Stirile mondene

Stirile mondene


Sandra Stoicescu renunta la stiri

Posted:

Matteo isi petrece noptile cu Cosmina Pasarin

Posted:

Matteo s-a logodit de Craciun cu Roxana

Posted:

Cum s-au distrat vedetele de Valentine`s Day

Posted:

Lucian Mandruta si-a salvat familia in detrimentul carierei

Posted:

Femeile lui Constantinescu se bat pentru el de Sarbatori

Posted:

Un nou scandal sexual in familia Andreei Banica

Posted:

Dan Capatos continua circul "Nikita"

Posted:

Mihaela si Elan au ajuns la un compromis

Posted:

Razvan Ciobanu: "Nu am fugit din tara din cauza falimentului"

Posted:

Gabi Firea, atacata de fosta sotie a lui Rasvan

Posted:

Monica Columbeanu, ajutata cu bani de socru?

Posted:

Razvan Simion, accident rutier

Posted:

Maria Dragomiroiu nu vine la inmormantarea fiului vitreg

Posted:

Cosmin Cernat, dat afara din casa de sotie

Posted:

Mihaela si Dani au sarit impreuna cu parasuta

Posted:

Mihaela Radulescu, la botez cu Dani Otil

Posted:

Carmen Olteanu s-a achitat de datorii

Posted:

Lucian Mandruta si Sandra Stoicescu parasesc Observatorul

Posted:

Unde sunt acum vedetele de altadata?

Posted:

No Comment - Paris: Valentino - "Întoarcerea la natură"

Posted: 28 Jan 2010 06:07 AM PST

Noutăţi la Eurovision!

Posted: 28 Jan 2010 10:55 AM PST

Horia Brenciu şi Valentina Pelinel vor prezenta anul acesta finala Eurovision din România, organizată de TVR şi Adevărul. Cei care se ocupă de eveniment încearcă să obţină vot gratuit pentru românii care optează pentru piesa preferată şi vor să ţină spectacolul în afara studiourilor televiziunii.  

CNSAS: Ion Ţiriac a fost recrutat de Securitate în 1963, dar nu a făcut poliţie politică

Posted: 29 Jan 2010 04:41 AM PST

Fostul mare campion la tenis şi omul de afaceri Ion Ţiriac ar fi fost recrutat de Securitate în 1963 şi ar fi semnat un angajament sub numele conspirativ „Titi Ionescu". Ion Ţiriac nu a făcut însă poliţie politică, susţine CNSAS. În decembrie 1966, agentul "Titi Ionescu" a fost abandonat pentru că a dat dovadă de rea voinţă şi nu oferea informaţii Securităţii.Decizia potrivit căreia Ion Ţiriac a semnat un angajament cu Securitatea dar nu a făcut poliţie politică a fost luată în urmă cu două săptămâni de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii.  

Margaret Thatcher a ţinut un regim pe bază de ouă şi grapefruit, înaintea alegerilor din 1979

Posted: 30 Jan 2010 08:41 AM PST

Fostul premier britanic Margaret Thatcher a ţinut un regim bogat în proteine, pe bază de ouă şi grapefruit, pentru a pierde în greutate înaintea alegerilor din 1979, în urma cărora a ajuns la putere. Informaţia a fost dezvăluită după declasificarea unor arhive. Regimul foarte sever de două săptămâni pus la punct pentru "Doamna de Fier" prevedea nu mai puţin de 28 de ouă pe săptămână, cu obiectivul de a pierde aproximativ nouă kilograme. Regimul lui Margaret Thatcher consta într-un suc de grepefruit, unul sau două ouă, o cafea neagră sau un ceai la micul dejun; la prânz, "Doamna de Fier" primea încă două ouă, iar la cină - friptură - miel sau peşte. Prin regimul alimentar, Margaret Thatcher a vrut să piardă în greutate pentru a-şi perfecţiona imaginea înaintea alegerilor din 1979. Margaret Thatcher a fost premierul Marii Britanii timp de 11 ani, începând din 4 mai 1979. Ea s-a remarcat printr-o serie de reforme radicale, care i-a adus supranumele "Doamna de Fier". Sursa: Mediafax

Se anunţă nominalizaţii la Oscar! Bursa pariurilor

Posted: 30 Jan 2010 10:53 AM PST

A început febra pariurilor pentru festivitatea decernării premiilor Oscar, cu o lună înaintea evenimentului. Mai sunt însă doar trei zile până la anunţarea listelor oficiale cu nominalizaţii.

La noapte, în direct la TVR, Premiile Grammy

Posted: 31 Jan 2010 10:42 AM PST

Taylor Swift, Beyonce şi Lady Gaga sunt trei dintre vedetele favorite în competiţia pentru premiile Grammy. Va fi, însă, o noapte a surprizelor: Premiile Grammy au reputaţia de a fi greu de anticipat şi, de multe ori, sunt atribuite unor outsideri. Suspansul şi incertitudinile sunt tocmai ingredientele cele mai apreciate ale competiţiei. Ultimele pregătiri ale celei de-a 52-a ediţii a Galei Premiilor Emmy s-au încheiat, iar Centrul Staples din Los Angeles este gata pentru marele spectacol, care va fi transmis în direct, pe TVR 1, de la ora 2.50.Pentru cei care vor dori să revadă evenimentul, TVR 1 a programat reluarea festivităţii luni, 1 februarie, de la ora 22.10.Numite iniţial Gramophone şi înfiinţate în 1958, Premiile Grammy au ajuns în timp recunoscute ca echivalentul Oscarurilor în muzică. Cel mai premiat artist Grammy este în continuare Georg Solti, cel care a obţinut 31 de astfel de trofee, primul în anul 1962. Câştigătrii celor mai multe Premii Grammy la o singură ediţie sunt Michael Jackson şi Carlos Santana, fiecare cu câte 8 Grammy-uri.  

Beyonce, vedeta Galei Premiilor Grammy

Posted: 31 Jan 2010 10:33 PM PST

Duminică seară, la Los Angeles, a avut loc cea de-a 52-a gală a premiilor Grammy, în cadrul căreia Beyonce a câştigat şase premii, surclasând-o pe tânăra senzaţie a muzicii country Taylor Swift, care a obţinut doar trei trofee. Cântăreţele Beyonce şi Taylor Swift au primit cele mai multe nominalizări, concurând la zece, respectiv opt categorii. În topul premiilor, celor două dive li s-au alăturat muzicienii din trupa de rock Kings of Leon, care au obţinut trei Grammy. Cvartetul din Tennessee, care a devenit celebru mai întâi în afara Statelor Unite, a cunoscut în sfârşit succesul în ţara natală odată cu lansarea piesei "Use Somebody". Duminică, trupa Kings of Leon a câştigat premiile Grammy pentru înregistrarea/single-ul anului, pentru cea mai bună interpretare rock şi cea mai bună piesă rock - "Use Somebody". Trioul punk rock Green Day a câştigat premiul Grammy pentru cel mai bun album rock - "21st Century Breakdown".Lady Gaga a primit premiile pentru cea mai bună înregistrare dance - "Poker Face" şi pentru cel mai bun album dance - "The fame".Zac Brown Band a primit premiul Grammy pentru cel mai bun artist debutant, după cum se aşteptau criticii şi publicul. Beyonce, în vârstă de 28 de ani, nominalizată la zece categorii, a câştigat premiile Grammy pentru cântecul anului - "Single Ladies (Put a Ring On It)", cel mai bun cântec R&B - "Single Ladies", cea mai bună cântăreaţă R&B, cea mai bună interpretare pop - "Halo", cel mai bun album R&B contemporan - "I Am ... Sasha Fierce", cea mai bună interpretare R&B tradiţională - pentru coverul "At Last". Nominalizată la opt categorii, Taylor Swift, în vârstă de 20 de ani, a câştigat trei premii, pentru cel mai bun album country - "Fearless" -, cea mai bună interpretare country şi cea mai bună piesă country - "White Horse". Cu o seară înainte, în timpul unei gale speciale organizate la Los Angeles, Michael Jackson a fost distins postum cu premiul Grammy pentru întreaga activitate, alături de alţi şase muzicieni - cântăreţul canadian Leonard Cohen, muzicianul Bobby Darin (postum), chitaristul David "Honeyboy" Edwards, trompetistul de muzică jazz Clark Terry, cântăreaţa de muzică country Loretta Lynn şi pianistul şi compozitorul Andre Previn.

Poziţia TVR faţă de incidentul petrecut în timpul emisiunii Dănuţ SRL

Posted: 01 Feb 2010 06:36 AM PST

În legătură cu incidentul produs în timpul emisiunii „Dănutz SRL", de la TVR 1, duminică, 31 ianuarie 2010, când Romeo Dediu, component al trupei Holograf, a suferit un accident uşor, urmare a unui număr de circ, la care s-a supus voluntar, TVR face următoarele precizări: Realizatorii emisiuniunii au obligaţia să se asigure că invitaţii lor nu sunt puşi în pericol. Emisiunea „Dănutz SRL" este o co-producţie TVR-MondoFilm, aceasta din urmă îşi asumă întreaga răspundere pentru partea editorială, inclusiv pentru cele întâmplate. Biroul de presă

"Dragoş Bucur reprezintă cea mai grozavă naţiune din circuitul festivalurilor de film"

Posted: 02 Feb 2010 01:09 AM PST

Dragoş Bucur, unul dintre cei zece actori europeni selecţionaţi să participe la programul Shooting Stars al Festivalului Internaţional de Film de la Berlin (11 - 21 februarie), reprezintă cea mai grozavă naţiune din circuitul festivalurilor de film din prezent, declară publicaţia Variety. Shooting Stars reprezintă o iniţiativă europeană ce are drept scop promovarea celor mai talentaţi tineri actori europeni ai anului, cărora le facilitează întâlnirea cu actori consacraţi, regizori şi producători de renume."Dragoş Bucur nu vine la Berlinală doar ca reprezentant al celei mai grozave naţiuni a momentului în circuitul festivalurilor de film, ci şi în calitate de vedetă, deoarece a apărut în câteva filme de succes ale noului val cinematografic românesc", se arată într-un material dedicat actorilor selectaţi în programul Shooting Stars. Variety prezintă cariera lui Dragoş Bucur, care a cunoscut pentru prima dată notorietatea cinematografică în "Marfa şi banii" de Cristi Puiu. Variety aminteşte şi de rolurile lui Bucur din "Tinereţe fără tinereţe" de Francis Ford Coppola şi din filmul care a luat, anul trecut, două premii la secţiunea Un Certain Regard de la Cannes (premiul juriului şi premiul FIPRESCI), "Poliţist, adjectiv" de Corneliu Porumboiu. Bucur a mărturisit pentru Variety că, deşi "Pulp Fiction" al lui Quentin Tarantino este unul dintre filmele sale de căpătâi, preferatele sale rămân filmele europene. "Cinematografia europeană are ceva special, poate pentru că în astfel de filme actorul este mai important decât efectele speciale", subliniază acesta. "Sunt regizori români cu care vreau să lucrez. Am început împreună şi trebuie să continuăm să muncim împreună", spune actorul Dragoş Bucur.Dragoş Bucur este cel de-al treilea român, după Maria Popistaşu (2007) şi Anamaria Marinca (2008), selecţionat în acest prestigios program internaţional. Motivaţia jurului pentru nominalizarea lui Dragoş Bucur a fost: "Actorul ne aminteşte de cântăreţul vrăjitor din Hamelin, cel cu fluier fermecat. El se dedică cu atâta intensitate interpretării, încât publicul nu are de ales şi trebuie să-l urmeze. Cu enorm de multă precizie, el dă viaţă conflictelor interioare ale personajelor sale şi efectul este fascinant". Dragoş Bucur are 32 de ani, a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică, secţia Actorie şi a început să joace la teatrul Podul, sub îndrumarea profesorului Cătălin Naum. Timp de cinci ani, Bucur a jucat în numeroase piese şi a predat actoria în facultăţi de teatru şi film. Pentru rolul din "Furia" lui Radu Muntean a primit premiul pentru cel mai bun actor din partea Uniunii Cineaştilor din România. Cel mai recent rol al lui Dragoş Bucur este cel din filmul "Marţi, după Crăciun", în regia lui Radu Muntean, lungmetraj care este în producţie.

Oscar 2010: "Avatar" şi "The Hurt Locker" au fiecare câte nouă nominalizări

Posted: 02 Feb 2010 10:16 PM PST

Filmele "Avatar", în regia lui James Cameron, şi "The Hurt Locker", în regia lui Kathryn Bigelow, au, anul acesta, cele mai mari şanse la câştigarea de Oscaruri, fiecare peliculă fiind nominalizată la nouă categorii. Nominalizările au fost anunţate marţi, la Los Angeles într-o conferinţă de presă organizată de Academia Americană de Film. Premiile vor fi decernate pe 7 martie, într-o gală care va avea loc la Kodak Theatre din Los Angeles. Iată lista nominalizărilor la Premiile Oscar ediţia 2010: Cel mai bun film: "Avatar", "The Blind Side", "Precious", "District 9", "An Education", "The Hurt Locker", "Inglorious Bastards", "Precious", "Up", "A Serious Man" şi "Up in the Air" Cel mai bun regizor: James Cameron - "Avatar", Kathryn Bigelow - "The Hurt Locker", Quentin Tarantino - "Inglourious Basterds", Lee Daniels - "Precious", Jason Reitman - "Up in the Air" Cea mai bună actriţă în rol principal: Sandra Bullock - "The Blind Side", Carey Mulligan - "An Education", Meryl Streep - "Julie şi Julia", Helen Mirren - "The Last Station" şi Gabourey "Gabby" Sidibe - "Precious" Cel mai bun actor în rol principal: Jeff Bridges - "Crazy Heart", George Clooney - "Up in the Air", Colin Firth - "A Single Man", Morgan Freeman - "Invictus" şi Jeremy Renner - "The Hurt Locker" Cel mai bun actor în rol secundar: Matt Damon - "Invictus", Woody Harrelson - "The Messenger", Christopher Plummer - "The Last Station", Stanley Tucci - "The Lovely Bones" şi Christopher Waltz - "Inglorious Basterds" Cea mai bună actriţă în rol secundar: Penelope Cruz - "Nine", Vera Farmiga - "Up in the Air", Anna Kendrick - "Up in the Air", Mo'Nique - "Precious" şi Maggie Gyllenhaall - "Crazy Heart" Cel mai bun scenariu adaptat: Neill Blomkamp şi Terri Tatchell - "District 9", Nick Hornby - "An Education", Jesse Armstrong, Simon Blackwell, Armando Iannucci, Tony Roche - "In the Loop", Geoffrey Fletcher - "Precious", Jason Reitman şi Sheldon Turner - "Up in the Air" Cel mai bun scenariu original: Mark Boal - "The Hurt Locker", Quentin Tarantino - "Inglourious Basterds", Alessandro Camon şi Oren Moverman - "The Messenger", Joel Coen şi Ethan Coen - "A Serious Man", Bob Peterson, Pete Docter, Tom McCarthy - "Up" Cel mai bun film de animaţie: "Caroline", de Henry Selick, "Fantastic Mr. Fox", de Wes Anderson, "The Princess and the Frog", de John Musker şi Ron Clements, "The Secret of Kells", de Tomm Moore, şi "Up", de Pete Docter Cea mai bună regie artistică: "Avatar", "The Imaginarium of Doctor Parnassus", "Nine", "Sherlock Holmes", "The Young Victoria" Cea mai bună imagine: "Avatar", "Harry Potter and the Half Blood Prince", The Hurt Locker", "Inglourious Basterds", "Das Weisse Band" Cele mai bune costume: "Bright Star", "Coco avant Chanel", "The Imaginarium of Doctor Parnassus", "Nine", "The Young Victoria" Cel mai bun machiaj: "Il Divo", "Star Trek", "The Young Victoria" Cel mai bun lungmetraj documentar: "Burma VJ", "The Cove", "Food, Inc.", "Which way Home" Cel mai bun scurtmetraj documentar: "China Unnatural Disaster: The Tears of Sichuan Province", "The Last Campaign of Governor Booth Gardner", "The Last Truck: Closing of the a GM Plant", "Music by Prudence", "Rabbit a la Berlin" Cel mai bun mixaj de sunet: "Avatar", "The Hurt Locker", "Inglourious Basterds", "Star Trek", "Transformers: Revenge of the Fallen" Cel mai bun montaj de sunet: "Avatar", "The Hurt Locker", "Inglourious Basterds", "Star Trek", "Up" Cel mai bun montaj: "Avatar", "District 9", "The Hurt Locker", "Inglourious Basterds", "Precious" Cel mai bun film străin: "Ajami" (Israel), "El Secreto de Sus Ojos" (Argentina), "The Milk of Sorrow" (Peru), "Un Prophete" (Franţa), "Das Weisse Band" (Germania) Cel mai bun scurtmetraj: "The Door", "Instead of Abracadabra", "Kavi", "Miracle Fish", "The New Tenants" Cel mai bun scurtmetraj animat: "French Roast", "Granny O'Grimm's Sleeping Beauty", "The Lady and the Reaper (La Dama y la Muerte)", "Logorama", "A Matter of Loaf and Death" Cele mai bune efecte vizuale: "Avatar", "District 9","Star Trek" Cea mai bună coloană sonoră: "Avatar" - James Horner, "Fantastic Mr. Fox" - Alexandre Desplat, "The Hurt Locker" - Marco Beltrami şi Buck Sanders, "Sherlock Holmes" - Hans Zimmer, "Up" - Michael Giacchino Cel mai bun cântec: "Almost There" din "The Princess and the Frog" - Randy Newman, "Down in New Orleans" din "The Princess and the Frog" - Randy Newman, "Loin de Paname" din "Paris 36" - Reinhardt Wagner şi Frank Thomas, "Take It All" din "Nine" - Maury Yeston, "The Weary Kind (Theme from Crazy Heart)" din "Crazy Heart" - Ryan Bingham and T Bone Burnett

Hilda Peter, o actriţă de top

Posted: 04 Feb 2010 01:16 AM PST

Filmul "Katalin Varga" mi-a schimbat viaţa, spune Hilda Peter. Actriţa Teatrului Maghiar din Cluj-Napoca debutează pe marele ecran cu această peliculă, şi nu oricum, ci câştigând admiraţia publicului şi a criticilor din întreaga lume. Nici premiile nu s-au lăsat aşteptate. Cel mai important este Premiul Academiei Europene de Film la categoria Descoperirea europeană a anului. Hilda Peter spune că atât în timpul filmărilor, cât si când a primit premiile a trăit clipe fericite, la care oricine visează. Coproducţia româno-britanico-maghiară "Katalin Varga" a obţinut în 2009 şi Ursul de Argint pentru contribuţie artistică deosebită la Festivalul de Film de la Berlin.Pelicula a avut un parcurs impresionant. Filmările au fost făcute în doar 18 zile şi au avut loc în apropiere de Sfântu Gheorghe şi Miercurea Ciuc. S-a lucrat cu o echipă restrânsă şi cu un buget incredibil de mic pentru un lungmetraj. Hilda Peter spune că locurile au ajutat-o foarte mult să se transpună în pielea personajului.

"Dracula Year Zero" sau "Vlad"? Sam Worthington versus Brad Pitt

Posted: 04 Feb 2010 01:31 AM PST

Cel mai cunoscut vampir al tuturor timpurilor revine pe marele ecran! Şi nu oricum, ci în interpretarea unor vedete! Sam Worthington, eroul principal din "Avatar", va juca în "Dracula Year Zero", iar Brad Pitt va veni în România în această primăvară pentru a începe filmările la pelicula "Vlad". Filmul "Dracula Year Zero" îşi propune să exploreze originile contelui din Transilvania. Pelicula va sublinia, aşadar, latura umană a lui Vlad Ţepeş, în defavoarea celei de vampir. Noua versiune a lui Dracula are un buget care depăşeşte 100 de milioane de dolari, iar lansarea oficială a filmului este programată pentru anul viitor. "Dracula Year Zero" va avea o concurenţă puternică pe acest segment de filme. Asta pentru că există un proiect cinematografic intitulat "Vlad", în care rolul principal va fi interpretat de Brad Pitt. Starul va filma la Curtea de Argeş în primăvara acestui an.

Ediţie specială Eurovision 2010, sâmbătă, de la 14:20

Posted: 04 Feb 2010 05:25 AM PST

Sâmbătă, 6 februarie, de la ora 14:20, telespectatorii vor putea afla, în direct de la TVR 1, ultimele noutăţi legate de Selecţia Naţională Eurovision 2010, eveniment coprodus în premieră de Televiziunea Română şi ziarul Adevărul. Va fi prima întâlnire oficială a publicului larg cu finaliştii concursului şi prima prezentare oficială a pieselor din concurs, aşa cum vor fi ele promovate de acum încolo, până la finala din 6 martie. Pentru această ediţie specială, Marina Almăşan -Socaciu, coordonatoarea proiectului Eurovision 2010 şi gazda emisiunii Ne vedem la TVR a pregătit fanilor Eurovision numeroase surprize. Dintre aceste, menţionăm câteva, precum: prezentarea mascotei Selecţiei Naţionale Eurovision 2010 în România şi premierea creatoarei ei, prezentarea vedetelor internaţionale care vor susţine un recital în cadrul Selecţiei Naţionale, prezentarea trofeului Eurovision 2010, Selecţia Naţională realizat de sculptorul Alexandru Ghilduş, prezentarea, în premieră, a echipei Eurovision 2010, a site-ului dedicat acestui eveniment, precum şi prezentarea gazdei Eurovision 2010 - Oslo, capitala Norvegiei. Nu vor lipsi discuţiile pe tema jurizării şi a comentariilor făcute în presă. În emisiune va fi lansat un nou concurs pentru fani, finalizat cu premii constând în excursii gratuite la Eurovision 2010, aşa că sunt aşteptaţi în faţa micului ecran cât mai mulţi telespectatori pentru a afla detaliile privind participarea. Pentru a da posibilitatea românilor din afara ţării să fie la curent cu toate aceste noutăţi, emisiunea va fi preluată şi difuzată şi de TVR internaţional sâmbătă, 6 februarie, de la ora 16:45.

Ascultaţi piesele din finala selecţiei naţionale Eurovision 2010!

Posted: 06 Feb 2010 01:15 PM PST

"COME AS ONE" Interpret: Hotel FM Compozitor : GABRIEL BARUŢĂ Textier: ALEXANDRA IVAN"IT'S NOT TOO LATE" Interpreţi: PAULA SELING & KAMARA Compozitor:. ANDREI TUDOR Textier: ANDREEA ANDREI & KAMARA"SEARCHING FOR PERFECT EMOTION" Interpreţi: LULU & THE PUPPETS Compozitor & Textier: VLAD CREŢU"RUNNING OUT OF TIME" Interpret: PASAGER Compozitor: DANIEL BOUROŞU Textier: OVIDIU ANTON"PLAYING WITH FIRE" Interpreţi: PAULA SELING & OVI Compozitor & Textier: OVI (OVIDIU CERNAUTEANU)"SEE YOU IN HEAVEN" Interpret: LUCIA DUMITRESCU Compozitor & Textier: MIRCEA ROMCESCU"COME ALONG" Interpreţi: LORA & SONNY FLAME Compozitori: F-CHARM &POL Textieri: LORA & SONNY FLAME"JACK POTT" Interpret: RAZVAN KRIVACH Compozitori: RAZVAN KRIVACH & ANCA MARIAŞ Textieri: RAZVAN KRIVACH, TUDOR ROGOZ, GIA ŞANDRU"AROUND AROUND" Interpret: CĂTĂLIN JOSAN Compozitor & Textier: CĂTĂLIN JOSAN"CRAZY" Interpret: ALEXANDRA UNGUREANU Compozitor: SANDY DEAC Textier: ALEXANDRA UNGUREANU"LOVE IS WAR" Interpret: TINA G. Compozitor &Textier: KEO"I'M RUNNING" Interpret: DALMA Compozitor & Textier : CORNEL ILIE"SAVE THEIR LIVES" Interpreţi: LUMINITA ANGHEL , TONY TOMAS, ADRIAN PIPER Compozitor: EDUARD CARCOTA Textier: MELINDA BARTAS"BABY" Interpret: ALEXA Compozitor: MIHAI ALEXANDRU Textieri: MIHAI ALEXANDRU & MARIA RENEE SANCHEZ RAMOS"LAY ME DOWN" Interpret: ZERO Compozitor & Textier : ZERO"SURRENDER" Interpret: ANDA ADAM & CONECT-R Compozitori: RAZVAN MATACHE & ZOZO Textier: RAZVAN MATACHE & ZOZO

Familia lui Toni Tecuceanu: Actorul a murit din cauza unei bacterii din spital (VIDEO)

Posted: 09 Feb 2010 03:00 AM PST

Familia lui Toni Tecuceanu a intrat în posesia dosarului medical care dezvăluie cauzele morţii acestuia....

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Amănunte bizare despre Michael Jackson. Vezi întregul raport al autopsiei megastarului

Posted: 09 Feb 2010 05:02 AM PST

Autorităţile americane au făcut public raportul rezultat în urma autopsiei lui Michael Jackson. Documentul...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Decesul designerului Alexander McQueen

Posted: 12 Feb 2010 02:28 AM PST

Celebrul creator de modă Alexander McQueen a fost găsit mort în apartamentul său. Presupusul său gest de sinucidere vine la puţină vreme după decesul mamei sale şi la trei ani după sinuciderea prietenei sale apropiate, Isabella Blow, anunţă Mediafax.Isabella Blow este cea care l-a descoperit şi lansat pe McQueen, iniţial redactor de modă la o revistă de specialitate. El a învăţat meseria de croitor la Savile Row, unde a creat costume pentru prinţul Charles. A primit de mai multe ori distincţii pentru cel mai bun designer britanic. În 1996, a devenit designerul principal de la Givenchy, înainte de a-şi uni forţele cu Gucci, care i-a cumpărat 51% din companie.În anul 2007 Alexander McQueen avea magazine în New York, Londra, Los Angeles, Milano şi Las Vegas. Printre celebrităţile care i-au purtat creaţiile se numără Sarah Jessica Parker, Sandra Bullock, Eva Green, Rihanna, Lady GaGa şi Bjork.Designerul s-a sinucis înainte de debutul London Fashion Week şi cu câteva săptămâni înainte de momentul la care ar fi trebuit să-şi prezinte colecţia la Paris Fashion Week. Poliţia britanică nu a confirmat de la început dacă moartea designerului a fost una accidentală, sau a survenit prin sinucidere.

Amalia şi Ilie Năstase divorţează

Posted: 12 Feb 2010 06:49 AM PST

Fostul tenismen şi soţia sa au decis să pună capăt căsniciei care a durat aproape şapte ani, întrucât consideră că au ajuns la o răscruce şi că nu mai pot continua decât ca prieteni. Amalia şi Ilie au precizat că vor continua să se respecte şi să lucreze împreună, să fie prieteni, parteneri şi, mai ales, părinţi. Cuplul s-a căsătorit civil la Paris în 2003. Un an mai târziu, cei doi s-au cununat religioas. Nunta a fost plină de fast, printre invitaţi s-au numărat Omar Sharif, Alain Delon, Nadia Comăneci, Ion Ţiriac, Gheorghe Hagi şi multe alte celebrităţi. Ilie şi Amalia Năstase au împreună doua fetiţe, de 7 şi 4 ani.  

No Comment - Venezuela: Chavez joacă tare

Posted: 12 Feb 2010 08:59 AM PST

Sişu, condamant din nou pentru trafic de droguri

Posted: 12 Feb 2010 11:14 AM PST

Tudor Sişu, fost component al trupei La Familia, a fost condamnat din nou la închisoare pentru trafic de droguri. De aceasta dată, magistraţii bucureşteni l-au condamnat la 4 ani de închisoare şi i-au stabilit mai multe interdicţii pe o perioadă de 2 ani. Decizia poate fi atacată cu apel. El a fost trimis în judecată în 2006, alături de 17 persoane. Anchetatorii spun că aceştia vindeau heroină, cocaină şi ecstasy, fiind principalii furnizori de stupefiante în mai multe zone din Capitală. Grupul, susţin poliţiştii, se aproviziona cu droguri prin intermediul a şapte persoane aflate în contact direct cu traficanţii turci şi bulgari. Sişu a mai fost condamnat la trei ani închisoare pentru deţinere, trafic şi consum de droguri, executând însă doi ani. El a fost eliberat din arest în toamna anului 2005, pentru bună purtare.

Gala Premiilor Goya: "Celda 211", cel mai bun film

Posted: 14 Feb 2010 11:01 PM PST

Marele câştigător al ediţiei cu numărul 24 a Galei Premiilor Goya, acordate de Academia de film spaniolă, este "Celda 211" de Daniel Monzon, un film despre viaţa din închisoare. Aceste premii sunt considerate echivalentul spaniol al Oscarurilor. Nominalizat la 16 categorii de premii, "Celda 211" a primit opt trofee Goya, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun scenariu adaptat şi cel mai bun actor în rol principal (Luis Tosar). "Celda 211" a concurat la categoriile principale "cel mai bun film" şi "cel mai bun regizor" alături de peliculele "Agora", regizată de Alejandro Amenabar, care a primit 13 nominalizări, "El baile de la victoria" de Fernando Trueba (nouă nominalizări) şi "El secreto de sus ojos", de Juan Jose Campanella (opt nominalizări). Penelope Cruz a pierdut premiul pentru cel mai bun rol principal feminin ("Los abrazos rotos" de Pedro Almodovar) în faţa Lolei Duenas, care a fost premiată pentru interpretarea din povestea de dragoste "Yo, Tambien" de Antonio Naharro şi Alvaro Pastor. Penelope Cruz a venit la ceremonia care a avut loc duminică seară, la Madrid, însoţită de iubitul său, actorul Javier Bardem, aceasta fiind una dintre puţinele sale apariţii oficiale alături de el. Pedro Almodovar, cel mai titrat regizor spaniol, a părăsit Academia de film spaniolă în 2005, exprimându-şi nemulţumirea faţă de procedurile de votare, iar de atunci a refuzat să participe la galele Goya. Duminică, el s-a răzgândit, fiind ovaţionat îndelung doar pentru simplul fapt că a participat la gală. "Sunt aici pentru că aveţi un preşedinte foarte încăpăţânat", a spus Almodovar, referindu-se la preşedintele Academiei, Alex de la Iglesia. "M-a bătut la cap până acum două zile. Şi am avut o grămadă de scuze, dar nu a acceptat să-l refuz", a mai spus regizorul. Filmul "Vagabondul milionar" de Danny Boyle, care anul trecut a obţinut opt premii Oscar, a primit premiul Goya pentru cel mai bun film european.

Dragoş Bucur a primit trofeul "Shooting Star" la Festivalul Filmului de la Berlin (VIDEO)

Posted: 16 Feb 2010 01:31 AM PST

Zece tineri actori europeni, printre care se numără şi românul Dragoş Bucur, au fost onoraţi cu titlul...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Fost prieten al lui Ilie Năstase: Amalia a premeditat divorţul (VIDEO)

Posted: 16 Feb 2010 03:20 AM PST

Divorţul lui Ilie şi al Amaliei Năstase se transformă încet-încet într-un scandal. De când soţii Năstase...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Apariţie excentrică: Lady Gaga a fost fotografiată fără fustă (VIDEO)

Posted: 16 Feb 2010 08:30 AM PST

Lady Gaga şochează din nou. De această dată, artista a fost surprinsă de paparazzi când părăsea un hotel...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Regizorul american Kevin Smith, coborât din avion pentru că este prea gras

Posted: 16 Feb 2010 08:43 AM PST

Kevin Smith, un regizor american în vârstă de 39 de ani, a fost dat jos dintr-un avion aparţinând companiei Southwest Airlines, pe motiv că, din cauza greutăţii sale, ar putea pune în pericol siguranţa zborului. Cerinţa i-a fost adresată de însuşi căpitanul aeronavei. Smith a postat păţania sa Twitter, împărtăşind-o astfel celor 1,6 milioane de fani ai săi din reţeaua de socializare. "Ştiu că sunt gras, dar este acesta un motiv pentru care căpitanul Leysath să mă dea jos din avion, de pe un loc pe care deja ma aşezasem?", s-a întrebat retoric regizorul pe contul său de pe Twitter. "Sunt foarte gras, dar de ce au aşteptat să urc în avion, să ma aşez, şi abia după aceea să mă dea afară? Puteau să ma refuze încă de la check-in. Au vrut să mă umilească public!", a continuat Kevin Smith.Compania aeriană şi-a cerut scuze pentru neplăcerile create, dar a declarat că această măsură a fost luată din motive de securitate şi confort faţă de ceilalţi pasageri. Smith a cumpărat iniţial două bilete, aşa cum procedează de obicei atunci când zboară, însă ulterior a schimbat zborul, iar la bordul avionului nu mai existau două locuri alăturate disponibile, aşa că regizorul a achiziţionat un singur bilet. Deşi iniţial însoţitoarele de zbor i-au permis îmbarcarea şi i-au indicat locul din avion, ulterior Smith a fost rugat să coboare. Potrivit companiei aeriene, faptul ca Smith nu putea coborî cotiera între el şi vecinul scaun reprezintă un disconfort pentru acesta din urmă, dar şi un risc, în cazul unei situaţii de urgenţă care necesită evacuarea rapidă a pasagerilor. 

Shopaholic - Fashion Blog

Posted: 16 Feb 2010 11:05 PM PST

Shopaholic Fashion Blog

Fiul Cristinei Rus se va numi Dragoş

Posted: 16 Feb 2010 11:05 PM PST

Cristina Rus (foto) ştie cum se va numi băieţelul ei, care urmează să vină pe lume peste opt săptămâni. Numele micuţului va fi Dragoş, precum cel al s...

Răduleasca revine la TV, cu «Viaţa în mov»

Posted: 16 Feb 2010 11:05 PM PST

Mihaela Rădulescu nu poate sta departe de televiziune. Mâine seară, de la ora 20.30, diva îşi dă din nou întâlnire cu telespectatorii Antenei 1, pentr...

Copiii lui Michael au o viaţă normală datorită religiei

Posted: 16 Feb 2010 11:05 PM PST

Cei trei copii ai lui Michael Jackson au o viaţă normală, nu mai sunt urmăriţi de paparazzii şi nici nu trebuie să fie constat păziţi de cine ştie ce ...

Ionuţ Dolănescu: "Frate, frate, dar până la bani!"

Posted: 16 Feb 2010 11:05 PM PST

Fiii regretatului cântăreţ Ion Dolănescu, Ionuţ şi Dragoş, continuă războiul pentru averea rămasă de pe urma tatălui lor. Ieri, cei doi s-au prezentat...

Bote nu e supărat pe Bianca

Posted: 16 Feb 2010 11:05 PM PST

Aflat la New York, pentru o prezentare de modă, Cătălin Botezatu a fost pus la curent de cunoscuţi de faptul că iubita sa, Bianca, ar fi fost anul tre...

Andreea Podărescu, pe podium cu Marina Dina

Posted: 16 Feb 2010 11:05 PM PST

Una dintre cele mai cunoscute fete care au apărut la rubrica "Fata de la Pagina 5", Andreea Podărescu, este vedeta show-ului de modă, body-painting şi...

Aici vă întâlneaţi, porumbeilor?

Posted: 16 Feb 2010 11:05 PM PST

Surse din anturajul soţilor Năstase au declarat că fostul tenismen ar fi mutat sediul firmei Eventures Concept Solutions in vila familiei, din Bucureş...

Crudu, cu sânii pe afară în emisiune

Posted: 16 Feb 2010 11:05 PM PST

Daniela Crudu a avut, ieri dimineaţă, "un număr" de zile mari. În timp ce o invitată evolua pe ring, interpretând o melodie, asistenta emisiunii "Neat...

I-a cerut Iri divorţul Monicăi?

Posted: 16 Feb 2010 11:05 PM PST

Irinel ar fi vrut să se despartă de soţia lui, insă s-a răzgandit, de teamă să nu piardă copilul. Căsnicia soţilor Monica şi Irinel Columbeanu este la...

Fiul vitreg al Mariei Dragomiroiu a fost înmormântat cu lăutari

Posted: 16 Feb 2010 11:05 PM PST

Radu Cătălin Mihu, fiul vitreg al Mariei Dragomiroiu, a fost condus pe ultimul drum, ieri, la Târgu Jiu, Gorj, de rude şi de câţiva prieteni apropiaţi...

DyAndy s-a apărat în faţa judecătorilor: «Am concediat maseuzele care au făcut sex»

Posted: 16 Feb 2010 11:05 PM PST

Audiat ieri mai bine de o oră, de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, creatorul de modă Dănuţ Pârvan DyAndy, acuzat că sub acoperirea unu...

Niciun comentariu: