Stiri Noi - Gandul.Info - Stiri de prima pagina

Stiri Noi - Gandul.Info - Stiri de prima pagina


Cât de sigur este avionul prezidenţial românesc. Un reportaj Gândul la bordul Air Force One Romania

Posted: 09 Apr 2010 04:00 PM PDT

Spre deosebire de avioanele de linie, "aeronava prezidenţială" are congelator încăpător de 60 litri în care se pot pune fructe la rece şi mai ales îngheţată, pat matrimonial cu cadru din duraluminiu învelit cu furnir fals din plastic, iar capacul care se lasă peste toaleta privată a şefului statului e îmbrăcat în piele, ca acesta să poată şedea ca pe un scăunel în timp ce se bărbiereşte în băiţa de 1 m².


Blaga pentru Gândul, despre cazul de la Craiova: "Nu e corect să se arunce vina doar asupra poliţiştilor. Procurorul ce a aşteptat? "

Posted: 09 Apr 2010 04:00 PM PDT

Nu doar poliţiştii, ci şi procurorul care a instrumentat cazul bătrânului decedat după ce a fost bătut pe o trecere de pietoni din Craiova ar trebui tras la răspundere. Aceasta este părerea ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga.


Afaceristul Locic, judecătorul Costiniu şi asfaltatorul Căşuneanu, arestaţi pentru următoarele 29 de zile. Şedinţa de judecată de la instanţa supremă a durat mai bine de 16 ore

Posted: 09 Apr 2010 04:00 PM PDT

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis arestarea preventivă, pentru 29 de zile, a celor trei inculpaţi, afaceriştii Marius Locic, Costel Căşuneanu şi judecătorul Florin Costiniu, verdictul fiind dat la capătul a unei şedinţe de judecată care a durat aproximativ 16 ore.


Vadim a rupt protocolul cu PD-L pentru Primăria Capitalei

Posted: 09 Apr 2010 04:00 PM PDT

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a anunţat, vineri seară, la postul de televiziune Realitatea, că a rupt alianţa cu PD-L pe care o avea încheiată pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti. În faţa camerelor de luat vederi, tribunal a făcut bucăţi protocolul semnat anul trecut şi a declarat că va retrage sprijinul politic consilierilor care vor mai vota alături de PD-L.


Cum explică Ministerul Transporturilor un accident de pe autostradă în urma căruia un tânăr de 25 de ani a murit: “Calul de care s-a lovit a intrat pe autostradă ca o maşină”

Posted: 08 Apr 2010 04:00 PM PDT

Un accident mortal a avut loc joi noapte pe autostrada Bucureşti – Piteşti, în dreptul kilometrului 112, pe porţiunea nouă a tronsonului de autrostradă. O maşină care se deplasa spre Bucureşti a intrat într-un cal aflat pe partea carosabilă, iar şoferul, un tânăr de 25 de ani din Sibiu, şi-a pierdut viaţa imediat în urma impactului.


PD-L îşi asigură varianta de avarie: vechimea, eliminată pentru viitorul candidat la preşedinţie. Care credeţi că ar fi cel mai potrivit candidat PD-L pentru Cotroceni?

Posted: 08 Apr 2010 04:00 PM PDT

Viitorul candidat al PD-L la preşedinţia României nu va fi desemnat în mod obligatoriu dintre membrii cu vechime în partid. Din noul statut al democrat-liberalilor a dispărut prevederea conform căreia candidatul la funcţia supremă în stat trebuie să aibă cel puţin cinci ani vechime în partid şi minimum trei ani de activitate ca militant


Elena Udrea respectă interdicţia PDL la televiziuni şi dă ca exemplu de dezinformare faptul că ea nu s-a născut la Pleşcoi, aşa cum spune presa

Posted: 08 Apr 2010 04:00 PM PDT

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, că va respecta decizia partidului de a nu mai trimite reprezentanţi la emisiunile Antena 3 şi Realitatea TV şi a dat ca exemplu de dezinformare faptul că a fost prezentată în mod constant de presă ca fiind născută la Pleşcoi deşi locul ei de naştere este oraşul Buzău.


Şeful misiunii FMI: “Pacienţii nu ies din îngrijire intensivă şi părăsesc spitalul”. El recunoaşte că au estimat greşit recesiunea dar spune că alţii au fost şi mai optimişti

Posted: 08 Apr 2010 04:00 PM PDT

România are toate şansele să schimbe recesiunea pe creştere economică însă asta nu înseamnă că a ieşit din criză. După anunţul preşedintelui Traian Băsescu privind posibilitatea unui nou acord, oficialii FMI, în frunte cu directorul executiv al Fondului, Dominique Strauss Kahn, au confirmat că este posibil ca guvernul român să îşi continue strategia de relansare economică tot alături de instituţia financiară.


A târât un copil 30 de metri sub maşină şi susţine că nu şi-a dat seama. Şoferul care a accidentat trei persoane în Craiova a fost arestat 29 de zile

Posted: 08 Apr 2010 04:00 PM PDT

Şoferul din Craiova care, încercând să iasă dintr-o altercaţie, a accidentat cu maşina trei persoane, între care doi minori, în timp ce mergea în marşarier fără să se asigure, a fost arestat preventiv, vineri, pentru 29 de zile. Măsura a fost luată de magistraţii Judecătoriei Craiova.


Şapte mituri despre legea unitară a pensiilor

Posted: 08 Apr 2010 04:00 PM PDT

Viitoarea lege a pensiilor nu va reduce pensiile din sistemul public, iar puterea de cumpărare a acestor pensii chiar va creşte uşor, susţin specialiştii într-o analiză publicată de portalul specializat pensiileprivate.ro.


Grecia, în iminentă nevoie de a apela la ajutorul UE şi al FMI

Posted: 08 Apr 2010 04:00 PM PDT

După o „Joie Neagră" – când dobânda cerută pentru obligaţiunile greceşti cu scadenţa peste zece ani a urcat la 7,5%, un maxim istoric – nevoia ca Guvernul de la Atena să apeleze la împrumuturi din partea statelor UE şi a FMI pare să fi devenit iminentă.


20% din omenire crede că extratereştrii se află deja pe Pământ. Cum trebuie să reacţionăm în cazul unei întâlniri de gradul III

Posted: 08 Apr 2010 04:00 PM PDT

Extratereştrii există şi se află deja printre noi, deghizaţi în pământeni, arată un sondaj efectuat de Reuters şi Ipsos pe un eşantion de 23.000 de adulţi din 22 de ţări. Lideri sunt chinezii şi indienii, 40% dintre ei fiind de acord cu această ipoteză.


„Top Gear” demarează la Discovery Channel

Posted: 08 Apr 2010 04:00 PM PDT

Maniacii cailor putere şi dependenţii de umor inteligent au parte, din 12 aprilie, de „Top Gear" la Discovery Channel. Emisiunea ia pasiunea publicului pentru maşini, elimină statisticile plictisitoare, adaugă entuziasm, cascadorii incitante şi provocări, ajungând în final la un format informativ şi distractiv în acelaşi timp.


Care sunt efectele secundare ale medicamentelor "minune" ce promit că slăbeşti peste noapte

Posted: 08 Apr 2010 04:00 PM PDT

În România, o persoană din patru este obeză, iar una din două are probleme cu greutatea, potrivit ultimelor date furnizate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.


Coşmarul lui Grzelak: trăieşte din mila lui Golanski

Posted: 09 Apr 2010 04:00 PM PDT

Rafal Grzelak trece prin clipe groaznice în Ghencea. Neplătit de şapte luni, amendat cu 25% din salariu şi trimis la echipa a doua (unde, culmea, nu joacă), mijlocaşul polonez a rămas cu un singur sprijin în România: prietenul


Staţiunile balneare româneşti, duse pe apa sâmbetei, la „România, te iubesc!”

Posted: 08 Apr 2010 04:00 PM PDT

Revoluţia din '89 nu a însemnat doar momentul unor mari începuturi, ci şi începutul sfârşitului unor afaceri cu potenţial uriaş. Staţiunile balneare româneşti Herculane şi Borsec sunt doar două exemple care au avut această soartă crudă


Două din 5 reclamaţii împotriva Facebook au ca subiect invitaţii sexuale

Posted: 08 Apr 2010 04:00 PM PDT

Reţeaua de socializare Facebook este "o sursă de îngrijorare" pentru organizaţiile ce se ocupă de supravegherea online a siguranţei tinerilor, şi asta pentru că, de la lansarea sa, nu a depus nicio plângere pentru a-I demasca pe potenţialii pedofili


Riscul de îmbolnăvire de cancer pulmonar – identificat genetic

Posted: 08 Apr 2010 04:00 PM PDT

Cercetătorii americani au descoperit o metodă genetică de identificare a fumătorilor care se confruntă cu cel mai mare risc de îmbolnăvire de cancer pulmonar, relevă un studiu recent, publicat în revista Science Transnational Medicine


Videoclipul piesei "Playing With Fire", care reprezintă România la Eurovision 2010, realizat cu efecte speciale similare cu cele din "Avatar". Vezi aici clipul

Posted: 08 Apr 2010 04:00 PM PDT

Videoclipul piesei "Playing With Fire", interpretată de Paula Seling şi Ovi, care reprezintă România la Eurovision 2010, a fost lansat pe site-ul oficial Eurovision, a anunţat Televiziunea Română.


7 zile pe glob prin fotografii Reuters - GALERIE FOTO

Posted: 08 Apr 2010 04:00 PM PDT

Vezi aici 7 evenimente din ultimele 7 zile, aşa cum au fost ele surprinse de camerele fotografilor Reuters.


Niciun comentariu: