Stiri Noi - Gandul.Info - Stiri de prima pagina

Stiri Noi - Gandul.Info - Stiri de prima pagina


COTROCENI ŞI VICTORIA: BĂSESCU NU A PLEDAT PENTRU UN NOU ÎMPRUMUT

Posted: 05 Mar 2010 04:00 PM PST

Preşedintele Traian Băsescu a sugerat, vineri dimineaţă, la bilanţul Ministerului Apărării, că România ar putea fi nevoită să ceară un nou împrumut financiar extern, pentru a face faţă crizei.


Eurovision 2010: Paula Seling şi norvegianul prin adopţie Ovi vor reprezenta România în finala de la Oslo. Ascultă aici piesa câştigătoare

Posted: 05 Mar 2010 04:00 PM PST

La jumătate de oră după miezul nopţii, românimea a aflat cine o va reprezenta la Eurovisionul din Norvegia. Spre deosebire de alte ediţii, la care preferinţele specialiştilor au diferit de cele ale maselor, atât publicul - prin televoting, cât şi juriile de specialitate au văzut pe primul loc piesa „Playing with Fire"


Dinamo Volgograd - Oltchim Rm. Vâlcea 32-32! Oltchim este în semifinalele Ligii!

Posted: 06 Mar 2010 04:00 PM PST

Oltchim a avut un parcurs ireproşabil în grupa principală II a Ligii Campionilor, având punctaj maxim până la meciul de la Volgograd, astfel că ajunsese în situţia de a se califica în semifinale după patru meciuri.


Un comentariu:

Anonim spunea...

Voi recomanda oricui caută împrumut de afaceri către Le_Meridian, m-au ajutat cu un împrumut de patru milioane USD pentru a-mi începe afacerea de quilting și a fost rapid Când am obținut un împrumut de la ei, a fost surprinzător de ușor de lucrat cu ei. Ele pot finanța până la suma de 500.000.000.000 de dolari (cinci sute de milioane de dolari) în orice regiune a lumii, atâta timp cât există 1,9% ROI pot fi garantate pentru proiecte. Procesul a fost rapid și sigur. A fost cu siguranță o experiență pozitivă. Evitați escrocii de aici și contactați serviciul de finanțare Le_Meridian activat. lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. dacă sunteți în căutarea unui împrumut de afaceri.