Stiri Noi - stiri din ecologie, dezvoltari sustenabile si protectia mediului | green-report

Stiri Noi - stiri din ecologie, dezvoltari sustenabile si protectia mediului | green-report


<p>Green Report va ureaza Paste fericit!</p>

Posted: 03 Apr 2010 12:37 AM PDT

Echipa Green Report va ureaza Paste fericit alaturi de familie si cei dragi si va invita sa petreceti sarbatorile in armonie cu mediul.
Daca vreti sa schimbati cate ceva in obiceiurile de Paste pentru a sarbatori intr-un mod mai prietenos cu natura, puteti incepe cu vopseaua de oua, daca ati lasat acest obicei pe ultima suta de metri. Vopseaua din comert contine chimicale nocive atat pentru sanatate, cat si pentru mediu. Din fericire, exista si alte optiuni. De exemplu, pentru a colora...

citiţi mai departe


<p>Vanatoare de oua eco la Casa Alba de Paste VEZI&nbsp;VIDEO&nbsp;</p>

Posted: 03 Apr 2010 12:19 AM PDT

Familia Obama va organiza si anul acesta faimoasa vanatoare a oualor de Paste, precum si concursul rostogolirii oualor de Paste, intr-o maniera eco si sanatoasa.
Potrivit website-ului oficial al Casei Albe, ouale pe care le vor cauta copiii anul acesta prin curtea prezidentiala vor fi prietenoase cu mediul, din lemn certificat ecologic si colorate in violet, roz, verde si galben cu vopseluri pe baza de apa si ulei vegetal.
De asemenea, evenimentul va cuprinde muzica live, sporturi, ...

citiţi mai departe


<p>Premierul Bangladeshului isi alimenteaza biroul cu energie solara</p>

Posted: 02 Apr 2010 11:45 PM PDT

Premierul Bangladeshului, Sheikh Hasina, s-a hotarat sa ofere un exemplu oamenilor de acolo ce duc lipsa de energie electrica echipandu-si biroul cu un sistem de iluminat alimentat de energia solara, potrivit Greenlaunches.
O instalatie solara montata pe acoperisul cladirii localizate in capitala Dhaka va colecta energia de la soare si va alimenta sistemul de iluminat al biroului lui Hasina.
Instalatia solara este alcatuita din 126 de panouri fotovoltaice care alimenteaza 28 de baterii ce...

citiţi mai departe


<p>Avatar 2 va fi filmat in padurea amazoniana</p>

Posted: 02 Apr 2010 11:11 PM PDT

Pentru continuarea filmului Avatar, James Cameron, muta actiunea pe Pamant, mai exact in padurea amazoniana, a anuntat regizonrul, citat de Ecorazzi.

Dupa o vizita de trei zile in regiunea amazoniana Big Bend, Cameron a aflat de problema oamenilor din zona de la organizatia ecologista Amazon Watch. Parti masive din padure urmeaza a fi distruse in Amazon pentru construirea unui urias hidrobaraj, numit Belo Monte.

„Am aflat de la prietenii mei de la Amazon Watch ca hidrobarajul Belo...

citiţi mai departe


<p>Evenimentul Zilei: Vreme calda de Paste</p>

Posted: 02 Apr 2010 10:38 PM PDT

Duminica, de Paste, vremea va fi calda si in general frumoasa, dar cu cer variabil.

Azi si maine, cerul va fi temporar noros si va ploua local in regiunile vestice, sud-vestice si centrale si izolat in restul tarii. Trecator, in zona montana inalta, vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 20 de grade Celsius, iar cele minime intre 1 si 8 grade Celsius, mai scazute in depresiuni.

In Capitala, cerul va fi...

citiţi mai departe


Niciun comentariu: