Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news

Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news


Video / Modelul Virginia Dobrich dezbracat in direct la TV

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Fotomodelul Virginia Dobrich (foto) a reusit, vrand-nevrand, sa capteze atentia telespectatorilor atunci cand, in timpul unui interviu la o televiziune spaniola, un amic i-a scos pe afara unul dintre sani. Tanara a reactionat imediat si intr-o fractiune de secunda si-a acoperit sanul. Barbatul a continuat seria de glume proaste si a dorit sa arate telespectatorilor si posteriorul topmodelului. De aceasta data, Virginia Dobrich nu a mai fost luata prin surprindere si a stiut sa se apere... (read more)


Video / Publicul a huiduit castigatorii de la Sanremo

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Cea de-a 60-a editie a Festivalului de la Sanremo a fost castigata de Valerio Scanu, cu piesa "Per tutte le volte che".Artistul in varsta de 19 ani a fost cel mai mic dintre participantii de la festival si s-a facut remarcat in lumea muzicala la emisiunea italiana care descopera tinere talente, "Amici". Cu toate acestea, Valerio Scanu (foto) nu a avut parte de simpatie din partea publicului, intrucat spectatorii prezenti au huiduit dupa prezentarea primelor trei locuri. "Rusine, hotilor" s-au pu... (read more)


Indonezienii vor muta statuia lui Obama

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Statuia din Indonezia care-l infatiseaza pe Barack Obama si care a fost inlaturata dintr-un parc public va fi mutata la fosta scoala din Jakarta, a liderului de la Casa Alba, informeaza Agerpres.Creatia infatisandu-l pe Obama la varsta de 10 ani a fost initial amplasata in parcul Menteng, in decembrie 2009. Ea a fost insa inlaturata pe 14 februarie, dupa o campanie a localnicilor care au sustinut ca Obama a facut prea putine pentru a merita o astfel de onoare."E mai bine asa, pentru ca statuia i... (read more)


Un politist britanic spune ca a redus criminalitatea prin rugaciune

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Un inalt oficial din cadrul politiei britanice sustine ca a gasit solutia pentru reducerea criminalitatii: rugaciunea.Inspectorul Roger Bartlett este liderul Asociatiei Crestine Politienesti din Barnstaple, Devon si organizeaza din 2007, intalniri in mod regulat cu scopul de a se ruga pentru politistii care actioneaza in zona. Se pare ca metoda a dat rezultate, in conditiile in care accidentele rutiere mortale din regiune au scazut de la 97 la 32 intr-un singur an. Si numarul cazurilor rezolvate... (read more)


Lindsay Lohan: "Era sa pierd totul din cauza drogurilor, chiar si viata"

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Actrita din "Mean Girls" povesteste intr-un interviu pentru "The Sun" despre lupta pe care a dus-o cu dependenta de droguri si de alcool. Ca sa uite de problemele personale, Lohan a ales sa-si inece amarul in alcool, presarat cu multe droguri, ceea ce putea sa o coste viata, spune ea. Bomboana de pe coliva a pus-o chiar tatal ei, in 2007, cand a inceput sa dea declaratii in presa despre ea: "Atunci am atins fundul prapastiei. Am incercat sa-mi uit de probleme cu alcool, cocai... (read more)


Catalin Botezatu: "Sunt un invingator prin excelenta"

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Designerul Catalin Botezatu este una dintre vedetele care vor concura pentru implinirea unui vis in noul sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” care va incepe din 19 martie, la Pro Tv. “E o provocare, iar mie imi plac provocarile.”, spune cu fermitate designerul care considera ca cel mai important in aceasta competitie este visul si persoana pentru care va lupta in pasi de dans. Chiar daca se considera un invingator prin excelenta si isi doreste cu ardoare sa implinea... (read more)


Lidl preia reteaua de magazine Plus

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Lidl, unul dintre cei mai mari discounteri din lume vine in Romania. Reteua de supermarketuri cumpara tot lantul de magazine Plus din Romania si Bulgaria. Tranzactia include si angajatii. Pe langa cele 94 de magazine ale Plus din prezent, Lidl anunta ca la inceputul anului va mai deschide alte 50 de unitati. Asta inseamna ca  Lidl va deveni lider pe piata magazinelor de discount. Lidl Romania este parte a grupului german Schwarz, care mai detine pe piata din Romania reteaua de hipermarketur... (read more)


Intr-un manual din India, Iisus Hristos bea bere si fumeaza

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

O imagine cu Iisus Hristos tinand intr-o mana o cutie cu bere si in cealalta o tigara, publicata in manuale scolare, a provocat indignarea comunitatii crestine dintr-un oras din nord-estul Indiei. Imaginea a fost descoperita intr-o carte adresata elevilor din scolile primare conduse de Biserica Catolica din statul indian Meghalaya, cu populatie in majoritate de religie crestina. Ea era utilizata pentru a reprezenta litera ''i'' din cuvantul ''idol'', scrie Agerpres. Politia intreprinde o anchet... (read more)


Cand il laudau pentru buna purtare, un pusti de 11 ani a dat o spargere

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Un pusti de 11 ani, care a comis peste 60 de infractiuni parea ca a ajuns, in sfarsit, pe calea cea buna, cand a comis-o din nou. El se afla intr-un centru de plasament si se purta foarte frumos de la o vreme, asa ca a fost dus intr-o excursie. Cand s-a vazut iar printre oameni, baietelul a fugit, a mers vreo 12 kilometri cu un autobuz si a dat o spargere. Potrivit The SUN, pustiul a furat un televizor si un Playstation. El a fost arestat din nou, dar nu poate fi inchis, deoarece potrivit legii ... (read more)


"Pattinson are noroc ca mai este tinut minte"

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Aceasta este parerea regizorului Allen Coulter, producatorul fimului 'Remember Me', o drama in care Pattinson joaca alaturi de o legenda a Hollywoodului, Pierce Brosnan. Desi a castigat legiuni de fani si, mai ales, fane, tanarul actor, interpretul lui Edward Cullen in Twilight, nu l-a impresionat catusi de putin pe Coulter. Daca ar fi fost sa judece dupa acest rol, regizorul lui l-ar mai fi ales pe Pattinson sa joace in flimul sau: "Daca as fi vazut Twilight, nu cred ca l-as mai fi angajat. Es... (read more)


Adrian Bucur a plecat de la Prima ca sa faca niste cursuri la BBC

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Prezentatorul stirilor Prima TV, Adrian Bucur, a plecat ieri, 21 februarie, la un stagiu de pregatire de o luna la una dintre cele mai prestigioase institutii de presa din Europa, BBC Television. “Pentru mine este o onoare si o sansa. Cred ca orice jurnalist de televiziune si-ar dori sa mearga la BBC, pentru ca inseamna profesionalism la cele mai inalte cote”, marturiseste Adrian Bucur. In urma unei selectii lungi si riguroase, juriul format din reprezentanti JTI Romania, Freedom H... (read more)


Copiii lui Johnny Depp, indragostiti de mainile foarfeca

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Cei doi copii ai lui Johnny Depp s-au aratat incantati de rolul tatalui lor din "Edward Scissorhands", dar au relatat ca au plans de fiecare data cand s-au uitat la aceasta pelicula.Depp (46 de ani) este casatorit cu artista Vanessa Paradis,a laturi de care are doi copii: Lily-Rose, 10 ani, si Jack, 7 ani."Este amuzant ca desi l-au vazut, le este greu sa faca conexiunea intre tatal lor si personajul din film, dar totusi este filmul lor preferat", a spus Johnny Depp citat de publicatia Contact Mu... (read more)


Whitney Houston, in coma dupa o supradoza de droguri si alcool

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Ghinioanele se tin lant de Whitney Houston. Cantareata se afla in coma intr-o clinica din Los Angeles din cauza unei supradoze, informeaza National Enquirer.Conform jurnalistilor de la publicatia mentionata, Whitney a fost gasita in stare de inconstienta din cauza unei supradoze de cocaina, amestecata cu alcool. Acest episod vine la putin timp dupa ce saptamana trecuta, in culisele unui concert pe care il avea in Corea de Sud, artista a lesinat. National Enquirer prezinta fotografii din baia lui... (read more)


30 de oameni il acuza pe Vanghelie ca i-a platit sa faca figuratie la Congresul partidului

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Partidul Social Democat nu mai se ocupa cu politica, ci cu circul. Esecul la alegerile prezidentiale au condus la o stare de neliniste totala si lupte pentru putere in partid. Azi, un nou episod a umbrit numele partidului. Aproximativ 30 de oameni s-au prezentat in aceasta dimineata la sediul central al PSD, cerandu-i lui Marian Vanghelie bani pentru figuratia pe care au facut-o saptamana trecuta la Congresul PSD Bucuresti. Mai exact, oamenilor li s-au promis cate 25 de lei din partea lide... (read more)


Constantin Zamfirescu face pe cotoroanta in “Trasnitii”

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

De astazi, in noul sezon “Trasnitii” de la Prima, Constantin Zamfirescu alias “Gogoase” joaca... in travesti. Rolul de femeie dura este o provocare bine-venita, iar Constantin s-a atasat deja de personaj. “Usuratica, fragila si firava ca o locomotiva, frumoasa de-o eclipseaza si pe Muma Padurii, plina de tandrete ca un cactus, incapatanata ca o turma de magari si mirosind a insecticid”, asa o descrie Constantin pe mama lui Gogoase, numita si... “Baba&rdq... (read more)


Portarul lui Glasgow Rangers, batut pe strada, in centrul orasului

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Allan McGregor a fost atacat de cel putin doua persoane, dupa ce a parasit un club din centrul orasului Glasgow, fiind gasit plin de sange de catre prietenii sai. Nu se stie daca rivalitatea uriasa dintre marile echipe ale Scotiei, Celtic si Rangers, sau pur si simplu o altercatie fara legatura cu fotbalul au condus la aceasta intamplare. Goalkeeperul a ajuns la spital cu un ochi tumefiat si cu mai multe zgarieturi pe spate. Din fericire, McGregor a scapat relativ usor, fiind externat imediat d... (read more)


Iepurele care ia la bataie un tap / Video

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Stiti expresia "mic dar fioros"? Ei bine, un iepure aparent dragut si inofensiv se ia la bataie cu un tap. El statea linistit, cand urecheatul incepe sa il urmareasca asa... ca in filmele de actiune. Se ascunde dupa un tufis, merge incet pe urmele tapului pana cand gaseste momentul prielnic si sare la atac. Incapatanat si fara frica, nu renunta pana cand, saracutul trebuie sa se urce pe ceva, mai la inaltime, ca sa scape de fiorosul urecheat. ... (read more)


Porcii se pot recunoaste in oglinda

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Porcul este alaturi de cimpanzei, elefanti  si delfini printre mamiferele care au capacitatea de a se recunoaste in oglinda, anunta jurnalul.ro, citand cotidianul Le Matin. Studiul a fost efectuat la Universitatea Cambridge, acolo unde oamenii de stiinta au pus porcii, in grupuri de cate doi, in fata unei oglinzi. Desi la inceput patrupedele nu au realizat ca este vorba despre imaginea lor reflectata, mai tarziu porcii au realizat acest lucru. Dintre pasari, cotofenele sunt singurele care s... (read more)


Iata-l pe Robbie Williams in pijamalutele sale roz!

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Sunt multe cazuri in care vedete sunt surprinse in ipostaze stanjenitoare. Ce se intampla insa cand chiar ele vor sa se puna intr-o astfel de situatie?Acesta este si cazul lui Robbie Williams care a postat recent pe blogul sau o fotografie demna de orice revista mondena. Robbie este in avion si se pregateste de culcare, imbracat in pijamalutele sale roz. Nu-i asa ca e dragut? ... (read more)


Seiful unei case de pariuri din Brasov, furat in acesta dimineata

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Ca in povestea cu baiatul care striga "lupul!", cele trei avertismente ale politistilor nu au fost suficiente pentru a-i determina pe proprietarii unei case de pariuri din Brasov sa-si monteze un sistem de supraveghere video. A patra oara, oamenii legii au venit ca sa constate disparitia casei de valorii a agentiei, in care se gaseau 16.000 de lei. Luni, in jurul orei 5:20, dispeceratul firmei de paza responsabila cu siguranta casei de pariuri din cartierul Tractorul, a sesizat declansarea alarm... (read more)


Janet ii ia locul lui Michael in turneul Jackson 5

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Janet Jackson a acceptat in cele din urma sa cante impreuna cu trupa Jackson 5, inlocuindu-l astfel pe Michael Jackson, pentru un turneu mondial ce va debuta spre sfarsitul anului, a anuntat Jermaine, cel mai mare dintre fratii Jackson. Cu toate ca nu va fi la fel de spectaculos precum "This Is It", pe care Michael Jackson ar fi trebuit sa il sustina incepand din iulie 2009, la Londra, presa britanica se asteapta ca noul turneu mondial al trupei Jackson 5 sa aiba spectacole reusite, scrie Media... (read more)


Motanul care se crede gaina si cloceste oua

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Un pisic din Northern Territory, Australia, crede ca e gaina si isi ia atributiile de closca in serios. Bustopher are patru ani si mereu s-a inteles bine cu animalele de la ferma unde locuieste, dar recent a dezvoltat un comportament de-a dreptul bizar. Potrivit proprietarei sale, Naomi Oliver, motanul petrecea foarte mult timp cu gainile- Intr-o zi, l-a vazut asezat in cuibar... clocind oua. L-a lasat in pace, crezand ca sta lenes, acolo, pentru ca e bine si cald. Totusi, cand a observat ca Bus... (read more)


Record de invincibilitate pentru Bayer

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Bayer Leverkusen a revenit pe prima pozitie in Bundesliga in urma rezultatului de egalitate, scor 2-2, obtinut pe terenul lui Werder Bremen. "Aspirinele" au egalat recordul de invincibilitate din Bundesliga, meciul de aseara fiind al 23-lea consecutiv fara infrangere in acest sezon pentru echipa din Leverkusen. Eren Derdiyok a deschis scorul pentru Bayer in minutul 29, insa Claudio Pizarro a restabilit egalitatea cinci minute mai tarziu. Oaspetii au trecut din nou in avantaj dupa o ora de joc, ... (read more)


Nastase: Voi candida la presedintia Consiliului National

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Adrian Nastase doreste sa ramana in cotinuare la varful PSD. Dupa ce si-a retras candidatura pentru postul de presedinte al partidului, Nastase a declarat, astazi, ca si-ar dori sa ramana in fruntea Consiliului National, functie pe care o ocupa din 2005. Liderul social-democrat a afirmat ca, dupa realegerea noului presedinte al partidului si al echipei din jurul sau, se impune si convocarea Consiliului National pentru alegerea conducerii acestui for. "Va fi nevoie de o sedinta a Consiliu... (read more)


Ford lanseaza C-Max la Geneva

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Monovolumul compact Ford C-Max si versiunea sa cu sapte locuri denumita Grand C-Max debuteaza, luna viitoare, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Noile monovolume Ford C-Max (cu cinci locuri) si Ford Grand C-Max (cu sapte locuri) sunt gata pentru productia de serie, a anuntat producatorul american. Cele doua modele, concurente cu Mazda5, Peugeot 3008/5008, Renault Scenic/Grand Scenic, Seat Altea sau Kia Carens – intre altele – vor fi prezentate, luna viitoare, cu ocazia Salonului... (read more)


Spectacol ofensiv la Madrid

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Real Madrid a facut uitat esecul de la mijlocul saptamani trecute, 0-1 cu Lyon in optimile de finala ale Ligii Campionilor, prin victoria categorica obtinuta aseara, pe stadionul "Santiago Bernabeu", scor 6-2, in fata lui Villarreal. Cu un Cristiano Ronaldo in mare forma, Real a revenit la doua puncte in urma liderului FC Barcelona in clasamentul Primerei Division. Esecul de la Lyon a pus presiune pe tehnicianul "galacticilor", chilianul Manuel Pellegrini, insa evolutia echipei de ase... (read more)


Scorsese si DiCaprio, o echipa care tinteste Oscarul | VIDEO

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

"Shutter Island", filmul al carui protagonist este Leonardo DiCaprio, s-a bucurat, weekendul acesta, de un imens succes de casa in America de Nord, castigand din vanzarea biletelor mai mult de 40,2 milioane de dolari, a anuntat distribuitorul Paramount Pictures. Vestile bune vin in contextul in care, atat critica de specialitate, cat si presa nu au acordat prea multe sanse productiei semnate de Martin Scorsese, atentia fiind concentrata cu precadere asupra peliculei de animatie “Ava... (read more)


Economiile europene, prea mari pentru a fi salvate cu imprumuturi

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Problemele bugetare ale Greciei au scos la iveala slabiciunile economiilor din zona euro, punand sub semnul indoielii viabilitatea uniunii monetare, crede miliardarul american George Soros. Francezii regreta francul, englezii au decis sa pastreze lira, in detriementul trecerii la euro, in vreme ce bulgarii ar putea intampina probleme in procesul de adoptare a monedei unice europene. In ceea ce priveste Romania, calendarul privind adoptarea monedei unice europene nu va putea fi respectat. Astfel,... (read more)


Federer sufera de o infectie pulmonara

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Liderul ierahiei mondiale, tenismenul Roger Federer, s-a retras de la turneul ATP de la Dubai, dupa ce medicii au descoperit ca jucatorul sufera de o problema medicala la plamani. Proaspat campion la Australian Open, Roger Federer ar putea lipsi sase saptamani de pe terenurile de tenis, el urmand sa revina la sfarsitul lunii martie, la turneul de la Miami. De asemenea, Federer ar putea rata Masters-ul de la Indian Wells. Federer (28 de ani), care a castigat de patru ori in cariera turneul de ... (read more)


RCA-ul scoate soferii in strada

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Reprezentantii Asociatiei Service-urilor Auto si numerosi soferi picheteaza sediul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA). Motivul: CSA le da mereu castig de cauza companiilor de asigurari. Mai precis, oamenii au incheiat polite de asigurare de raspundere civila auto (RCA), platind companiilor de asigurari sume tot mai mari de la an la an. Cand au fost nevoiti sa ceara asiguratorului despagubiri, dupa ce au fost implicati intr-un accident auto, companiile fie au refuzat plata, fie au fost... (read more)


Niciun comentariu: