Y! Alert: Stiri de actualitate

Yahoo! Alerts
My Alerts

The latest from Stiri de actualitate


Femeile plase. Le pretuim destul? Top
Plase, pungi, uneori batranele le mai spun si sacose. Curg plasele in  sir indian pe strazi, curg in asalt spartan prin piete, plase, plase la 2 bani bucata. Desfac carnea fina in doua dungi intepator, usturator de rosii, atunci cand sunt incarcate. Si de obicei sunt mult prea incarcate, economia de 2 bani bucata trage greu la suflet.
 
Dependenta de calculator. Patru povesti din lumea virtuala Top
* Sotia mea sta acasa, creste copilul nostru in varsta de un an. De la o vreme incoace, navigheaza pe tot felul de site-uri de cumparaturi online, ba chiar si pe eBay, si cheltuieste ingrozitor de multi bani de pe cartea de credit. Iese destul de rar din casa si stiu ca asta sigur nu-i face bine. * Fiul meu se joaca toata ziua CounterStrike, cred ca asa se scrie… Are si o gasca de amici agramati cu care se joaca “in retea”. Iese din casa doar ca sa se duca la scoala. Ma tem sa nu devina un sociopat, pe langa alte probleme care pot aparea. Ce pot sa fac,inainte sa isi distruga ochii si spatele? Te confrunti cu astfel de situatii? Comenteaza si tu pe MedLive.ro .
 
UPDATE: Romania va gazdui scutul american antiracheta la invitatia SUA. Decizia trebuie ratificata de Parlament Top
Presedintele Traian Basescu a anuntat, joi, ca CSAT a aprobat participarea Romaniei la sistemul antiracheta, ca urmare a invitatiei presedintelui american Barack Obama: " Noul sistem nu este indreptat impotriva Rusiei, ci impotriva altor amenintari" , a subliniat seful statului. Decizia, care inseamna amplasarea in Romania a unor sisteme de interceptare antiracheta, trebuie ratificata de Parlament. Planul initial al scutului, realizat de administratia Bush, prevedea instalarea pana in 2013 a unui puternic radar in Republica Ceha, asociat cu zece interceptoare de rachete balistice de raza lunga in Polonia. Administratia Obama a schimbat in septembrie 2009 acest proiect , care se concentra pe o amenintare de tiruri de rachete iraniene cu raza lunga de actiune impotriva SUA, pentru un sistem care protejeaza mai degraba continentul european de tiruri balistice cu raza de actiune medie si scurta. Presa internationala a scris la acel moment ca, prin renuntarea la Cehia si Polonia, SUA ar fi facut o concesie Rusiei - extrem de nemultumita de planul initial al Administratiei Bush.
 
Ajutati-l pe Daniel sa fie tata si sa ramana sot Top
Daniel Raduta, un tanar de 28 de ani, care va deveni tata luna viitoare, a fost diagnosticat in urma cu cateva luni cu leucemie. De atunci, Daniel urmeaza tratament chimioterapeutic. Medicii recomanda transplantul medular ca fiind cea mai buna optiune. Acesta se poate realiza doar la o clinica din strainatate, la costuri de 120.000 euro - 150.000 euro. Pentru informatii despre cum puteti face donatii , click aici .
 
AUDIO Reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu: Nu cred ca taxele mari aduc si venituri mai mari Top
Reprezentantul Romaniei la Fondul Monetar International, Mihai Tanasescu, a declarat, in emisiunea Bucuresti punkt Bonn realizata de HotNews.ro si Deutsche Welle, ca, in ultimele  12 luni, nu a existat riscul ca Romania sa intre in incapacitate de plata. Fostul ministru de Finante a adaugat ca aplicarea unor taxe mai mari nu conduce neaparat la obtinerea unor venituri mai mari, apreciind ca ceea ce conteaza este predictibilitatea unui Cod Fiscal, precum si o administratie fiscala impartiala, echilibrata si corecta. Intra in articol pentru a asculta integral emisiunea Bucuresti punkt Bonn
 
INTERVIU cu Iosif Demian despre Cannes, Oscaruri si scoala romaneasca de film Top
A studiat operatoria la IATC si, inainte de a emigra in Australia (inainte de 1989), a semnat imaginea unor filme-reper ca „Nunta de piatra” sau „Apa ca un bivol negru”. Cu „O lacrima de fata”, al carui regizor a fost, a fost selectionat la Cannes in 1981. Acum este unul dintre cei mai respectati profesori de operatorie din Australia. Printre studentii sai s-a numarat si Dion Beebe („Miami Vice”, „Collateral”, „Chicago”), distins cu Oscar pentru imaginea filmului „Memoriile unei gheise”. Din 1990 incoace Iosif Demian a revenit de multe ori in Romania, dar anul trecut motivul a fost unul special. 
 
VIDEO Vanatorii de mituri: Putem sa prezentam 'clinic' lucruri dezgustatoare sau sa dresam pestisori aurii. Nu intram in chestii cu Big Foot, fantome sau extraterestri Top
Cheltuie 100.000 de dolari sa lege rachete de masini sau 75 de dolari sa dreseze pesti. Au experimentat cu mai toate fluidele corporale, primesc sa arunce in aer case, masini si autobuze, dar stau departe de fantome, extraterestri si monstri care nu pot fi 'controlati' stiintific. Si nu vor demonstra niciodata cum se face o bomba artizanala sau amortizorul perfect. Jamie Hyneman si Adam Savage, gazdetele show-ului Vanatorii de mituri - Mythbusters, au vorbit despre experientele lor intr-un interviu acordat mai multor publicatii din lume, printre care si HotNews.ro, intr-o teleconferinta organizata de Discovery.
 
Scutul antiracheta din Romania nu include componente navale - Departamentul american de stat Top
Scutul american antiracheta din Romania nu include si componente navale, a precizat, pentru HotNews.ro, un oficial al Departamentului american de stat. HotNews.ro a cerut aceasta precizare dupa ce ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a facut referire la prezenta unor componente navale ale scutului in Marea Neagra.
 
Scutul antiracheta. Cum a primit Romania o decizie istorica Top
Opozitia, televiziunile de stiri si cateva ziare au ratat magistral un moment istoric. Romania a adoptat poate cea mai importanta decizie de securitate din ultima jumatate de secol, dar o parte insemnata din elita ei pare total depasita de vremuri. Decizia adoptata joi, 4 februarie, de Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, de a accepta invitatia presedintelui american Barack Obama ca Romania sa gazduiasca elemente ale scutului antiracheta, a avut parte de minimalizari si trivializari din partea unor jurnalisti si politicieni. In mod semnificativ, multi si-au manifestat grija fata de reactia Rusiei, in loc sa-si bata capul, in primul rand, cu semnificatia deciziei. Pe de alta parte, de la Washington si Bucuresti am aflat putine detalii. Secretomania a dat frau liber imaginatiei.
 
Scandalul fregatelor: BAE Systems plateste amenzi de peste 400 milioane de dolari si scapa de acuzatiile majore in dosare grele Top
BAE Systems, cea mai mare companie europeana in domeniul apararii, va plati amenzi in valoare de 400 milioane de dolari Departamentului american de Justitie dupa ce a recunoscut acuzatia de conspiratie in vederea acordarii de declaratii false administratiei americane. BAE va plati o amenda si catre autoritatile britanice, scapind de acuzatiile de coruptie in mai multe dosare, precum cel al fregatelor second-hand vindute Romaniei in 2003. Activisti anti-coruptie acuza autoritatile din Marea Britanie ca, oferind o intelegere BAE, " au tradat Tanzania, Africa de Sud, Cehia si Romania ". • Vezi comunicatul oficial al procurorilor britanici
 
Dmitri Medvedev a aprobat noua Doctrina militara a Rusiei, care permite atacuri nucleare preventive si considera scuturile antiracheta o amenintare la securitatea tarii Top
Presedintele rus Dmitri Medvedev a aprobat noua doctrina militara a tarii care permite atacuri militare preventive impotriva potentialilor agresori. In noua Doctrina militara a Rusiei, una dintre amenintarile externe este "crearea si instalarea de sisteme antiracheta care submineaza stabilitatea globala", scrie New York Times. Conform oficialilor rusi, modificarile facute in noua Doctrina au fost necesare datorita realelor amenintari cu care se confrunta Rusia, informeaza Ria Novosti .
 
Scutul antiracheta: Cum a trecut Rusia de la amenintarea cu amplasarea de rachete in Kaliningrad la cererea de explicatii exhaustive Top
Imediat ce a fost anuntata participarea Romaniei la scutul antiracheta american, discutiile s-au axat pe reactia Rusiei. Presedintele Basescu a tinut sa precizeze: scutul nu este indreptat impotriva Rusiei. Reactia Moscovei era asteptata cu interes, iar ministrul de externe Lavrov a spus ca Rusia "asteapta o reactie exhaustiva" privind amplasarea scutului in Romania. O schimbare radicala de la amenintarea cu amplasarea unor rachete de ultima generatie in Kaliningrad, cum a reactionat la anuntul ca Polonia va gazdui scutul.
 
VIDEO Fair-play fara limite in fotbal/ Cand vom vedea si in Liga 1 o asemenea faza? Top
Iranianul Amin Motavassel Zadeh a demonstrat ca printre multe trucuri mai exista si fair-play pe terenul de fotbal in zilele noastre . Jucatorul celor de la Moghavemat Sepasi a realizat faza zilei in partida cu Steel Azin, atacantul trimitand mingea in afara terenului pentru ca portarul echipei adverse se afla accidentat pe gazon. Demn de mentionat este faptul ca fotbalistul se afla intr-o pozitie clara de a marca.
 
Angela Merkel: Jean-Claude Trichet ar putea fi inlocuit la finalul mandatului de seful Bundesbank, Axel Weber Top
Locul lui Jean-Claude Trichet la sefia Bancii Centrale Europene ar putea fi preluat de seful Bundesbank, Axel Weber   anul viitor, cand mandatul lui Trichet inceteaza, a lasat sa se inteleaga Cancelarul german Angela Merkel , citata de saptamanalul german WirtschaftsWoche in editia de sambata.
 
Vezi noul echipament al Romaniei/ Tricolorii copiaza modelul de succes Spania Top
Romania va aborda preliminariile pentru Campionatul European din 2012 cu un nou echipament, tricolorii urmand sa renunte dupa multe sezoane la culoarea galbena. Noile tricouri Adidas vor fi de culoare rosie, semanand foarte mult cu cele imbracate de Spania, campioana en-titre a Batranului Continent, informeaza site-ul footballshirtculture.com . 
 
Schimbari istorice: Gordon Brown si premierul Irlandei au stabilit ca Irlanda de Nord sa depinda mai putin de guvernul de la Londra Top
Dupa mai bine de doua saptamani de negocieri intense intre premierul Marii Britanii, Gordon Brown, si cel al Republicii Irlanda, Brian Cowen, la care au participat si partidele care impart puterea in acest moment in Nord, istoria tensionata a Irlandei de Nord intra intr-o noua era, care va fi marcata de schimbari importante, printre care instituirea unui ministru propriu de justitie, in conditiile in care, pana in prezent, toate deciziile din acest domeniu erau stabilie la Londra.
 
Papa Benedict al XVI-lea acuza cresterea secularizarii in Marea Britanie si sprijinul pentru eutanasie Top
Eutanasia, care "loveste in chiar inima" credintei crestine, este un semn al "cresterii constante a secularizarii" in Marea Britanie, a afirmat vineri Papa Benedict al XVI-lea la Vatican, in fata unei delegatii de episcopi scotieni, relateaza AFP.
 
VIDEO Schumacher refuza sa dea un autograf unui copil fan Ferrari/ A uitat de unde a plecat? Top
Un amator a filmat, pe durata testelor de la Valencia, un moment mai putin placut pentru suporterii Ferrari - Michael Schumacher a refuzat sa acorde un autograf unui copil venit special pentru el la respectivele teste . Interesant este faptul ca micutul avea pe cap o sapca cu inscriptiile Scuderiei, echipa pentru care Michael a concurat ani la rand, informeaza AS .
 
American way evolutia celor mai mari companii americane intre 1955 si 2009 Top
De peste 50 de ani, revista Fortune publica anual un clasament al celor mai mari corporatii americane iar evolutia acestui clasament in timp este extrem de interesanta. General Motors era cea mai mare companie din SUA in 1995, avand o cifra de afaceri de 9.8 miliarde dolari si un profit de $806 milioane. In 2009, pe locul 1 se afla Exxon Mobil cu o cifra de afaceri de 442.8 miliarde dolari, de 45 de ori mai mare decat a avut GM in 1955, ceea ce inseamna o crestere de 4400%, noteaza Cristian Orgonas pe blogul sau .
 
Cristi Chivu dupa accidentarea cu Chievo: Traiesc a doua viata Top
Cristi Chivu ocupa un loc important in editia tiparita a cotidianului Gazzetta dello Sport de sambata, capitanul echipei nationale a Romaniei vorbind in premiera cu jurnalistii italieni  despre "a doua sa viata" , cea dupa accidentarea teribila suferita in partida cu Chievo. "Sotia mea s-a speriat cand a vazut cicatricea" , a declarat Chivu.
 
Google Earth ofera utilizatorilor posibilitatea de a plonja in abisurile marine si de a vedea efectele bombardamentelor asupra oraselor europene, in 1943 Top
Serviciul Google Earth al gigantului american al internetului ofera un nou serviciu: posibilitatea de a plonja in abisurile marine, precum Jacques-Yves Cousteau, sau de a observa ruinele oraselor europene bombardate in cursul celui de-al doilea Razboi Mondial, relateaza AFP.
 
Australia semneaza cel mai mare contract comercial din istoria sa: 60 mld. dolari pentru exportul de carbune in China Top
Compania australiana Resourcehouse a semnat cu China un contract in valoare de 60 de miliarde de dolari, prin care va asigura carbunele necesar pentru functionarea termocentralelor chinezesti, anunta BBC News .
 
Iranul a deschis doua noi uzine de producere a rachetelor Top
Doua instalatii de fabricare a rachetelor au fost inaugurate sambata in Iran, la numai trei zile dupa ce statul islamic a lansat cu succes o racheta spatiala ce transporta, printre altele, si animale vii, a informat televiziunea publica, citata de AFP.
 
Timothy Geithner (SUA): Riscul unei recesiuni in W se afla la cel mai redus nivel din ultimul an. Incepem procesul de vindecare Top
Secretarul american al Trezoreriei, Timothy Geithner, afirma ca riscul ca Statele Unite sa se confrunte cu o recesiune in W se afla la cel mai redus nivel din ultimul an, apreciind totodata ca relansarea care a debutat anul trecut marcheaza inceputul "procesului de vindecare" al celei mai puternice economii a lumii, relateaza AFP.
 
VIDEO Letonia a vandut cu 3 milioane de euro un fost orasel militar sovietic Top
Un oras din Letonia, folosit de armata sovietica drept baza militara in timpul Razboiului Rece, a fost vandut saptamana aceasta, in cadrul unei licitatii, contra sumei de 3 milioane de euro, informeaza BBC News . Orasul parasit, care a deservit in trecut bazei sovietice Skrunda-1, a fost cumparat de o firma ruseasca, pentru o suma de zece ori mai mare decat pretul de pornire.
 
Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, pledeaza pentru taxa fast-food: In ultimii sapte ani numarul copiilor obezi s-a dublat Top
Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, si-a reafirmat sambata sustinerea pentru introducerea taxei pe produsele fast-food, argumentand ca, in ultimii sapte ani, numarul copiilor obezi din Romania s-a dublat, relateaza Agerpres .
 
China: Cuplurile care-si trimit SMS-uri sexy nu risca pedeapsa cu inchisoarea, asigura autoritatile Top
Autoritatile din China incearca sa-i linisteasca pe indragostitii din aceasta tara, asigurandu-i ca, daca isi trimit mesaje amoroase, nu vor ajunge la inchisoare, dupa ce guvernul de la Beijing a a lansat recent o "campanie impotriva pornografiei", ordonand companiilor de telefonie mobila sa blocheze serviciul de mesaje text persoanelor care trimit mesaje cu "continut ilegal sau daunator", relateaza AFP.
 
Iranul este principalul motiv de ingrijorare pentru securitatea mondiala - consilierul national pentru securitate al SUA Top
Programul nuclear iranian si intrebarile pe care le ridica reprezinta in prezent principalul motiv de ingrijorare pentru securitatea colectiva, a declarat sambata consilierul national pentru securitate al Statelor Unite, James Jones, citat de AFP.
 
Hypo - Oltchim 26-31/ Au defilat la Viena Top
Cu o atitudine de mare campioana, Oltchim a castigat de-o maniera categorica partida cu Hypo, scor 31-26 , Valcea debutand cu o victorie in Grupa a-II-a Principala din Liga Campionilor. Cu o Paula Radulescu care a inchis poarta si cu Patricia Vizitiu intr-o zi de exceptie, fetele lui Radu Voina se impun pe terenul unei echipe care a triumfat in cea mai importanta competitie europeana de opt ori.
 
VIDEO Grupul radical siit Liga Virtuosilor prezinta imagini cu un prizonier american, care cere condamnarea angajatilor Blackwater Top
Un grup shiit radical a postat sambata pe internet un video in care este prezentat un barbat purtand o uniforma a armatei americane, despre care se crede ca a fost rapit in Irak, anunta AFP.
 
VIDEO Controversa inaintea Carnavalului de la Rio: O fetita de 7 ani a fost aleasa sa reprezinte o importanta scoala de samba Top
Un scandal s-a iscat in Brazilia, cu o saptamana inaintea inceperii celebrului Carnaval de la Rio, dupa ce o fetita de numai sapte ani a fost desemnata "regina" unei scoli de samba de top, care va defila in cadrul paradei, relateaza BBC News . Aparatorii drepturilor copiilor sustin ca este nepotrivit pentru o minora sa ia parte la un astfel de eveniment, la care participa, de regula, tinere dansatoare costumate provocator.
 
UPDATE: Drumuri inchise in mai multe judete din tara. Autostrada Soarelui, inchisa intre Bucuresti si Drajna Top
Mai multe drumuri nationale si zeci de drumuri judetene si comunale sint inchise total sau partial din cauza viscolului si zapedii abundente. Vezi in articol lista drumurilor impracticabile duminica, 7 februarie. UPDATE (ora 19.30) - Circulatia rutiera pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti se va inchide incepand cu ora 20:00 . UPDATE (ora 19.00) - Autostrada Soarelui a fost inchisa circulatiei auto pe segmentul Bucuresti - Lehliu-Gara (incepand cu ora 13.00) si, ulterior, pe tronsonul Lehliu-Gara - Drajna (incepand cu ora 19:00).
 
Primera Division: Barcelona si Real, victorii asteptate Top
FC Barcelona a castigat cu 2-1 disputa de pe propriul teren cu Getafe , catalanii terminand partida de pe Nou Camp cu doi jucatori eliminati (Pique si Marquez). Intr-un alt meci, Real Madrid s-a impus fara nicio emotie in fata celor de la Espanyol, scor 3-0 , distanta dintre cele doua mari rivale ramanand aceeasi - 5 puncte.
 
UPDATE Cursurile la clasele I-VIII si gradinite vor fi suspendate luni, in Bucuresti si 11 judete Top
UPDATE 1 - Cursurile claselor I-VIII sunt suspendate incepand de luni, in Bucuresti, din cauza conditiilor meteo, a decis Guvernul. Gradinitele vor fi de asemenea inchise. Inspectoratele scolare din alte 13 judete analizeaza posibilitatea luarii unor masuri similare. UPDATE 2 - Cursurile pentru clasele I-VIII si gradinite vor fi suspendate, luni, si in judetele Buzau, Calarasi, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Ialomita, Olt, Prahova si Teleorman. Totodata, in judetul Arges vor fi suspendate cursurile doar in anumite localitati, a anuntat, duminica, premierul Emil Boc.
 
VIDEO Asta da portar!/ A luat gol de la 80 de metri Top
Mohammed Mossar, aparatorul celor de la Al-Ahly Jeddah, a reusit golul week-endului fotbalistic in disputa cu Hajer , contand pentru Cupa Printului Arabiei Saudite, fotbalistul inscriind cu un sut de la aproximativ 80 de metri , informeaza Marca . 
 
EURO 2012 preliminarii: Romania, in grupa cu Franta, Bosnia, Belarus, Albania si Luxemburg Top
Tragerea la sorti pentru preliminariile EURO 2012 , efectuata la Palatul Culturii din Varsovia, a scos din nou in calea Romaniei echipa nationala a Frantei , formatie pe care am intalnit-o si in campania pentru Mondialul din Africa de Sud. Pe langa Cocosii Galici , tricolorii se mai afla in aceeasi grupa cu Bosnia-Hertegovina, Belarus, Albania si Luxemburg.
 
VIDEO SUA sunt afectate de o furtuna exceptionala de zapada: 350.000 de oameni, fara electricitate. Record absolut al stratului de omat langa Baltimore Top
Furtuna de zapada care a acoperit capitala Statelor Unite cu peste 50 de centimetri de zapada continua sa paralizeze, in noaptea de sambata spre duminica, o mare parte a estului Americii, unde doua persoane au fost gasite moarte si peste 350.000 de oameni au ramas fara curent electric, relateaza AFP.Washingtonul a devenit sambata un imens teren pentru sporturile de iarna.
 
Avertizarea cod portocaliu se prelungeste pana luni seara, pentru 9 judete si Bucuresti Top
Meteorologii au prelungit duminica atentionarea cod portocaliu de ninsori abundente si viscol pana luni, la ora 20.00, anunta ANM . Avertizarea extinsa este valabila pentru noua judete din sudul si sud-estul tarii, inclusiv municipiul Bucuresti.
 
Iranul rupe relatiile cu British Museum, dupa ce muzeul londonez nu a returnat Teheranului un artefact celebru - Cilindrul lui Cirus Top
Iranul a decis sa rupa relatiile cu British Museum, in semn de protest fata de nenumaratele amanari ale muzeului londonez de a restitui un artefact persan celebru - Cilindrul lui Cirus , considerat cea mai veche declaratie a drepturilor omului, anunta AFP.
 
Epigramistul Laurentiu Ghita a lansat Zambetoniera Top
Dupa debutul cu volumul Singur intre patru versuri , epigramistul Laurentiu Ghita a lansat saptamana aceasta o a doua carte de epigrame si catrene, intitulata Zambetoniera .
 
Sorin Oprescu: Fac apel la cetatenii Capitalei sa evite deplasarile cu masinile personale Top
Primarul general Sorin Oprescu a facut un apel catre cetatenii Capitalei sa evite deplasarea cu masinile personale in cursul zilei de duminica si luni dimineata, avand in vedere conditiile meteo dificile, si pentru a permite autoritatilor sa intervina cu utilajele de deszapezire. De asemenea, edilul i-a atentionat pe bucurestenii care nu isi vor curata de zapada trotuarele din fata imobilelor ca vor fi amendati. "Primesc amenda pana revin la un comportament social normal", a spus Oprescu, dupa sedinta Comandamentului de iarna.
 
L'Equipe: Tragere la sorti buna, Romania este o echipa slaba Top
Jurnalistii de la L'Equipe sunt de parere ca nationala Frantei a avut noroc la tragerea la sorti pentru preliminariile EURO 2012, Cocosii Galici urmand sa dea piept din nou cu Romania, "una dintre cele mai slabe formatii din urna a doua valorica". Din Grupa D mai fac parte Bosnia-Hertegovina, Belarus, Albania si Luxemburg.
 
Phil Jones, profesorul din centrul scandalului Climategate: M-am gandit de mai multe ori sa ma sinucid Top
Profesorul Phil Jones, omul de stiinta aflat in centrul scandalului "Climategate" , legat de manipularea datelor reale privind incalzirea globala, afirma ca a fost atat de traumatizat in urma atacurilor la care a fost expus, la nivel mondial, incat s-a gandit de mai multe ori sa se sinucida, relateaza The Times .
 
Primele de risc au ajuns la nivele record in 2010 Top
In aceasta saptamana, bursele din intreaga lume au scazut semnificativ, din cauza problemelor unor tari europene privind datoriile si deficitele bugetare, investitorii luand in vizor in principal cele 5 state reunite sub acronimul PIIGS - Portugalia, Irlanda, Italia, Grecia si Spania, scrie Cristian Orgonas, pe blogul lui.
 
Selectionerul Bosniei: Ne vom bate pentru locul doi, Franta va castiga cu siguranta grupa Top
Safet Susic, selectionerul Bosniei, se declara multumit de grupa in care va evolua echipa pe care o pregateste, antrenorul fiind incantat de faptul ca a evitat nume mari precum Spania, Olanda si Portugalia. "Franta este marea favorita a grupei, noi ne vom lupta pentru locul doi" , a precizat Susic. 
 
Gombos Csaba, desemnat de UDMR pentru functia de director general al Tarom Top
Conducerea UDMR l-a desemnat pe Gombos Csaba pentru functia de director general al companiei Tarom, se arata intr-un comunicat transmis duminica de UDMR si citat de Mediafax. Functia de director general al Tarom a revenit UDMR in urma negocierilor cu PDL.
 
Marea Britanie inaspreste regimul de acordare a vizelor pentru studenti Top
Marea Britanie a decis sa inaspreasca regimul de acordare a vizelor pentru studenti, cu scopul de a limita imigratia ilegala creata de acest sistem, relateaza BBC News . Sistemul de vize  este considerat "cea mai mare problema in controlul granitelor".
 
Razvan Lucescu: Suntem increzatori dupa ultimele rezultate cu francezii Top
Selectionerul Razvan Lucescu a vorbit despre grupa Romaniei pentru preliminariile EURO 2012, tehnicianul roman fiind de parere ca tricolorii vor avea doua "batalii" cu Cocosii Galici. "Franta este favorita, dar suntem increzatori dupa ultimele noastre rezultate cu ei" , a declarat Lucescu Junior pentru AFP.
 
Vladimir Voronin despre scutul antiracheta din Romania: Moldova ar putea ajunge linie de front Top
Decizia Romaniei de a gazdui rachete de interceptare in cadrul scutului american antiracheta din Europa ar putea transforma Republica Moldova intr-o linie de front, sustine fostul presedinte moldovean, Vladimir Voronin, citat de RIA Novosti . Potrivit lui Voronin, pozitia Romaniei privind scutul antiracheta si sprijinul deschis primit din partea actualei puteri de la Chisinau ar putea avea consecinte dezastruoase asupra securitatii in regiune.
 
Liga 1: Retur amanat cu o saptamana din cauza vremii nefavorabile Top
Caderile masive de zapada din ultimele ore i-au determinat pe oficialii din fotbalul romanesc sa ia decizia de a amana cu o saptamana debutul returului din Liga 1. "Am amanat cu o saptamana campionatul. Recomand echipelor sa mai stea o saptamana in Antalya" , a declarat Dumitru Dragomir, presedintele LPF.
 
VIDEO La Roma a fost reluat cel mai vechi carnaval din lume Top
Locuitorii Romei au reluat sambata serbarile dedicate Carnavalului 2010, cu o parada de costume de epoca in centrul istoric al orasului. "Este cel mai vechi carnaval din lume", au anuntat organizatorii, in frunte cu edilul capitalei, Gianni Alemanno. Ploaia marunta nu i-a impiedicat pe numerosi italieni, 10.000, dupa cum spun autoritatile - sa participe la inaugurare.
 
Scrima: Romania a castigat turneul de la Budapesta Top
Echipa de sabie a Romaniei a castigat , in cursul zilei de duminica, turneul international de la Budapesta, dupa ce a invins in finala Italia cu 45-42 . Rares Dumitrescu, Florin Zalomir, Alexandru Sireteanu si Tiberiu Dolniceanu au adus victoria tricolorilor.
 
Cel putin sapte raniti pe autostrada A1, dupa un carambol cu 20 de masini Top
Cel putin sapte persoane au fost ranite, dintre care una grav, in urma unui carambol petrecut, duminica dupa-amiaza, pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, in care au fost implicate aproximativ 20 de masini, la scurt timp dupa ce in zona avusese loc un alt carambol, cu opt masini, relateaza Mediafax .
 
VIDEO Sofer RATB concediat, dupa ce a aparut intr-o inregistrare lovind un pasager Top
Un sofer al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) a fost concediat, dupa ce imaginile in care acesta apare lovind un calator au fost difuzate de postul de televiziune Realitatea TV, transmite Mediafax .
 
Serie A: Milan nu-si revine - remiza la Bologna/ Inter, victorie clara cu Cagliari Top
AC Milan nu si-a revenit inca dupa infrangerea din Derby de la Madonnina, milanezii plecand doar cu un punct din deplasarea de la Bologna, scor 0-0. Inter mai face un pas important catre titlu dupa ce a castigat categoric, scor 3-0, partida cu Cagliari. Intra in material pentru rezultatele complete din Serie A. 
 
Bulgaria risca sa piarda o mare parte din fondurile europene alocate pentru perioada 2007-2013 Top
Bulgaria risca sa piarda o mare parte din fondurile europene alocate, a avertizat Comisia parlamentara pentru afaceri europene, dupa ce s-a constatat ca doar 1,3% din banii alocati pentru perioada 2007-2013, in valoare de peste 15 miliarde de euro, au fost cheltuiti in realitate, anunta AFP.
 
Europarlamentarul C.V. Tudor va propune in PE adoptarea unei rezolutii privind cainii fara stapan Top
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ca va formula un proiect de rezolutie privind cainii fara stapan din Romania la Parlamentul European, relateaza Agerpres. El a anuntat ca va actiona in PE pentru a se opri tentativa aberanta de modificare a 'Legii Marinescu'.
 
UPDATE VIDEO Ucraina, rezultate partiale: Viktor Ianukovici are aproape 4,9 procente in fata Iuliei Timosenko Top
Toate cele 7 exit-poll-uri nationale il prezinta pe Viktor Ianukovici castigator, acesta surclasand-o pe Iulia Timosenko cu aproximativ 4% in alegerile prezidentiale din Ucraina. Victor Ianukovici ar fi acumulat  circa 48-49%, in timp ce contracandidatul sau, premierul ucrainean Iulia Timosenko, a fost votata de catre 44-45% din electorat, anunta Jurnal.md si Unimedia.md. Viktor Ianukovici, in limba rusa: " Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa deschid un nou capitol in istoria tarii noastr e". Iulia Timosenko: " Pana cand nu va fi numarat si ultimul buletin de vot, este imposibil sa vorbim despre vreun rezultat " UPDATE: Rezultate partiale - Ianukovici a obtinut 49,6 % din sufragii, fata de cele 44,72 % ale premierului Iulia Timosenko, dupa verificarea buletinelor de vot din 52% din birourile de votare, noteaza Ria Novosti . 4,9 procente dintre alegatori au votat impotriva ambilor candidati, optiune prevazuta de legea electorala ucraineana.
 
Experimentul Caveman: Spamurile din cutia mea postala Top
Faptul ca nu mai avem viata “privata” este un lucru cunoscut de mai toata lumea. O data intrat in lumea magica a internetului, ceilalti incep sa afle incetul cu incetul din ce in ce mai multe informatii despre tine. Asa ajungem ca, probabil in cativa ani, sa nu mai avem secrete, decat daca devenim total inactivi pe net. Unii folosesc aceste informatii ca sa stranga bani. Ne afla e-mailurile, ne pun pe diferite liste si ne bombardeaza cu oferte unice, de la Viagra pana la promisiunea de a vedea staruri in ipostaze nemaintalnite. Dar ce se intampla atunci cand aceasta agresiune apare si in vietile noastre, din ce in ce mai puternic, din ce in ce mai personalizat, cu tot mai multa nesimtire chiar? Unde gasesc spamguard pentru cutia mea postala?
 
Autostrada Bucuresti - Pitesti se inchide incepand cu ora 20.00, din cauza zapezii si viscolului Top
Circulatia rutiera pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti se va inchide incepand cu ora 20:00, din cauza zapezii si a viscolului, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Soferii sunt indemnati sa foloseasca ruta ocolitoare de pe DN7 Bucuresti - Gaesti - Pitesti.
 
Eu nu sunt bolnav! Sapte aspecte privind bolile modernitatii Top
Este o rusine sa recunosti ca ai probleme psihice? E posibil ca cineva sa fie, pur si simplu, depasit de evenimente? Cum sa nu confud o pasa proasta prelungita cu tulburari mai grave? Gaseste cateva raspunsuri si posteaza intrebarea ta pentru medicul specialist pe MedLive.ro.
 
Emeric Ienei: Daca ramane Domenech, avem o sansa cu Franta Top
Emeric Ienei s-a aratat increzator in sansele tricolorilor de a obtine o victorie in fata Frantei, echipa cotata drept principala favorita la castigarea grupei in preliminariile Euro 2012. Fostul antrenor al Stelei spune la RFI Romania ca un atu in favoarea Romaniei ar putea fi mentinerea lui Raymond Domench in functia de selectioner al Frantei.
 
Premier League: Chelsea - Arsenal 2-0/ Dubla Drogba Top
Chelsea a castigat derbiul etapei cu numarul XXV din Premier League, formatia antrenata de Carlo Ancelotti dispunand cu 2-0 de Arsenal . Dubla lui Didier Drogba (minutele 8 si 23) a stabilit invingatoarea. In urma acestui rezultat, tunarii au iesit practic din lupta pentru titlu.
 
Principalele artere din Capitala vor fi inchise temporar, duminica noaptea, pentru deszapezire Top
Strazile principale din Bucuresti vor fi inchise in noaptea de duminica spre luni, progresiv, timp de cate o ora, pentru a putea fi deszapezite. Decizia a fost luata de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care a precizat ca masura va intra in vigoare la miezul noptii. In legatura cu situatia din fiecare cele sase sectoare ale Capitalei, Oprescu a subliniat ca Sectorul 5 are in continuare cele mai mari probleme privind deszapezirea. 
 
Google pregateste un telefon mobil care sa traduca automat convorbirile intr-o limba straina Top
Gigantul IT Google vrea sa desfiinteze barierele lingvistice. Compania americana lucreaza la un software pentru primul telefon capabil sa traduca, aproape instantaneu, o limba straina, in timpul convorbirii, anunta Times .
 
Lupta pentru pace se acutizeaza Top
La intrarea Romaniei in NATO, tot poporul s-a bucurat. Nu a mai existat un consens national de o asa amploare de la cuvintarea lui Ceausescu din ‘68. Politicieni si intelectuali, muncitori si tarani au aplaudat intrarea noastra in cea mai temuta organizatie militara internationala. In noul context ideologico-politic, Romania si-a propus sa fie o colonie exemplara. O astfel de unitate ideologica nu au visat nici Stalin si Hitler luati la un loc, scrie Vasile Ernu pe blogul sau.
 
Gordon Brown a plans in timpul unui interviu in care a vorbit despre moartea fiicei sale Top
Premierul britanic Gordon Brown a plans in fata camerelor de filmat vorbind despre moartea fiicei sale, Jennifer, si despre fiul sau ce sufera de fibroza chistica si ar putea putea muri. Imaginile au fost inregistrate in studiourile de filmare ale postului de televiziune ITV in cadru emisiunii "Life Stories" ce va fi difuzata duminica viitoare, informeaza DailyMail.
 
5 morti si 12 raniti intr-o explozie la o electrocentrala din SUA Top
Cinci persoane si-au pierdut viata si alte 12 au fost ranite in urma unei explozii la o electrocentrala din Connecticut. Mai mult de 100 de masini de politie, salvare si pompieri s-au deplasat la fata locului. Explozia a avut loc in jurul orei locale 11:30 (18:30 ora Romaniei), la centrala Kleen din Middletown, suburbie a orasului Hartford.
 
VIDEO Cazul Gutau, profilul complet: de la primar condamnat pentru coruptie la cetatean de onoare al orasului Top
Cum a ajuns Mircia Gutau, primarul din Ramnicu Valcea condamnat pentru coruptie, sa fie propus cetatean de onoare al orasului pe care l-a condus, cu toate ca este condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare pentru luare de mita. Cum il judeca valcenii? Ce spun despre el denuntatorul sau, opozitia si liderii PDL care il sustin? Intra in text si vezi un reportaj VIDEO realizat de HotNews.ro in Ramnicu Valcea despre cazul Gutau
 
Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, discuta online cu cititorii HotNews.ro luni, de la orele 15.00 Top
Introducerea taxei pentru produsele fast-food, exodul medicilor si bugetul sanatatii sunt temele pe care ministrul sanatatii, Cseke Attila, le va discuta online luni, incepand cu orele 15.00, cu cititorii HotNews.ro. Cele mai bune intrebari vor fi preluate in emisiunea Discutia de Luni, difuzata de HotNews.ro si RFI incepand cu orele 19.00 si realizata de Dan Tapalaga.     * Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la sfarsitul articolului.     * Cititi cu atentie regulile discutiei online pentru ca intrebarile sa fie validate
 
Politic Show: PDL, trambulina pentru fostii securisti; Valeriu Stoica: Cristian Preda e suparat ca n-are functie in partid; Curtea Constitutionala joaca dupa cum canta Basescu, iar PNL versus PNL: motiune contra vot deschis Top
In editorialul " Sa se reformeze? Primesc... ", Mircea Mihaies noteaza: Ingrijorarea vecina cu panica - se reformeaza PSD-ul?; nu se reformeaza? - e inca una dintre gogoritele presei ticalosite."Ce ma intereseaza pe mine... Dan Cristian Turturica, in editorialul " Al doilea referendum al lui Iliescu " scrie: "Celor care nu au inteles la momentul potrivit miza geopolitica a alegerilor prezidentiale, ziua de joi, 4 februarie, le-a oferit inca...
 
Convertirea lui Dan Puric Top
M-am ratacit cautandu-l pe Dan Puric. De saptamani bune incerc sa descopar miezul puterii acestui mim profet, iubit si contestat deopotriva, dar fara aceasta intalnire totul s-ar sparge ca un balon de sapun. Nimic nu ar capata sens fara raspunsul la acea intrebare la care, in zecile de interviuri date, Dan Puric nu a raspuns niciodata limpede: cum s-a petrecut convertirea lui?
 
Subiectele Zilei: Am ajuns lideri ai spionajului mondial; Decizii care au aruncat in colaps sistemul de pensii; Cartea care arunca in aer lumea culturala din Romania; Ce vor partidele de la viitoarea Constitutie, iar drumarii ne sfatuiesc sa stam acasa Top
Directorul SIE: "Spionajul romanesc este unul dintre cele mai valoroase din NATO". Agentiile de spionaj sunt, peste tot in lume, invaluite intr-o aura de mister, pe care serviciile insele o intretin cu iscusinta... Extemporal la dirigentie: ”Ce sunt eu, curva sau tarfa?”.   O profesoara de la Colegiul Tehnic „Traian” din sectorul 2 al Capitalei si-a pus elevii sa limpezeasca diferenta de sens dintre cuvintele „tarfa” si „curva”. Mai multe inregistrari audio si video... Picasso, redefinit de o romanca. Lydia Csato Gasman, istoric de arta de origine romana, unul dintre cercetatorii care au deschis orizonturi noi asupra operei lui Picasso...
 
Utile: Primele tomografii gratuite pentru ochi; Cum sa dibuiesti la raft ce alimente sunt falsificate; Nasterile premature, cauzate de o gena, iar afinele te ajuta sa ai o memorie buna Top
Top 3 vitamine esentiale organismului. Alimentele sunt aliatul de incredere pentru a ne asigura cantitatea zilnica de vitamine, spun nutritionistii. Specialistii in nutritie spun ca alimentele sunt cea mai buna... Nasterile premature, cauzate de o gena. Unele diferente de ADN intre mama si fat par sa determine nasterile premature, arata un studiu citat de BBC News. Cercetatorii de l...
 
VIDEO Cazul Gutau, profilul complet: de la primar condamnat pentru coruptie la cetatean de onoare al orasului Top
Cum a ajuns Mircia Gutau, primarul din Ramnicu Valcea condamnat pentru coruptie, sa fie propus cetatean de onoare al orasului pe care l-a condus, cu toate ca este condamnat la 3 ani si jumatate de inc
 
Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, va discuta online cu cititorii HotNews.ro luni, de la orele 15.00 Top
Introducerea taxei pentru produsele fast-food, exodul medicilor si bugetul sanatatii sunt temele pe care ministrul sanatatii, Cseke Attila, le va discuta online luni, incepand cu orele 15.00, cu citit
 
Politic Show: PDL, trambulina pentru fostii securisti; Valeriu Stoica: Cristian Preda e suparat ca n-are functie in partid; Curtea Constitutionala joaca dupa cum canta Basescu, iar PNL versus PNL: mot Top
In editorialul "Sa se reformeze? Primesc...", Mircea Mihaies noteaza: Ingrijorarea vecina cu panica - se reformeaza PSD-ul?; nu se reformeaza? - e inca una dintre gogoritele presei ticalosit
 
Convertirea lui Dan Puric Top
M-am ratacit cautandu-l pe Dan Puric. De saptamani bune incerc sa descopar miezul puterii acestui mim profet, iubit si contestat deopotriva, dar fara aceasta intalnire totul s-ar sparge ca un balon de
 
Subiectele Zilei: Am ajuns lideri ai spionajului mondial; Decizii care au aruncat in colaps sistemul de pensii; Cartea care arunca in aer lumea culturala din Romania; Ce vor partidele de la viitoarea Top
Directorul SIE: "Spionajul romanesc este unul dintre cele mai valoroase din NATO". Agentiile de spionaj sunt, peste tot in lume, invaluite intr-o aura de mister, pe care serviciile insele o
 
Utile: Primele tomografii gratuite pentru ochi; Cum sa dibuiesti la raft ce alimente sunt falsificate; Nasterile premature, cauzate de o gena, iar afinele te ajuta sa ai o memorie buna Top
Top 3 vitamine esentiale organismului. Alimentele sunt aliatul de incredere pentru a ne asigura cantitatea zilnica de vitamine, spun nutritionistii. Specialistii in nutritie spun ca alimentele sunt ce
 
Business Report: BNR a facut profit record de 1,1 mld. in plina recesiune; Ultimele luni ale creditului de consum in euro; Inainte de Rabla a inceput programul Vindem vouchere; Autocamioanele Roman Br Top
Sun Plaza ii pune in umbra pe comerciantii din sudul Capitalei. Cel mai mare mall din Romania isi va deschide portile pe 25 februarie. Celelalte centre comerciale vor inregistra o scadere a... Vaca
 
UPDATE VIDEO Ucraina, exit-poll: Viktor Ianukovici este dat castigator cu 4 procente in fata Iuliei Timosenko Top
UPDATE Toate cele 7 exit-poll-uri nationale il prezinta pe Viktor Ianukovici castigator, acesta surclasand-o pe Iulia Timosenko cu aproximativ 4% in alegerile prezidentiale din Ucraina. Victor Ianukov
 
Primele testari la Bac dau peste cap orarul scolilor din toata tara Top
Cu o saptamana inainte de prima proba a examenului de bacalaureat, nici profesorii, nici elevii n-au nicio idee despre cum se vor desfasura cursurile in zilele in care liceenii vor sustine testar
 
Piedone, ajutat de italieni sa faca program after-school Top
SECTORUL 4. Scolile generale si liceele din "parohia" lui Cristian Popescu Piedone ar putea beneficia de programe de tip after- school, dupa ce alesii locali au votat un act normati
 
Business Report: BNR a facut profit record de 1,1 mld. in plina recesiune; Ultimele luni ale creditului de consum in euro; Inainte de Rabla a inceput programul Vindem vouchere; Autocamioanele Roman Brasov, pe urmele armatei SUA; Iata noul BMW X5 facelift Top
Sun Plaza ii pune in umbra pe comerciantii din sudul Capitalei. Cel mai mare mall din Romania isi va deschide portile pe 25 februarie. Celelalte centre comerciale vor inregistra o scadere a... Vacanta de criza: O saptamana in Grecia sau Bulgaria la 300 de euro. Ce vor romanii de la vancata de vara din 2010? Concediu in strainatate, zbor dus-intors, o ... In ce investesc bancherii. Prefera depozitele, iar la bursa au pierderi. Cea mai mare parte a economiilor bancherilor sunt plasate in depozite bancare, in timp ce sumele investite la...
 
Operatia estetica, solutia radicala pentru atingerea unui ideal de frumusete Top
Visezi la un abdomen plat, un chip fara riduri? Un nas mai mic, sani mari si buze carnoase? Cand tratamentele cosmetice, gimnastica si toate celelalte metode neinvazive nu te pot face sa te simti bine in propria piele, chirurgia estetica este o alternativa viabila, desi costisitoare. In goana catre idealul tau de frumusete exterioara, decizia de a face operatia estetica trebuie sa tina cont de mai multe criterii.
 
Faze Tari: A spart 11 milioane de euro pe 2.000 de prostituate; 6000 de persoane s-au batut cu bulgari, la Washington; Parul de pe piept afecteaza virilitatea; Si-a pictat pe casa un barbat care sta pe closet, iar China a redenumit un munte dupa filmul Avatar Top
Cum se spala un obez. Ce faci cand dai cantarul peste cap, iar cada iti este prea mica pentru a te spala asa cum trebuie? Mergi la spalatoria auto, unde esti curatat, lustruit si... La 7 ani, aleasa regina la Rio. Scandal urias in Brazilia. O fata de sapte ani a fost aleasa "regina" unei scoli de samba pe perioada carnavalului de la Rio de Janeiro, rol atribuit in mod obisnuit  unei femei care...
 
5 morti si 12 raniti intr-o explozie la o electrocentrala din SUA Top
Cinci persoane si-au pierdut viata si alte 12 au fost ranite in urma unei explozii la o electrocentrala din Connecticut. Mai mult de 100 de masini de politie, salvare si pompieri s-au deplasat la fata
 
Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, discuta online cu cititorii HotNews.ro luni, de la orele 15.00 Top
Introducerea taxei pentru produsele fast-food, exodul medicilor si bugetul sanatatii sunt temele pe care ministrul sanatatii, Cseke Attila, le va discuta online luni, incepand cu orele 15.00, cu citit
 
Operatia estetica, solutia radicala pentru atingerea unui ideal de frumusete Top
Visezi la un abdomen plat, un chip fara riduri? Un nas mai mic, sani mari si buze carnoase? Cand tratamentele cosmetice, gimnastica si toate celelalte metode neinvazive nu te pot face sa te simti bine
 
Scutul instalat in Romania preocupa Rusia Top
Enervarea Rusiei in fata instalarii interceptoarelor americane in Romania ar putea fi atenuata cu argumente rusesti. Statele Unite si Romania au dat asigurari categorice ca instalatiile nu sunt indrep
 
Presa in Diagonala: New Orleans are primul primar alb dupa 32 de ani; 5 morti si 12 raniti intr-o explozie la o electrocentrala din SUA, iar agresivitatea este un semn de civilizare avansata Top
Gordon Brown a plans in timpul unui interviu in care a vorbit despre moartea fiicei sale. Premierul britanic Gordon Brown a plans in fata camerelor de filmat vorbind despre moartea fiicei sale, Jennifer, si despre fiul sau... Franta: politia a evacuat un adapost pentru imigranti la mai putin de 24 de ore de la deschiderea lui. Politia franceza a inchis un adapost provizoriu pentru imigranti ilegali din nordul Frantei la doar 24 de ore...
 
Presa de azi: Puneti mana pe lopeti! Top
Autoturisme inzapezite, drumuri si scoli inchise, circulatie restrictionata, trenuri anulate, localitati in bezna, solicitari-record la ambulante. Avertizarea cod portocaliu de ninsori si viscol a fos
 
Copiii ai caror mame au suferit de depresie in timpul sarcinii sunt mai agresivi in adolescenta Top
Copiii din zonele urbane ai caror mame au suferit de depresie in timpul sarcinii sunt mai susceptibili sa manifeste comportamente antisociale, insotite inclusv de violenta, mai tarziu in viata. Mai mult, femeile cu comportament agresiv in perioada adolescentei sunt mai predispuse sa sufere de depresie in timpul sarcinii. Acestea sunt concluziile unui studiu publicat de Child Development si citat de ScienceDaily.com .
 
Caru' cu Vedete: Mama lui Cristi Chivu: Nu am mancat si nu am dormit doua zile; Cosmin Cernat despre despartirea de Monica Iagar: Nu am gresit cu nimic; Tonciu va primi 4.000 de euro sa se dezbrace in Anglia, iar Mariana Rosca a primit dedicatii de 10.000 Top
Monica Dascalu s-a maritat pe viscol. Stirista Pro TV-ului si-a unit destinul cu Mihai, iubitul ei de patru ani, intr-o nunta discreta, in primul weekend din februarie. Sambata trecuta, in jurul orei 15.00, o mireasa blonda... Noua iubita a lui Catalin Crisan a trecut "testul soacrei". Cantaretul a profitat de propria aniversare, sambata trecuta, cand a implinit 42 de ani, pentru a-i pune fata in fata pe parintii sai si pe Alina, medicul dermatolog...
 
UPDATE VIDEO Ucraina, rezultate partiale: Viktor Ianukovici are aproape 4,9 procente in fata Iuliei Timosenko Top
Toate cele 7 exit-poll-uri nationale il prezinta pe Viktor Ianukovici castigator, acesta surclasand-o pe Iulia Timosenko cu aproximativ 4% in alegerile prezidentiale din Ucraina. Victor Ianukovici ar
 
Faze Tari: A spart 11 milioane de euro pe 2.000 de prostituate; 6000 de persoane s-au batut cu bulgari, la Washington; Parul de pe piept afecteaza virilitatea; Si-a pictat pe casa un barbat care sta p Top
Cum se spala un obez. Ce faci cand dai cantarul peste cap, iar cada iti este prea mica pentru a te spala asa cum trebuie? Mergi la spalatoria auto, unde esti curatat, lustruit si... La 7 ani, aleas
 
Presa in Diagonala: New Orleans are primul primar alb dupa 32 de ani; 5 morti si 12 raniti intr-o explozie la o electrocentrala din SUA, iar agresivitatea este un semn de civilizare avansata Top
Gordon Brown a plans in timpul unui interviu in care a vorbit despre moartea fiicei sale. Premierul britanic Gordon Brown a plans in fata camerelor de filmat vorbind despre moartea fiicei sale, Jennif
 
Copiii ai caror mame au suferit de depresie in timpul sarcinii sunt mai agresivi in adolescenta Top
Copiii din zonele urbane ai caror mame au suferit de depresie in timpul sarcinii sunt mai susceptibili sa manifeste comportamente antisociale, insotite inclusv de violenta, mai tarziu in viata. Mai mu
 
Caru' cu Vedete: Mama lui Cristi Chivu: Nu am mancat si nu am dormit doua zile; Cosmin Cernat despre despartirea de Monica Iagar: Nu am gresit cu nimic; Tonciu va primi 4.000 de euro sa se dezbrace in Top
Monica Dascalu s-a maritat pe viscol. Stirista Pro TV-ului si-a unit destinul cu Mihai, iubitul ei de patru ani, intr-o nunta discreta, in primul weekend din februarie. Sambata trecuta, in jurul orei
 
VIDEO 5 morti si 12 raniti intr-o explozie la o electrocentrala din SUA Top
Cinci persoane si-au pierdut viata si alte 12 au fost ranite in urma unei explozii la o electrocentrala din Connecticut. Mai mult de 100 de masini de politie, salvare si pompieri s-au deplasat la fata locului. Explozia a avut loc in jurul orei locale 11:30 (18:30 ora Romaniei), la centrala Kleen din Middletown, suburbie a orasului Hartford.
 
Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, discuta online cu cititorii HotNews.ro luni, de la ora 15.00 Top
Introducerea taxei pentru produsele fast-food, exodul medicilor si bugetul sanatatii sunt temele pe care ministrul sanatatii, Cseke Attila, le va discuta online luni, incepand cu orele 15.00, cu cititorii HotNews.ro. Cele mai bune intrebari vor fi preluate in emisiunea Discutia de Luni, difuzata de HotNews.ro si RFI incepand cu orele 19.00 si realizata de Dan Tapalaga.     * Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la sfarsitul articolului.     * Cititi cu atentie regulile discutiei online pentru ca intrebarile sa fie validate.
 
Iran începe îmbogăţirea uraniului la 20% Top
Preşedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, a ordonat şefului programului nuclear al ţării să înceapă...
 
Voronin atacă România privind planurile de găzduire a rachetelor americane Top
Iniţiativa României de a găzdui rachete ca parte a scutului antirachetă american din Europa ar putea...
 
Chavez acuză SUA şi Canada că au incitat la proteste de stradă Top
Preşedintele Venezuelei Hugo Chavez a acuzat Statele Unite şi Canada că au încurajat protestele opoziţiei...
 
Rasmussen: NATO ar trebui să devină forum pentru consultări Top
Transformarea NATO ar trebui dusă la un nou nivel prin conectarea alianţei la sistemul internaţionale...
 
Copiii ale caror mame au suferit de depresie in timpul sarcinii sunt mai agresivi in adolescenta Top
Copiii din zonele urbane ale caror mame au suferit de depresie in timpul sarcinii sunt mai susceptibili sa manifeste comportamente antisociale, insotite inclusv de violenta, mai tarziu in viata. Mai mult, femeile cu comportament agresiv in perioada adolescentei sunt mai predispuse sa sufere de depresie in timpul sarcinii. Acestea sunt concluziile unui studiu publicat de Child Development si citat de ScienceDaily.com .
 
Revista presei. Lavrov: Europa şi Moscova trebuie să depăşească "Pacea Rece". SUA: 5 decedaţi, explozie la centrală electrică. Iran: Occidentul nu poate salva Israel. SUA, implicată cu militari activi în Pakistan Top
Lavrov: Europa şi Moscova trebuie să depăşească "Pacea Rece"Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov,...
 
Sudul si sud-estul tarii, ingropate in zapada viscolita. Vezi care sunt drumurile nationale inchise Top
Dupa doua zile de ninsori abundente si viscol puternic, luni dimineata sunt 16 drumuri nationale  inchise circulatiei din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Cea mai grea situatie a fost in judetele Dambovita, Giurgiu, Arges, Ialomita si Buzau. Circulatia catre Constanta este complet blocata si nu se poate ajunge acolo decat pe rute ocolitoare care nu trebuie folosite, avertizeaza Politia Romana. Autostrada Bucuresti-Pitesti este inchisa de duminica seara de la ora 20.00. Atentie, sunt si trenuri care nu circula din cauza situatiei meteorologice. Vezi in articol care sunt drumurile nationale inchise si ce trenuri nu circula.
 
Meteorologii spun ca vremea nu se va indrepta luni Top
Jumatate de tara este sub nameti, iar situatia meteorologica pentru urmatoarele ore nu va arata mai bine. Luni va mai ninge in sudul si estul tarii, iar vantul va atinge chiar 70 de km la ora. Si la Bucuresti va mai ninge moderat, iar in prima parte a zilei va mai fi viscol.
 
Drogurile usoare. Cum sa le combatem eficient? Top
In ultimele zile s-a discutat ceva mai mult decat de obicei despre chestiunea drogurilor in Romania. Intai de toate, Agentia Nationala Antidrog a prezentat mai multe date statistice din care rezulta că numai în Bucureşti sunt circa 16 mii de toxicomani (numar in scadere totusi  fata de anii trecuti), in timp ce anul trecut au fost confiscate 1600 kg de droguri (de patru ori mai mult decat in 2008).
 
Ultimele rezultate partiale: Viktor Ianukovici ramane lider al cursei prezidentiale din Ucraina Top
In urma numararii a 71,68% din buletinele de vot exprimate de ucraineni in cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, care s-a desfasurat duminica, 7 februarie, candidatul Viktor Ianukovici a obtinut 49,03% din voturi. Premierul Iulia Timosenko a adunat 45,30%.
 
250 de oameni sunt blocati pe DN3, la Lehliu, de duminica noaptea Top
250 de oameni sunt blocati de duminica noaptea in judetul Calarasi, zona Lehliu. EI au ramas inzapeziti, a declarat Mihai Ionescu, purtator de cuvant ISU Calarasi. El a spus ca nu sunt cazuri deosebite, iar la fata locului sunt politisti si masini de deszapezire care actioneaza pentru deblocarea DN3.
 
Iran a arestat "şapte spioni americani" Top
Iran a arestat şapte persoane care aveau legătură cu un post de radio în limba farsi finanţat de SUA...
 
India a testat o rachetă cu rază lungă de acţiune Top
India a testat cu succes, duminică, o rachetă capabilă de a transporta focoase nucleare şi ce poate lovi...
 
Zăpada paralizează traficul: 17 drumuri naţionale închise. Vezi şoselele blocate (VIDEO) Top
Ninsoarea abundentă şi viscolul continuă să provoace probleme pe drumurile din România. 17 drumuri naţionale,...
 
Sarah Palin se gândeşte să se bată cu Obama pentru Casa Albă Top
Sarah Palin, fostă candidată la vicepreşedinţia SUA, în tandem cu John McCain, a declarat că are Casa...
 
Un autocar cu 30 de turişti români, blocat în Bulgaria din cauza viscolului (VIDEO) Top
Un autocar cu 30 de turişti români a rămas blocat în Bulgaria, în apropiere de Stara Zagora. Autocarul...
 
Rosia Montana 1. Iaromira Popovici uichendistul zilei. Piticii Aurului. Spalatul rufelor de aur in familie de Ziua Mortilor: Plecatii din Rosia cu T pe poarta sa li se scrie, T de la tradatori. Top
Care-i parerea voastra? Eu, vazind discutiile iscate din nou si iarasi despre Rosia Montana, am preluat un articol din “Dilema veche” al Iaromirei Popovici, scrie Eugen Istodor pe blogul sau . Daca Renate Weber si Adina Valean si-au spalat rufele de aur in public, prin birouri, iata doua puncte de vedere ale reporterilor Dilemei. Ajunsi la fata locului.
 
Traficul greu este restrictionat in noua judete Top
Autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone nu au voie sa circule pe drumurile din urmatoarele judeţe: Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Ilfov, Prahova si Vrancea. De asemenea, pana in aceasta seara la ora 20:00 au restrictie de circulatie masinile de peste 3,5 tone care vor sa treaca prin judetele afectate de conditiile meteorologice nefavorabile.
 
Patru concluzii ale intalnirii reprezentantilor celor mai puternice 7 economii Top
Ministrii de Finante si bancherii centrali ai celor mai puternice 7 economii ale lumii s-au intalnit week-endul trecut la Iqaluit , intr-o fosta baza militara construita de americani in Canada, pentru a discuta cu cartile pe fata despre modalitatile de iesire din criza actuala. Majoritatea economiilor europene au adoptat pana acum doua cai: fie indatorandu-se si mai mult in speranta ca cresterea economica le va permite achitarea datoriilor, fie stopand cheltuielile (si investitiile) si incercand sa aduca bani mai multi la bugetele tot mai slabite.
 
Cuba lansează un proiect agricol pentru ferme suburbane Top
Cuba a lansat un ambiţios proiect de a înconjura zonele urbane cu mii de mici ferme cu scopul de a inversa...
 
Bancile investesc sute de mii de euro in conceperea si lansarea unui produs pe piata. Unele traiesc doar cateva luni, iar altele cativa ani Top
Implementarea unui nou produs bancar este un proces complex si costisitor pentru banci, in care se implica mai multe departamente, de la marketing si comercial, la IT si comunicare. Crearea si lansarea pe piata a unui produs bancar ajunge sa "coste” cateva sute de mii de euro, in functie de volumul clientelei targetate, impactul asupra sistemului informatic, precum si in functie de campaniile de vanzare si comunicare stabilite.
 
Primarul Capitalei: Masinile parcate neregulamentar vor fi ridicate pentru ca utilajele sa poata deszapezi Top
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a cerut luni sprijinul Politiei Rutiere pentru ca masinile care nu sunt parcate regulamentar sa fie ridicate. Astfel, utilajele de la deszapezire vor putea curata zapada abundenta care creaza un adevarat cosmar in traficul din Bucuresti.
 
Infotrafic. Un mort şi 10 răniţi grav, pe drumurile româneşti, în ultimele 24 de ore Top
Ninsorile abundente şi viscolul au provocat accidente grave pe şoselele româneşti. Nu mai puţin de 10...
 
Trei tari cu probleme: Grecia, Portugalia, Spania Top
Posibila intrare in incapacitate de plata a Greciei, precum si deficitele bugetare extrem de mari pe care le inregistreaza unele tari europene a determinat o scadere a apetitului investitorilor fata de risc, astfel ca bursele au scazut puternic saptamana trecuta, iar euro s-a depreciat semnificativ comparativ cu dolarul. Sa vedem care este situatia economica a trei dintre cele mai riscante tari ale zonei euro, respectiv Grecia, Portugalia si Spania, scrie Cristian Orgonas pe blogul sau .
 
Cadavrul îngheţat al unui bărbat, descoperit în trenul de aterizare al unui avion american Top
Descoperire macabră într-un avion care a aterizat la Tokio. Corpul îngheţat al unui bărbat de culoare...
 
Mahmoud Ahmadinejad: Rachetele noastre sunt imposibil de interceptat Top
Presedintele Mahmoud Ahmadinejad a declarat ca tehnologia laser avansata de care beneficiaza rachetele iraniene va face imposibila interceptarea lor de catre "inamicii Iranului", transmite FNA, agentia oficiala de la Teheran.
 
Cum sa faci bani din datoria Greciei? Cine vrea pielea euro? Top
Cine vrea „pielea” euro? Asta se intreaba in aceste zile grecii, spaniolii si portughezii. Vineri, principalele piete financiare din Europa si-au continuat mersul confuz si isteric. Bursa pariziana a pierdut 3,40%. Cea din Atena, 3,73%. Euro a coborat sub pragul de 1,36 usd pentru prima oara in ultimele 8 luni. Era clar ca ceva se intampla. Atunci cand cineva pierde, altcineva castiga. Dar cine?
 
Afganistan analizează introducerea recrutărilor obligatorii Top
Preşedintele afgan Hamid Karzai a declarat în cadrul unei conferinţe cu principalii oficiali de apărare...
 
Cinton: Al-Qaeda este o ameninţare mai mare pentru SUA decât Iran Top
Ameninţarea unui Iran înarmat nuclear este "reală" pentru Statele Unite, dar Al-Qaeda reprezintă un pericol...
 
Cinton: Al-Qaeda este o ameninţare mai mare pentru SUA decât Iran Top
Ameninţarea unui Iran înarmat nuclear este "reală" pentru Statele Unite, dar Al-Qaeda reprezintă un pericol...
 
AUDIO Aurora Bell, sefa Prognozei de la ANM: Este o iarna mult mai aproape de normal. Nu e nimic contradictoriu Top
Ninsorile si viscolul sunt fenomene obisnuite pentru Romania, iar iarna aceasta este una normala, intrucat acest anotimp presupune teoretic pentru Romania zapada, viscol si ger, a declarat sefa Departamentului de Prognoze de la Administratia Nationala de Meteorologie, dr. Aurora Bell, intr-un interviu pentru RFI.
 
Traficul feroviar, dat peste cap de ninsori. Vezi trenurile anulate (VIDEO) Top
Zăpada şi viscolul au dat peste cap şi traficul feroviar. CFR a anulat 40 de trenuri în toată ţara, majoritatea...
 
Analistii financiari-bancari si-au ales conducerea pentru urmatorii doi ani Top
Economistul sef al Raiffeisen Bank, Ionut Dumitru, a devenit noul presedinte al Asocialtiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania in urma alegerilor desfasurate vineri, se arata intr-un comunicat al asociatiei.
 
Iliescu: Parlamentul trebuie să ia în dezbatere toate datele pro şi contra scutului antirachetă Top
Parlamentul trebuie consultat, în mod obligatoriu, atunci când trebuie luată o decizie atât de importantă...
 
Stange: Nu e plăcut că întâlnim din nou România, Albania şi Luxemburg Top
Selecționerul Belarusului, Bernd Stange, a declarat că ar fi fost mai bine pentru spectatori dacă nu ar fi întâlnit România, Albania şi Luxemburg, în preliminariile Campionatului European din 2012.
 
Victor Hănescu a urcat pe locul 44 în clasamentul ATP Top
Tenismanul român Victor Hănescu a urcat o poziţie şi se află pe locul 44, cu 905 puncte, în clasamentul ATP, dat publicităţii luni, informează site-ul atpworldtour.com.
 
Datasport: Codrea nu a fost destul de eficient la închidere Top
Mijlocaşul român Paul Codrea, care a fost integralist în meciul pierdut de Siena, pe teren propriu, scor 1-2, cu Sampdoria, nu a fost, în opinia presei italiene, suficient de eficient la închidere în partida de duminică.
 
Bursele europene au deschis in crestere luni Top
Bursele europene au deschis pe plus sedinta de tranzactionare de luni, dupa pierderile importante de saptamana trecuta cauzate de temerile privind deficitele uriase ale unor state din zona euro, potrivit AFP. Bursa din Tokyo a scazut luni pana la cel mai redus nivel din ultimele doua luni, pe fondul deprecierii actiunilor marilor exportatori, afectati de aprecierea yenului.
 
Porturile Midia şi Constanţa Sud au fost închise din cauza vântului puternic Top
Condiţiile meteorologice au determinat închiderea porturilor Midia şi Constanţa Sud, a anunţat, luni,...
 
Dezbatere HotNews.ro: Cum arata iarna in orasul tau? Trimite-ne poze si filme Top
Sudul si sud-estul tarii sunt afectate, de doua zile, de ninsori abundente si viscol puternic. Zeci de drumuri nationale sunt blocate, mai multe trenuri au fost anulate si sute de mii de oameni sunt afectati de conditiile meteo nefavorabile, care au impus instituirea unui cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, precum si a unui cod galben. Cum te-a afectat zapada din ultimele ore? Cum arata drumurile din orasul tau? Ce fac autoritatile pentru a descongestiona traficul rutier? A fost dificil sa ajungi la servici luni dimineata? Povesteste-ne experientele tale. HotNews.ro te invita sa trimiti poze si filme cu iarna din orasul tau. 
 
Cum se circulă în sectorul lui Vanghelie: Maşinile derapează, Oprescu amendează (VIDEO) Top
Zăpada care paralizează Bucureştiul pare să creeze cele mai mari bătăi de cap locuitorilor din sectorul...
 
Guvernul va avea miercuri pe masă proiectul privind interzicerea substanţelor halucinogene Top
Proiectul de lege privind lista substanţelor halucinogene interzise este aproape finalizat şi că va fi...
 
FedCup Rusia, victorie in fata Serbiei/ SUA, in semifinale Top
Rusia s-a calificat in semifinalele Cupei Federatiilor, dupa ce a castigat la dublu in fata cuplului sarb format din fostele lidere in clasamentul WTA, Ana Ivanovic si Jelena Jankovic. Detinatoarea titlului Fed Cup, Italia a obtinut o victorie convingatoare in fata Ucrainei, scor 4-1 si a obtinut biletul pentru semifinalele din aprilie.
 
Năstase, îngrijorat de manevrele pe care le-ar face la Congres cei ce vor amânarea schimbării în PSD Top
Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, care şi-a anunţat candidatura la şefia partidului, se declară îngrijorat de "manevrele" pe care le-ar putea face la Congres cei ce doresc amânarea schimbării din partid.
 
Năstase, îngrijorat de manevrele pe care le-ar face la Congres cei ce vor amânarea schimbării în PSD Top
Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, care şi-a anunţat candidatura la şefia partidului, se declară îngrijorat de "manevrele" pe care le-ar putea face la Congres cei ce doresc amânarea schimbării din partid.
 
Răzbunarea lui Vanghelie: Pandele, primarul "vocal" din Voluntari, suspendat pentru un an din PSD Top
Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie nu lasă nici o poliţă neplătită celor care îi contestă autoritate....
 
Zeci de trenuri, anulate luni şi marţi din cauza zăpezii Top
CFR Călători informează că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile - ninsori abundente şi viscol -, circulaţia feroviară se desfăşoară în continuare în condiţii de iarnă, pentru luni şi marţi fiind anulată circulaţia a zeci de trenuri rapide şi accelerate.
 
Indicele SIF-urilor se aprecia cu peste 2% in deschiderea sedintei BVB de luni Top
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a deschis in crestere sedinta de tranzactionare de luni, cel mai mare avans fiind inregistrat pe sectorul societatilor de investitii financiare. Evolutia pietei autohtone de capital este in ton cu cea a marilor burse europene, dupa pierderile importante de la sfarsitul saptamanii trecute.
 
Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, suspendat pentru un an din PSD Top
Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, a fost suspendat pentru un an din PSD, a decis, luni, Biroul Permanent al PSD Ilfov, care i-a reproşat atitudinea faţă de membrii organizaţiei şi faţă de conducerea acesteia, precum şi menţinerea unei atmosfere tensionate în filială.
 
Margot, lebada cu osteoporoza: In timpul unei piese mi s-a crapat un muschi. Am cazut odata cu cortina Top
Emotie, creativitate, durere, faima, apaluze. Cred ca a fost visul multor copile. Unele se  sacrifica si iau hotararea cea grea. Devin balerine, iar Margot este una dintre ele. "In timpul unei piese mi s-a crapat un muschi. Am cazut odata cu cortina. Am osteoporoza din nastere, dar nu am aflat decat la 35 de ani. Abia atunci mi-am explicat de ce aveam ameteli si imi tremurau picioarele pe scena. Cu toate astea, am continuat, iar daca inchid ochii, aud apaluze".
 
Agresivitatea, semn de civilizaţie avansată Top
Cercetătorii Universităţii Harvard au ajuns la concluzia că personalitatea agresivă, netolerantă şi temperamentală ar putea reprezenta apanajul unei naturi evoluate, în timp ce o atitudine comportamentală mai copilaroasă, manifestată prin toleranţă şi generozitate, ar fi un indicator al unei dezvoltări inferioare, informează Descopera.ro.
 
Agresivitatea, semn de civilizaţie avansată Top
Cercetătorii Universităţii Harvard au ajuns la concluzia că personalitatea agresivă, netolerantă şi temperamentală ar putea reprezenta apanajul unei naturi evoluate, în timp ce o atitudine comportamentală mai copilaroasă, manifestată prin toleranţă şi generozitate, ar fi un indicator al unei dezvoltări inferioare, informează Descopera.ro.
 
Presa de la Moscova: Romania a devenit granita a apararii americane Top
Declaratia presedintelui Traian Basescu potrivit careia Romania este gata sa gazduiasca pe teritoriul ei elemente ale scutului american antiracheta a generat reactia negativa a Moscovei, scrie Nezavisimaia gazeta . Nu numai ca a devenit mai dificil de negociat reducerea armamentului ofensiv strategic, dar insasi perspectivele colaborarii dintre Rusia si SUA in directia crearii unui potential sistem comun de aparare aeriana s-au invaluit intr-o ceata densa. 
 
Dacia Logan Pick Up electric pentru America Top
Dacia Logan Pick Up a ajuns în SUA sub o formă electrică, fiind în curs de comercializare pe piaţa nord-americană de către cei de la Envision Motor Co. prin intermediul mai multor dealeri, informează site-ul promotor.ro.
 
Audiente radio de toamna: Liderii raman neschimati, se ascute lupta in clasamentul posturilor Top
Kiss FM a ramas cel mai ascultat post de radio la nivel urban pe parcursul toamnei 2009, insa lupta pentru locul doi s-a ascutit, in timp ce la Bucuresti Kiss FM s-a apropiat puternic de liderul Radio ZU, potrivit celui mai recent val al Studiului de Audienta Radio .
 
Ploile şi lapoviţa pun stăpânire pe România, de miercuri. Vezi prognoza meteo (VIDEO) Top
Codul portocaliu de ninsori şi viscol iese din vigoare luni seară , la ora 20.00. Însă, nu trebuie să...
 
România concurează la Eurovision în cea de-a doua semifinală, pe 27 mai Top
România va intra în concursul Eurovision în cea de-a doua semifinală, care va avea loc pe 27 mai, au hotărât, duminică, organizatorii, în urma unei trageri la sorţi desfăşurate la Oslo, în Norvegia, se arată pe site-ul oficial al evenimentului.
 
Năstase, îngrijorat de manevrele de culise pe care le-ar face la Congres actuala conducere Top
Candidat la şefia partidului, preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase pune deja sub semnul întrebării...
 
EVZ: Cartea care arunca in aer lumea culturala din Romania Top
Personalitatile culturale ale tarii, de la Calinescu si Noica pana la Liiceanu si Plesu, sunt atacate virulent de Adrian Marino. Volumul de memorii al regretatului carturar Adrian Marino, „Viata unui om singur”, care va aparea la inceputul lunii martie la Editura Polirom, va fi considerat, probabil, o dovada de lasitate, o ipocrizie sau, dimpotriva, una de curaj, dar cu siguranta pune pe jar lumea noastra literara. Citeste integral in Evenimentul Zilei .
 
Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, suspendat pentru un an din PSD Top
Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, a fost suspendat pentru un an din PSD, a decis, luni, Biroul Permanent al PSD Ilfov, care i-a reproşat atitudinea faţă de membrii organizaţiei şi faţă de conducerea acesteia, precum şi menţinerea unei atmosfere tensionate în filială.
 
Nokia, acuzată în SUA că a publicat informaţii false Top
Compania finlandeză Nokia, cel mai mare producător de telefoane mobile din lume, a anunţat că este subiectul unui proces iniţiat la o instanţă din SUA, în care este acuzată că a publicat în 2008 informaţii incorecte referitoare la producţia şi vânzarea anumitor aparate.
 
Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, suspendat din PSD timp de un an Top
Biroul Permanent al PSD Ilfov a decis, luni, suspendarea pentru un an din partid a lui Florentin pandele, primarul orasului Voluntari, anunta Mediafax. Principalele reprosuri aduse lui Pandele sunt atitudinea fata de membrii organizatiei si fata de conducerea acesteia, precum si mentinerea unei atmosfere tensionate in filiala. Florentin Pandele a fost protagonistul unui incident tensionat la sedinta de saptamana trecuta a Consiliului National al partidului, unde a avut un schimb de replici dur cu Marian Vanghelie.
 
Ştefan Radu, mai puţin sigur decât de obicei Top
Fundaşul român Ştefan Radu, care a fost integralist în meciul pierdut de echipa Lazio Roma, pe teren propriu, scor 0-1, cu Catania, a avut, în opinia presei italiene, o prestaţie mai puţin sigură duminică decât în partidele anterioare.
 
Ştefan Radu, mai puţin sigur decât de obicei Top
Fundaşul român Ştefan Radu, care a fost integralist în meciul pierdut de echipa Lazio Roma, pe teren propriu, scor 0-1, cu Catania, a avut, în opinia presei italiene, o prestaţie mai puţin sigură duminică decât în partidele anterioare.
 
Dan Paul va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al BVB Top
Dan Paul, preşedintele Asociaţiei Brokerilor şi actual vicepreşedinte al CA al BVB, va candida pentru funcţia de preşedintele al Consiliului de Administraţie al bursei de la Bucureşti.
 
Vanghelie: Decizia PSD Ilfov e pripită, nu avea rost să creăm din Pandele o vedetă Top
Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, luni, că decizia PSD Ilfov privind suspendarea din partid a primarului oraşului Voluntari, Florentin Pandele, pentru un an, este "pripită", el apreciind că nu are rost ca Pandele să fie transformat într-o vedetă.
 
Abbas: Obama a afectat negocierile din Orientul Mijlociu prin renunţarea la cererea pentru oprirea colonizării Top
Preşedintele palestinian Mahmoud Abbas l-a acuzat pe liderul american Barack Obama că a întârziat reluarea...
 
Abbas: Obama a afectat negocierile din Orientul Mijlociu prin renunţarea la cererea pentru oprirea colonizării Top
Preşedintele palestinian Mahmoud Abbas l-a acuzat pe liderul american Barack Obama că a întârziat reluarea...
 
Vlădescu: Sperăm să trecem la un acord de tip precautionary cu FMI Top
România ar putea să treacă după următoarea evaluare de la un acord de împrumut de tip stand-by la un aranjament de tip "precautionary" cu FMI, care ar demonstra economia românească îşi revine consistent, apreciază ministrul Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu.
 
Monica Dascălu s-a căsătorit Top
Monica Dascălu, prezentatoarea "Ştirilor de la ora 17.00" de la Pro TV şi a emisiunii "Weekend cu Monica Dascălu" de la Pro TV Internaţional, s-a căsătorit, la sfârşitul săptămânii trecute, cu avocatul Mihai Băjenaru, informează postul de televiziune.
 
SUA. Cinci morţi şi 12 răniţi, în urma unei explozii la o electrocentrală Top
5 oameni au murit şi alţi 12 au fost răniţi duminică într-o explozie care a avut loc la o electrocentrală...
 
SUA. Cinci morţi şi 12 răniţi, în urma unei explozii la o electrocentrală Top
5 oameni au murit şi alţi 12 au fost răniţi duminică într-o explozie care a avut loc la o electrocentrală...
 
Pandele: Vanghelie face politică de borfaş. Am fost suspendat că să nu candidez împotriva lui la Congres Top
Marian Vanghelie face politică de borfaş şi este o ghiulea de piciorul liderului PSD, Mircea Geoană...
 
"Avatar" pierde prima pozţie în box-office-ul nord american, în faţa dramei romantice "Dear John" Top
"Dear John" este numele filmului care a reuşit să detroneze "Avatar 3D" de pe prima poziţie a box-office-ului...
 
Leul s-a depreciat în prima parte a şedinţei interbancare. Vezi cursul Top
Leul a înregistrat o uşoară tendinţă de depreciere, la deschiderea şedinţei interbancare de luni, însă...
 
Un poliţist a ajutat o gravidă să nască, îndrumat prin telefon Top
Un poliţist din comuna Poieni-judeţul Teleorman a ajutat o gravidă să nască, îndrumat telefonic de medici, întrucât nicio ambulanţă nu putea ajunge la caz din cauza zăpezii, a declarat, luni agenţiei MEDIAFAX, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.
 
Consumul de gaze a scăzut cu 15% anul trecut faţă de 2008 Top
Consumul de gaze naturale la nivel naţional a scăzut anul trecut cu 15%, la 140 milioane MWh (13,2 miliarde metri cubi), comparativ cu 165 milioane MWh (15,5 miliarde metri cubi) în 2008, potrivit datelor publicate de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).
 
Sorana Cârstea se menţine pe locul 39 în clasamentul WTA Top
Jucătoarea de tenis Sorana Cârstea se menţine pe locul 39 în ierarhia WTA dată publicităţii luni, cu 1.512 puncte, informează site-ul wtatour.com.
 
Strategia anti-racheta a Pentagonului. Ce trebuie sa stim Top
“Protejarea Statelor Unite fata de un posibil atac cu rachete balistice este o prioritate esentiala a securitatii nationale. Avem de-a face cu o amenintare crescanda la adresa trupelor, a aliatilor si partenerilor nostri.” Asa incepe scurta prefata – semnata de secretarul american al Apararii, Robert Gates – a unui raport de 60 de pagini in care se gasesc mai toate explicatiile pe care autoritatile de la Bucuresti ar fi trebuit sa le dea in legatura cu preconizatul scut anti-racheta, scrie Mihnea Maruta pe blogul sau .
 
Orasul electronic este deja o realitate Top
In Romania bancile au emis peste 12 milioane de carduri bancare si din ce in ce mai multi romani fac anual zeci de milioane de plati cu cardul, beneficiind de comisionul de 0% pentru astfel de tranzactii. In fapt, in Romania ne apropiem de situatia in care una din trei tranzactii pe card reprezinta plata pentru servicii sau bunuri. (Suplimentul de promovare a platii taxelor si impozitelor cu cardul)
 
Două gravide, blocate în maşini înzăpezite în judeţul Giurgiu Top
Două femei însărcinate sunt blocate, luni, în autoturisme pe drumul dintre localităţile Clejani şi Stâlpu, din judeţul Giurgiu, iar drumarii şi sătenii intervin pentru deszăpezirea drumului, astfel încât cele două femei să poată fi preluate de ambulanţă şi duse la spital.
 
Vrei să ai băiat? Vezi aici cum poţi să controlezi sexul viitorului tău copil Top
Dacă vrei sa deţii controlul asupra sarcinii viitorului tău copil, religia taoistă spune că trebuie să ţii cont şi de actul sexual în sine. Unul scurt şi rapid dă naştere la băieţi, pe când unul romantic creează fetiţe.
 
Endeavour a fost lansată, luni, către ISS Top
Naveta spaţială americană Endeavour, având la bord şase astronauţi, a ajuns cu bine pe orbita terestră la opt minute şi jumătate de la lansarea din Florida, urmând să se conecteze la Staţia Spaţială Internaţională (ISS) în cursul zilei de miercuri, a anunţat NASA.
 
Iranul va fabrica un sistem antirachetă echivalent sau superior celui S-300 Top
Iranul va fabrica "foarte curând" un sistem antirachetă echivalent sau superior celui rusesc S-300, după ce Moscova a blocat livrarea acestor instalaţii, afirmă un oficial de rang înalt responsabil de apărarea antiaeriană, citat de agenţia IRNA.
 
Cristian Preda s-a potolit: Eurodeputatul nu mai publică propunerile de modificare a statutului PDL Top
Europarlamentarul PD-L Cristian Preda a anunţat luni, pe blogul personal, că atât el cât şi colega sa,...
 
Nămeţii provoacă probleme în Bulgaria şi SUA: aeroporturi închise şi drumuri blocate Top
Iarna le dă de furcă şi locuitorilor din Bulgaria ori Statele Unite. Americanii din estul şi centrul...
 
Vanghelie: Dacă cineva vede "negru" în Sectoarele 3 sau 6 să-mi spună şi mie, că eu tot alb am văzut Top
Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, luni, că încearcă să facă faţă problemelor ridicate de înzăpezire doar cu ADP şi cu cheltuieli mult mai mici decât în celelalte sectoare, el precizând că nu a văzut "negru" în Sectoarele 3 sau 6, ci tot "alb".
 

CREATE MORE ALERTS:

Auctions - Find out when new auctions are posted

Horoscopes - Receive your daily horoscope

Music - Get the newest Album Releases, Playlists and more

News - Only the news you want, delivered!

Stocks - Stay connected to the market with price quotes and more

Weather - Get today's weather conditions




You received this email because you subscribed to Yahoo! Alerts. Use this link to unsubscribe from this alert. To change your communications preferences for other Yahoo! business lines, please visit your Marketing Preferences. To learn more about Yahoo!'s use of personal information, including the use of web beacons in HTML-based email, please read our Privacy Policy. Yahoo! is located at 701 First Avenue, Sunnyvale, CA 94089.

Niciun comentariu: