Stirile din politica

Stirile din politica


S-a gasit arca lui Noe

Posted: 26 Apr 2010 02:00 PM PDT

Arheologii chinezi si turci au declarat ca esantioane prelevate de la modelul de structura pe muntele Ararat din estul Turciei au fost testate cu carbon. Rezultatele trimit la aceeasi perioda de timp in care a trait Noe. Echipa a facut anuntul ieri - in aceeasi zi cand Biblia spune ca apele s-au retras si arca s-a oprit pe pamant. Yeung Wing-Cheung, un regizor de filme documentare din Hong Kong si membru al echipei de 15 cercetatori de la Ministries International, a declarat: "Nu e 100 la...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

O italianca sustine ca a ramas insarcinata cu un extraterestru

Posted: 26 Apr 2010 02:00 PM PDT

Doctorii italieni cred cu tarie ca au avut in maini un bebelus extraterestru. Cand au examinat-o pe Giovanna au observat ritmul cardiac al fatului, dar la ecografie nu l-au vazut. Femeia se simtea tot mai rau si s-au hotarat sa ii faca o intrerupere de sarcina. Totul a fost filmat. Medicii au gasit un fel de placenta, in care se dezvolta creatura. Mai bine zis, un hibrid intre specia umana si una extraterestra. Giovanna sustine ca a fost rapita prima data de fiinte de pe alta planeta la numai 4...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Gheata si materie organica au fost descoperite pe un asteroid

Posted: 28 Apr 2010 02:00 PM PDT

Utilizand telescopul in infrarosu de pe Mauna Kea, cercetatorii au descoperit pentru prima data gheata si molecule organice pe suprafata unui asteroid. Aceasta bucata de roca inghetata poate oferi cheia pentru intelegerea modului in care apa a ajuns pe planeta noastra. Observatiile au fost facute de catre doua echipe de astronomi si au fost publicate in revista Nature. Gheata si materie organica au fost descoperite pe un asteroid. Asupra asteroidului Themis 24, situat intre orbitele lui Marte...


NASA pregateste 28 de misiuni spatiale de cautare a vietii extraterestre

Posted: 28 Apr 2010 02:00 PM PDT

NASA analizeaza posibilitatea organizarii a 28 de misiuni spatiale care ar putea conduce la descoperirea unor forme de viata extraterestra in sistemul nostru solar, a declarat un reputat paleontolog american, citat de Mediafax. "Astrobiologia si cautarea formelor de viata reprezinta ceea ce trebuie sa facem de acum inainte in misiunile de explorare a sistemului nostru solar", a declarat, intr-o conferinta de presa, Steve Squyres, paleontolog la Universitatea Cornell din New York, presedintele...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

CSM ar putea cere Înaltei Curţi să sesizeze CCR în privinţa proiectului Legii unice a pensiilor

Posted: 29 Apr 2010 11:48 AM PDT

Şeful CSM, Florica Bejinaru, a amintit, în cadrul dezbaterilor, că proiectul legii pensiilor este în bună măsură şi neconstituţional şi este în afara jurisprudenţei CEDO şi a actelor cu caracter internaţional la care România este parte şi în baza cărora şi- a asumat anumite obligaţii.



Primul roman in Parlamentul Ungariei, dupa 20 de ani

Posted: 29 Apr 2010 02:00 PM PDT

Schimbarea politica adusa de electoratul din Ungaria, odata cu alegerile din 11 aprilie (respectiv 25 aprilie-turul al doilea), i-au permis lui Gheorghe Simonca, in varsta de 35 de ani, sa ajunga primul deputat de origine romana in Parlamentul de la Budapesta, dupa 1990, ca membru al partidului Fidesz. Cu ocazia acestor alegeri, formatiunea Fidesz-KDNP ajunge la putere, dupa opt ani petrecuti pe banca opozitiei. „Este un sentiment de bucurie pentru mine sa fiu primul roman de du... (read more)


Doua prim soliste de la Opereta s-au inscris in PRM

Posted: 29 Apr 2010 02:00 PM PDT

Daniela Vladescu si Bianca Ionescu, prim soliste ale Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", s-au inscris in PRM, ele fiind prezente la conferinta de presa de vineri in care liderul partidului, Corneliu Vadim Tudor, a facut acest anunt.Daniela Vladescu, prim solista a Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" si director general al Teatrului "Oleg Danovschi" din Constanta, si soprana Bianca Ionescu, prim solista a Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" si-au anuntat in... (read more)


Vanghelie organizeaza de 1 Mai un miting de protest in fata Guvernului si un mars

Posted: 29 Apr 2010 02:00 PM PDT

Organizatia PSD Bucuresti, condusa de Marian Vanghelie, va organiz sambata un mars de la Arcul de Triumf la Piata Victoriei, care se va incheia cu un miting de protest in fata Guvernului, organizatorii asteptandu-se la zece mii de participanti.Membrii PSD se vor reuni la Arcul de Triumf, la ora 11.00, deplasandu-se apoi pe Soseaua Kiseleff catre Piata Victoriei, au declarat surse din conducerea PSD Bucuresti.In fata Guvernului ei vor participa la un miting de protest, care, conform surselor cita... (read more)


Olguta Vasilescu: ANI face verificari in cazul meu

Posted: 29 Apr 2010 02:00 PM PDT

Senatorul PSD Olguta Vasilescu a declarat, vineri, ca ANI a inceput verificari in cazul declaratiei sale de avere, sustinand ca este vorba despre o "haituiala politica" si ca ii va cere despagubiri in instanta sefului Agentiei Nationale de Integritate, Catalin Macovei.Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, intr-o conferinta de presa, ca a aflat din presa centrala despre inceperea unei anchete a ANI in cazul declaratiei sale de avere.Ea a sustinut ca inspectorii ANI le-a... (read more)


Nepoata fostului sef al SRI Radu Timofte s-a inscris in UNPR

Posted: 29 Apr 2010 02:00 PM PDT

Nepoata fostului sef al SRI Radu Timofte s-a inscris in UNPR, fiind propusa de filiala ieseana a noii formatiuni sa faca parte din Consiliul National al partidului condus de Gabriel Oprea.Valerian Salavastru, cel care se ocupa cu organizarea UNPR in judetul Iasi, a declarat vineri pentru MEDIAFAX ca Ioana Timofte, nepoata fostului sef al SRI Radu Timofte, s-a inscris in aceasta saptamana in UNPR, ea fiind in prezent director adjunct al Colegiului National de Aparare, ocupand acest post la propu... (read more)


Apa de pe Terra, adusa de asteroizi?

Posted: 29 Apr 2010 02:00 PM PDT

Astronomii au descoperit pentru prima oara gheata si materii organice pe un asteroid, potrivit Yahoo News. Este vorba despre asteroidul 24 Themis, orbitand intre planetele Marte si Jupiter, a carui intreaga suprafata este acoperita de un strat subtire de gheata, dupa cum au constatat doua echipe de oameni de stiinta lucrand in cadrul Observatorului NASA din Hawaii. Descoperirea acestora intareste teoria conform careia viata de pe pamant a inceput dupa ce, acum patru miliarde de ani, mai multe...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ECHIPA DIN VIS

Posted: 30 Apr 2010 11:39 AM PDT

Visul lui Gigi Becali de a avea orice jucator din lume e aproape de a deveni realitate. Messi sau Cristiano Ronaldo ii pot da pase decisive golgheterului Kapetanos. Daca nu pe teren, macar in noile calendare ale Stelei, care ii aprind imaginatia lui Becali.


MUTU, PE FARAS

Posted: 30 Apr 2010 11:40 AM PDT

Fiorentina pregateste debarcarea lui Mutu. "Trebuie sa fie constient ca a gresit", spune directorul sportiv Pantaleo Corvino, despre romanul care a fost suspendat 9 luni pentru dopaj.


BARCELONA ESTULUI

Posted: 30 Apr 2010 11:40 AM PDT

Steaua a luat-o pe urmele Barcelonei. Merge doua zile cu autocarul spre Alba Iulia. La fel ca "extraterestrii" lui Guardiola, care saptamana trecuta, fortati de norul de cenusa, au mers pana la Milano in acealasi fel. Povestea a fost cu ghinion. Catalanii au pierdut cu 3 la 1.


SHOW SI CU DINAMO

Posted: 30 Apr 2010 11:41 AM PDT

Rapidistii promit o ploaie de goluri si la derby-ul cu Dinamo. Nae Manea rade de dusmanii din "Stefan cel Mare" si anunta ca adversarii de duminica au o singura sansa sa bata in Giulesti: doar daca Rapidul nu se prezinta la meci!


"APROAPE CAMPIONI"

Posted: 30 Apr 2010 11:42 AM PDT

CFR-ul vrea sa rezolve repede ecuatia titlului. Cu 3 puncte maine, la Ploiesti, cu Astra, clujenii spun ca sunt aproape campioni. Mai ales ca ultimele runde le aduc in fata doar un adversar tare, Vasluiul lui Lacatus.


ANTRENAMENT LA MUZEU

Posted: 30 Apr 2010 11:42 AM PDT

Oltenii pregatesc meciurile de acasa... la muzeu. De cand joaca la Severin, jucatorii lui Wotte il viziteaza des pe caricaturistul Stefan Popa-Popas. Patronul Mititelu e cel mai castigat. A plecat acasa cu o caricatura semnata de celebrul artist.


CAMPIONUL GALERIEI

Posted: 30 Apr 2010 11:43 AM PDT

Handbalistele de la Oltchim vor avea parte de supergalerie in finala Ligii campionilor. Lucian Bute promite ca nu va rata cel mai tare meci al anului. Campionul de la box vrea le fie alaturi fetelor atunci cand vor castiga cel mai important trofeu de la handbal.


Prima TV, din nou pe locul doi in prime-time

Posted: 30 Apr 2010 01:04 PM PDT

WE LOVE TO ENTERTAIN YOU cu cele mai bune programe TV


Din 6 mai, aflati cine este "Gazda de profesie", numai la Prima TV

Posted: 30 Apr 2010 06:24 PM PDT

"Gazda de profesie" este noul reality show, marca Prima TV. Patru proprietari de pensiuni se vor intrece pret de patru zile si vor incerca sa va convinga ca serviciile oferite de ei sunt cele mai bune. Fiecare va petrece 24 de ore in pensiunile contracandidatilor. Odata ajunsi in locatie, invitatii vor analiza fiecare detaliu comparand in permanenta facilitatile oferite cu afacerea proprie. A doua zi, dupa micul dejun, invitatii vor plati gazdei suma pe care o considera potrivita pentru serviciile primite. Cel care strange cei mai multi bani, este desemnat "Gazda de profesie".


A picat teza cu viata

Posted: 30 Apr 2010 07:22 PM PDT

Doliu la liceul Pedagogic din Bacau! O profesoara de bilogie s-a sinucis, la scurt timp dupa ce le-a dat teza elevilor de clasa a 10-a. Femeia n-a lasat un bilet prin care sa-si explice gestul, dar vecinii cred ca divortul prin care trecea a distrus-o psihic. Era un dascal extraordinar, spun toti cei care-au cunoscut-o.


Director injunghiat

Posted: 30 Apr 2010 07:23 PM PDT

Misiune dificila pentru procurorii satmareni, care trebuie sa elucideze un caz cel putin ciudat. Directorul unei scoli a fost gasit mort, cu un cutit infipt in inima, iar expertiza medico legala si cercetarile preliminarii indica un accident casnic. Colegii barbatului nu cred in aceasta varianta, dar nici nu pot spune c-a fost o crima. Profesorul era un om bun, fara dusmani.


Justitie si scandal

Posted: 30 Apr 2010 07:23 PM PDT

Scandal ca la usa cortului la primaria din localitatea ilfoveana Dobroiesti. Viceprimarul si un functionar de la serviciul de apa si canal au fost retinuti noaptea trecuta. Primul este acuzat de ultraj, lipsire de libertate si favorizarea infractorului iar al doilea de luare de mita. Si primarul localitatii a fost audiat toata noaptea de procurori care il acuza de ultraj. De partea cealalta, angajatii primariei spun ca acuzatiile sunt simple inventii si ca procurorii au fost violenti.


Marea escapada la mare

Posted: 30 Apr 2010 07:24 PM PDT

Inghesuiti in trenuri, tinerii se indreapta catre mare! Pana acum au ajuns acolo cateva mii! Putini, spun afaceristii de pe litorali, care sperau ca macar vremea buna sa-i aduca pe romani pe nisip. Mai e in timp pana maine, insa, fiindca cei mai multi dintre romani pleaca spre Constanta, in aceasta seara!


Plin si la munte

Posted: 30 Apr 2010 07:27 PM PDT

Sunt altii, carora nebunia de la mare nu le surade, asa ca aleg linistea din munti! Pe Dn1 n-a fost asa aglomerat, dar asta a fost semn ca turistii au preferat sa vina cu trenul. De dimineata garile gemeau de calatori.


Impuscaturi in trafic

Posted: 30 Apr 2010 07:27 PM PDT

Urmarire ca-n filme, azi-noapte, in judetele Braila si Buzau In rolul actorului principal e un sofer din Constanta care a spart patru filtre de politie! Avea si motiv sa se fereasca de-un eventual control. Era baut! Alarma s-a dat la Faurei si-a urmat o cursa nebuneasca. Barbatul a trecut printre politisti ca prin branza, a fentat barajul improvizat de acestia, un tir pus pe mijlocul drumului, a scapat si de gloantele trase, ca avertizment, de catre oamenii legii, dar a fost pana la urma imobilizat la Ramnicu Sarat! In momentul in care a vrut sa treaca sinele de cale ferata, printr-un loc neamenajat, a ramas cu masina suspendata. Dupa ce i s-au recoltat probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei, soferul a fost dus la politie pentru audieri. Are acum dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si pentru ca nu a oprit la somatii.


Cresc sau nu taxele?

Posted: 30 Apr 2010 07:32 PM PDT

Nu va creste TVA-ul ! A dat asigurari astazi Sebastian Vladescu, ministrul finantelor publice, dupa intalnirea cu expertii Fondului Monetar International. Totusi, intrebat de necesitatea ca autoritatile romane sa creasca taxele, Jeffrey Franks, seful delegatiei FMI a lasat de inteles ca acest lucru ar putea fi posibil.


Sanatatea in coma

Posted: 30 Apr 2010 07:33 PM PDT

Mai putin de 5 spitale romanesti indeplinesc normele europene, insa doar 33 dintre cele cu probleme vor fi reabililate din banii statului, anul acesta. Pentru restul singura sansa ar putea fi ...fondurile europene, atunci cand Guvernul va reusi sa dea unitatile sanitare in grija autoritatilor locale.Pana atunci, Ministerul Sanatatii cauta spitalele la igiena, dupa ce 3 femei au fost bagate in coma de infectii, in urma unor interventii chirugicale simple.


Mana intinsa peste Prut

Posted: 30 Apr 2010 07:34 PM PDT

A vrut sa candideze la o functie in Parlament insa cetatenia romana il impiedica. Asa ca...si-a dat propriul stat in judecata si...ajutat de Guvernul Romaniei a reusit sa castige procesul de la CEDO. Verdictul a fost dat acum doua zile.Intre timp Alexandru Tanase a ajuns ministrul Justitiei la el in tara. Unde altundeva decat...peste Prut in Moldova.


A avortat la serviciu

Posted: 30 Apr 2010 07:34 PM PDT

Ancheta la o fabrica de incaltaminte din Oradea, unde o angajata, ce purta in pantece un copil, a suferit un avort spontan, si spune ca seful ei ar fi vinovat de nenorocire! Acesta nu ar fi bagat-o in seama, cand i-a spus ca se simte rau.


Pregatiri de logodna

Posted: 30 Apr 2010 07:35 PM PDT

Mare agitatie, mare! Strehaia freamata ca un stup de albine de cateva zile. Nepoata cea mare in varsta de 13 ani a presedintei romilor din Mehedinti se logodeste cu un alesul inimii, un baiat in varsta de 14 ani, fiul unei familii instarite din orasul palatelor din arama.


Fluiera a paguba

Posted: 30 Apr 2010 07:35 PM PDT

Arbitrii Marius Martis si Ionica Serea,ambii din Focsani,retinuti ieri de procurorii anticoruptie au fost arestati preventiv astazi de catre judecatorii Tribunalului Arges,pentru complicitate la luare si dare de mita,respectiv, luare de mita.Instanta a admis solicitarea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva pentru 29 de zile a inculpatilor,dupa o sedinta de judecata care nu a fost publica si care a durat aproximativ doua ore,acestia fiind condusi,ulterior in arestul Politiei Judetene Arges.


Motociclistul "zburator"

Posted: 30 Apr 2010 07:37 PM PDT

Nu mica le-a fost uimirea celor de la Brigada de Politie Rutiera din Bucuresti cand au vazut, seara trecuta, un motociclist trecand pe langa ei cu 121 de kilometri pe ora. Si mai surprinsi au ramas dupa ce au reusit sa-l opreasca pe motociclistul zburator. Barbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Mai mult, pustiul de 19 ani i-a pus viata in pericol si unei prietene pe care a scos-o la plimbare. Fata era si ea pe motocicleta condusa de tanarul teribilst. Acum, motociclistul zburator s-a ales cu dosar penal.


Tensiune pentru Or Meir

Posted: 30 Apr 2010 07:38 PM PDT

A fost cea mai lunga zi pentru Or Meir, fiul fostului candidat la presidentie, Nati Meir. De dimineata asteapta hotararea judecatorilor Curtii de Apel Galati, care judeca recursul sau la masura de arestare preventiva, pentru 29 de zile. Or Meir este acuzat de procurorii DNA de complicitate la trafic de influenta, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua 20.000 de euro. Tatal lui, Nati Meir, i-a promis unei femei inchisa la Penitenciarul Galati ca va interveni pe langa judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru a o elibera. Pentru aceasta, fostul deputat a cerut 115 mii de euro, iar fiul lui a incheiat un contract de imprumut fictiv. Ambii barbati, tata si fiu, sunt cercetati in acest dosar, iar daca vor fi gasiti vinovati, risca pana la 10 ani de inchisoare.


Cumparaturi pentru 1 Mai

Posted: 30 Apr 2010 07:38 PM PDT

Bucuria romanilor care sunt liberi de 1 mai se transforma in incasari duble pentru supermarketuri! Cum vara nu poate incepe fara un gratar pe cinste, oamenii au luat cu asalt rafturi de carne din magazine. Daca nu ati ajuns astazi, nu va faceti probleme: gasiti deschis si maine, ca intr-o zi normala, iar marfa este din belsug.


Si ei sunt ai nostri!

Posted: 30 Apr 2010 07:48 PM PDT

Astazi la ora 11, in fata Prefecturii, miting mare cu oameni si animale, cu oameni pentru animale. Propunerea legislativa a prefectului capitalei care prevede recensamantul animalelor fara stapan, sterilizarea lor doar daca sunt adoptati, dar si euthanasierea lor in cazul in care nu sunt adoptati provoaca tristete, consternare, dar si revolta in randul romanilor care nu cred ca pentru a nu a mai avea caini pe strazi trebuie sa- i omoram. Tineri, mai putin tineri,vedete, cetateni straini care locuiesc temporar in tara noastra se pronunta categoric impotriva exterminarii cainilor. Sterilizare, adaposturi si adoptii -, sunt solutiile eficiente si umane, spun ei.


Ciocniri violente

Posted: 30 Apr 2010 08:23 PM PDT

S-au aprins din nou spiritele in Grecia, azi-noapte. Mii de oameni au luat cu asalt centrul Atenei, disperati ca actualele masuri de austeritate i-au adus in pragul saraciei. De aici si pana la incaierarea cu fortele de ordine n-a mai fost decat un pas. Poporul elen fierbe, in timp de oficialii tarii asteapta imprumutul de la Uniunea Europeana si Fondul Monetar International.


Noi controverse

Posted: 30 Apr 2010 08:24 PM PDT

Teoria conspiratiei ia amploare in cazul mortii presedintelui polonez, Lech Kaczynki. Dupa ce cameramanul, care a surprins primele imagini ale aeronavei prabusite, a murit injunghiat, au aparat si zvonuri legate de faptul ca inregistrarea acestuia ar fi fost mult mai ampla. Ceea ce s-a dat publicitatii pare sa fie doar o mica parte din filmul tragediei. Speculatiile de tot felul sunt amplificate si de neconcordantele referitoare la ora accidentului. Cea anuntata de autoritatile ruse nu se potriveste cu aceea inregistrata de cutiile negre. In plus, procurorii polonezi au inceput sa pomeneasca implicarea unei terte persoane in catastrofa de la Smolensk. Aceasta ipoteza, scrie presa din Polonia, comporta fie un act terorist, fie sugestii sau presiuni asupra echipajului.


Stirile pe scurt

Posted: 30 Apr 2010 08:25 PM PDT

Concurs pentru actori Aproape 100 de actori din toata tara s-au batut in talent, la teatrul Nottara din Capitala, pentru 100.000 de dolari. Au pregatit cu grija piesele saptamani intregi si le-au jucat cu emotie pe scena, in fata juriului format din mari actori ca Mircea Diaconu, Maya Morgentern sau George Mihaita. Au ramas in finala 19 din cele aproape 60 de trupe inscrise in concurs. Doar una, insa, va castiga marele premiu: sansa de a juca pe marile scene ale Europei, o sansa care costa organizatorii concursului.... 100.000 de dolari. Cistigatorii vor fi anuntati saptamana viitoare, pe sase mai. Catastrofa naturala Uriasa pata de petrol provenita de la scufudarea unei platforme in Golful Mexic a atins azi, coastele Louisianei. Autoritatile americane sunt disperate deoarece pelicula ataca delta fluviului Mississippi, al carei ecosistem risca sa fie complet distrus. Toate incercarile de a opri scurgerea de titei au esuat , iar zilnic 5.000 de barili continua sa se deverseze in apa. Putin si ursul Vizita cu peripetii a premierului rus Vladimir Putin in tinuturile inghetate ale Arcticii. Oficialul a stat nas in nas cu un urs polar gigantic, l-a mangaiat si chiar i-a pus o zgarda cu emitator. Curajul premierului poate fi insa pus oarecum la indoiala pentru ca animalul era tranchilizat.


Un spectacol controversat

Posted: 30 Apr 2010 08:25 PM PDT

Conflict cu implicatii diplomatice, intre Ministerul Educatiei si Asociatia Falung Gong, care a fost interzisa in China! Reprezentantii romani ai miscarii, incearca de o jumatate de an, sa obtina o autorizatie pentru un spectacol, care ar trebui sa aiba loc in luna mai, la Palatul National al Copiilor. Ministerul Educatiei refuza, pe motiv ca evenimentul nu are legatura cu educatia.


Debut stralucit

Posted: 30 Apr 2010 08:26 PM PDT

Spectacol fara precedent la Shanghai, unde in urma cu doar cateva ore, s-a dat startul Expozitiei Mondiale. 192 de tari participante, 20.000 de manifestari culturale, 100 de sefi de stat invitati si nu mai putin de 70 de milioane de vizitatori. Aceasta este in cifre expozitia pentru organizarea careia s-au investit peste 4 miliarde de dolari. Un oras mai bun, o viata mai buna este tema evenimentului care are loc in China si care promoveaza ecologia si dezvoltarea sustenabila.


Niciun comentariu: