Stiri Noi - Gandul.Info - Stiri de prima pagina

Stiri Noi - Gandul.Info - Stiri de prima pagina


Syda, iubitul Elenei Băsescu, demisionează din Ministerul Economiei şi acuză presa că a fost linşat mediatic. Boc nu comentează. Băsescu spune că nu ştia

Posted: 02 Apr 2010 04:00 PM PDT

Ministerul Economiei, Comerţului si Mediului de Afaceri a anunţat, sâmbătă după-amiază, că Bogdan Ionescu, alias "Syda", prietenul Elenei Băsescu şi viitorul soţ acesteia, a demisionat din funcţia de expert asistent în cadrul instituţiei.


Un bătrân din Craiova a murit la spital după ce a fost bătut de un şofer deranjat că traversa prea încet pe trecerea de pietoni

Posted: 02 Apr 2010 04:00 PM PDT

Un bărbat internat în terapie intensivă după ce a fost bătut de un şofer deranjat că traversa prea lent strada, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, din cauza unor complicaţii.


Imagini şocante cu fiica unui poliţist, lovită cu sălbăticie de fostul iubit, un interlop. Agresorul este cercetat în stare de libertate. VIDEO

Posted: 02 Apr 2010 04:00 PM PDT

O fată de 18 ani a fost bătută de iubitul de care se despărţise, un interlop din oraş, după cum spun anchetatorii. Jignit că a fost părăsit, tânărul a încercat inţial s-o convingă să se întoarcă, dar cum n-a avut destule cuvinte, a început s-o lovească cu pumnii şi picioarele, informează Stirileprotv.ro.


Pedelistul Flutur şi Preasfinţitul Varsanufie susţin împreună Lampa lui David: parteneriat PD-L – Patriarhie pentru aducerea Luminii Sfinte de la Ierusalim

Posted: 02 Apr 2010 04:00 PM PDT

O echipă de şase persoane a închiriat un charter cu destinaţia Ţara Sfântă. Lumina Sfântă va ajunge pe Otopeni sâmbătă seara, la ora 19.


Boc: Ministerul Sănătăţii va negocia atât cât va fi nevoie cu medicii de familie pentru a rezolva problema reţetelor compensate şi gratuite

Posted: 02 Apr 2010 04:00 PM PDT

Ministerul Sănătăţii va negocia cu medicii de familie atât timp cât va fi necesar pentru a rezolva problemele invocate de aceştia pentru a întrerupe prescrierea de reţete compensate şi gratuite către pacienţi, deoarece nu este firesc ca oamenii să sufere din cauza birocraţiei, a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, premierul Emil Boc.


O fetiţă de cinci ani şi părinţii ei au murit într-un incendiu izbucnit din cauza unei lumânări uitate aprinse

Posted: 02 Apr 2010 04:00 PM PDT

O fetiţă de cinci ani şi părinţii acesteia au murit, duminică dimineaţă, într-un incendiu care a mistuit casa în care se aflau, pompierii stabilind că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la o lumânare uitată aprinsă.


Paştele, patimă, moarte, înviere, cea mai solemnă sărbătoare creştină

Posted: 02 Apr 2010 04:00 PM PDT

Cea mai veche şi mai strălucită sărbătoare a creştinătăţii este Învierea Domnului, numită şi sărbătoarea Paştilor, adică ziua în care noi prăznuim pe Hristos, "Paştile nostru", care s-a jertfit pentru noi.


Ce petreceri te aşteaptă în weekend-ul de Paşte prin cluburile din ţară!

Posted: 02 Apr 2010 04:00 PM PDT

Cluburile din tara sunt hotarate sa profite in acest sfarsit de saptamana de sarbatoarea Pastelui, asa ca s-au pregatit cu petreceri tematice si surprize pentru tinerii care vor sa ajunga de la slujba de Inviere direct pe ringul de dans.


Taxe absurde pe care suntem obligaţi să le plătim!

Posted: 02 Apr 2010 04:00 PM PDT

In Romania se platesc cele mai multe taxe si impozite din UE, spune un studiu al Bancii Mondiale. Totodata, studiul mai spune ca tara noastra ocupa pozitia a patra in lume la numarul de taxe si impozite platite de contribuabili.


Niciun comentariu: