Stiri Noi - Top News

Stiri Noi - Top News


Rodica Nassar: Cristian Diaconescu renunţă la şefia PSD şi intră în echipa Geoană

Posted: 16 Feb 2010 11:27 AM PST

Vicepreşedintele Cristian Diaconescu îşi va retrage candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD şi va candida pentru cea prim-vicepreşedinte în echipa lui Mircea Geoană a anunţat, marţi seară, vicepreşedintele PSD Rodica Nassar.


Pogea ar putea ajunge în conducerea CEC

Posted: 16 Feb 2010 09:50 AM PST

Fostul ministru al Finanţelor Gheorghe Pogea va fi numit în Consiliul de Administraţie al CEC Bank, pe un post vacant, au declarat pentru Mediafax surse din PDL. "Propunerea privind numirea lui Pogea a fost transmisă de Ministerul Finanţelor la Banca Naţională, pentru avizare", au precizat sursele citate.


UE îi dă o păsuire de un an lui Boc

Posted: 16 Feb 2010 06:36 AM PST

Consiliul miniştrilor de Finanţe din statele membre UE (ECOFIN) a aprobat marţi prelungirea cu un an, până în 2012, a termenului acordat României pentru reducerea deficitului bugetar sub pragul reglementat european de 3% din Produsul Intern Brut (PIB), a declarat un diplomat european.


Bucureştiul şi Sofia, vizitate de şefii Gazprom

Posted: 16 Feb 2010 09:52 AM PST

Vicepreşedintele Gazprom va discuta miercuri la Bucureşti cu Transgaz şi Romgaz despre noi contracte şi participarea României la South Stream, după ce marţi preşedintele companiei ruse a efectuat o vizită-surpriză la Sofia.


Niciun comentariu: