Stiri Noi - Gandul.Info - Stiri de prima pagina

Stiri Noi - Gandul.Info - Stiri de prima pagina


EXCLUSIV Oficial guvernamental: Aproape 100 de spitale româneşti nu ar trece testul septic

Posted: 25 Apr 2010 04:00 PM PDT

Radu Berceanu: "Eu am avut unele semnale că sunt nereguli, nu de natură medicală, ci de natură administrativă"


Guvernul se reuneşte la ora 14.00 ca să discute despre salvarea ANI. Băsescu cheamă partidele la consultări pe aceeaşi temă, de la ora 17.00. PNL refuză invitaţia la Cotroceni

Posted: 25 Apr 2010 04:00 PM PDT

Guvernul se reuneşte în şedinţă, luni, de la ora 14.00, pentru a discuta situaţia Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), ale cărei atribuţii au fost declarate neconstituţionale.


Teo Trandafir merge în Parlament. Rezultatele finale BEC: 54,02% Teo, 45,98% Mincă. Prima promisiune: „Nu mă voi schimba”

Posted: 25 Apr 2010 04:00 PM PDT

Peste 100.000 de alegători sunt aşteptaţi la cele 61 de secţii de vot din Colegiul 19 din Capitală, pentru a-şi alege reprezentantul în Camera Deputaţilor, având de optat între Teo Trandafir (PDL) şi Liliana Mincă (PSD-PC).


Starea de sănătate a Ameliei Antoniu, uşor mai bună. Ea respiră de 24 de ore fără ajutorul aparatelor

Posted: 25 Apr 2010 04:00 PM PDT

Starea prim-solistei Teatrului de Operetă, Amelia Antoniu, este într-o uşoară ameliorare, respirând de 24 de ore fără aparate şi doar cu masca de oxigen, a declarat, luni dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), Bogdan Popescu, citat de Mediafax.


Incidente grave la finalul meciului Steaua - Timişoara. Doi jandarmi şi un steward, răniţi

Posted: 25 Apr 2010 04:00 PM PDT

Zece persoane au fost reţinute la finalul meciului Steaua - FC Timişoara (3-3), în urma unor incidente în care au fost implicate câteva sute de suporteri.


EXCLUSIV: Alina Dumitru preferă să se antreneze în Ungaria, pentru că la noi e „puţin mai bine decât în Epoca de Aur“

Posted: 23 Apr 2010 04:00 PM PDT

Medaliată cu aur la Europenele de la Viena, cea mai valoroasă judoka română spune că se poate trăi bine din acest sport, dar numai pentru că la competiţiile internaţionale se oferă premii în bani


De la body-ul extensibil al Andreei Marin la aparatul care depistează cancerul

Posted: 23 Apr 2010 04:00 PM PDT

Românca Andreea Marin Bănică a fost premiată cu medalia de aur la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva, distincţia fiindu-i acordată pentru body-ul extensibil pentru copii pe care l-a inventat, după cum scrie vedeta de televiziune pe blogul său.


Microbuzul lui Teo vs autobuzul lui Mincă. Bătălia pentru deputăţie dintr-un colegiu de sector

Posted: 25 Apr 2010 04:00 PM PDT

Postul de deputat pentru care au concurat, duminică, pedelista Teo Trandafir şi conservatoarea Liliana Mincă a declanşat nu numai o competiţie la urnele din Colegiul 19 al Capitalei, ci şi o confruntare între microbuze şi autobuze.


Vacanţa de vară, pe cont propriu sau prin agenţie. Află ce ţi se potriveşte

Posted: 23 Apr 2010 04:00 PM PDT

Vacanţă pe cont propriu sau la pachet? Tinerii îndeosebi, dar şi persoanele care călătoresc fără copii optează pentru prima variantă, în timp ce turiştii care nu vor surprize neplăcute preferă să meargă pe mâna agenţiei şi să aibă totul asigurat, de la transport şi cazare până la masă şi servicii opţionale.


Cum am pierdut în 2010 fonduri europene nerambursabile de 875 milioane de euro pentru drumuri şi căi ferate

Posted: 23 Apr 2010 04:00 PM PDT

Limitată de deficitul bugetar impus de FMI şi incapabilă să reducă cheltuielile cu funcţionarea statului, România a fost nevoită să refuze bani europeni nerambursabili care totalizează 875 milioane de euro.


Casele rău-platnicilor vândute de bănci, în curând cu 50% mai ieftine

Posted: 23 Apr 2010 04:00 PM PDT

În ciuda miilor de anunţuri de licitaţii de terenuri sau de locuinţe afişate pe siturile băncilor, foarte puţine persoane cumpără de la bancheri bunurile scoase la vânzare în urma procesului de executare silită a rău-platnicilor.


Accident spectaculos la Craiova: Vezi aici cum un şofer a intrat cu maşina într-un bar

Posted: 23 Apr 2010 04:00 PM PDT

Clienţii unui bar din Craiova situat pe marginea drumului DE 70 au fost şocaţi când, în noaptea de sâmbătă spre duminică, printre mesele la care stăteau liniştiţi a apărut o maşină.


Esca: „La CNN mi-am spus «e SF, aici trebuie să ajungem, pe Lun㻓

Posted: 23 Apr 2010 04:00 PM PDT

La 23 de ani, Andreei Esca i s-a spus că va fi Claire Chazal a României sau Cleo Stieber. Două femei care au făcut istorie în media. Cea dintâi, în Franţa la TF1, iar cea de-a doua, în România, ca prima prezentatoare a televiziunii naţionale.


Ce ascunde ambalajul. Cum citeşti eticheta alimentelor

Posted: 23 Apr 2010 04:00 PM PDT

Verificaţi etichetele oricărui produs, susţin nutriţioniştii. Şi asta pentru că, de la carne şi lactate la ouă şi derivate din ouă, de la miere de albine şi cereale până la sucuri, alcool şi pâine, alimentele pe care le mâncăm zilnic sunt contrafăcute.


Cei mai preţioşi porumbei din România – masaţi, îmbăiaţi şi serviţi cu apă de izvor

Posted: 23 Apr 2010 04:00 PM PDT

Porumbeii cei mai medaliaţi de la noi sunt răsfăţaţi într-una dintre cele mai moderne crescătorii. E un fel de „hotel de patru stele" în Băneasa, departe de blocuri, maşini şi poluare. Sunt 300 de sportivi, iar stăpânul le-a făcut o casă imensă şi o pajişte de munte.


Război în Ghencea! Fanii, dispersaţi cu focuri de armă! "Au aruncat cu borduri, un steward a fost rănit"

Posted: 25 Apr 2010 04:00 PM PDT

Incidente grave la finalul meciului Steaua - Timişoara. Câteva sute de suporteri stelişti s-au adunat în preajma stadionului, au scandat împotriva patronului Gigi Becali şi au început să arunce cu pietre. S-au spart mai multe geamuri. Jandarmii au intervenit şi i-au împrăştiat pe suporteri în zonă. S-au auzit inclusiv câteva focuri de armă când suporterii au fost dispersaţi! Mai mulţi suporteri au fost arestaţi de forţele de ordine.


Trucuri pentru un lifting natural

Posted: 23 Apr 2010 04:00 PM PDT

Gimnastica facială reprezintă o soluţie eficientă pentru întinerirea chipului, potrivit experţilor francezi în cosmetică, care au alcătuit un set de exerciţii simple ce au efectul unui veritabil lifting natural.


Mănăstire cu Spa şi hotel de 2 stele la Techirghiol

Posted: 23 Apr 2010 04:00 PM PDT

"Dumnezeu să vă dea sănătate" este motto-ul unui centru Spa creat la mănăstirea din Techirghiol. Măicuţele şi preotii de aici se ocupă personal de sănătatea celor care le trec pragul.


Carmen Harra - despre cutremure, vulcani şi criză, la „Happy Hour“

Posted: 23 Apr 2010 04:00 PM PDT

„Vin în România cu mare plăcere, ca de fiecare dată, pentru că vreau să mă reîntâlnesc cu publicul român şi să revin la emisiunea mea favorită, „Happy Hour".


De ce ar trebui să dai 2% din venit unui ONG şi cum îl alegi

Posted: 25 Apr 2010 04:00 PM PDT

Poate nu esti tu tocmai un bun samaritean sau nu este asta cea mai potrivita perioada in care sa te gandesti la altii, dar ai putea face foarte simplu un mare bine unor copii bolnavi sau chiar mai multor oameni, care sunt la randul lor ajutati sa aiba o viata macar putin mai frumoasa de catre diverse organizatii neguvernamentale.


25 de filme care au schimbat moda planetei

Posted: 23 Apr 2010 04:00 PM PDT

Breakfast at Tiffany's (1961) - Audrey Hepburn e chintesenţa eleganţei. Rolul de aici a lăsat în urmă nu doar o nominalizare la Oscar, ci şi o pagină în manualul de stil al tuturor timpurilor: omenirea îşi aminteşte perfect de celebra „little black dress", creată de Givenchy.


Niciun comentariu: