia il insela cu un alt barbat. Peter Ling si Linda Casey erau amandoi casatoriti cu alte persoane, dar erau in acelasi timp amanti. Totul mergea bine, pana cand barbatul a aflat ca femeia mai avea inca un amant in afara de el. Linda se vedea cu Peter joia si sambata, iar miercurea si vinerea se intalnea cu celalalt amant. Potrivit The Telegraph, scos din minti, in timpul unei ... (read more)


Au ascuns cocaina in trandafirii de Sfantul Valentin

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Autoritatile unui aeroport din Olanda au anuntat miercuri ca au gasit cocaina ascunsa in 20.000 de trandafiri destinati sabatorii de Sfantul Valentin, informeaza Reuters.Florile au fost imbarcate in Bogota, Columbia, iar zborul cu care au fost expediate a facut escala in Puerto Rico. Drogurile erau impachetate in ceolofan si ascunse in cutiile cu trandafiri. Trei persoane au fost arestate in Olanda pentru ca aveau asupra lor 9 kilograme de cocaina inclusiv cea din pachetele de flori. Drogur... (read more)


Sotia lui Terry, gata de impacare: "De-abia astept sa-l vad pe John"

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Toni Poole, sotia fotbalistului John Terry, l-a avertizat pe acesta ca trebuie sa respecte un set strict de reguli daca vrea sa salveze mariajul, anunta Daily Mirror. Toni a insistat ca jucatorul sa vina direct acasa de la antrenamente, sa petreaca mult mai putine nopti in oras si sa fie de acord sa participe la intalniri de consiliere maritala. "Facem cum vreau eu sau totul se termina. Lucrurile trebuie sa se schimbe. Te rog, chiar vreau ca relatia sa mearga. Si stiu ca si tu iti doresti asta... (read more)


A incercat sa-si vanda sora bolnava mental

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Un barbat din Swindon, Anglia, a fost condamnat la patru ani de inchisoare zilele trecute, dupa ce autoritatile au descoperit ca acesta a incercat sa-si vanda soare, care suferea de probleme psihice. Potrivit The SUN, Michael Wrightavea nevoie de bani si s-a gandit sa scape de... lucrurile de care nu mai avea nevoie. Pentru ca sora lui era o pacoste, fiind nevoit sa aiba grija de ea, s-a hotarat sa o dea. A luat legatura cu Ligang Qiao, un chinez care avea nevoie de viza si i-a propus sa se casa... (read more)


S-au batut in club din cauza unei pungi de alune

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Un simplu pachet de alune a provocat o incaierare generala intr-un club pentru barbati din Marea Britanie. Potrivit publicatiei Metro, zeci de politisti au fost chemati in zona barului din Tunbridge Wells, Kent, pentru a-i calma cu gaze lacrimogene pe cei aproximativ 50 de barbati implicati in bataie. Localul, High Brooms Working Men's Club, era plin cu peste 100 de barbati in momentul in care a inceput nebunia, scandalul fiind iscat de o cearta intre doi clienti care vroiau sa cumpere ultimul... (read more)


A murit dupa ce o pensionara a cazut peste ea

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

O femeie din Hong Kong a murit, marti, dupa ce o vecina de-a ei, pensionara, a cazut peste ea. De fapt, povestea nu e chiar asa de bizara precum pare si vecina batrana nu avea sute de kilograme astfel incat sa o striveasca pe cealalta. Scena arata cam asa. Pensionara strangea hainele intinse in afara geamului si a alunecat, cazand astfel de la etajul 27. Prin fata blocului trecea Chan Kwai-mui, de 51 de ani, care a fost pur si simplu strivita de batrana. Potrivit news.com.au, cele doua au murit... (read more)


Eduard Petru, confundat cu Dan Bitman!

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Eduard Petru, prezentatorul emisiunii "Casatoreste-te cu mine", este pus mai mereu in situatii amuzante din cauza asemanarii cu diferiti artisti. Actorului i s-a intamplat nu de putine ori sa fie confundat cu Dan Bittman, sau de cele mai multe ori amicii ii spun ca seamana cu Steven Segal sau cu regretatul actor Patrick Swayze.  Eduard Petru nu a ales intamplator sa prezinte emisiunea "Casatoreste-te cu mine",  deoarece este o fire foarte sensibila si romantica. El a surprins-o chiar s... (read more)


A cazut de la etajul 4 cand strangea rufele de pe balcon

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

O tanara de 33 de ani, din orasul Tulcea, a scapat cu viata dupa ce a cazut de la balconul apartamentului situat la etajul al patrulea al unui bloc. Tanara se pare ca dorea sa stranga rufele intinse la uscat pe o sarma dinafara balconului, s-a dezechilibrat si a cazut, vecinii anuntandu-i pe medicii Serviciului Judetean de Ambulanta care au transportat-o la spitalul din municipiu. Ea a fost internata in Spitalul Judetean de Urgenta unde a stat in coma timp de aproape patru zile, lucratorii Insp... (read more)


De ce nu pot doi fosti iubiti sa fie amici?

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Majoritatea cuplurilor se destrama din motive bine intemeiate, iar amintirile care raman in urma sunt si vesele si triste. Acest lucru determina o persoana care pune capat unei relatii sa dea totul uitarii si sa-si vada mai departe de viata sa.Cateodata insa cuplurile care s-au despartit aleg sa mentina o relatie de amicitie ce poate duce foarte usor la situatii neplacute si incomode.Specialistii Askmen.com au alcatuit o lista de motive pentru care doi iubiti nu pot fi niciodata amici. Iata ... (read more)


Alicia Keys, la filmarile celui mai recent clip!

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Alicia Keys a inceput, ieri, filmarile pentru videoclipul piesei "Put It In A Love Song" in Rio de Janeiro, Brazilia. Intreaga "desfasurare de forte" a producatorilor a atras atentia locuitorilor, care s-au inghesuit sa o urmareasca pe vedeta de talie internationala in actiune!... (read more)


VIDEO / Uite-o pe Alicia Keys la filmarile celui mai recent clip!

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Alicia Keys a inceput, ieri, filmarile pentru videoclipul piesei "Put It In A Love Song" in Rio de Janeiro, Brazilia. Intreaga "desfasurare de forte" a producatorilor a atras atentia locuitorilor, care s-au inghesuit sa o urmareasca pe vedeta de talie internationala in actiune! Foto si video - Northfoto ... (read more)


Foto / Suri Cruise s-a saturat de celebritate

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

La doar trei anisori, fetita lui Tom Cruise s-a saturat ca paparazzii sa fie tot timpul cu ochii pe ea si sa o  fotografieze de fiecare data iese din casa impreuna cu mama ei. Desemnata cel mai elegant copil de la Hollywood, Suri Cruise a fost surprinsa, ieri,  de paparazzi la iesirea dintr-un restaurant din New York unde a cinat alaturi de mama ei, Katie Holmes, iar la vederea fotografilor aceasta si-a ascuns fata. Sa fi fost micuta intr-una din zilele ei... (read more)


Mutu, amendat cu 6.500 de euro pentru ca a fumat o tigara pe stadion

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Se tin amenzile de Adrian Mutu, una dupa alta. Recent, jucatorul a fost "propus" pentru alte doua amenzi, destul de piperate. Potrivit site-ului violanews.com, jucatorul e posibil sa scoata din buzunar 23.000 de euro. Cea mai mare suma, 16.500 de euro, pentru ca a iesit intr-o noapte in oras, fara sa aiba voie, iar 6.500 de euro pentru ca a fumat o tigara pe stadionul din Florenta, Italia.... (read more)


Catalin Botezatu: "Vreau sa-mi fac un parfum care sa-mi poarte numele"

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Catalin Botezatu le pregateste o surpriza femeilor care-l admira. Ultima creatie a designerul vestimentar va fi o linie de parfumuri care-i va purta numele.  Initial, parfumurile vor fi doar pentru doamne, iar pentru  gasirea esentei potrivite, Catalin colaboreaza cu fabrica D&P, care produce la Monaco unele dintre cele mai exclusiviste parfumuri."Vreau sa fac un parfum care imi va purta numele. Cred ca, initial, va fi de dama, dar mai dureaza ceva pentru ca trebuie sa gasesc ... (read more)


A pozat Bucurestiul si alte zeci de orase, din spatiu

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Astronautul japonez Soichi Noguchi a imbinat utilul cu placutul si a rcochetat cu fotografia, in timpul unui zbor in spatiu. Aflat pe Statia Spatiala Internationala, Soichi a realizat fotografii cu diverse locuri de pe glob, inclusiv cu Bucurestiul, pe care le-a postat, direct din spatiu, pe portatul Twitter. Timp de doua saptamani, zi de zi, Soichi a suprins locuri ingropate sub zapada sau, din contra, scaldate de soare, pe care le-a prezentat lumii intregi. *Pentru a vizualiza ce parte a lumii... (read more)


Scoatem la bataie 5 invitatii la concertul Vonda Shepard!

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Libertatea.ro va ofera cinci invitatii la concertul pe care binecunoscuta interpreta americana Vonda Shepard il va sustine duminica 14 februarie, de Valentine's Day, in Silver Church, de la ora 20.00. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti raspunsurile la intrebarea: "In ce serial celebru ati putut asculta coloana sonora compusa de Vonda Shepard?", pe adresa de e-mail propuneri@libertatea.ro , pana maine la ora 16.00. Lista castigatorilor va aparea maine seara pe Libertatea.ro. Castigato... (read more)


Anne Hathaway:”Nu sunt frumoasa”

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Anne Hathaway sustine ca nu este frumoasa si ca are trasaturi ciudate pentru capul sau “micut”. Totodata aceasta marturiseste ca a fost nevoita sa munceasca din greu ca sa-si mentina corpul in forma maxima.“Cred ca am trasaturi foarte ciudate, destul de mari pentru capul meu mic, dar nu o sa ma chinuiesc cu asta, doar e fata mea…Nu sunt frumoasa, dar e in regula pentru ca arat ca mine si cred ca pana la urma autenticitatea e mai importanta ca frumusetea…Daca nu m... (read more)


Andrei Gheorghe a ramas fara permis de conducere

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Seful Departamentului de comunicare din Ministerul Finantelor, Andrei Gheorghe, a ramas fara carnet de conducere dupa ce a refuzat proba biologica in urma accidentului rutier pe care l-a provocat aseara. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, masura este una temporara, Gheorghe primind in schimbul permisului o dovada inlocuitoare fara drept de conducere, deoarece se cerceteaza o infractiune la Codul Rutier. Andrei Gheorghe a refuzat in urma accidentului usor pe ... (read more)


O profesoara a facut striptease pentru un elev

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

O profesoara din Leicester, Anglia, e cercetata de politie, dupa ce s-a aflat ca i-a facut avansuri unui elev de 15 ani, care invata la un alt liceu fata de cel la care preda ea. Anne Poli-Page, 47 de ani, e profesoara de informatica si in urma cu sapte luni a intalnit un tanar de 15 ani, pe care l-a placut imediat. A inceput sa flirteze cu el si sa-i dea adouri. Potrivit The Telegraph, intr-o zi, dupa ce au baut impreuna niste cidru, femeia i-a oferit pustiului o sedinta de striptease. Povestea... (read more)


A jefuit o sala de jocuri folosind o ceasca de cafea pe post de arma

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Incredibil, dar adevarat! Un hot din Germania a jefuit o sala de jocuri electronice amenintand-o pe angajata cu... o ceasca de cafea.   Desi era inarmat doar cu ceasca, barbatul a reusit sa o ingrozeasca pe angajata, in varsta de 26 de ani, determinand-o sa-i dea toti banii incasati in acea zi."Nu vroia sa toarne cafea fierbinte pe ea, ci sa o loveasca in cap cu acea ceasca", a precizat un reprezentant al politiei din Hamelin.Pana in prezent, politia nu a specificat care a fost suma fu... (read more)


Grecia, paralizata de greva

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Mii de functionari eleni si-au intrerupt azi lucru in semn de protest fata de masurile de austeritate luate de guvern ca sa scoata tara din criza, relateaza AFP. Greva a blocat traficul, a inchis scoli, iar in spitale sunt tratate doar urgentele. Sindicalistii sunt impotriva "sacrificiilor nedrepte si ineficiente" a planului de iesire din criza care prevede scaderea salariilor functionarilor publici. Peste 300.000 de bugetari au iesit in strada in centrul Atenei si la Salonic, mare... (read more)


Economia romaneasca ar putea creste cu 3% in 2010

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Politicieni, economisti si bancheri se intrec in prognoze pozitive privind viitorul economiei romanesti. Giovanni Ravasio, presedintele Intesa Sanpaolo Bank Romania si consilier pe probleme UE a afirmat azi ca  economia Romaniei ar putea creste cu 3% in acest an. El isi motiveaza opinia in contextul revenirii economiei la nivel european si a conjuncturii mai favorabile a previziunilor. Pana acum, reprezentantii FMI, BERD sau cei ai Guvernului estimau pentru 2010 o crestere economica de 1... (read more)


Mutu risca o amenda pentru ca a fumat la stadion

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Atacantul roman Adrian Mutu ar putea fi amendat cu 6.500 de euro de echipa sa, AC Fiorentina, pentru ca a fumat o tigara in incinta stadionului Artemio Franchi din Florenta, anunta site-ul "violanews.com". De asemenea, clubul toscan a propus Comisiei de Arbitraj ca jucatorul sa fie amendat si cu suma de 16.500 de euro pentru "o iesire nocturna neautorizaza". Adrian Mutu este in prezent la Santo Domingo, in Republica Dominicana, alaturi de sotia sa, Consuelo. Mutu, care este implicat ... (read more)


Nesiguranta Toyota – capitolul trei: probleme la directie

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Autoritatile americane au primit mai multe plangeri privitoare la modul de operare a directiei modelului Toyota Corolla comercializat in Statele Unite. Autoritatea nationala americana care se ingrijeste de siguranta in domeniul transporturilor - ”The National Highway and Transportation Safety Administration” (NHTSA) - a primit 83 de plangeri in legatura cu probleme sesizate de soferi la sistemul de directie al unor automobile Toyota Corolla, informeaza ”Fox News”. Toate ... (read more)


Alunecari de teren langa L.A.

Posted: 09 Feb 2010 02:00 PM PST

Peste 500 de locuinte au fost evacuate in sudul Californiei, amenintate de muntele de noroi. 43 de case au fost inghitite de pamant in urma cu numai cateva zile, scrie AFP. Meteorologii au anuntat ploi, asa ca pericolul este si mai mare. Locuintele sunt situate chiar in nordul metropolei Los Angeles. Politistii au fost din usa-n usa si le-au cerut locuitorilor sa-si paraseasca casele. Este in aceeasi zona unde un incendiu de proportii a distrus vara trecuta 60.000 de hectare de vegetatie. I... (read more)


Niciun comentariu: