Stiri Noi - -Sport Total FM | Stiri | News

Stiri Noi - -Sport Total FM | Stiri | News


Liga Campionilor: Fiorentina - Bayern 3-2; Arsenal - Porto 5-0

Posted: 09 Mar 2010 09:58 AM PST

Bayern Munchen si Arsenal Londra sunt primele echipe calificate in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.


EXCLUSIV / Moldovan: "Va fi cu totul altceva in Cupa"

Posted: 09 Mar 2010 11:17 AM PST

Tehnicianul echipei FC Brasov, Viorel Moldovan, considera ca dubla mansa cu FC Vaslui, din semifinalele Cupei Romaniei, va fi cu totul altceva fata de meciul de luni, din cadrul etapei a XX-a a Ligii I, incheiat la egalitate, scor 1-1.


EXCLUSIV / Moldovan: "Totul e posibil in acest campionat"

Posted: 09 Mar 2010 11:10 AM PST

Antrenorul formatiei FC Brasov, Viorel Moldovan, considera ca actualul sezon este unul extrem de echilibrat si de strans, atat in partea superioara a clasamentului, cat si in cea inferioara.


EXCLUSIV/ Lacatus: "Lucescu sa nu uite ca a fost ales selectioner din campionat"

Posted: 09 Mar 2010 08:08 AM PST

Antrenorul Marius Lacatus i-a amintit selectionerului echipei nationale a Romaniei, Razvan Lucescu, faptul ca a fost instalat la carma primei reprezentative datorita performantelor pe care le-a obtinut in sezonul trecut pe banca formatiei FC Brasov, cu care a incheiat sezonul trecut pe locurile 8-9 in acest "campionat slab".


EXCLUSIV / Stan Prodan: "Nu vor fi arbitri straini in retur"

Posted: 09 Mar 2010 08:38 AM PST

Presedinte Asociatiei Judetene de Fotbal Teleorman, Stan Prodan, care este si membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor, crede ca meciurile din Liga I din acest retur vor fi conduse, in totalitate, de "cavaleri ai fluierului" autohtoni.


EXCLUSIV / Lacatus: "Cupa a fost si va ramane un obiectiv important"

Posted: 09 Mar 2010 06:31 AM PST

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lacatus, sustine ca "galben-verzii" pun in continuare pret pe Cupa Romaniei, care a ramas un obiectiv important.


EXCLUSIV / Lacatus: "Discutia cu conducerea este terminata. Wesley isi vede de treaba"

Posted: 09 Mar 2010 07:39 AM PST

Tehnicianul echipei Marius Lacatus sustine ca discutiile conducerii cu atacantul brazilian Wesley Lopes, in urma actelor de indisciplina ale fotbalistului s-au finalizat, iar jucatorul poate evolua, de acum, la prima echipa.


HCM Constanta intalneste Veszprem in "optimile" Ligii

Posted: 09 Mar 2010 06:08 AM PST

Campioana Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, va intalni formatia maghiara Veszprem, in optimile de finala ale Ligii Campionilor. Sortii au fost pe placul directorului executiv al gruparii constanteme, Nurhan Ali, care spunea, in urma cu o saptamana, ca prefera sa joace cu ungurii, pentru ca acestia au o valoare apropiata de cea a gruparii de la malul Marii Negre.


Becali: "Stoica e un travestit. Vreau sa vad daca are pasarica sau putica"

Posted: 09 Mar 2010 05:43 AM PST

Finantatorul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, considera ca fostul sau colaborator, Mihai "Meme" Stoica, este "cel mai mare nenorocit" si considera ca este travestit.


Becali: "Copos, un tigan libidinos"

Posted: 09 Mar 2010 05:33 AM PST

Patronul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, este foc si para pe omologul sau de la Rapid, care l-a dat in judecata pentru o datorie mai veche. "Latifundiarul din Pipera" l-a numit "tigan libidinos" pe actionarul majoritar al gruparii giulestene si si-a anuntat intentia de a-l da si el in judecata, la randul sau.


Niciun comentariu: